![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
CUM FIERBEM CRENVURSTII !
Last Updated: Nov 02 2011 20:50, Started by
TZUTZUBASS
, Feb 23 2011 20:24
·
0
![](https://forum.softpedia.com//public/style_images/classic/icon_users.png)
#73
Posted 15 April 2011 - 09:24
![](https://forum.softpedia.com//public/style_images/classic/post_offline.png)
PsY2005, on 14th April 2011, 16:42, said: Ne poti spune si noua reteta de cremvusti de casa si modul de preparare ?? Eu am reteta de la o tipa, care o are de la alta si tot asa, dar este asta: 1/2 kg piept de pui, 400 gr fleica de porc sau slanina daca ai,1 lingura de boia dulce, 1 lingura de cimbru, 1 lingura de sare, 15 cuburi de gheata pisate, 500 ml apa rece si mate de oaie! puiul si condimentele se maruntesc in robot, bine de tot, pana se face o pasta, se adauga gheata pisata si amesteci in continuare pana se incorporeaza, scoti compozitia asta din robot, pui fleica, o faci si pe asta pasta, apoi le combini pe cele 2 si le framanti cu apa pana se omogenizeaza!Umpli matele, asa cum umpli si la carnati, dai afara la uscat o zi, apoi ii fierbi si mananci cu mustar :) Daca macinati carnea bine de tot, o sa aiba consistenta celor din magazin, oricum, gustul este incomparabil mai bun! Eu acum am in frigider o mucata de muschi, vreau sa vad daca iese asemanatr file-ului din comert, cel nefiert sau copt! Edited by valentinag, 15 April 2011 - 09:25. |
#75
Posted 15 April 2011 - 13:49
![](https://forum.softpedia.com//public/style_images/classic/post_offline.png)
valentinag, on 15th April 2011, 10:24, said: Eu am reteta de la o tipa, care o are de la alta si tot asa, dar este asta: 1/2 kg piept de pui, 400 gr fleica de porc sau slanina daca ai,1 lingura de boia dulce, 1 lingura de cimbru, 1 lingura de sare, 15 cuburi de gheata pisate, 500 ml apa rece si mate de oaie! puiul si condimentele se maruntesc in robot, bine de tot, pana se face o pasta, se adauga gheata pisata si amesteci in continuare pana se incorporeaza, scoti compozitia asta din robot, pui fleica, o faci si pe asta pasta, apoi le combini pe cele 2 si le framanti cu apa pana se omogenizeaza!Umpli matele, asa cum umpli si la carnati, dai afara la uscat o zi, apoi ii fierbi si mananci cu mustar :) Daca macinati carnea bine de tot, o sa aiba consistenta celor din magazin, oricum, gustul este incomparabil mai bun! Eu acum am in frigider o mucata de muschi, vreau sa vad daca iese asemanatr file-ului din comert, cel nefiert sau copt! Cum il mancati ? Fiert , crud sau prajit ? |
#76
Posted 15 April 2011 - 18:08
![](https://forum.softpedia.com//public/style_images/classic/post_offline.png)
PsY2005, on 15th April 2011, 14:49, said: Cum il mancati ? Fiert , crud sau prajit ? Eu cand mor de foame il mananc crud. Uneori merge si cu ceapa, ca la tara.... Atunci cand sunt in delegatie si am bufet suedez dimineata, pai iau de urgenta 3 cremwursti fierbinti (fierti) si, off-topic, 1 ou ochi cu piper macinat deasupra, ceva bacon prajit (daca exista), 2-3 felii de rosii si castraveti, o chifla, o cafea si ... aia e ! Meniul asta ma tine pana la pranz :coolspeak: LE: prajit n-am incercat Edited by kmailand, 15 April 2011 - 18:08. |
#77
Posted 01 November 2011 - 19:30
![](https://forum.softpedia.com//public/style_images/classic/post_offline.png)
Quote Si voi sunteti d-aia care vreti sa traiti sanatos un milion de ani ?? .... NUUUUUU! Io as vrea numai vreo 70-75 dar fara: probleme cardio-vasculare si/sau diabet si/sau arterita si/sau pareza si/sau...s.a.md. |
#78
Posted 02 November 2011 - 10:54
![](https://forum.softpedia.com//public/style_images/classic/post_offline.png)
mai spune-ne despre cum vrei sa ajungi la 70-75 de ani fara probleme cardio-vasculare si/sau diabet si/sau arterita si/sau pareza si/sau s.a.m.d.
back on topic, abia astept sa incerc reteta initiatorului :dribbledrool: |
#79
Posted 02 November 2011 - 20:50
![](https://forum.softpedia.com//public/style_images/classic/post_offline.png)
Off! Ma cam inteapa inima!
Sunteti la 5-a pagina si nu ati aflat cum se fierb ? "CRENVURSTII " din titlu, se fierb ca orice "cremwursti"!!! Acum....depinde....de calitate/continut/graba..... Danut-un om care fierbe cremwurstii in apa |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users