Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pareri Kadjar sau alternative

Slovacia / Kosice

Spatiu stocare aproape plin

Recomandare aer conditionat 9000 ...
 Cum v-ati apucat de editare foto?

Problema unezeala grinda de lemn ...

Intrebare hdmi laptop lenovo

Fezabilitate - Adaugare microinve...
 Hard disk extern SSD, A92

Parere cartier Uverturii/Virtutii...

inmatriculare autoturism reprezen...

2 aere conditionate pe un singur ...
 Intarzietor de priza zahar

Oprire update Asus ZenFone 10

Concediu Canada - Gestiunea banil...

Folii faruri - plastic sau sticla...
 

CUM FIERBEM CRENVURSTII !

- - - - -
  • Please log in to reply
78 replies to this topic

#55
kmailand

kmailand

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 704
  • Înscris: 21.08.2010
Nimic de comentat la retele de mai sus....
Asteptam si alte retete pentru crevursti :

Edited by kmailand, 13 April 2011 - 22:06.


#56
PsY2005

PsY2005

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 404
  • Înscris: 28.01.2010
Propun o reteta de SCOS E-urile din cremvusti.


Cred ca ar fi o retera de succes !

#57
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,584
  • Înscris: 04.05.2006
Repet...INCA exista producatori care fac cremwurst fara E-uri...:).

#58
Dau

Dau

    veteran

  • Grup: Moderators
  • Posts: 5,564
  • Înscris: 24.01.2007
Care?

#59
alexpet

alexpet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,358
  • Înscris: 07.05.2007
Eu cred ca ne-am cam obisnuit cu binele (asa cum este el). Daca nu ar mai baga conservanti si ar trebui practic sa facem cumparaturi in fiecare zi, atunci sa vezi distractie, cred ca 90% din populatie (adica cam toti cei care fac cumparaturi o data pe saptamana) ar implora dupa conservanti.

#60
Hamutovski

Hamutovski

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,677
  • Înscris: 07.03.2009

 Dau, on 14th April 2011, 10:22, said:

Care?
Aia care cer 10 milioane per kilogram.
Deci tot mai buni sunt aia cu E-uri.  :coolspeak:

#61
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,584
  • Înscris: 04.05.2006

 Dau, on 14th April 2011, 10:22, said:

Care?

Baciu...de exemplu :). Mai erau unii, Licuriciu, dar nu am mai auzit de ei...astia chiar faceau niste produse dementiale.
Probabil mai exista, dar sunt in general prodacatori mici si locali.

L.E. 10 milioane/kil nu sunt....da' spre 1 milion asa....;))

Edited by richelieu, 14 April 2011 - 10:47.


#62
valentinag

valentinag

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 560
  • Înscris: 10.08.2007

 PsY2005, on 7th April 2011, 11:05, said:

Am o curiozitate , a auzit sau a facut cineva crenvusti de casa ?

Eu am facut!Au iesit buni, dar cum noi nu mancam frecvent, nu merita sa muncesti atat!In shimb carnati proaspeti facem mereu, nu se compara in veci cu aia de cumparat!
Noi am renuntat la vegeta, delikat, chestii din astea, imi fac eu acasa delicat si iese la fel de bun!Oricum, toate adaosurile astea ne-au pervertit gustul si avem impresia ca nu mai e buna mancarea fara ele!
Fac si muschi file, si pastrama din piept de pui, ies foarte foarte bune!
Acum sa nu va inchipuiti ca am renuntat la toate cele, dar pe cat posibil incerc sa gatesc corect, fara fel de fel de tampenii!Bine, am noroc ca inca ne cultivam legume in gradina, avem gaini, porc, d'astea...
Oricum, intr-un bol de sticla nu putem sa traim!

#63
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,584
  • Înscris: 04.05.2006
Inseamna ca ai mult timp de alocat pentru asta :)

#64
valentinag

valentinag

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 560
  • Înscris: 10.08.2007
Pentru gatit sau pentru gradinarit? :)

#65
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,584
  • Înscris: 04.05.2006
Pai ...pentru preparat adaosuri, pentru pregatit pastrama &stuff....pentru gradinarit....:)

#66
valentinag

valentinag

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 560
  • Înscris: 10.08.2007
Gradinarit, vineri, sambata si duminica, si vara si miercurea dupa servici, sa udam!
Bucatareala des, desi delicatul home made nu se face greu si nici nu ia cine stie ce timp, doar cat sa tai legumele, por;ma le bagi in cuptor la minim cu usa deschisa si uiti de ele vreo 2 ore!Cand s-au uscat le maruntesti in robot si le pui in borcan!E adevarat ca eu la 5.15 maxim sunt acasa, pana la 10-11 am tot timpul sa fac diverse!
:)

#67
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,584
  • Înscris: 04.05.2006
Mda...deci ai mult timp de alocat pentru asta :)

#68
andreim77

andreim77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,246
  • Înscris: 11.04.2006
Cremvursti=elastic tocat plus un miligram de carne.

http://www.gandul.in...ieftini-7931268

#69
PsY2005

PsY2005

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 404
  • Înscris: 28.01.2010

 valentinag, on 14th April 2011, 11:53, said:

Eu am facut!Au iesit buni, dar cum noi nu mancam frecvent, nu merita sa muncesti atat!In shimb carnati proaspeti facem mereu, nu se compara in veci cu aia de cumparat!


Ne poti spune si noua reteta de cremvusti de casa  si modul de preparare ??



Cred ca singurii cremvusti fara E-uri sunt cei de POST , facuti din soia :) .

#70
kr0k0dilu

kr0k0dilu

    tăran ofuscat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,513
  • Înscris: 12.06.2007
Nu vad legatura dintre soia si lipsa E-urilor.

#71
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,256
  • Înscris: 28.06.2005
Cremwurstii nu se mâncă cruzi?

#72
destrug

destrug

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,419
  • Înscris: 03.08.2004

 sfantu.dracu, on 14th April 2011, 17:02, said:

Cremwurstii nu se mâncă cruzi?
Cremvustii se mananca?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate