Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung anunta SSD-urile de 256TB...

Inginer PNA / CNS ROMATSA

"DIY" UPS 12V - Scoate cu...

Grafic in excel
 Extensie de browser care sa reduc...

Priza smart monitorizare consum e...

Unde reclam spamul electoral?

Putem avea incredere in Victor Or...
 Inel de logodna

Certificat de deces pentru un cet...

Programare weekend

Profit News scos din grila RCS...
 Piulite rare

Sistem rezidential Sigenergy

Reparare windows 7

Ma doare urechea la zgomote puter...
 

Probleme cu multiple entitati demonice.

* * * - - 2 voturi
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
604 răspunsuri în acest subiect

#487
barbu78

barbu78

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 13.590
  • Înscris: 03.11.2011
😁😂🤣🤣🤣🤣
Prin ce se deosebește a face dragoste de a face sex?
Diferă metodele, instrumentele și tehnicile?
În ambele cazuri se folosesc metode anticoncepționale, de cele mai multe ori.

Editat de barbu78, 28 iunie 2020 - 15:47.


#488
emerem

emerem

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 211
  • Înscris: 20.10.2015
Dragoste faci atunci cand esti intr-o relatie stabila,de durata,sau casatorit.Sexul presupune aventuri,fara implicare emotionala.Dar ,fiecare dintre noi stie foarte bine asta.Cat despre anticonceptionale...eu cred ca sunt binevenite.Nu sunt de acord-e parerea mea,personala si mi-o asum-cu copiii nascuti pe banda rulanta.In trecut,oamenii nu stiau mai mult.Se traia altfel,se murea altfel.In zilele noastre,sa aduci copii pe lume fara sa le poti oferi o viata decenta,mi se pare o mare greseala fata de acele suflete.Eu cred ca oamenii trebuie sa se adapteze vremurilor in care traiesc.Nu sunt de acord cu avortul,dar,cu controlul sarcinilor...da.Altfel ar fi muuult mai multi cersetori,mult mai multi infractori in viitor.Foamea naste monstri.Sa aduci pe lume un copil fara sa-i poti oferi o educatie,fara sa-i poti asigura traiul zilnic,fara sa poti sa-l pregatesti mental si material pentru viitorul sau...mi se pare o crima,o greseala mult mai mare decat anticonceptionalele.

#489
barbu78

barbu78

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 13.590
  • Înscris: 03.11.2011
😅😂🤣😂😁
Să-I spui Lui Dumnezeu, necuratului cel mare și duhurilor lor ce crezi tu. Poate ei nu te-au consultant sau poate te-a influențat vreo unul.
Implicare emoțională... 🤔  😁😂🤣  😂🤣😂

Sexul între soț și soție te ferește de anumite probleme, mai ales de cele legate de contactul cu chiriașii partenerilor ocazionali.


N-ar fi exclus ca Terra să fie o imensă sursă de hrană pentru entitățile (paraziți) energetici. În pildele din Biblie, cu asta suntem comparați.

Trebuie să găsim o metodă de a-i vedea și apoi trebuie să lămurim restul.
Caracteristicile Lui Dumnezeu nu diferă de cele ale altor duhuri!!!
De ce sunt necesare jertfele?
De ce face Dumnezeu mofturi la jertfele lui Cain și Abel?
Cui Îl jertfește Dumnezeu pe Hristos?

Editat de barbu78, 29 iunie 2020 - 10:44.


#490
emerem

emerem

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 211
  • Înscris: 20.10.2015
In ultimul timp am inceput sa-mi pun si eu aceleasi semne de intrebare.Mai ales ca am avut o experienta mai ciudata...La inceputul lunii februarie am avut porcaria asta de covid-cred.A inceput ca o gripa,apoi pneumonie,dupa aceea o eruptie ciudata pe corp(nu am fost niciodata alergica la ceva).Dupa aceste episoade,care au tinut vreo doua saptamani,au inceput problemele de respiratie.Efectiv ,parca cineva imi lua aerul.Saream noaptea din pat si fugeam afara ca sa pot repira...si asta de 3-4 ori pe noapte.Ziua...nu aveam nimic.In perioadele in care imi era greu sa respir,aveam impresia sa o prezenta negativa se afla langa mine.Ma rugam,ma ungeam cu mir,beam agheasma mare...Aproape o luna m-am chinuit asa,dupa care au incetat toate problemele.Pe la inceputul lunii mai,seara,cand ma asezam in pat,parca aveam o greutate in piept,nu respiram normal,asa ca,am luat-o de la capat cu Psalmii.Intr-o noapte,in timp ce ma rugam asezata in pozitie aproape sezanda din cauza greutatii respiratiei...cred ca am intrat cumva pe o alta frecventa.Am vazut langa pat,la 2m de mine,un fel de...reptila.O chestie de culoare verde stralucitor ,ceva mai inalta decat un om,cu solzi,coada lunga,ochi oblici...Ce mai:o reptila bipeda.Cand a observat ca am vazut-o,a inceput sa se retraga pe langa sifoniere,cu spatele,pana a ajuns intr-un colt al camerei unde nu am mobila,apoi a disparut prin perete.Am deschis ochii,si totul era normal in camera.Din acel moment,nu am mai avut niciodata probleme cu respiratia.Am cautat apoi pe internet si,ce am vazut,seamana cu un reptilian.Cred ca pur si simplu se hranea cu energia mea.Sunt convinsa ca multi vor spune ca am adormit...dar nu aveam cum sa adorm in acea pozitie,daca as fi adormit-prin absurd-m-as fi trezit cu gatul intepenit.In plus,in timp ce vedeam chestia aceea,eu continuam sa imi spun psalmul.Eu cred-e doar propria-mi parere-ca si covidul si tot ceea ce se intampla acum pe pamant,au legatura cuanumite entitati extraterestre,care,cumva,au venit acum,aici,pentru a se folosi de noi si de sufletele noastre.
Da!Si eu m-am intrebat de multe ori ce fel de Dumnezeu are nevoie de jertfe de sange,cum poate Dumnezeu sa se razbune pe oameni,cum poate sa faca un ramasag cu diavolul pe sufletul lui Iov.Dumnezeu isi iubeste toata creatia,deci nu are cum sa se comporte asa.Si eu tind sa cred ca acum,suntem in pericol de a deveni hrana pentru anumite entitati.Dar,am impresia ca este un fel de cernere,de lupta in cer.Am senzatia ca suntem sprijiniti si ajutati sa iesim din situatia asta.Si,cred,ca tine de fiecare dintre noi  ...si de noi impreuna,ce se va intampla cu noi si cu sufletele noastre.

Editat de emerem, 29 iunie 2020 - 21:39.


#491
barbu78

barbu78

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 13.590
  • Înscris: 03.11.2011
Un Dumnezeu adevărat și responsabil ar prezenta pur și simplu realitatea, dacă nu are ceva de ascuns. Se pare că îi convine situația de ceață a incertitudinii și are ceva de ascuns.
Încă nu văd un mod de ieșire din această situație.
Pare o colaborare între ceea ce numim lumină și întuneric sau, și mai grav, sunt unul și același lucru.

Dumnezeu este un Dumnezeu leneș, nu-și apăra proprietatea, este mai aproape de satana decât de oameni, cere plată pentru orice dar,crede că totul i se cuvine. Dumnezeu este nedrept și vinovat de toate relele.

Editat de barbu78, 01 iulie 2020 - 13:41.


#492
barbu78

barbu78

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 13.590
  • Înscris: 03.11.2011
Există un anumit mod de a privi pentru a putea vedea entități nevăzute în mod normal. Cînd ți se mai întâmplă să vezi așa ceva, încearcă să păstrezi acel mod de a privi. Nu încerca să "vezi" mai bine.

Am văzut și eu entități invizibile în mod normal.

Dacă am cunoaște realitatea, ar fi mult mai bine pentru noi.

#493
emerem

emerem

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 211
  • Înscris: 20.10.2015
Eu cred ca ,de fapt exista Dumnezeu-creatorul universului -energie  si...Dumnezeul planetei Pamant.Si mai cred ca Dumnezeul pamantului evolueaza impreuna cu umanitatea.Din Dumnezeul vechiului testament-razbunator,crud,doritor de jertfe-,in noul testament ni-l da pe fiul lui, IIsus, ca jertfa pentru a ne curata de mizeriile pe care noi-oamenii le adunaseram.Iisus vorbeste despre bunatate,iertare,jertfa,acceptare.Atunci cand ma rog cu sufletul,reusesc de multe ori sa ma conectez la lumina lui Dumnezeu si,simt cum ma curat de tot ce am adunat negativ.Sigur si intunericul -demonii -exista in Dumnezeu si vin peste noi cu acceptul divin,dar,doar dupa ce greselile noastre creaza brese care le permit accesul.De aceea exista liberul arbitru.Fiecare dintre noi este liber sa aleaga de partea cui vrea sa fie.Eu pot sa spun ca am experimentat pe sufletul si pe mintea mea si binele absolut si raul absolut.dar simt ca exista Dumnezeu care ma iubeste,ma ridica atunci cand cad si imi da putere sa merg mai departe.

#494
barbu78

barbu78

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 13.590
  • Înscris: 03.11.2011
Ai caracterizat destul de bine duhurile, caractrizandu-L pe Dumnezeu.
În NT se schimbă câte ceva dar, tot în lumea duhurilor suntem. Se complică și completează mecanismul de producție și recoltare de hrană pentru duhuri sau ce mizerii de paraziți or fi.
Până acum au fost vreo șase extinctii la nivel planetar. Este posibil ca duhurile unor ființe inteligente să fi fost prinse captive sub pământ. Au ieșit la suprafață și sunt scoase în continuare odată cu țițeiul.
De sute de milioane de ani colectează informații, manipulează și evoluează odată cu ființele inteligente pe care le parazitează. Tehnologic sunt mult mai evoluați.

Mecanismul din Biblie este extrem de simplu: Dumnezeu cere iubirea și puritate și zice că la El este bine. Nu face nimic gratis, totul trebuie plătit. Ca o completare a mecanismului a introdus și motivarea negativă: iadul și chinul veșnic. Ca să fie convingător a dat drumul câinilor care adună turma - duhurile necurate. (Duhurile necurate iubărețe nu prea sunt afectate de rugăciuni) Este un mecanism simplu și eficient, pare gândit de evrei.😆

Așa se explică faptul că Biblia este o colecție de legende furate și asamblate pentru a sluji în continuare aceluiași scop și a fi actualizate și adaptate.
Evreii au avut nevoie de un zeu mai puternic decât al egiptenilor. L-au găsit și, probabil, au făcut negoț...

Religia este spiritism institutionalizat.

Mă aștept să fiu adus la tăcere.
Asta ar însemna că Dumnezeu este extrem de mic ca putere și caracter și că este vulnerabil cu toată lumina și întunericul Lui.
Categoric a greșit când mi-a dat un chiriaș.
Dacă Dumnezeu ar fi drept și corect ar trebui să ne spună care este realitatea și ar trebui să ne dea o armă de luptă împotriva duhurilor necurate. Nu ne poate da o astfel de armă pentru că ar putea fi folosită și împotriva Lui.

După o anumită vârstă oamenii sunt parazitați energetic mai mult decât în tinerețe, când trebuie să se înmulțească și să întrețină urmașii.

Duhurile iubărețe nu se jenează să se joace chiar și cu fete tinere și cu mamele lor.

Editat de barbu78, 04 iulie 2020 - 22:19.


#495
emerem

emerem

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 211
  • Înscris: 20.10.2015
Eu nu -l vad pe Dumnezeu asa...Cred ca,pana la urma,mintea noastra ...de fapt nu mintea ci un fel de eu interior ne conduce in anumite dimensiuni si intram in contact cu entitati malefice sau benefice.Cred ca fiecare dintre noi are un plan de evolutie propriu,..si nu este deplin constient,aici,in fiecare secunda.Mie mi se intampla deseori sa plec din realitate si sa revin peste cateva minute,fara sa imi amintesc unde am fost si ce am facut in acele minute.La un moment dat,acum multi ani,i-am vorbit urat mamei mele.In acea noapte am visat(desi apoi am realizat ca nu fusese vis),cum urc in cer si sunt supusa la judecata de 4 barbati batrani in robe albe.Acestia m-au intrebat:stii ce-ai facut?Da,am raspuns...i-am vorbit urat mamei.Stii ce urmeaza?Da...fiica mea.A doua zi fiica mea care avea 2 ani s-a imbolnavit.O luna m-am chinuit cu ea pana s-a vindecat.Cred ca noi reusim cumva sa ne creem viata,cu implinirile si pedepsele noastre.Cat despre religie...niciodata nu am reusit sa cred in iad si judecata de apoi,in pedepse...Cred ca ne pedepsim noi- singuri aici si dincolo prin ceea ce facem.Cred ca exista o lege a Universului-Sfantul Duh din crestinism-care e o lege a rezonantei.Rezonam si atragem asupra noastra ceea ce scoatem din noi:ura,judecata,vina,rautate sau...dimpotriva:bunatate,iertare,iubire,acceptare.Sunt convinsa ca doar noi,prin ceea ce facem,atragem in viata noastra entitatile si intamplarile negative.Nu Dumnezeu ti-a dat chiriasul.Tu l-ai atras in viata ta ...prin ceva din fiinta ta.Si,impresia mea este-nu ti-o spun cu rautate,ci,dimpotriva-ca tu nu vrei sa-l lasi sa plece.Te-ai obisnuit sa lupti,sa te confrunti cu el.Vrei sa-l invingi,sau,macar sa ii demonstrezi ca nu poate face ce vrea cu tine.Al meu a plecat demult.Desi...cred ca unii oameni raman mereu deschisi apropierii acestor entitati negative.Ca si cum bresa prin care a patruns odata o entitate...nu se inchide niciodata,ci,lasa loc altor entitati si energii negative.Cat despre Dumnezeu...sau duhurile -cum le spui tu-eu cred ca entitatea de lumina ne iubeste si ne ajuta.Dar lupta cu ...ceilalti,face parte din evolutia noastra,din alegerea noastra finala.

#496
barbu78

barbu78

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 13.590
  • Înscris: 03.11.2011
Nu am chef să repet ce am zis în câteva subiecte pe https://forum.softpe.../339-ortodoxie/
Te rog caută și vezi o mulțime de ciudățenii. (Poți căuta în subiectele postate de mine.)

Sunt prea multe lucruri în neregulă. În mod normal, Dumnezeu ar trebui ne arate care este realitatea, indiferent care este. Asta ar trebui să se întâmple dacă Dumnezeu este un Dumnezeu adevărat și nu are nimic de ascuns.

Chiriașul meu pare să fie moștenire.
Sunt convins că mă manipulează. Va trebui să mă rup de o mulțime de slăbiciuni.

Editat de barbu78, 06 iulie 2020 - 23:11.


#497
emerem

emerem

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 211
  • Înscris: 20.10.2015
Nu sunt de aceeasi parere.Daca Dumnezeu ar aparea si ne-ar spune:faceti asa,pentru ca asa spun eu...altfel va fi rau cu voi...ce crezi ca s-ar intampla?!Ne-am transforma brusc cu totii intr-o turma de robotei teleghidati.Cei care nu s-ar conforma ar fi neutralizati de catre ascultatorii lui Dumnezeu.Care ar mai fi diferenta intre oameni?!Unde ar mai exista liberul arbitru al fiecaruia?!Cum am reusi sa evoluam?!Fara greseli nu este suferinta.Fara suferinta nu se invata o lectie.Fara lectii invatate nu exista evolutie.
Si eu cred ca am mostenit chiriasul de la maica-mea...dupa moartea ei s-a manifestat.Pe ea a posedat-o,a facut-o sa se sinucida,apoi a venit peste mine si peste fiica mea.Dar,niciodata nu am acceptat niciuna dintre noi sa convietuim cu el.Mereu spuneam:sunt a lui Dumnezeu,nu ai nici un drept asupra mea...pleaca!Dupa un timp a pierdut din putere,apoi,cu ajutor...a plecat.Dar noi credem din tot sufletul in Dumnezeu si in lumina lui.Aminteste-ti,in interviu, psihiatrului Jerry Marzinski spunea ca ,atunci cand citea psalmul 22(23 la ei),duhurile incepeau sa se agite si sa vocifereze.Psalmul 22 incepe asa:Domnul ma paste si nimic nu-mi va lipsi.Gandeste logic:devreme ce entitatile negative sunt deranjate de biserica(tot Jerry spunea ca,atuncii cand bolnavii vroiau sa mearga la biserica,duhurile faceau tot posibilul sa ii impiedice),de rugaciune,de lauda catre Dumnezeu,inseamna CLAR ca nu sunt de aceeasi parte.Eu cred ca tu te culpabilizezi fara rost si prin asta iti transformi energia pozitiva in energie negativa(acelasi interviu-pentru a se putea folosi de energia posedatilor,<vocile>trebuiau sa o transforme in energie negativa) atragand chiriasul.Fiecare dintre noi are slabiciuni.Eu am fumat intotdeauna,mananc carne,beau alcool in limita bunului simt,cafea in fiecare dimineata,mai injur,mai bombanesc...NU slabiciunile noastre atrag entitatile negative ci modul in care ne raportam la ele.:invinovatirea noastra,judecarea propriei persoane,stima de sine scazuta,regretele.durerea,suferinta sufleteasca...Trebuie sa ne privim cu iubire,cu ingaduinta.Trebuie sa ne iertam pe noi insine si pe toti ceilalti.Trebuie sa privim frumusetea din noi si din tot ceea ce este in jurul nostru.Un om care se iarta,care se iubeste pe el insusi si pe ceilalti,va fi un om multumit,recunoscator,fericit.Nici o entitate nu va reusi sa ii transforme bucuria in suferinta si sa se hraneasca cu negativitatea lui.

#498
barbu78

barbu78

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 13.590
  • Înscris: 03.11.2011
Cunoașterea realității te ajută să greșești mai puțin, să iei decizii corecte.
Credinta impusă pare mai degrabă treabă necurată.

Legat de Psalmul 23 și duhurile necurate, am o teorie care ar duce la ratacire și nu vreau să fac asta. Există un posibil mecanism și în cazul ăsta dar și în altele din Biblie.

Editat de barbu78, 22 iulie 2020 - 22:27.


#499
emerem

emerem

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 211
  • Înscris: 20.10.2015
Suntem ceea ce gandim,suntem ceea ce facem.Suntem ceea ce alegem sa fim.Arhontii au putere doar asupra celor care le cedeaza.Eu sunt Lumina din Lumina lui Dumnezeu...si asa voi ramane!Si tu la fel Barbule!Te rog sa nu uiti asta nici o clipa!

#500
Adr11a

Adr11a

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Mesaje: 9
  • Înscris: 24.08.2020
Salut ! Mai stie cineva ceva de Yanksen ?nu a mai scris nimic pe aici.

#501
emerem

emerem

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 211
  • Înscris: 20.10.2015
Cine stie daca mai este in lumea noastra?!

#502
barbu78

barbu78

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 13.590
  • Înscris: 03.11.2011
http://storage.inpre... DE CEL RAU.mp4
Sub asediul entitatilor...

#503
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 62.438
  • Înscris: 16.03.2004
De fapt, fenomenul descris în acest topic este arhicunoscut, încă din Evul mediu, s-a scris mult pe acest subiect. Popular, este vorba de ”strigoidizarea mortului”. Există însă și lucrări ”savante” despre așa ceva. J.J. Rousseau scria că dovezile despre ”vampiri” sunt cele mai bine reprezentate, de către medici, juriști, preoți. O lucrare care a făcut mare vâlvă și care se mai tipărește și astăzi este cea a abatelui Augustin Calmet, care se poate citi aici
Dissertations on the Apparitions of Angels, Daemons and Ghosts, and Concerning the Vampires of Hungary, Bohemia, Moravia, and of Silesia” - 1746.
Lucrarea este în franceză, dar puteți găsi pe net și o traducere în engleză, dar site-ul respectiv vă cere un card paypal sau așa ceva, puteți introduce datele dvs., o adresă de mail, și apoi descărca această carte în engleză, dacă nu știți franceza.

 barbu78, on 04 iulie 2020 - 22:41, said:

Religia este spiritism institutionalizat.
Da.

#504
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 62.438
  • Înscris: 16.03.2004
Relatarea documentată, despre primul strigoi, un țăran pe nume Jure Grando, despre care s-a scris mult.

Jure Grando was a peasant who lived in the small village of Kringa, just outside of Tinjan, Croatia. He died in 1656, leaving behind a widow and a wake of terror that haunted Kringa for the next 16 years.
Every night for those 16 years, the good people of Kringa would hear knocks throughout the city in the middle of the night. The knocks were warnings, a promise that someone who lived in a house that had its door knocked had little time left on this world.
Giorgio, the village priest who had buried Jure, soon put it all together. Inexplicably, Jure Grande had returned from the dead to haunt and terrorize the people in his town. That wasn’t all he did.
Every night, Jure would visit his widow. His rancid corpse and ghastly face, which looked like he was smiling and gasping for breath at the same time, would terrorize and rape her every night, forcing what he thought was her marital duties on her well after his death.
16 years later, the villagers began growing tired of living in a constant state of fear every night. Giorgio eventually confronted Jure, wielding his cross and yelling “Behold Jesus Christ, you strigon (vampire)! Stop tormenting us!” And at that moment, tears began falling from his eyes as he retreated.
A couple nights later a brave prefect named Miho Radetic assembled a group of villages to confront and kill Jure. They found and chased him, and Miho stabbed Jure in the chest with a hawthorne stick.
It failed, with the stick bouncing off his chest as Jure retreated once again.
The next night, a group of nine villagers snuck into the graveyard with crosses, lamps and a hawthorn stick. They tip toed their way to the grave of Jure Grando and dug up his coffin. They opened it, shocked to find the perfectly preserved corpse of Jure with a smile on his dead face.
Giorgio then looked upon the corpse and said “Look, strigon, there is Jesus Christ who saved us from hell and died for us. And you, strigon, you cannot have peace!” Giorgio took the hawthorn stick and slammed it into the heart of Jure, but it would not pierce his flesh!
They quickly tried to exorcise the corpse of Jure Grande, but it didn’t work. One villager named Stipan Milasic decided to take things into his own hands. He quickly found a saw and tried to saw off Jure’s head. As soon as the saw cut his skin, Jure’s popped open and a blood-curdling scream escaped his mouth. Blood flowed from his wound and began flooding the graveyard, as the blood of his victims returned to the earth.
Finally, peace had been returned to Kringa.

Observați că preotul satului se confruntă cu acest strigoi, așteptându-l după ușă, ascuns după perdea, probabil, într-o noapte când strigoiul venea la văduva sa. Mare curaj trebuie să fi avut acest preot!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate