Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Scoala de soferi pe cutie automat...

ANCOM: Localizarea apelantului la...

Marirea numarului de echipe calif...

Prosumatorii peste 10.2 kW obliga...
 Cazier judiciar politia de sector?

Curatare bord auto

Google Pixel 9 & 9 Pro

Cine livreaza in RO pachete trimi...
 [CHESTIONAR] Cat de des va reinst...

Configurare Rufus-4.5

Card edenred G pay ajutor!

Alternativa la manea
 Taxarea vacilor in Danemarca si..

Oamenii fara Whatsapp

Pompe apa fotovoltaice.

Valori ok fibra?
 

Transport USA- Romania, ATENTIE LA ATLAS SHIPPING ! In plus, directorii de vama au devenit alergiti la respectarea legii.

- - - - -
  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#1
bebe_robu

bebe_robu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 14.03.2013
Sa va povestesc ce mi s-a intamplat cu hotii de la Atlas Shipping si apoi cu alergicii la lege de la Vama Romana.

Povestea pe scurt este asa:
  • In ianuarie am cumparat de la persoane fizice din USA doua telefoane. Vanzatorii netrimitand decat pe teritoriul USA (stiu ei ce stiu si foarte bine fac) am fost obligat sa aleg un transportator USA-ROMANIA. Am facut marea greseala sa aleg Atlas Shipping. NU FACETI GRESEALA ASTA !
  • Firma de transport a declarat tot transportul ca haine second hand (ca sa nu mai plateasca TVA la stat) , Vama Romana a controlat si normal, a confiscat transportul.
  • Eu dau in judecata firma transportatoare si in paralel pornesc procedura de revendicare si recuperare bunuri de la vama
  • Vama Romana, prin persoanele  Domnului Director Executiv Constantin Sorin Barbu, Doamnei Juvina Petre si Domnului Teodorescu Sorin, nu numai ca nu ma ajuta si imi recunosc acest lucru fara nici-o jena ci incalca legea si incearca ascunderea unor evidente intocmite chiar de dansii.
Povestea in detaliu este asa:

La inceputul lui ianuarie mi-am comandat 2 telefoane de pe internet (de pe ebay), din USA,unul pentru mine si unul pentru sotie. Identice, sa nu ne certam [ http://hobbyforum.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
  Cum sunt fan HTC si cum acest telefon este facut special de HTC pentru USA (este vorba de HTC DROID DNA) nu aveam cum sa-l iau decat de acolo. Si cum 99.99 % din cei din state de pe ebay nu trimit asa ceva decat in state, i-am rugat sa imi trimita produsele cu curieratul Atlas Shipping LTD. Este o firma de curierat din USA care aduce in Romania. Greseala mea, nu faceti greseala asta !!!!!!
Am platit telefoanele, americanii mi le-au trimis asa cum am stabilit, prin Atlas Shipping LTD si astept. Dupa multe e-mail-uri la firma transportatoare si telefoane la sediul lor din Bucuresti, nici-o veste ci doar “sunt pe drum, intarzie, ne cerem scuze, nu o sa mai platiti transportul”. Pe 7 ianuarie vad pe un forum urmatorul link:

http://stirileprotv....pe-otopeni.html

In doua secunde am facut legatura, telefoane HTC DROID DNA, transport din state, sediul Mihai Bravu…. Ooooops, alea sunt telefoanele mele…..

Care va sa zica firma de curierat a declarat tot transportul ca haine second hand ca sa nu mai plateasca TVA probabil si Vama Romana a confiscat totul.
Bun, sun la Atlas Shipping si din pacate imi confirma. De ce nu mi-au spus pana acum si cand aveau de gand sa spuna daca nu aflam eu din nimereala ??????  Ii dau in judecata dar pana atunci hai sa-mi recuperez telefoanele.
OK, ma interesez, sun avocata, imi spune ce sa fac si fac. Si anume cerere la Vama Romana, insotita de toate actele necesare, inclusiv extrasul de banca semnat si stampilat de banca, serie tranzactie online, tot tot.

Depun cererea de revendiare si recuperare bunuri, insotita de absolut toate actele necesare la registratura la DIRECŢIA REGIONALĂ PENTRU ACCIZE ŞI OPERAŢIUNI VAMALE BUCUREŞTI, pe STR. ALEXANDRU IVASIUC, pentru ca aceasta regionala a facut confiscarea. Cererea nr. 5005 din 22 Februarie 2013
Dupa cca 10 zile primesc un raspuns in scris, de la Domnul Director Executiv Serviciul Supraveghere Fiscala si Coordonare Echipe Mobile, in persoana Domnului Constantin Sorin Barbu.
Care imi spune in raspunsul sau ca, citez: “pe nici un colet cu marfuri din cele 90 sosite cu AWB XYZ-XXXX YYYY , nu este specificat numele de ROBU VASILE, ca destinatar”
si sa iau legatura cu comisionarul vamal Pegasus SCS.

Attached File  raspuns vama Robu Vasile 01.jpg   134.57K   174 downloads

Iau legatura cu acest comisionar si imi furnizeza copia dupa procesul verbal de confiscare a acelor colete. Proces verbal intocmit chiar de catre subalternii acestui Domn Director Executiv Constantin Sorin Barbu si pe care proces verbal era specificat numele meu ca destinatar cu doua colete. Uitati o copie a foii respective:

Attached File  Scan20025.JPG   1.1MB   184 downloads

Trimit aceasta copie prin e-mail, sun sa intreb daca mai este nevoie de ceva si mi se spune de catre Domnul mai sus mentionat ca, citez: “am primit un act scris ilizibil, cu niste numere si atat”. Iarasi total nedumerit, trec peste faptul ca acea foaie scrisa "ilizibil" este parte din procesul verbal intocmit de subalternii sai si ar fi trebuit sa stie despre el si il intreb:

Eu: “si in josul paginii nu vedeti numele meu ?”
Constantin Sorin Barbu: "Nu, nu vad"
Deja satul de atata bataie de joc ii spun ca eu, cetateanul care plateste impozitele nu ar trebui sa fiu umilit in halul asta de cei ce ar trebui sa ma ajute si ce credeti ca-mi raspunde Domnul Director Executiv Constantin Sorin Barbu ?
“Haideti Domnu’ Robu ca am alergie la chestia asta cu functionarii  publici care ar trebui sa ii ajute pe cei ce platesc impozitele si tot bla bla-ul asta….”  M-a lasat mut, efectiv. Dupa cateva secunde reusesc totusi sa inchid politicos convorbirea spunandu-I ca o sa vin sa depun la registratura acel proces verbal intocmit chiar de dansii…..
A doua zi, la registratura ii spun doamnei de acolo “va rog frumos, puneti stampila cu numar chiar langa numele meu, ca sa nu mai poata spune nimeni ca nu este trecut pe procesul verbal”. Moment in care un domn de acolo, care ulterior s-a dovedit a fi chiar acest Domn Director Constantin Sorin Barbu, sare de pe scaun si ii spune angajatei respective “Nu, nu pune stampila, sa vina cel ce-a intocmit procesul sa puna stampila. Cheama-l pe Sorin Teodorescu sa puna stampila.”
Va dati seama de situatie ? Exact cel ce ar fi trebuit sa ma ajute de fapt punea bete in roate si a avut impertinenta sa se opuna pana si punerii stampilei la registratura pe dovada adusa de mine ca de fapt stia ca sunt destinatar in acel awb.  In orice tara civilizata acest “Director” ar fi fost daca nu demis a doua zi, sigur suspendat din functie. Practic foarte putin a lipsit ca acest "Director" sa nu ii smulga cu forta stampila din mana angajatei de la registratura.
De parca institutia este a lui personala  iar legile le face si le respecta cum si cand doreste.  In acel moment dicutia mea cu acest Domn Director a luat sfarsit si a continuat cu subalternii sai, Teodorescu Sorin si Juvina Petre. Care mi-au spus franc si fara nici o problema, la unison: “Domnule Robu, noi stim ca acele doua telefoane va apartin caci am vazut actele trimise de Dumneavoastra dar comisionarul vamal Pegasus nu a intocmit AWB corect si pe noi nu ne obliga nici-o lege din lume sa va ajutam sa le recuperati. Dati in judecata comisionarul vamal Pegasus SCS, pentru ca ei nu au intocmit sau nu au intocmit corect hartiile”. Cu asa sef ce m-as fi asteptat oare… de ce sa-si faca treaba si sa ajute cetateanul care plateste impozite si taxe tocmai pentru asta, de ce sa recupereze TVA la stat si sa mareasca bugetul de stat, de ce sa respecte legile (pentru ca de fapt exista acea lege), cand de fapt pot sa nu miste un deget, sa cumpere acele bunuri la niste preturi de nimic la o asa zisa licitatie (ati vazut voi careva vreo licitatie cu bunuri confiscate ?), sa lase bugetul de stat asa cum e, mic, ca oricum plateste boul de cetatean, asta dupa ce seful lor a mintit in scris ca numele meu nu este trecut pe nici-un colet si eu le-am adus ca dovezi tocmai un proces verbal intocmit de Dansii……
In consecinta, stimati coplatitori de taxe si impozite, va rog frumos mai ganditi-va cand platiti toate acele taxe si impozite, pentru ce le platiti ?
Eu unul o sa cer audienta la Ministrul Finantelor si o sa fac si o petitie in care o sa cer sa fiu scutit de a mai plati ceva pentru ca am devenit si eu la randul meu alergic sa mai platesc impozite care sa se duca la functionari ce in loc sa ma ajute si sa ajute si la marirea bugetului si sa respecte legea prefera sa jigneasca cetateanul si sa elimine evidente intocmite chiar de ei.

Edited by bebe_robu, 14 March 2013 - 04:26.


#2
varu_alin

varu_alin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 798
  • Înscris: 01.02.2009
Mda... imi pare rau de situatia in care esti. Ce trebuia sa fie o surpriza s-a dovedit a fi un cosmar. Probabil pana la urma o sa va recuperati valoarea prejudiciului dar in vreo 2-3 ani dupa o hotarare definitiva dupa ce procesul o sa se plimbe pe la toate curtile din Romania. Chiar ,pe la Curtea Martiala de ce nu trece. Sorry, nu fac decat haz de necaz pentru ca suntem intr-o tara de kkao unde legea nu se aplica, nimeni nu este tras la raspundere pentru faptele sale si  ,mai grav, functionarii publici platiti din banii nostri nu vin in intampinarea nevoilor cetatenilor si se poticnesc intr-o... "virgula".
O mai fi peundeva o asemenea bataie de joc?De ce e de vina omul ca , fiind obligat a folosi serviciul unui curier, aceasta firma eludeaza legea pentru castiguri?
Probabil intr-o tara nebananiera functionarii de la Vama ar fi contactat Parchetul ,Fiscul deoarece firma de curierat a incalcat legea.
Intrebare: oare firma de curierat nu cumva are ca si patron vreun politruc, prieten cu ala de la vama?
Eu as zice sa trimiti mail cu patania ta si la televiziuni, ziare poate ai noroc si o sa puna presiune pe ala de la Vama.
Succes.

#3
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Vamile sint o ultra-mega-caracatita. Faptul ca am intrat in EU este un avantaj fantastic, de obicei uitat - macar nu trebuie sa-ti faca niste smecherasi de-ai nostri pretul, in cel mai rau caz daca nu-ti convine comanzi direct din UK, Germania, Franta, fara nici o bataie de cap. Da, ok, tot ai probleme cind comanzi din US sau China (vorbim de cazurile cele mai interesante) dar macar nu trebuie sa te duci sa scoti de la vama si un surub cumparat din EU (incluzind Bulgaria, Ungaria, etc).

#4
bibi

bibi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,183
  • Înscris: 05.02.2003



bebe_robu: E nasol. Sper sa iti recuperezi macar banii.
Dupa ce m-am ars si eu cu niste trasnportatori no name , acum comand numai daca imi vine produsul prin transportatori consacrati cum ar fi DHL.

#5
aazz

aazz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,679
  • Înscris: 13.02.2012
sa ne ti la curent cu ce se intampla in justitie..., la fel am patit eu cu fuctionarii de la RAR Timisoara http://problemecujus...se-la-ford.html

#6
alexandrruu

alexandrruu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 13.12.2007
WOW, nu pot sa cred asa ceva!
Este de domeniul fantasticului, o sa incerc sa iau legatura cu un amic de-al meu care lucreaza la o fituica in Anglia si care mai are din cand in cand cate-un articol despre ce se intampla plin Europa. Sa vada si lumea de afara in ce tara traim.

dlhaneey, omul a fost foarte clar si daca verifici o sa vezi ca are dreptate si anume acel telefon este facut de cei de la HTC cu dedicatie pentru Verizon din USA. Nu il poti cumpara decat din USA ! Si chiar daca nu era asa, omul are dreptul sa-si cumpere de unde vrea.

#7
alexandrruu

alexandrruu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 13.12.2007
dlhaneey, cetateanul care cumpara nu are nici o vina daca transportatorul sau comisionarul trece sau nu ce trebuie si daca acestia dau banii ce ii datoreaza statului. Cetateanul plateste, inclusiv TVA-ul, fara sa comenteze. Sau ma rog, poate comenta cat doreste, nu are nici-o importanta. Iar in situatia lui este evident ca nu are nici-o vina. Am impresia ca postezi numai ca sa jignesti, fara nici un argument.

#8
leomi

leomi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 08.10.2007
Eu cred ca : cei de la Vama care sustin ca tu trebuie sa dai in judecata Pegasus te trimit pe o pista gresita.

Eu cred ca : poti face petitie chiar catre sau versus Vama Romana si trebuie sa iti dea produsele Conform Legii contenciosului administrativ nr.Legea 554/2004.

Eu cred ca :  aceasta lege ii obliga pe cei de la Vama sa iti dea produsele confiscate daca faci petitie.

#9
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
Niste scarbe cei de la vama. Sper sa-ti rezolvi problema. Si eu am patit ceva similar dar am rezolvat-o intr-un mod mai delicat.

#10
george_eu25

george_eu25

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,376
  • Înscris: 24.06.2008
Trebuia sa i-o bagi pe aia: "Stiti cine sunt eu?Sunt cetatean european si am drepturi!"....
Eu in locul tau faceam publica toata povestea,macar ii mai aruncam un pic in cacat!Televiziunile abia asteapta povesti din astea siropoase cu angajati ai statului!!!
In alta ordine de idei e un pic cu dus-intors povestea!Tu nu ai nici o vina pentru ca ai fost corect,dar degeaba dai vama in judecata ca ea si-a facut treaba.O sa zica ca ei au confiscat marfa gasita si ca prejudiciul sa ti-l recuperezi de la firma de transport ca aia te-a tepuit.Deci legal cam nu prea ai sanse!
Eu nu inteleg de ce nu ai comandat telefoanele prin "samsarei" din astia care aduc bunuri din america contra unei taxe care de obicei e foarte mica.Macar plateai cand aveai produsul in mana!!!Eu inteleg ca ai tu o ambitie si ca sunt drepturile tale,dar in romania noastra de cacat drepturile astea sunt mai mult de forma si pe hartie!!!
Bafta oricum!

#11
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Atlas Shipping sint exact "samsarei din aia". Sau crezi ca sint un concurent Fedex/USPS/DHL care umbla cu masini/avioane prin US sa preia/livreze posta de la vinzatorul ala de-aiurea de pe ebay? Au si ei pe o ruda afara, ala actioneaza ca un proxy, primeste pachetele de la diversi (trimise intern in US) dupa care le trimite ca "gift" in Romania tot cu USPS ca ala e cel mai ieftin. Dar de data asta n-a mai fost la vama ala cu care aveau aranjamentul (sau or fi cerut vamesii prea mult, etc).

#12
lunaticul123

lunaticul123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 14.03.2013
citesc si ma uimesc.
vad c initiatorul topicului recunoste ca nu au fot declarate la vama telefoanele in cauza dar pretinde marfa inapoi.
sunt ferm convins ca vama si-a facut treaba corect.
ar fi ca in cazul in care un contrabandist ar incerca sa introduca ilegal in tara tigari si vama le-ar confisca. apoi contrabandistul le-ar recvendica ca doar sunt ale lui, ca le-a adus de la mama naibii, ca le-a cumparat, ca are factura pe ele, etc.
pai atunci unde mai functioneaza legea daca asa ar face toti cei care aduc marfa din afara si nu o declara la vama pentru a plati statului ceea ce se cuvine?
nu cred ca avreti dreptate, in fapt cei corecti sunt vamesii iar cei lipsiti de profesionalism sunt cei care au declarat marfurile. ce vina are vama ca marfa ta nu a fost declarata?
parerea mea ca este ca trebuie sa cauti rezolvarea la cei ce se fac cu adevarat vinovati de ceea ce s-a intamplat si sa incerci sa recuperezi prejudiciul de la ei.

Edited by lunaticul123, 14 March 2013 - 17:08.


#13
lunaticul123

lunaticul123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 14.03.2013

 george_eu25, on 14 martie 2013 - 17:27, said:

Esti prea p..."greu de cap" ca sa nu scriu jigniri!Daca nu intelegi situatia nu comenta!!!!
Apropo, a cui clona mai esti si tu????

tu de unde o sti? vad ca esti expert. astept sa ma inveti.
dupa cate vad chiar ala de a ramas fara telefoane spune ca vama si-a facut treaba. esti tu asa greu de cap incat nu intelegi? ce parte nu ai inteles? conteaza clo9na cui sunt? poate a lui corrado catani, cine stie?

" vama a controlat si normal a confiscat "parca asa spunea pagubitul. de ce? pentru ca cineva a incercat sa fure statul prin neplata TVA aferent acelor marfuri, nu?
astept sa ma corectezi.

vad ca si tu recunosti ca vama si-a facut treaba
cinste lor ca sunt profesionisti.

Edited by lunaticul123, 14 March 2013 - 18:40.


#14
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Eu zic sa ne confiste bunurile la toti si sa ne bage si in puscarie pentru ca "cineva a incercat sa fure statul".

#15
bebe_robu

bebe_robu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 14.03.2013
lunaticul, trecand peste faptul ca acest cont ti l-ai facut special pentru aceasta discutie si ca mai mult ca sigur esti clona lui dlhaneey eu nu am de reprosat nici o secunda faptul ca vama a confiscat marfa. Foarte bine a facut, este ceva normal. Sa le dea amenda, sa ii desfinteze, sa faca ce doresc si ce pot.
Sa inteleg ca ori nu ai inteles exact imaginea ori nu doresti sa intelegi, eu nu sunt nici declarant vamal nici altceva. Eu sunt boul ala de destinatar si in acelasi timp de platitor de TVA si taxe si impozite care astepta marfa.
  De unde vrei sa stiu eu ce declara Atlas Shipping sau Pegasus sau DHL sau FedEX sau orice alt transportator si comisionar si daca ei isi platesc taxele la stat si tot asa ? Sunt la fel de vinovat si de contrabandist ca si tine in problema asta.
  Tu stii cine este comisionarul vamal cand cumperi ceva din afara UE ? Nu! Sti ce declara comisionarul cand nici macar nu stii cine este ? Nu ! Tie iti ajunge acel ceva la usa, transportatorul iti spune ca ai de achitat atat taxe vamale si daca vrei sa le achiti bine, iti da coletul, daca nu vrei sa fi sanatos, nu-ti da nimic.
Vinovati sunt in aceeasi masura si cei de la vama caci:
- sunt obligati de lege sa ma ajute (eu sunt boul ala care, daca iti aduci aminte, plateste toate impozitele si toate taxele tocmai ca in astfel de situatii cand imi sunt lezate drepturi de catre terti atunci institutiile statului sa ma apere si sa ma ajute si nu invers, sa ma fure si sa ma insulte mai rau ca acei terti)
- au incercat intai sa ignore si apoi sa asunda o evidenta facuta chiar de ei
- m-au insultat in repetate randuri direct si indirect


 lunaticul123, on 14 martie 2013 - 17:06, said:

citesc si ma uimesc.
vad c initiatorul topicului recunoste ca nu au fot declarate la vama telefoanele in cauza dar pretinde marfa inapoi.
sunt ferm convins ca vama si-a facut treaba corect.
ar fi ca in cazul in care un contrabandist ar incerca sa introduca ilegal in tara tigari si vama le-ar confisca. apoi contrabandistul le-ar recvendica ca doar sunt ale lui, ca le-a adus de la mama naibii, ca le-a cumparat, ca are factura pe ele, etc.
pai atunci unde mai functioneaza legea daca asa ar face toti cei care aduc marfa din afara si nu o declara la vama pentru a plati statului ceea ce se cuvine?
nu cred ca avreti dreptate, in fapt cei corecti sunt vamesii iar cei lipsiti de profesionalism sunt cei care au declarat marfurile. ce vina are vama ca marfa ta nu a fost declarata?
parerea mea ca este ca trebuie sa cauti rezolvarea la cei ce se fac cu adevarat vinovati de ceea ce s-a intamplat si sa incerci sa recuperezi prejudiciul de la ei.

Edited by bebe_robu, 14 March 2013 - 21:00.


#16
lunaticul123

lunaticul123

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 14.03.2013
intrebare- cum pot aia sa te ajute daca ei nu au facut decat sa aplice legea? tu singur spui ca cei de la comisionar au declarat prost marfa. corect pana aici?
ce nu inteleg eu este de ce nu ii ataci in instanta pe comisionari si iti recuperezi paguba ca doar e vina lor.
care este evidenta facuta de vama si ascunsa, ca tot nu inteleg? vad o hartie pe care apare numle tau si langa el scrie - nedeclarat.
eu inteleg ca marfa ta nici macar nu a fost declarata vamii. corect?
atunci nu inteleg cum pot ei sa-ti dea marfa inapoi. ce lege ar putea sa te ajute in acest caz?

ps. nu sunt clona nimanui. nu stiu ce vrei sa insinuezi, nici ca ma intereseaza in mod deosebit. e doar un forum si suntem liberi sa ne exprimam opiniile, nu? chiar daca ele sunt divergente uneori.

despre atlas shiping am numai pareri proaste. din experienta unor prieteni. nu esti singurul care a avut de patimit de pe urma lor.
imi pare sincer rau de pierderea ta, poate au costat mult acele telefoane, dar nu vad nici o vina a vamii.

Edited by lunaticul123, 14 March 2013 - 22:17.


#17
bebe_robu

bebe_robu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 14.03.2013
Pentru mine este evident acum cu cine vorbesc. Pentru restul, asa, ca sa stie si ei cine sunteti, lunaticul123 este Teodorescu Sorin.
Dar intr-adevar asta chiar nu are importanta, importante sunt aici ideile.

Sa inteleg ca intre timp nu mai sunt contabandist asa cum ma faceai mai devreme, jigniri absolut gratuite....
OK, sa revenim la subiect, daca doresti numere de legi iti fac legatura cu avocata dar sa stii ca este destul de scumpa. Daca doresti sa fie gratis intra pe forumul specific. Te intereseaza doar ca si curiozitate sau ca sa vezi daca stiu eu exact ce legi ai incalcat ? Sa inteleg ca mai nou cetatenii trebuie sa vina acum cu numerele legilor notate pe hartie ca sa va faceti treaba pentru care sunteti platiti din taxele si impozitele lor. Cum ar fi de exemplu daca pe strada te scuip fix intre ochi si tu cand te duci la politie sa ma reclami te intreaba polititul: "stimate Domn Teodorescu, sigur v-a scuipat, caci eu nu vad nici un scuipat pe fata Dumneavoastra. V-ati sters.... foarte rau ati facut. A, spuneti ca este o camera video care a inregistrat totul ? Eu nu vad nici-o camera video Domnule Teodorescu. Bine, hai, fie, recunosc, este mica dar pare a fi veche, nu cred ca se va vedea bine. Dar ce doriti anume sa fac, ce lege ma obliga pe mine sa va ajut acum ?"
  Hartia aia este o parte a procesului verbal intocmit chiar de tine si care spune clar ca eu sunt destinatarul a doua colete. Cum poti sa-mi spui apoi ca nu sunt destinatarul a niciunui colet cand tu cu mana ta ai scris contrariul ? Si seful tau cum poate sa-mi spuna in scris asa ceva si apoi sa faca toata bataia aia de joc si ca nu vede numele meu si apoi tot circul ala cu angajata de la registratura, care a fost clar abuz de functie si cum poate sa-mi spuna ca este "alergic la contribuabilii care platesc impozitele tocmai pentru a....."
Stimati oameni, ati vazut "live" cum gandeste un lucrator vamal platit de noi ca sa ne ajute ! Mai devreme v-am spus eu cum gandeste si mai ales cum se comporta seful lui. Ce parere aveti acum ? Ne mai platim impozitele ?

 lunaticul123, on 14 martie 2013 - 22:10, said:

intrebare- cum pot aia sa te ajute daca ei nu au facut decat sa aplice legea? tu singur spui ca cei de la comisionar au declarat prost marfa. corect pana aici?
ce nu inteleg eu este de ce nu ii ataci in instanta pe comisionari si iti recuperezi paguba ca doar e vina lor.
care este evidenta facuta de vama si ascunsa, ca tot nu inteleg? vad o hartie pe care apare numle tau si langa el scrie - nedeclarat.
eu inteleg ca marfa ta nici macar nu a fost declarata vamii. corect?
atunci nu inteleg cum pot ei sa-ti dea marfa inapoi. ce lege ar putea sa te ajute in acest caz?

ps. nu sunt clona nimanui. nu stiu ce vrei sa insinuezi, nici ca ma intereseaza in mod deosebit. e doar un forum si suntem liberi sa ne exprimam opiniile, nu? chiar daca ele sunt divergente uneori.

despre atlas shiping am numai pareri proaste. din experienta unor prieteni. nu esti singurul care a avut de patimit de pe urma lor.
imi pare sincer rau de pierderea ta, poate au costat mult acele telefoane, dar nu vad nici o vina a vamii.

Edited by bebe_robu, 14 March 2013 - 23:16.


#18
cata2

cata2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 25.03.2006
Pentru cei care citesc printre randuri....
"La inceputul lui ianuarie mi-am comandat 2 telefoane de pe internet (de pe ebay), din USA,unul pentru mine si unul pentru sotie. Identice, sa nu ne certam ."

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate