Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
CUM FIERBEM CRENVURSTII !
Last Updated: Nov 02 2011 20:50, Started by
TZUTZUBASS
, Feb 23 2011 20:24
·
0
#73
Posted 15 April 2011 - 09:24
PsY2005, on 14th April 2011, 16:42, said: Ne poti spune si noua reteta de cremvusti de casa si modul de preparare ?? Eu am reteta de la o tipa, care o are de la alta si tot asa, dar este asta: 1/2 kg piept de pui, 400 gr fleica de porc sau slanina daca ai,1 lingura de boia dulce, 1 lingura de cimbru, 1 lingura de sare, 15 cuburi de gheata pisate, 500 ml apa rece si mate de oaie! puiul si condimentele se maruntesc in robot, bine de tot, pana se face o pasta, se adauga gheata pisata si amesteci in continuare pana se incorporeaza, scoti compozitia asta din robot, pui fleica, o faci si pe asta pasta, apoi le combini pe cele 2 si le framanti cu apa pana se omogenizeaza!Umpli matele, asa cum umpli si la carnati, dai afara la uscat o zi, apoi ii fierbi si mananci cu mustar :) Daca macinati carnea bine de tot, o sa aiba consistenta celor din magazin, oricum, gustul este incomparabil mai bun! Eu acum am in frigider o mucata de muschi, vreau sa vad daca iese asemanatr file-ului din comert, cel nefiert sau copt! Edited by valentinag, 15 April 2011 - 09:25. |
#75
Posted 15 April 2011 - 13:49
valentinag, on 15th April 2011, 10:24, said: Eu am reteta de la o tipa, care o are de la alta si tot asa, dar este asta: 1/2 kg piept de pui, 400 gr fleica de porc sau slanina daca ai,1 lingura de boia dulce, 1 lingura de cimbru, 1 lingura de sare, 15 cuburi de gheata pisate, 500 ml apa rece si mate de oaie! puiul si condimentele se maruntesc in robot, bine de tot, pana se face o pasta, se adauga gheata pisata si amesteci in continuare pana se incorporeaza, scoti compozitia asta din robot, pui fleica, o faci si pe asta pasta, apoi le combini pe cele 2 si le framanti cu apa pana se omogenizeaza!Umpli matele, asa cum umpli si la carnati, dai afara la uscat o zi, apoi ii fierbi si mananci cu mustar :) Daca macinati carnea bine de tot, o sa aiba consistenta celor din magazin, oricum, gustul este incomparabil mai bun! Eu acum am in frigider o mucata de muschi, vreau sa vad daca iese asemanatr file-ului din comert, cel nefiert sau copt! Cum il mancati ? Fiert , crud sau prajit ? |
#76
Posted 15 April 2011 - 18:08
PsY2005, on 15th April 2011, 14:49, said: Cum il mancati ? Fiert , crud sau prajit ? Eu cand mor de foame il mananc crud. Uneori merge si cu ceapa, ca la tara.... Atunci cand sunt in delegatie si am bufet suedez dimineata, pai iau de urgenta 3 cremwursti fierbinti (fierti) si, off-topic, 1 ou ochi cu piper macinat deasupra, ceva bacon prajit (daca exista), 2-3 felii de rosii si castraveti, o chifla, o cafea si ... aia e ! Meniul asta ma tine pana la pranz :coolspeak: LE: prajit n-am incercat Edited by kmailand, 15 April 2011 - 18:08. |
#77
Posted 01 November 2011 - 19:30
Quote Si voi sunteti d-aia care vreti sa traiti sanatos un milion de ani ?? .... NUUUUUU! Io as vrea numai vreo 70-75 dar fara: probleme cardio-vasculare si/sau diabet si/sau arterita si/sau pareza si/sau...s.a.md. |
#78
Posted 02 November 2011 - 10:54
mai spune-ne despre cum vrei sa ajungi la 70-75 de ani fara probleme cardio-vasculare si/sau diabet si/sau arterita si/sau pareza si/sau s.a.m.d.
back on topic, abia astept sa incerc reteta initiatorului :dribbledrool: |
#79
Posted 02 November 2011 - 20:50
Off! Ma cam inteapa inima!
Sunteti la 5-a pagina si nu ati aflat cum se fierb ? "CRENVURSTII " din titlu, se fierb ca orice "cremwursti"!!! Acum....depinde....de calitate/continut/graba..... Danut-un om care fierbe cremwurstii in apa |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users