Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lipsa menstruației de cateva...

Ajustare pret contract mixt

Cum setez sa trimit sms de pe dig...

Cum setez sa trimit sms de pe dig...
 Microciment in bucatarie

La mulți ani @nick5roo!

DDNS Digi

Marantz MM7025 vs Rotel RB1552 mkii
 Recomandare bicicleta electrica

Venom - The Last Dance

Demolarea blocurilor prea vechi s...

Alimentare motor stea-triunghi
 Contact pornire aproape blocat de...

Nonce cu Javascript si Nginx pt I...

Sigma 28-45mm F/1.8

BT extragere parere va rog
 

Motorola Defy

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
10390 replies to this topic

#6985
CIPANDA

CIPANDA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 10.05.2011

 Xtream, on 11th November 2011, 00:47, said:

Salutare tuturor, ma numesc Daniel ( incantat de cunostinta ) !
Hai sa nu o mai " lalai " si sa trec la subiect   .
Am stat aproape 2 zile si am citit cele 300 si ceva de pagini despre Motorola Defy  :death: , din ce am citit si din ce imi mai aduc aminte , dupa ce citesti thread-ul asta sincer o cam iei razna  ( sute de pareri impartite ) unele PRO altele CONTRA  .
Ideea este ca nu stii dupa cine sa te iei sau cum sa faci ! Fac un rezumat scurt la toate intrebarile de aici ( in capul meu , nu va speriati ) si observ ca nu am priceput mai nimic ( poate ca e din cauza RETARDULUI meu :helpsmilie:  ) .... ! In fine , las glumele deoparte si trec la lucruri serioase . :hypocrite:
Banuiesc ca deja sunt multi care deja " au julit " acest telefon ( si la propiu si la figurat ) ... si de aceea as vrea sa cer cateva informatii mai detaliate pentru cei ce sunt mai " batuti in cap " like me  ! .

O sa incep cu cele mai banale intrebari :

1 . Problema cu lentila ( rosie / verde ) , care sunt diferentele ! ( PRO SI CONTRA ) ?

2 . Problema cu difuzorul ( casca ) , am inteles ca au fost cateva serii care aveau aceasta problema ! Intrebare mea este : Mai persista inca ?

3 . Problema cu OS-ul ... ! ( 10000000 de variante ) , banuiesc ca unii dintre voi deja au " probat " multe dintre versiunile deja aparute pe site-urile care se ocupa cu asa ceva .... ! Intrebarea este : La ce concluzie a-ti ajuns ? ( asta pentru unu care foloseste telefonul pentru : Ceva apeluri , mesaje cu " duiumu " , jocuri ( ca de jucat suntem primii , dar la munca nimeni ) , internet , aplicatii ! .

4 . Vesnica problema a GPS-ului , unde toata lumea vrea GPS chiar daca nu au masini, bicilente , trotinete ... etc ( aici nu dau in nimeni , asa ca sa nu va simtiti vreunul ca va simtit degeaba ) , revenind la GPS ! Care este cel mai bun " sa zic asa " adica ( vocea sexy care imi zice ca am " stalpu' " in fata , rezolutia suportata de acest telefon , sa se miste bine ( eventual mai repede ca masina cu care mergi ... glumeam ) ... etc ! In concluzie care e mai " bengos " ?

5 . Problema instalatului de OS ( mai bun , mai nou , mai simpatic ) , exact cum ziceam mai sus , " RETARDUL MEU " nu ma prea ajuta ... ! Am mai citit pe cateva site-uri metode de instalare si nu prea am priceput mai nimic ( cu Engleza sunt la pamant , iar cu Romana sunt cu mult sub pamant ) , nu prea reusesc sa instalez un OS nou ! ( nepotu.ro , ma scos la lumina cu anumite chestii , dar cu altele tot pe intuneric sunt ) , asadar apelez la cineva care chiar stie cu ce se mananca asa ceva , si bineinteles are timp de " prostiile lu je' " ( daca cineva doreste sa ma ajute il rog sa imi dea un PM si de acolo ne descurcam noi )

6 . Problema aplicatiilor ( tinand cont ca sunt PROFAN , in ale Android-ului ) , nu prea stiu cu ce sa incep in instalarea lor ( adica ce e bun , ce nu e bun ... am explicat mai sus la ce folosesc eu telefonul ! ( browser , antivirus , taskmanager , player ( audio / video ) ... etc cam asta m-ar interesa in mare parte .... ( sau ce mai ziceti si voi ce e esential , am incredere in voi si merg pe mana voastra )! Am vazut mai multe liste cu aplicatii dar cum am zis si mai devreme " imi cam dau cu virgula " . Daca cineva e binevoitor si imi poate creea si mie o lista cu aplicatiile de baza as fi recunoscator ! .

Probabil ca unii ma vor condamna si va veni probabil si intrebarea de baza : " La ce ti-ai luat BA smartphone , daca iti prinzi urechile in el ?????? " , probabil ca raspunsul meu va fi : " nu stiiiuuuu " :habarnam:  . In incheiere , imi pare rau ( lasand gluma deoparte ) daca am jignit pe cineva cu acest mesaj , sau daca sunt prea " milog " .... ! Asta sunt , locul unde traiesc ma invatat ca e mai bine sa ceri la altul decat sa faci tu ! ( Glumesc ).

O seara buna va doresc tuturor  :cheers: ! Si multumesc tuturor celor ce imi vor da raspunsuri ( daca vor fi ) ! :P
Tot primul android,acum o jumatate de an eram la fel.
M-a enervat la inceput,customizarea indelung laudata e un avantaj dupa ce iti cauti ,si instalezi,si testezi personal ce ti se potriveste in functie de ce te intereseaza.
Concret ,diallerul ,mesageria,browserul de internet de ex nu mi-au convenit.Merg cu Atakephone ,GO SMS si OPERA care si compreseaza datele.
Navigatia IGO ,se misca fluid,in diverse variante de soft.
Pentru trafic de date 3G watch dog e in regula.
Moboplayer merge bine,are setari ok.
Titanium backup pro si Backup master pro le folosesc automat la trei zile si salveaza tot.E comod ,nu se stie cand vrei sa incerci alta varianta de soft.
Am ramas pe CM7 ,mai rapid parca si la fel de customizabil,cu toate problemele este oricand mai bun decat ce a venit de la Moto.
Il mai spal din cand in cand la chiuveta,are husa din silicon tare(nu neagra cauciucata,joaca pe el) isi face treaba bine in continuare ca raport calitate pret .
Il pastrez in continuare ,si pentru specificul meu,si pentru copil.(nu este certat daca e neatent,l-am testat eu anterior)
Asa ca grabeste-te incet,exploreaza posibilitatile ca sa te enervezi cat mai putin.Figuri va face oricum,dar nu din cauza lui,ca telefon.
  Enjoy!
A,jocurile de la Gameloft mari merg bine si la copii si la adulti. N.O.V.A. ii place baiatului de 4 luni.
Si un incarcator auto cu fir retractabil Celly  e  o varianta buna , daca folosesti navigatia si nu numai

Edited by CIPANDA, 11 November 2011 - 12:27.


#6986
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Vreau doar sa adaug aici pentru referinta: am luat o baterie noua originala (sper, scrisul difera vag dar in rest e absolut la fel, inclusiv banda sclipitoare si senzorul de umiditate) care spre deosebire de bateria originala nu mai are joc! Diferenta cred ca e intr-o diferenta de mai putin de 1mm la marginile de sus ale bateriei, oricum nu joaca DELOC (spre deosebire de originalul cu care a venit aparatul) si este mult mai greu de scos.

#6987
muteki

muteki

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,679
  • Înscris: 14.12.2010
Jocul care se simte in telefon este accelerometrul, in niciun caz bateria.

#6988
tibi_72

tibi_72

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 473
  • Înscris: 30.09.2007

 muteki, on 11th November 2011, 21:34, said:

Jocul care se simte in telefon este accelerometrul, in niciun caz bateria.


Te contrazic, este sigur bateria. Eu i-am pus o bucatica de hartie impaturita ca sa nu mai joace.

#6989
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,894
  • Înscris: 06.01.2008
Cam asa-i. Am avut pana acum alte telefoane cu accelerometru si nu se auzea niciun joc in ele.

Edited by Hider141, 11 November 2011 - 21:59.


#6990
muteki

muteki

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,679
  • Înscris: 14.12.2010
Nokia 6700. Fix aceeasi senzatie de bila care se misca prin telefon = accelerometru.

Ia scoate-i bateria de tot si misca-l. In continuare ai sa simti jocul.

Bsteria la Defy+ zici ca era cimentata. Ma chinuiam un minut sa o scot. Jocul din telefon era prezent. Nu este bateria.

Edited by muteki, 11 November 2011 - 23:28.


#6991
tzotzolyno

tzotzolyno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,056
  • Înscris: 12.01.2007
Întrebare adresată celor care folosesc MIUI (eventual ultimul de azi): cu ecranul închis, cum merge recunoasterea clickurilor din headset? Recunoaște apăsarea lungă sau dublul, triplul click? Poate respinge apelul cu apăsare lungă?

Pe forumul CM7 (xda) se discută despre bug-ul ăsta.

#6992
onlyviu

onlyviu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 652
  • Înscris: 07.10.2008

 muteki, on 11th November 2011, 23:26, said:

Nokia 6700. Fix aceeasi senzatie de bila care se misca prin telefon = accelerometru.

Ia scoate-i bateria de tot si misca-l. In continuare ai sa simti jocul.

Bsteria la Defy+ zici ca era cimentata. Ma chinuiam un minut sa o scot. Jocul din telefon era prezent. Nu este bateria.
Scoate-i capacul, tine bateria fixa cu degetele si o sa vezi ca nu mai simti miscarea aia. Si eu credeam ca e accelerometrul pana am facut chestia asta.

#6993
razorrhyme

razorrhyme

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 18.09.2011

 laurm, on 11th November 2011, 00:30, said:

In primul rand ochiul tau trebuie sa-ti spuna daca e rosie sau verde (lentila). :naughty:  Si da, rosie e mai buna! dar au putini pe -aici . Eu unul am stat putin pe android 2.1 apoi 2.2 avind ca si tine primul telefon cu acest OS ( pentru a ma familiariza....) ; si apoi am prins curaj , l-am root-at , am stat o perioada cu CM7 apoi am incercat Miui (desi la inceput nu imi placea meniul stil Iphone) si acum sunt tot pe un Miui (WajKIUI mai exact de care sunt ffffff. multumit!!!!)  Iti recomand sa iei totul in portii mici putin cate putin ca sa te bucuri deplin de telefonul tau!!
spune-mi te rog acest rom WajKIUI am vazut ca se implementeaza module de cm7 in el singura diferenta care este cea grafica si implicit viteza so-ului. spune-mi te rog bateria cat tine o incarcare si daca intalnesti lag-uri, si ceva screenshot-uri daca esti amabil.
multumesc.

 Xtream, on 11th November 2011, 00:06, said:

Nu prea am priceput raspunsul la intrabarea numarul 1 , sa inteleg ca e mai bine sa ai lentila rosie ! ! !
cam da..daca te hotarasti pe viitor sa scrii un sbf de 2.34 adica ms2ginger o sa beneficiezi de inregistrare video 720p

#6994
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008

 muteki, on 11th November 2011, 22:34, said:

Jocul care se simte in telefon este accelerometrul, in niciun caz bateria.
Siiiiiigur, la mine accelerometrul o fi in baterie si bateria noua nu are de aia nu face...

#6995
viorel72

viorel72

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 400
  • Înscris: 27.03.2010
BUN RASPUNS

Edited by viorel72, 12 November 2011 - 10:41.


#6996
laurm

laurm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 01.02.2009

 razorrhyme, on 12th November 2011, 09:08, said:

spune-mi te rog acest rom WajKIUI am vazut ca se implementeaza module de cm7 in el singura diferenta care este cea grafica si implicit viteza so-ului. spune-mi te rog bateria cat tine o incarcare si daca intalnesti lag-uri, si ceva screenshot-uri daca esti amabil.
multumesc.




Nu are lag, e cel mai rapid din ce am încercat până acum( CM7, și var. Xda, Liquid, Miui) interfața e de Miui. Are doar Louncher Pro integrat. Cameră CM7+ camera Miui . Procesor ridicat la1,1 GHz android 2.3.7 . Pe mine mă ține 2 zile bateria( noaptea pierde 1% la 1,5-2 ore). AM instalat o tema de ICS postată de nepotu în paginile trecute și e super! Diferența mare față de cm7 e ca fiecare nouă versiune e din ce în ce mai bună( s-a rezolvat și scurtatura din setings care acum duce la setarile loucher-ului Loc și nu mai e Frankenstein cum îl numea cineva aici pe forum.) Pe. mine mă mulțumește ca îmbină Miui cu Cm7 și ia ce e mai bun de la ambele.

Edited by laurm, 12 November 2011 - 13:11.


#6997
Fittonia

Fittonia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 25.05.2010

 laurm, on 12th November 2011, 13:56, said:

Nu are lag, e cel mai rapid din ce am încercat până acum( CM7, și var. Xda, Liquid, Miui) interfața e de Miui. Are doar Louncher Pro integrat. Cameră CM7+ camera Miui . Procesor ridicat la1,1 GHz android 2.3.7 . Pe mine mă ține 2 zile bateria( noaptea pierde 1% la 1,5-2 ore). AM instalat o tema de ICS postată de nepotu în paginile trecute și e super! Diferența mare față de cm7 e ca fiecare nouă versiune e din ce în ce mai bună( s-a rezolvat și scurtatura din setings care acum duce la setarile loucher-ului Loc și nu mai e Frankenstein cum îl numea cineva aici pe forum.) Pe. mine mă mulțumește ca îmbină Miui cu Cm7 și ia ce e mai bun de la ambele.


De unde pot descarca ultimul WajKIUI (in caz cau fost si update-uri)? Multumesc

#6998
alexpet

alexpet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,358
  • Înscris: 07.05.2007
Salut.
Nu reusesc sa ma conectez cu Defy-ul la laptop prin bluetooth. Desi cele doua device-uri se gasesc cand incerc sa le conectez apare mesajul "conection failed" ori ca parola nu se potriveste desi este identica. Ma poate ajuta cineva cu un sfat ori o trimitere daca s-a mai discutat pe undeva? Multumesc

#6999
tzotzolyno

tzotzolyno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,056
  • Înscris: 12.01.2007

 Fittonia, on 12th November 2011, 13:30, said:

De unde pot descarca ultimul WajKIUI (in caz cau fost si update-uri)? Multumesc
de aici. M-ar mira să facă traduceri și pt română.

#7000
vyra

vyra

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 29.12.2006
Vreau să îmi pun pe telefon Froyo CEE, poate rezolvă problema cu sunetul în căști, iar dacă nu, să îl pot trimite în garanție :). Am descărcat versiunea de Froyo  CEE de aici http://forum.softped...p;#entry9991062 postată mai demult de tzotzolyno. Aș vrea să fiu sigur că asta e versiune bună pentru garanție :)

Pentru aplicarea SBF-ului, urmez pașii de aici http://www.nepotu.ro...defy-flash-sbf/ începând cu pasul 3? :)

Toate cele bune!

#7001
laurm

laurm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 01.02.2009

 vyra, on 12th November 2011, 15:02, said:

Vreau să îmi pun pe telefon Froyo CEE, poate rezolvă problema cu sunetul în căști, iar dacă nu, să îl pot trimite în garanție :). Am descărcat versiunea de Froyo  CEE de aici http://forum.softped...p;#entry9991062 postată mai demult de tzotzolyno. Aș vrea să fiu sigur că asta e versiune bună pentru garanție :)

Pentru aplicarea SBF-ului, urmez pașii de aici http://www.nepotu.ro...defy-flash-sbf/ începând cu pasul 3? :)

Toate cele bune!
SBF se ia de  aici: http://and-developers.com/sbf:defy (vezi în tabel la 2.2.2 Central Europe ).și urmezi pasii de la nepotu.

#7002
vyra

vyra

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 29.12.2006

 laurm, on 12th November 2011, 15:26, said:

SBF se ia de  aici: http://and-developers.com/sbf:defy (vezi în tabel la 2.2.2 Central Europe ).și urmezi pasii de la nepotu.

Okay, mul?umesc mult. Încă ceva: dacă din fericire nu trebuie să îl duc în garan?ie totu?i, vreau să încerc ?i altceva înafară de CM7. Am citit mai sus cum că WajkIUI ar fi o alegere bună. Mai aveam în vedere ?i MIUI sau galnetMIUI, voi ce mi-a?i recomanda?

Edited by vyra, 12 November 2011 - 15:45.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate