Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Melodie dance veche

RIP Shifty Shellshock

Daca nu ar conta salariul, ce mes...

Racordare la apa termosemineu
 Mi-am luat 4x4 si vreau sa-l testez

Recomandare laptop cu luminozitat...

Cautarea pe google android nu merge

Caut serviciu serios de captura v...
 Frauda magazin online

AC Woods Venezia Smart - nu races...

podea ciment denivelata

Îndepartare bule folie reflectoriz...
 Revista imobiliara cu poze... cir...

Recomandare soundbar pentru laptop

Veți renunța in 2025 la...

Coaxial pentru cablare casa
 

De ce va place zgomotul?

- - - - -
  • Please log in to reply
62 replies to this topic

#37
Danny1345

Danny1345

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 20.07.2007
Am si eu un scuter puternic, de 125. In oras ma plimb cu el in limita bunului simt. Am 16 ani. Am observat O GRAMADA de baietasi de 14 si 15 ani care au scutere de 49, si merg cu ele in oras. Problema e ca majoritatea isi fac gauri in tobe, sau le dau jos CU TOTUL. Mergeam pe strada si aud un zgomot infernal. BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR, vreo 2 minute. Al 3-lea minut, cu un scandal ce-l face doar un motor pe moarte, vine unu cu 20-30 km/h cu scuterul. Si trece mai departe, zgomotul urmandu-l tot drumul. NU INTELEG CARE E CHESTIA??? Care e placerea baietasilor acestora sa faca scandal scuterul lor, cand abia trage la semafor, inca il imping cu picioarele sa porneasca. Au un scuter ca vai de el, dar inca vor sa se faca sesizati pe drum cu el. Eu ma marturisesc, sunt pasionat de masini si imi place zgomotul acestora. Dar astea se fac pe circuit si pe autostrada, nu in mijlocul orasului sa deranjezi lumea. Scuterul meu daca i-ai da jos toba, ar face un scandal de mama focului. As putea sa-i cumpar toba sport. DAR NU VREAU. L-am pornit langa alt scuter, si motorul meu abia se auzea pe langa bazaitoare lui ala de 49 cm3. Pur si simplu imi place ca e silentios. Cand ies de la liceu, toti imputitii isi tureaza scuterele de 49 de parca ar demonstra ceva. Eu il pornesc, si ma duc, desi as putea sa ma dau mare cu motorul meu de 125. Pur si simplu imi place ca e silnetios si rapid. Nu vreau sa fie zgomotos si rapid. Daca ii gauresc toba sau o dau jos sau pun alta, nici compresia motorului nu va fi asa buna si m-am ales doar cu batai de cap, si cu injuraturi. Asa ca motociclistilor, nu faceti scandal mare cu motocicletele voastre. Nu demonstrati absolut nimic. Lumea poate intoarce privirea dupa scuterele sau motocicletele voastre si daca mergeti frumos cu ele. Lumea va va aprecia daca mergeti linistiti si calculati cu ele. Asta e punctul meu de vedere.

Edited by Danny1345, 31 July 2009 - 12:28.


#38
ipman

ipman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,810
  • Înscris: 16.05.2004
Acolo e o greseala mare. Majoritatea motoarelor de 49cc sint in 2T. Daca le scoti toba sau o gauresti, le scazi puterea foarte mult.

#39
Octavian___

Octavian___

    Membru de ocazie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,090
  • Înscris: 06.04.2007
Pe strada ''mea'' trec zilnic cam 10-15 scutere si un retard/cretin/handicapat chel cu cercel in ureche -asta nu e o problema ca are cercel  :D - cu atv-ul.
Din scuterele astea jumate sunt rulate de oameni care se duc si vin de la lucru, fara scandal si alte cele si cealalta jumate de pustani onanisti care trec de cate ori vrea muschiu' lor in urlet mare si scarturi de cauciuc.
Ar avea si strada lor unde sa faca scandal, dar parca e mai frumos la altu pe strada, sa nu-l ia tac-su la bataie ca nu poa' sa doarma sau sa vada meciul la tv.

Mai sunt si handicapatii/frustratii cu masinile care trec inuman de tare, dar asta e alta discutie (mai mult de 40-45/h e periculos sa mergi, multi copii pe strada, strada ingusta).

#40
IDC

IDC

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 301
  • Înscris: 27.04.2008
Si eu sunt motociclist, am un motor puternic, nemodificat (decat putin la numar, prietenii stiu de ce) cu care circul zilnic aproape, prin Bucuresti. Circul decent si motorul mi se pare alternativa ideala pt porcaria de trafic din Buc.
Si pe mine ma exaspereaza cretinii care trec cu 200+ noaptea la ora 2 pe DN 1, si pe care ii aud lejer desi locuiesc la vreo 700m de DN!
Dar ce vroiam sa spun...am citit undeva ca se cere interzicerea circulatiei motocicletelor noaptea prin orase....asta cred ca e aberant si imbecil. Adica daca eu vreau sa plec maine la pranz din Buc si sa merg la Viena sa zicem....si ma prinde noaptea in Arad....eu ce fac? Nu mai trec ca-i interzis? Asta e deja discriminare in toata regula. Adica imputitul cu BMW din '84 cu numere de Franta care are tobe sport si asculta interpreti cu nume de mezeluri la nivel maxim....trece, io nu!
Si mai zicea cineva ca in BV opreau capetele de creta indivizii care faceau zgomot....really? si ce le faceau? Cam cum le calculau aia decibelii? Dupa...ureche?
Si cum stiau ca e peste nivelul admis?
Hai sa fim seriosi, e chestie de bun simt pana la urma, dar nu vreau ca eu sa prind la roata pata de ulei aruncata de vreun frustrat care locuieste in cutia de beton ceausista la vreun mare bulevard!
Nu ne bagati pe toti in aceeasi oala.

#41
Jo_Klaus

Jo_Klaus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 09.09.2009

View Postantadrian, on 17th July 2009, 12:06, said:

Corect. Sunt mii sau chiar zeci de mii de apartamente cu vedere la bulevard. Poate unii asta şi-au dorit, poate alţii au fost constrânşi de o situaţie anume şi n-au mai putut alege altceva (cazul meu), acum ce să facem? Să ne mutăm cu toţii pentru o mână de nesimţiţi? Eu dacă merg cu maşina cu 60-65 km/ora prin oraş mă ia radarul, pe cretinii ăştia care bârâie din motoare până nu mai pot, nu-i mai ia nimeni...

Eu votez pentru interzicerea circulaţiei motocicletelor pe timp de noapte. Ştiu că este o măsură extremă, poate chiar discriminatorie pentru mulţi motociclişti care au bun simţi, dar nici aşa nu se mai poate. Faptul că zeci de mii de oameni trebuie să suporte noapte de noapte zgomote gratuite, nejustificate, nu este o discriminare?

Si inca o data se vede cat de mare este nesimtirea autoritatilor si cat de adevarata este vorba, "nu te baga si lasa-i sa se omoare intre ei si se rezolva problema si fara sa-mi fac singur dureri de cap!" ..!?

Sant motociclist pasionat si ies cu motorul de cate ori am posibilitatea. Destul de rar .. dar .. des!  :)
As putea sa spun si eu aici ca si tine .. ce vina am eu ca sant peste tot in lume, si printre cie ce-si cumpara motociclete, destui care nu respecta nici legile(umbla la esapamente si nu respecta cantitatea de decibelii admisi pentru un autovehicul proprietate personala) si nici nu au bunul simt? Pentru ca a merge noaprtea dupa ora 0:00 si sa faci galagie fara rost este de domeniul bunuli simt si al educatiei de acasa(cei 7 ani) si nu are nici o legatura cu motocicleta ... daca ar avea o caruta cu cai si caii ar necheza la stop la cerere le-ar cere sigur sa necheze sa vezi ce cai frumosi are el!
Dar am sa spun si eu ca si tine. OK, de acord. Sa interzicem dupa ora 0:00 circulatia tuturor motocicletelor, dar atunci si ale scuterelor(care fac un zgomot mai mare decat motocicletele daca se masoara decibelii si nu se considera numai perceptia personala), si ale ATV-urilor, si ale camioanelor cu esapamente defecte, si ale autoturismelor tunate intentionat si neintentionat(caci majoritatea sant de fapt defecte si nu mai au proprietarii bani sa le repare), OK?

Si aflati in punctul acesta, vor veni toti cei care o vor pati si nu vor mai avea dreptul sa circule in urma acestei hotarari si vor cere si ei ceva.
Desi doleantele tale sant de inteles, nu uita aici ca toate problemele pornesc de fapt de la lipsa de educatie a detinatorilor de mijloace de transport, si nu de la mijloacele de transport, deci de la motorele lor tunate sau defecte, asta idiferent ca este vorba de motoare de motocicleta sau de masina.
Astfel vor cere ca si celorlalti sa li se ridice dreptul de functionare. Cui anume ..!?
Pai celor care desi nu fac poluare fonica totusi polueaza aerul pe care-l respiram(fum, particule fine de noxe otravitoare de la motoare consumatoare de ulei ... si din nou vorbim despre motoare defecte si nereparate..!?
De ce se circola cu ele asa? Mai mult ca sigur ca din mai multe cauze, adica si din nesimtire si/sau si din lipsa de fonduri(deci si de saracie).
Deci vor cere sa se ridice si acestora dreptul de functionare nu numai dupa ora 0:00(caci polueaza mediul incontinuu din momentul plecarii de acasa pana la intoarcere), ci definitiv, adica pana la repararea defectiunilor.

Ajunsi aici insa, se vor rascula toti cei care prin asta vor trebui sa ramana acasa si vor cere sa se ia dreptul de circulatie si celor care nu scot fum insa pierd ulei si prin asta imbiba cu ulei drumurile, soselele, parcarile, trotuarele in asa fel incat distrug panza freatica si otravesc intrebgul mediu inconjurator(deci toate masinile care circula "in soapta" si nu scot fum insa pierd ulei de la motor, transmisie, lichid de frana ... etc), OK?
Wow, unde am ajuns din nou ? ... nu cumva santem din nou la masaini defecte? .  Ba cred ca da.
Deci ca s-o scurtez. Este o problema cotidiano-sociala care nu are nimica de facut cu motocicletele ci cu unii conducatorii de motociclete, de masini, de scutere, de camioane si de alte mijloace de locomotie private din sectorul economic sau de stat.
Altfel spus, nu compara mere cu pere ca aluneci pe panta naivitatii sa crezi ca vei reusi cu pareri si hotarari discriminatorii sa rezolvi vre-o data ceva.
Este o problema sociologica in care fiecare -l calca pe cap pe vecin cum poate mai bine si cat se poate de des ... " pai.. sa moara si capra vecinului ..", dupa cum ceri si tu. Ai ceva probleme cu cativa dezaxati si ceri direct ca toti sa plateasca pentru cei ce nu respecta legea ..!? Asta pentru ca sant mai usor de recunoscut .. deh, sant motociclisti. Ma abtin la comentarii in plusl.

Parerea mea este ca decat sa fi postat aici scotand porumbelul pacii din tastatura, sa fi scris o scrisoare la primarie cu cateva randuri, adresate direct primarului. Sa te fi inteles cu toti vecinii si in fiecare zi cate unul din voi sa trimiteti cate o scrisoare pe zi catre primarie si catre politia de care apartineti. Nu telefonic ca va trimite la plimbare si nici nu va baga in seama. Insa scrisorile se inregistreaza si chiar daca nu le convine,, trebuie sa le ia in seama. Asa vrea birocratia. Si cineva va fi pus raspunzator pentru rezolvarea lor. Platiti unui copil din vecini, dati mana de la mana, unui elev de liceu, sa va scrie scrisoarea de sesizare pe calculator. Doar cateva randuri. Multiplicatile de 100 de ori, francatile si trimiteti cate una pe zi la primarie si la politie. La fiecare 10 zile trimiteti cate o intrebare(cu confirmare de primire), ce s-a rezolvat cu sesizarile pentru care veti primi un nr. de inregistrare. Cineva-si va pierde rabdarea dupa 20-30 de zile pentru ca vor vedea ca nu inceteaza sesizarile. Deci, insarcinati un / o tanara de liceu cu redactarile si rezolvati 100 de scrisori intr-o singura zi. Trimiterea insa s-o faceti zilnic cu cate o scrisoare. Si-ti garantez eu ca  se vor pune posturi de verificare tehnica(decibeli) si poate ca si de verificare radar langa blocul vostru.
Asa vei avea mult mai multe sanse de rezolvare a problemei decat sa-ti versi nervi pe forum, unde inafara noastra nu te aude nimeni si nici nu-ti va rezolva problema.

Cu respect,
JK

#42
Aytech

Aytech

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 289
  • Înscris: 09.07.2008
asa am si eu sub balcon un semafor!
La fel si in cazul meu!
Acum ca a venit perioada castanelor mai arunc dupa ei
Idiotilor si nesimtitilor va dedic ceva din sufletul meu cel amar  :finger: :finger: :finger:  
Sa cadeti si sa va rupeti capu!
Trebuie sa ma treziti in fiecare noapte la 2 cu cursele voastre cu tot!Ca va prind cu scuteru meu si va sparg rotile din mers! :rantcurse: :raygun:  
Noaptea asta stau la panda sa chem politia

#43
madcox

madcox

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 341
  • Înscris: 05.03.2009
Sunt posesor de motocicleta de ceva ani. La inceput imi placea zgomotul motocicletelor, dar acum...vreau liniste. Fiecare are dreptul la liniste. Desi cica sunt "motociclist" (desi termenul asta nu mi se pare adecvat), am avut deseori porniri de a ura tot ce este mai rau retarzilor cu tobe sport sau fara tobe. Odata am rugat pe un forum de motociclisti sa se circule in mai putine ture, sau sa se renunte la tobe sport, caci ma deranjeaza. Se stia cine sunt, dar nu a contat. Mi s-a spus sa ma mut, sau sa inchid geamul, ca asta este placerea lor. Atunci am zis ca o sa dau cu vaselina pe sosea ca si asta o sa fie o placere de-a mea. Altii zic ca datorita tobelor sport ii observa lumea mai bine. Asa este. Daca esti retardat si conduci, iti va trebui zgomot, lumini, ca sa te fereasca lumea, caci nu te duce capul sa intuiesti si sa conduci preventiv. Am mai spus ca o sa intind o funie cand trece vreun erou din asta...
Am intrebat cum ar fi daca imi iau si eu o RABA si o turez in fata geamului lui...mi s-a raspuns in bataie de joc...
Acum la sediu societatii, trece zilnic un retard cu o mizerie de cbr f2...fara tobe, si mereu in ture maxime. Cu prima ocazie o sa il abordez frumos. A doua oara, o fac in asa fel sa ii para rau ca este pe doua roti.
Macar daca are toba sport din varii motive...mergi frate subturat, sau normal. Aseara pe la 1 noaptea chiar trecea pe strada o motoreta cu toba sport. Dar macar mergea cu bun simt. Constant, si nu cu a 1-a la 80 kph.
Asa ca, inca o data le doresc zgomotosilor sa se infiga in copaci, sa treaca betonierele peste ei, samd...

Daca as fi Becali, as cumpara politiei mii de aparate de masurat zgomotul. pac-pac...

Respecta si vei fi respectat.

#44
ipman

ipman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,810
  • Înscris: 16.05.2004
madcox, ai zis o vorba mare. Dar cine te respecta in trafic?
Eu de cite ori conduc masina sau moto, nu gasesc pic de respect: toti taie fata, nu semnalizeaza, trebuie sa frinez ca cineva iese fara sa se asigure din laterale si pot continua pentru multe zile de acum inainte.

Pe de alta parte: zgomot fac si masinile. Tu iti dai seama ce vei provoca daca dai cu vaselina pe sosea?

Postul meu se vrea impartial, daca se poate. Nu am criticat niciuna din parti si nu am tinut partea nimanui. Ramin doar constatari.

#45
madcox

madcox

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 341
  • Înscris: 05.03.2009
evident ca nu as fi facut treaba cu vaselina, si nici cu sfoara...dar vroiam sa le vad reactiile oamenilor cand le explic ca si aia este placerea mea, si sa nu se supere. doar era vorba de placeri, nu? :)

ce vina are mamica cu copilul de un an pe care vrea sa il culce, ca trece un retardat pe strada cu toba sport? si masinile fac zgomot, dar masinile nu urca mai mult de 8000 rpm, pe cand o motoreta ajunge la dublu in de doua ori mai putin timp.

#46
Jo_Klaus

Jo_Klaus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 09.09.2009

View Postmadcox, on 25th September 2009, 11:37, said:

evident ca nu as fi facut treaba cu vaselina, si nici cu sfoara...dar vroiam sa le vad reactiile oamenilor cand le explic ca si aia este placerea mea, si sa nu se supere. doar era vorba de placeri, nu? :)

ce vina are mamica cu copilul de un an pe care vrea sa il culce, ca trece un retardat pe strada cu toba sport? si masinile fac zgomot, dar masinile nu urca mai mult de 8000 rpm, pe cand o motoreta ajunge la dublu in de doua ori mai putin timp.

Ar fi interesant daca reusesti sa-l opresti pe "amicul tau" care-ti prelucreaza nervii zilnic cu motorul lui fara toba si sa stai de vorba cu el. Poate postezi aici reactiile lui.
In alta ordine de idei. Cine conduce o motocicleta cu toba modificata si nu are modificarea in aacte ... conduce cu acte false ..NU? Pentru ca motocicleta este modificata si nu este declarata. Chiar n-ai o cunostinta pe la politia circulatie?
Vorbeste cu el si vezi cum reactioneaza. Sant sigur ca nu va schimba nimica, insa poti sa-i faci un bine dandu-i nr. cu o sesizare la politie. Sa zicem ca-si va rezolva problema cu pile. Sa nu uitam ca si pilele costa bani. La doua trei sesizari ori se lasa pagubas si-si baga sita de la toba de esapament inapoi, ori i-si va schimba traseul. In ambele cazuri are numai de pierdut...!?

Si nu-ti face probleme ca si masina lui( daca are vre-una), sant sigur ca are toba la fel de violata ca si cea de la motocicleta.
Tine-ne la curent.

JK

#47
Alungatu

Alungatu

    #antiPSD

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,284
  • Înscris: 29.01.2009
Dar v-ati gandit ca cei cu moto care-si pun tobe sport (zgomotoase) cum le spuneti le pun poate pentru ca manelistul din BMW cu tobe sport si cu manele la maxim macar sa-l auda ca vine .. (ca tot au uitat aia de la BMW sa puna oglinzi retrovizoare) ?  Am vazut o gramada de-a soferi care vireaza stanga, dreapta fara sa se asigure si motociclisti zburand peste masini. Sunt de acord cu tobe sport, dar ziua .. seara se poate folosi un silencer :)

#48
madcox

madcox

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 341
  • Înscris: 05.03.2009
nu toba te salveaza de neatentia altora, ci condusul preventiv. nu citesc din carti, ci spun din propria experienta. daca cineva crede ca o toba il salveaza de neatentia unora, pai atunci sa se lase de condus, si sa se apuce de facut goblenuri si mileuri...

culmea...se poate merge si sportiv si preventiv in acelasi timp. preventiv nu inseamna sa mergi incet, ci sa incerci sa anticipezi manevrele si reactiilor celorlalti participanti...si asta nu tine de citit ganduri, ci de intelect... (nu, nu sunt inteligent, dar ma folosesc cand conduc de toate resursele mele).

#49
Taica lui Stefan cel Mare

Taica lui Stefan cel Mare

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 29.06.2006
Nu va mai intrebati retoric de ce astia tari in toba o freaca in oras in ture inalte, preferabil noaptea.

Sunt reisarii de bulevard, bogati in cerumen si gel, care trebuie sa isi faca talentul auzit, altfel de ce sa mesteresti la toba? Ca la drumuri lungi te-ar zapaci de cap zgomotul in casca. Adica: ”Las’ frate sa auza si urechea ta despre talentul meu nimicitor si astfel sa ne bucuram impreuna cu toti concetatenii intru vesnica mea pomenire!”

Ah, si am auzit ca apare la anu’ Loud Pipes Saves Lives 2 se intoarce, in care se muta tobele in botul motocicletei. Permitand multpreatalentatului sa latre la pericolele din fata sa (nu la omuletii pe care deja i-a depasit), noul sistem garanteaza viata miezului de miez indiferent de stilul de pilotaj.  

Mai zilele trecute imi explica un megalotalentat cum pe vremea cand trecea granita din sectorul 2 in sectorul 1 a avut o tehnica revelatie ca daca motorul e puternic nu are cum sa nu faca zgomot, din punct de vedere constructiv. I-am explicat amabil ca, fiind mai putin talentat la plimbatul castii de la o terasa la alta, ultima mea mobra de 1.200 cmc nu face mai mult zgomot decat prima mea mobra de 250 cmc, sau decat celelalte de 600 cmc intermediare pe care le-am avut, toate cu tobe stock negadilate la site.

#50
Jo_Klaus

Jo_Klaus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 09.09.2009

View PostTaica lui Stefan cel Mare, on 13th October 2009, 17:13, said:

Mai zilele trecute imi explica un megalotalentat cum pe vremea cand trecea granita din sectorul 2 in sectorul 1 a avut o tehnica revelatie ca daca motorul e puternic nu are cum sa nu faca zgomot, din punct de vedere constructiv. I-am explicat amabil ca, fiind mai putin talentat la plimbatul castii de la o terasa la alta, ultima mea mobra de 1.200 cmc nu face mai mult zgomot decat prima mea mobra de 250 cmc, sau decat celelalte de 600 cmc intermediare pe care le-am avut, toate cu tobe stock negadilate la site.
Probabil ca cel ce sustine o asemenea aberatie este unul dintre cei care imediat ce-si cumpara o Mofa primul lucru pe care-l fac este sa-i violeze esapamentul ca sa ne pacaleasca pe noi toti ceilalti, ca "utilajul" achizitionat de el nu este una si aceeasi cu celelalte careva milioane de Mofe aflate in circulatie, ci este una "speciala si foarte puternica" ..! Trebuie sa recunosc ca de multe ori sant asa de ridicoli in ceea ce reusesc sa transmita in momentul in care zburand cu aproape 15-20 km /ora fac sa cada geamurule blocurilor din rame, incat mi se face mie rusine de rusinea lor.
La fel si vitejii pe motoare mai mari care dupa ce opresc la stop " trebuie" sa-si chinuie acceleratia la fiecare 3-4 sec ... si asta minute intregi pana se schimba stopul pe verde ... din pacate o prietena de-a mea a pus de mult punctul pe "i" cu o afirmatia a ei la o ocazie cand trebuind sa traversam strada si a trebuit sa asteptatam in acelasi timp cu un motociclist oprit la randul sau la acelasi stop si din cauza caruia n-am putut sa ne intelegem intre noi .... pana n-a plecat "viteazul" de la stop .... "Primitivism!" a fost verdictul ei.
Si se potriveste ca o manusa.

#51
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Vine frigul acuma si linistea.
Voi astia care va plangeti de zgomot, dati o spaga la politie cand apare pe acolo sa stea si sa ii arda pe aia. Sa ia si politia o spaga pe merit.
Alta solutie e sa ai rabdare si sa ii filmezi in asa fel incat sa se vada si numerele si filmuletele sa ajunga pe net si la toate posturile TV.

enjoy,
Mtz

#52
tassadar

tassadar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,774
  • Înscris: 17.02.2004

View PostC.F.S., on 17th July 2009, 00:33, said:

Eu am in buzunar niste obiecte foaarte placute, special pentru cei care tureaza motoarele aiurea. Uneori nimeresc, uneori nu... Dupa noroc!

"Loud Pipes" pentru ca voi conservarilor nu va uitati in oglinzi cu exceptia femeilor care le mai folosesc uneori pentru a reinprospata machiajul.
Pentru ca voi nu va educati pe voi si pe pasagerii carati de voi sa se asigure cand coboara din conserva cu 4 roti pentru care si asa multi au permis luat la arges pe bani multi.
"Loud Pipes" penru ca nu ai cum sa le scoti noaptea ca nu se inlocuiesc ca ciorapii sau chilotii.

#53
Evergreen

Evergreen

    Proud "United Gashka" member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,966
  • Înscris: 09.12.2004
ma io nu inteleg cum dracu reusiti voi sa propagati zgomotul inaintea agregatului ca sa fiti auziti din timp cind mergeti in oras regulamentar cu 40 50 km/h si pe banda 1, fara crosetat aiurea si multe alte manevre "legale"...

#54
bronco446

bronco446

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 19.07.2009

View Posttchoara, on 21st July 2009, 14:40, said:

Eh hai ca nu am vazut motoare care sa treaca cu suta peste speed bump-uri, in primul rand pentru ca se simte urat de tot pe motoreta si in al doilea rand pentru ca ne mai gandim si la voblaj si alte minunatii care decurg direct din manevra mai sus mentionata.

Auzeam la radio saptamana trecuta ca, potrivit unui studiu britanic, sunetul unui motor turat este excitant atat pentru barbati cat si pentru femei (ca fapt divers, barbatii preferau sunetul motorului de Lamborghini, iar femeile pe cel al motorului de maserati), deci se poate spune ca astia care tureaza motoarele aiurea intr-un fel se masturbeaza   :lol:

Serios vorbind acum, si daca citeste vreun galagios - NU e ok ca sunetul sa razbata prin termopan. Eu fac sacrificiul de a sta cu geamul inchis si climatizarea pornita, dar au toate o limita. Ca motociclist nu pot sa va urez decat sa va vina mintea la cap pana sa luati vreo amenda sau alte belele gen borcane si ulei. Bafta si asfalt uscat, ca nimeni nu merita altceva!
galagie fac si conservarii numai ca nu-i vede(aude)nimeni,noi schimbam tobele chiar pentru siguranta noastra sa ne auda,ptr ca primul lucru cand se intimpla un accident este "n-am auzit ca vine",desigur majoritatea conservarilor asculta radio,soacra,nevasta si nu au timp de altii.in ce priveste viteza multi uita ca viteza legala in localitate este 50,viteza pe care o motocicleta o prinde intr-un timp foarte scurt.Bineinteles si printre noi sint vinovati dar sa nu generalizam,de altfel sint statistici care arata ca de fapt nu face o motocicleta asa mare "zgomot",pe linga mine daca trece o RABA se misca si candelabrul.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate