Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
Last Updated: Jun 06 2024 19:23, Started by
Jo_jo
, Aug 26 2005 10:34
·
272
#16849
Posted 20 April 2017 - 18:39
Ciorba din picioare de porc si inca o pulpa de miel la cuptor.
Attached Files |
#16850
Posted 20 April 2017 - 18:58
Azi am tot mancat dintr-un platouaș cu aperitive facute in casa:
- rosii umplute cu ton,ceapa si verdeata - oua umplute in stil parizian (sunca, ceapa, maioneza, patrunjel) - parizer facut in casa (super bun, e prima data cand fac asa ceva, nu credeam ca iese asa bun) - snitel de curcan - masline - ceapa verde - rosii |
#16851
Posted 20 April 2017 - 21:14
Pizza facuta in casa. A mai ramas, dar e cam tarziu....
|
#16852
Posted 21 April 2017 - 22:28
pizza facuta in casa e cea mai adevarata, pacat nu reusim cu blatul! (probabil ca punem prea multe pe el)
|
#16853
Posted 22 April 2017 - 14:14
AlinE, on 21 aprilie 2017 - 22:28, said:
pizza facuta in casa e cea mai adevarata, pacat nu reusim cu blatul! (probabil ca punem prea multe pe el) Vezi ca este la Mega Image aluat proaspat de pizza. Trebuie intins cu facaletul si copt. E foarte bun. Poti sa faci din el si ciabatta cu tot felul de umpluturi (masline, fulgi de rosii uscate, etc), focaccia, etc. E facut in Belgia, costa in jur de 7 lei. Edited by Rao633, 22 April 2017 - 14:15. |
#16855
Posted 22 April 2017 - 14:32
#16856
Posted 22 April 2017 - 14:46
Pomana porcului,muraturi,mamaliga,sorici.
Attached Files |
#16859
Posted 23 April 2017 - 16:38
AlinE, on 23 aprilie 2017 - 13:44, said:
Pizza facuta in casa. Ia uite Alin, niste ciabatta cu masline facuta din acel aluat cumparat de la Mega. Gustul e super bun. Poti face pizza din el, painici, chifle, specialitati de brutarie, etc. Inca ceva: aluatul e foarte crispy cand e copt. Se sparge efectiv in gura. E foarte potrivit pentru cei carora le place blatul crocant la pizza, mai putin pentru cei care prefera blatul gros pufos. Attached Files |
#16860
Posted 23 April 2017 - 18:43
#16861
Posted 23 April 2017 - 19:00
Rao633, on 23 aprilie 2017 - 16:38, said:
Ia uite Alin, niste ciabatta cu masline facuta din acel aluat cumparat de la Mega. Gustul e super bun. Poti face pizza din el, painici, chifle, specialitati de brutarie, etc. Inca ceva: aluatul e foarte crispy cand e copt. Se sparge efectiv in gura. E foarte potrivit pentru cei carora le place blatul crocant la pizza, mai putin pentru cei care prefera blatul gros pufos. Recunosc ca imi place blatul subtire la pizza, dar in asta mi-am cam rupt dintii. Mai fac o incercare, il intind si mai mult si il las mai putin la cuptor. Edited by don_dannielo, 23 April 2017 - 19:02. |
#16862
Posted 23 April 2017 - 19:15
don_dannielo, on 23 aprilie 2017 - 19:00, said: Am gasit acel aluat la Mega. 6 lei, o singura foaie. Recunosc ca imi place blatul subtire la pizza, dar in asta mi-am cam rupt dintii. Mai fac o incercare, il intind si mai mult si il las mai putin la cuptor. Stai stai ca nu e foaie. E boț de aluat, ambalat bulk intr-o punga ceruita. Marca Delhaize. richelieu, on 23 aprilie 2017 - 18:43, said: Rao, pentru mine ciabbata e altceva...mai umeda, cu mai mult ulei....sa aibă textura aia de zici ca e ușor necoapta. Uita-te cu atentie in partea sectionata. don_dannielo, on 23 aprilie 2017 - 19:00, said: Am gasit acel aluat la Mega. 6 lei, o singura foaie. Recunosc ca imi place blatul subtire la pizza, dar in asta mi-am cam rupt dintii. Mai fac o incercare, il intind si mai mult si il las mai putin la cuptor. Asa arata punga cu aluat. Asta l-ai luat? Attached Files |
#16863
Posted 23 April 2017 - 19:18
M-am uitat. Mi se pare faramicios.
Da' poate mi se pare . Chestia e ca in mod normal, aluatul de pizza și cel de ciabatta sunt fundamental diferite.....deci nu ma aștept la prea multe de la unul care merge Ok și la una și la alta |
|
#16864
Posted 23 April 2017 - 19:20
Nu, asa am luat
[ https://veganstuffinbelgium.files.wordpress.com/2016/02/delhaize-pizza-dough.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#16865
Posted 23 April 2017 - 19:21
Cina....light .
Parjoale de conopida cu cașcaval la cuptor și sos dulce picant. A...și Malbec Attached Files |
#16866
Posted 23 April 2017 - 19:34
Rao nu imi place blatul crocant la pizza. In asta de azi am pus 5 linguri de ulei de măsline si a iesit pe gustul tuturor. L-am întins cat am putut de subtire numai ca din cauza drojdiei s-a umflat mult. Oare data viitoare sa nu mai pun drojdie?
Richelieu nu am apucat sa fac poza ca s-a mâncat instantaneu toata tava cu diametrul de 32 cm |
Anunturi
▶ 4 user(s) are reading this topic
1 members, 2 guests, 1 anonymous users
pedros_2005