Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
Last Updated: Jun 07 2024 08:11, Started by
Jo_jo
, Aug 26 2005 10:34
·
272
#16867
Posted 23 April 2017 - 19:42
don_dannielo, on 23 aprilie 2017 - 19:20, said:
Nu, asa am luat [ https://veganstuffinbelgium.files.wordpress.com/2016/02/delhaize-pizza-dough.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Ahh, nunu. Ia-l pe ala pe care ti l-am aratat. Si inca ceva: nu il intinzi cu facaletul, ci il aplatizezi cu mana. richelieu, on 23 aprilie 2017 - 19:18, said:
M-am uitat. Mi se pare faramicios. Da' poate mi se pare . Chestia e ca in mod normal, aluatul de pizza și cel de ciabatta sunt fundamental diferite.....deci nu ma aștept la prea multe de la unul care merge Ok și la una și la alta Nu e deloc faramicios. Ce vezi pe farfurie e din cauza ca produsul era fierbinte. Whatever, sa fim sanatosi! Inchin o bere in cinstea ta! Edited by Rao633, 23 April 2017 - 19:42. |
#16868
Posted 23 April 2017 - 19:52
Eu un vin roșu .
E oricum chestie de gusturi...și pozele intr-adevăr nu prea ajuta in sensul asta |
#16869
Posted 24 April 2017 - 17:51
D-abia am terminat pastrav de Sfaras la gratar(f.f. gustos, recomand daca gasiti) cu garnitura de cartofi copti, taiati cuburi si amestecati cu sare ,otet si ulei(asa imi place, ce sa faci...).Plus sos smantana+marar+usturoi.Alaturi un vin alb Retsina luat de la...dar cu un gust ciudatel(si am incercat mai multe sticle, dar gustu' era la fel ... , posibil sa fi uitat eu gustul acestui vin?!).
|
#16870
Posted 24 April 2017 - 21:15
Un preparat pe care l-am mâncat la bulgari. Sa vedem cine ghiceste ce e. Prima data când reproduc ceva si iese gustul la fel de bun ca la restaurant.
Attached Files |
#16871
Posted 24 April 2017 - 21:19
Nu am amintiri prea frumoase vizavi de sosurile de la bulgari.
Asta m-a facut sa renunt sa ma mai duc acolo. O sa pap un pilaf cu carne de pui, asta mai tarziu.... |
#16872
Posted 24 April 2017 - 21:25
Nu am avut probleme. Peste tot am mâncat mâncare foarte gustoasa, proaspata care merita incercata acasă daca nu ai încredere in bulgari.
|
#16874
Posted 24 April 2017 - 21:39
Aveau astia un vin rosu, la butoi.....din 3 pahare simteam ca mi se lichefiaza genunchii !
Nu eu am mancat sosul, baiatului mei ii placea ! Am avut probleme crancene..... |
#16876
Posted 24 April 2017 - 21:48
AlinE, on 24 aprilie 2017 - 21:42, said:
Vin nu am băut. Ce fel de probleme a avut? La acel moment s-a banuit ca ar fi fost din cauza sosului consumat. Nu a mai putut manca aproape nimic, a slabit vazand cu ochii ! Asta doar in 3-4 zile, atunci avea 12 ani. A trebuit sa chem doctorul hotelului, l-a bagat la perfuzii.....nu vreau sa-mi mai aduc aminte ! |
|
#16877
Posted 26 April 2017 - 18:27
Astazi am muncit greu dar am mancat cu placere....
Am copt doua vinete pe foc-foc, le-am scurs, le-am rupt fasii si le-am facut pane....cu pesmet si oua cu ce inca? cu Tahini si Uzo.... Athena 4785.jpg 557.83K 26 downloads Athena 4787.jpg 418.36K 26 downloads Athena 4788.jpg 459.99K 26 downloads IMG_20170426_163551.jpg 188.27K 27 downloads Edited by vio69a, 26 April 2017 - 18:32. |
#16878
Posted 26 April 2017 - 18:40
Dacă tot vorbim de tahini...am făcut o Halva zilele trecute.
Acum am băgat putina la cuptor, pe un pat de mar ras și zeama de lime. S-a cam ars la suprafața, folosesc un aragaz prost, cuptor pe gaz...nu coace uniform și nu sunt încă obișnuit cu el. Dar după ce am înlăturat stratul ars, a fost excelenta. Attached Files |
#16879
Posted 26 April 2017 - 22:33
Aveam pofta de-o cina ca la marginea campului, ceea ce am si facut.....ridichi, rosii, branza, ceapa verde si masline kalamata, mai putin maslinele.....
Va dati seama ca n-a lipsit romanescul white spirit ! |
#16881
Posted 28 April 2017 - 09:02
Athena 4810.jpg 176.44K
33 downloads
Ieri am mancat piepr de pui, lacat cateva ore in zeama de lamaie, putin ulei de masline, sare si piper si prajit inabusit fara ulei,direct in tava si acoperit Salata de varza rosie cu maioneza si ultimul catravete murat ramas.... Athena 4808.jpg 206.61K 31 downloads Athena 4809.jpg 203.76K 26 downloads |
|
#16882
Posted 28 April 2017 - 15:16
File de cod pane, pe pat de salata verde dreasa cu ulei de masline, usturoi pudra si lamaie.
Attached Files |
#16883
Posted 28 April 2017 - 16:55
Azi, simplu de tot.
Mancare de mazare cu carne de pui, salata verde si o berica.... Athena 4812.jpg 130.07K 32 downloads |
#16884
Posted 28 April 2017 - 18:39
Ou poșat, cartofi noi fierți cu mult pătrunjel, un colț de pâine prăjită.
IMG_20170428_190711.jpg 168.09K 24 downloads |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users