Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Balti de pescuit in Dobrogea - li...

EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...

Metru Jysk/Ikea

Camping Franta - Chamonix
 Folie pentru protectie solara

Tur Slovenia.

Dilae din Slatina, cel mai destep...

Nikon Z6III
 Caști bluetooth pentru smart...

Mutare tablou electric exterior

La mulți ani @leomagic44!

Recomanadare viniluri
 Tv ars din cauza la cctv?

Recomandare soundbar pentru telev...

Vecinii din curte au pus monopol ...

La multi ani @MariusEXxTREME!
 

Copil înviat din morți la Mânăstirea Bănceni (Ucraina)

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
125 replies to this topic

#55
adrian77daniel

adrian77daniel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 02.04.2007

View PostNicanor, on Jun 19 2008, 09:52, said:

În Joia Mare, copilul de 1 an și 8 luni, al unei familii care participa la Slujbă la Mânăstirea Bănceni din Ucraina, a fost găsit în apă, într-o fântână arteziană din curtea Mânăstirii, după mai bine de 20 minute de căutări.

A fost dus la cel mai apropiat centru medical, unde medicul a constatat decesul copilului.

Dar Părintele Arhimandrit Mihail Jar, duhovnicul Mânăstirii Bănceni, care se afla la Kiev, a transmis prin telefon ca să fie pus copilul sub aparatele de respirație artificială, căci copilul nu este mort. Însă medicul nu a vrut să facă lucrul acesta, deoarece copilul nu mai avea puls.

La 6 ore de la petrecerea accidentului Părintele a sosit la centrul medical împreună cu o Cruce, în care sunt încorporate părticele din Sfânta Cruce și moaște. Când a atins pieptul copilului cu acea Cruce, inima copilului a început să bată, dar nu se observa nici o activitate cerebrală.

Copilul a fost dus la spitalul din Cernăuți, unde Părintele Jar a venit cu o părticică din moaștele Maicii Serafima. Când Părintele a atins fruntea copilului cu acele moaște copilul a strănutat și a deschis ochii.

- ?Copilul este conștient și este în stare de convalescență ??, ne spune un frate din Suceava, care a fost recent în Ucraina și a văzut copilul înviat.

Slăvit să fie Domnul!

doar daca nu esti in stare sa citesti critic un text poti crede asa ceva.

cine si-ar lasa copilul de varsta frageda nesupravegheat? sau se juca dumnezo de-a babysitter-ul pentru dreptcredinciosii lui?

la care centru medical a fost dus? sau in toata ucraina este doar un centru medical de accea nu il poti confunda cu altul.

ce distanta este intre (singurul) centru medical si kiev unde era popica misu jar cu super mega crucea? care e limita de viteza in ucraina in localitati si in afara localitatilor? poti acoperi distanta de la kiev la centru in 6 ore? sau a atins crucea si de motor si a intrat in warp speed?

cat de mare era crucea respectiva si cate moaste integrate avea? care sfanta cruce? cea a lui iisus? cine a certificat ca e crucea originala? calugarii francezi care vindeau secolele trecute bucati din preputul lui iisus? dar binenteles aia erau catolici, nu ortodocsi-pravoslavnici.

unde sunt actele de externare ale copilului din centrul medical? cand a fost externat? cand a fost internat in spitalul din cernauti? distanta intre unitatile medicale in care a fost dus pruncul? cand a ajuns misu jar a doua oara la copil cu moastele lui serafima?

de ce nu a  atins cu crucea si fruntea copilului? de ce a trebuit sa mearga acasa sa scoata din seif moastele lui serafima? e mai tare serafima decat bucati din crucea lui iisus? sau e vorba despre o minune in rate / in doi timpi? prima data cuplezi inima - biosul, apoi atingi fruntea si buteaza creierul - windowsul.

cine este fratele din suceava? raspuns: nimeni. ce inseamna ca fratele a fost recent in ucraina? o luna, 2 saptamani, 6 ore si 5 minute? unde in ucraina anume a fost fratele dubios si inexistent? a discutat cu martorii oculari ai incidentului sau repeta povesti pe care vrea disperat sa le creada, pentru ca altfel si-a ratat viata amagit de basme evreiesti?

ce mai face copilul? o poza cu el, cu misu jar, parintii copilului, doctorii convertiti de minune? sau sunt timizi in fata aparatului?

ultimele intrebari. acum copilul stie sa inoate? misu jar, de acum incolo a bagat la cap ca penru o minune completa are nevoie de tot arsenalul de cruci cu bucati de cruci si moaste si moaste de alta origine, sau nu?

Edited by adrian77daniel, 20 June 2008 - 14:42.


#56
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,587
  • Înscris: 19.03.2005
peste 50-100 de ani, invierea mortilor prin clonarea corpului o sa fie o banalitate, atunci sa vad ce minuni vor invoca popii ca sa stringa bani...

Edited by H725, 20 June 2008 - 14:41.


#57
dual

dual

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,511
  • Înscris: 03.07.2007

View PostH725, on Jun 20 2008, 15:39, said:

peste 50-100 de ani, invierea mortilor prin clonarea corpului o sa fie o banalitate, atunci sa vad ce minuni vor invoca popii ca sa stringa bani...

vezi ca te uiti prea mult la filme sf iar dupa cate scrii pe aici se pare mai sunt si unele nereusite.
dezvolta putin subiectul, dar nu prea mult ca vine landscape si-ti da suspend ca cica esti offtopic

View Postzexelica, on Jun 20 2008, 14:36, said:

:clapping: vrăjeală ......... ca aia cu focul de Paști în nuș ce grotă di Ierusalim  :roflmaofast:

Intrebare:
ai crede ca este o minune daca tie ti-ar invia cineva copilul dupa 6 ore de la constatarea decesului ?
ai mai afirma atunci ca-i vrajeala ?
sau
ai crede tu atunci in Dumnezeu ?

Edited by dual, 20 June 2008 - 14:57.


#58
Nicanor

Nicanor

    S t a l k e r

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,326
  • Înscris: 13.03.2003
am vorbit si o sa sune cineva la manastire. aveti dreptate, trebuie sa verificam informatia.
altfel, normal ca cineva care nu crede ca Lazar a fost inviat dupa ce murise de patru zile isi pune problema degradarii neuronilor. la fel si evreii s-au indoit. au sucit problema pe toate partile si in cele din urma, in fata relevantei, au rezolvat problema: l-au omorat pe Lazar.
se poate spune ca doctorul nu a facut un examen minutios, ca era vorba doar de o moarte clinica, poate ca bebeul de nici doi ani juca teatru. sau inima lui juca teatru ca se pare ca pulsul i-a revenit dupa atingerea de sfintele moaste, cu siguranta  moment confirmat de medicii din ambulatoriu. sau revenirea activitatii cerebrale in aceleasi conditii.

#59
***MIHAI***

***MIHAI***

    Pot totul în Hristos care mă întărește

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 24.02.2007

View PostMosotti, on Jun 19 2008, 14:50, said:

nu inteleg cum un om matur, aflat in deplinatatea facultatilor mintale, poate sa creada in invieri. este pur si simplu imposibil, asadar respectivii nu sint in deplinatatea facultatilor mintale
omule, fiecare are personalitatea sa, si dreptul sa creada, sa viseze cum il taie capul.
Cat despre pareri ca cea din quote, istoria e plina de ele.

Speranta moare ultima. Si uite si niste exemple: uita-te in jur: trenul, masina, pc-ul cam aproape tot. A trebuit unu care era anormal ! L-ati facut in toate felurile [personalitati ca mosotti, cum cine?], dar acum, ca niste travestiti, va folositi de visul devenit realitate, si nici macar cu coada-ntre picioare nu va cereti scuze, ci continuati cu aceeasi replica : "cum indraznesti sa fii diferit? fa ca mine"

#60
Nicanor

Nicanor

    S t a l k e r

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,326
  • Înscris: 13.03.2003
am confirmarea, este adevarat. nu mai stiu ce sa adaug, pot sa spun ca am confirmarea din doua surse si cea postata la inceput. manastirea refuza mediatizarea cazului.

EDIT una dintre surse a fost prezenta acolo

Edited by Nicanor, 20 June 2008 - 16:51.


#61
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,587
  • Înscris: 19.03.2005

View Postdual, on Jun 20 2008, 15:54, said:

vezi ca te uiti prea mult la filme sf iar dupa cate scrii pe aici se pare mai sunt si unele nereusite.
dezvolta putin subiectul, dar nu prea mult ca vine landscape si-ti da suspend ca cica esti offtopic



Intrebare:
ai crede ca este o minune daca tie ti-ar invia cineva copilul dupa 6 ore de la constatarea decesului ?
ai mai afirma atunci ca-i vrajeala ?
sau
ai crede tu atunci in Dumnezeu ?


ce ieri era minune, azi e banalitate... ce te face sa crezi ca omul, in ciuda interdictilor date de biserica si guverne, nu o sa cerceteze clonarea si o sa descopere cum sa cloneze un corp apoi cum "spiritul" sa fie transferat in acel corp. o sa se ajunga la viata vesnica fara ca acest lucru sa depinda de religie...

cum s-au trezit unii in frigiderul de la morga sau mai rau in mormint? au atins moaste? s-au rugat popii sa invie? sau erau in moarte aparenta?

se pare ca omul e tentat sa creada in moastele lui nectarie in loc sa creada in medicina, mai ales in tari bananiere, unde serviciul medical este mai scump decit mersul la vrajitoare sau popi...

Later Edit: acum, cind toti au celulare care pozeaza si filmeaza, nu a imortalizat nimeni gasirea copilului mort si invierea lui? ca doar si pe youtube, de cind cu celularele astea, au aparut mii de filme cu ozn-uri, extraterestrii care fac cu mina la fereastra dormitorului...

Edited by H725, 20 June 2008 - 17:02.


#62
Nicanor

Nicanor

    S t a l k e r

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,326
  • Înscris: 13.03.2003
...exact h725, aceasta tentatie eliade o numea cultura spirituala, cultura revelatiei. cunoasterea stiintifica si cea spirituala nu se bat cap in cap decat in capetele obtuze, parerea mea. de ce la moastele sfantului Nectarie se petrec minuni? de ce vindeca oameni, se reaseaza familii? o minte obtuza va spune poate ca este placebo. nu pot sa spun decat ca nu cunoaste sufletul omului.
eu aduc propria marturie, la patriarhie exista moastele sfantului Dimitrie Basarabov, un cioban credincios si deosebit de sensibil, cu o viata sfanta in evul mediu tarziu al balcanilor. de fiecare data cand am fost la mormantul lui terminat,   depresiv, mi-a luat supararea cu mana. cum? habar n-am.
si crede-ma manase, am o licenta in cibernetica si placebo mi se pare aplicabil poate in expermentele lui pavlov.

EDIT am plecat acasa, mai revin luni ca nu am net. ce bine ca nu veti gasi filmuletele alea pe you tube :)...

Edited by Nicanor, 20 June 2008 - 17:04.


#63
ioppo

ioppo

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,567
  • Înscris: 20.02.2008
La ca cati bani au Popii....si mai ales patriarhul Daniel...ar trebui sa faca numai minuni! Am citit acum ca are numai salariul de 8.300 lei! Wtf?? Ce nevoie are de atatia bani daca viata asta e trecatoare si va trai vesnic? Apropo Nicanor, daca am inteles bine, vad ca aperi si propovaduiesti Ortodoxia. Spune-mi si mie unde in Biblie ai citit tu despre Isus cum ca ar fi umblat cu caciuli din aur curat pe cap, cu vesminte cusute cu fir de aur si argint, cu cruci de aur(zi-mi si unde ai vazut de fapt cruce la Isus), ca sa nu mai vorbesc de masini si case de mii de Euro...Zi-mi unde ai vazut tu icoane si  biserici in Biblie (nu temple cu farisei)...
Religia nu e decat o AFACERE unde se invart bani grei. Sa fi Preot e o slujba care iti aduce venituri substantiale!
Tu vrei sa cred ca astia fac minuni? Ca daca da, pot trai  si fara minunile lor...

#64
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006
@nicanor: cand revii, sa imi zici de ce a zis preotul de la distanta de 6 ore ca micutul nu era mort ;)

interesant ca Biserica nu vrea rating si ca ai confirmare independenta din 2 surse :)

#65
un_student

un_student

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 31.03.2007

View Postioppo, on Jun 20 2008, 21:33, said:

La ca cati bani au Popii....si mai ales patriarhul Daniel...ar trebui sa faca numai minuni! Am citit acum ca are numai salariul de 8.300 lei! Wtf?? Ce nevoie are de atatia bani daca viata asta e trecatoare si va trai vesnic?

Ce ai mai, cu saracul Daniel? Pai, el cum sa traiasca? Cine ii plateste lui chiria? Dar mancarea? Plus ca face si naveta saracu... Costumatia de serviciu? Crucile de aur de pus la gat.. Cate una pentru fiecare zi a saptamanii... Of, of... Poate are si copii de crescut, ce stiti voi... si cum vreti sa se descurce? Io zic sa facem cheta, ca mie imi e mila de el... Totusi e capul Bisericii... Care Biserica propovaduieste anumite lucruri...

"Încă una îți lipsește. Vinde toate cîte ai și le împarte săracilor și vei avea comoară în ceruri și vino de-mi urmează Mie (Luca 18, 22). "

Căci cu anevoie va intra bogatul în Împărăția Cerului (Matei 19, 23) și că mai lesne este să treacă funia corăbiei prin urechile acului, decît bogatul să intre în Împărăția lui Dumnezeu? (Luca 18, 25).

Da, stiu ca n-am dreptul sa judec... Dar imi e sila...

Edited by un_student, 21 June 2008 - 15:44.


#66
manase

manase

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 80
  • Înscris: 26.05.2008

View PostNicanor, on Jun 20 2008, 18:02, said:

eu aduc propria marturie, la patriarhie exista moastele sfantului Dimitrie Basarabov, un cioban credincios si deosebit de sensibil, cu o viata sfanta in evul mediu tarziu al balcanilor. de fiecare data cand am fost la mormantul lui terminat,   depresiv, mi-a luat supararea cu mana. cum? habar n-am.

si crede-ma manase, am o licenta in cibernetica si placebo mi se pare aplicabil poate in expermentele lui pavlov.

EDIT am plecat acasa, mai revin luni ca nu am net. ce bine ca nu veti gasi filmuletele alea pe you tube :)...
Frate părinte, dacă mai zici și că ai licență în cibernetică, chiar n-ai scuze.

Bine, eu am 3 licențe, dar nu luate prin scara blocului. Nu în cibernetică, recunosc. Dar 2 doctorate la TUM, unul în biofizică... ai auzit sfinția ta de așa ceva?... și unul în cercetarea materiei condensate, polimeri și lichide, bine, tu habar n-ai ce e TUM, darămite învierea, io zic că fac mult mai mult decât cibernetica matale creștină.

A, am uitat a III-a licență, prepar un doctorat și la aia, un căcat, Karolinska Institutet, despre proști. Pe bune.

Și-ți mai dau un hint, cine vine la mine vine de la http://www.urenco.com/

#67
Securistu

Securistu

    Masca din spatele chipului.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,535
  • Înscris: 23.03.2008
Acum (daca este adevarat povestea) copilul trebuie sa intre la 12 intr-o biserica,sa se boteze la 30 de varu-sau in Nistru si sa scrie o carte.
Dar eu am vazut la tv ca un copil de 10 ani a iesit din coma....din coma alcoolica fiindca in beci descoperise vinul si tuica lu ta-su mare.
Sa fim seriosi.
Nu orice musca face miere.

#68
Nicanor

Nicanor

    S t a l k e r

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,326
  • Înscris: 13.03.2003
...o lume prea desteapta pentru minuni...

#69
sorin2007

sorin2007

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,709
  • Înscris: 01.04.2007
Nu prea e buna publicitatea asta pentru ca n-are nici o legatura cu smerenia, dar daca tot a deschis Nicanor topicul...despre Manastirea Banceni(Ucraina):

"Despre minunile petrecute, ani de-a rândul, la Mănăstirea Bănceni (Ucraina), deja multă lume vorbește, în fapt de taină și de bucurie. Aflată la doar 20 kilometri de Cernăuți, de doar 14-15 ani, într-o pitorească așezare românească, Mănăstirea aceasta și-a dobândit deja renumele de lavră, în care Dumnezeu pogoară mereu, vizibil, dăruind binecuvântare. Aici, de câțiva ani, prin grija Pr. Mihail Jar (inima de foc a mănăstirii), aveau să-și închine viața lui Hristos peste 100 de monahi și peste 100 de măicuțe (aflate la altă ctitorie, în așezarea românească a Boianului). Iar, ceea ce ține cu totul de spațiul minunii, undeva în apropierea Bănceniului, Părintele Mihail adăpostește, în condiții absolut de vis, peste 150 de copii orfani. Mulți dintre ei, măcinați de boli fără leac, și-au aflat aici izbăvirea. Trei fetițe bolnave de SIDA, în ultimul stadiu, s-au vindecat, de curând, la rugăciunile obștii de aici către Mântuitorul, Maica Domnului a cărei icoană de la Boian plânge, și către Sfinții ocrotitori ai acestui sfânt locaș. Acum Părintele Mihail face demersuri susținute pentru a aduce aici încă 50 de copii bolnavi de SIDA, spre a-i încredința milei și bunătății lui Dumnezeu.
Din dragostea Părintelui Mihail pentru acești orfani, Dumnezeu face minuni cum nu mai crezi că pot fi povestite în vremurile acestea. În Joia săptămânii mari, a Patimilor, 2008, prin rugăciunile Părintelui, o fetiță de un an și opt luni, înecată de peste șase ore, învie. Medicii vor fi puși în extremă dificultate: cum să anuleze certificatul de deces?! Soluția finală, rămasă în acte, e: moarte clinică. Mitropolitul Kievului cere imediat să i se trimită toată documentația cazului, pentru a rămâne mărturie, pentru mai târziu, a puterii lui Dumnezeu, manifestată prin oamenii Săi.
Am ajuns de curând pe tărâmurile Bănceniului. Acolo, fiecare clipă, fiecare loc, adastă a rugăciune, a apropiere de Dumnezeu.
Toți cei de aici consideră minunea învierii copilului ca rod al sfințeniei Maicii Serafima, fostă stareță pe aceste meleaguri."

Tot articolul.

#70
Nicanor

Nicanor

    S t a l k e r

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,326
  • Înscris: 13.03.2003
...traby habar n-am de ce a zis si a facut parintele asa.
da, eu am vorbit cu  o maica din Romania ce se spovedeste la Banceni si era acolo pentru a petrece Pastele. am dat intamplator peste ea incercand sa vorbesc cu altcineva care merge acolo, a participat partial la evenimente.
apoi am mai vorbit cu cineva in care am incredere.
este mult spus surse, nu ma intereseaza sa produc stiri, pe mine ma interesa sa nu colportez ceva fals.

manase, foarte bine ca ai trei licente, eu am spus de cea in cibernetica pentru a-mi argumenta oarecum pozitia analitica fata de procese, nicidecum sa produc furori.

ce are Daniel cu ce povestim noi aici? ramaneti on topic, sunt alte topicuri unde sa va varsati naduful.

#71
tieston

tieston

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 585
  • Înscris: 12.10.2006

View PostNicanor, on Jun 23 2008, 10:29, said:

...o lume prea desteapta pentru minuni...
Gresit, o lume plina de "prosti" care inca mai cred in minuni.

#72
un_student

un_student

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 31.03.2007

View PostNicanor, on Jun 23 2008, 10:56, said:

ce are Daniel cu ce povestim noi aici? ramaneti on topic, sunt alte topicuri unde sa va varsati naduful.

bine zis... Daniel trebuie sa ramana offtopic..

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate