Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pilotaj drone - curs obligatoriu?...

Utilizatorii de servicii de comun...

Notificare Anaf pentru venituri d...

Router wirelles care sa stie de V...
 ETL one to many relationship from...

Trust Wallet

Inmulțire pomi cu flori (meliferi...

Întrebare, facebook in Rusia
 Excel scriere numar condensat

Camera auto DVR PNI Voyager S1700...

PC pentru editare video si putin ...

Sistem de navigatie GPS PNI L710 ...
 OnePlus Watch 2

Costuri 150 mp parter vs 170 p+1

Turcia - cea mai apropiata statiu...

[UNDE] Prelungitor cablu 3-PINI
 

Tv Schneider

- - - - -
  • Please log in to reply
36 replies to this topic

#19
yagi

yagi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 08.01.2004
Pentru doru2304

Eu am reusit in felul urmator:
Cu tv-ul pornit, apesi scurt "red" & "blue" de pe telecomanda. In acelesi timp, "PRG-" & "VOL+" si esti in service mode. Pentru setari vezi in atach. Succes!!!

#20
doru2304

doru2304

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 07.06.2005
Pentru Yagi

O sa incerc si asa. Multumesc mult!  :)

Totusi am o intrebare:
- Tu ai reusit sa-ti rezolvi problema cu corectiile de imagine la televizorul tau? Cum?  :huh:

Mare lucru sa stii ca nu inteleg din poloneza care e scrisa acolo (in pdf-ul cu detalii despre parametri)
plus ca nu e foarte explicit. Oricum imi este teama sa setez vreo valoare la intamplare la vre-un parametru pentru ca asa cum am inteles din documentatie risca sa se blocheze de tot. Realmente sa nu mai porneasca.

Edited by doru2304, 14 November 2005 - 15:53.


#21
yagi

yagi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 08.01.2004
Salutare doru2304!!!

Fara teama am intrat in S.M. si de acolo am facut toate corectiile: orizontala, verticala, amplitudinea, est-vest e.t.c. (fara sa modific insa adresele flashului). Daca nu te descurci cu parametrii, este chiar indicat sa folosesti un semnal de mira (eu am avut norocul sa gasesc o mira pe unul din canalele de la cablu). La atachul in poloneza sunt trecute la observatii cateva setari de care nu m-am atins si pe care le-am lasat ca implicite. In rest, dupa setari tv-ul meu inca mai functioneaza... :coolspeak:

#22
doru2304

doru2304

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 07.06.2005
Salut Yagi!

Sa stii ca am tot incercat sa intru in Service-Mode, DAR fara nici un succes. Am incercat si varianta propusa de tine, DAR nimic.
Ma gandesc ca telecomanda ar putea sa emita alte coduri decat ceea ce trebuie.
Eu cand apas numai butonul ALBASTRU intru in TELETEXT, iar cand apas numai butonul ROSU
coboara numarul paginii de TELETEXT cu o unitate (deci este PAGE DOWN ptr. TXT).

Am ramas fara idei.  :down:  Ajuta-ma te rog!
Tu ce telecomanda ai folosit? Este la fel cu a mea?  
Atashez o imagine cu telecomanda.

Ultima varianta ar fi sa duc TV-ul la service (este inca in garantie), numai ca asta e la aprox. 200km distanta si este foarte complicat cu transportul. Nu as vrea sa ajung la aceasta varianta decat daca nu mai am incotro.

Daca poti sa-mi trimiti si parametrii/valorile modificate si care sunt OK pentru TV-ul tau ar fi nemaipomenit.

Iti multumesc din suflet pentru tot!  :wave:  <<   I.DORU      [email protected]       0745.661407  >>

Attached Files


Edited by doru2304, 17 November 2005 - 11:35.


#23
mkreszan

mkreszan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 17.01.2005
s-ar putea sa nu fie buna telecomanda (sa nu dea semnal la doua butoane apasate), dar incearca urmatoarele:
1. apasa simultan butoanele albastru si rosu cu telecomanda indreptata in alta parte (chiar acoperit LED-ul IR) apoi indreapta telecomanda spre televizor. Elibereaza butoanele si in max. 5sec apasa P- si V+ pe TV

2. stinge TV-ul din buton, apasa albastru, rosu din telecomanda si P- , V+ pe TV si cu a "trei-a" mana porneste TV-ul din buton

PS. Daca pe telecomanda scrie 213 sigur e buna, oricum telecomanda originala este mai mica (4 x 15 cm)

Edited by mkreszan, 18 November 2005 - 19:26.


#24
HeyLupu

HeyLupu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 282
  • Înscris: 26.09.2005

Quote

Se poate intimpla ca televizorul sa aiba ceva condensatoare ''uscate'' prin etajul de baleaj vertical... de aici si efectul de ''perna'' pe est-vest...

OK, si ce legatura are verticalul cu orizontalul (cum poate sa influenteze vericalu' pe est-vest, nu inteleg, ce treaba are baba cu mortiera) ?! eu zic ca mai de graba are o problema chiar pe est-vest, iar acea dioda (zic eu) are legatura cu etajul de corectie EW; mai de graba sa verifice bobinele pe EW, si pe cele de corectie a liniaritatii, pentru ca din EXPERIENTA iti pot spune ca am intalnit mai de graba aceste defecte decat condensatori uscati in baleiajul verticat care influenteaza baleiajul orizontal... DAR MAI BINE DU-L LA UN SERVICE (pana la urma ai spus ca ti-e frica sa masori o dioda...)

#25
doru2304

doru2304

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 07.06.2005

 mkreszan, on Nov 18 2005, 19:18, said:

s-ar putea sa nu fie buna telecomanda (sa nu dea semnal la doua butoane apasate), dar incearca urmatoarele:
1. apasa simultan butoanele albastru si rosu cu telecomanda indreptata in alta parte (chiar acoperit LED-ul IR) apoi indreapta telecomanda spre televizor. Elibereaza butoanele si in max. 5sec apasa P- si V+ pe TV

2. stinge TV-ul din buton, apasa albastru, rosu din telecomanda si P- , V+ pe TV si cu a "trei-a" mana porneste TV-ul din buton

PS. Daca pe telecomanda scrie 213 sigur e buna, oricum telecomanda originala este mai mica (4 x 15 cm)

- Am incercat tot ce mi-ai sugerat si nu a functionat. Se pare ca ai avut perfecta dreptate cu telecomanda.
Intr-adevar ea nu emite semnal atunci cand apas cele doua butoane. (presupun ca ar trebui sa emita o combinatie a celor doua coduri, sau oricum un cod nou)

- Cum am verificat:
  Am descoperit (din greseala) ca un aparat foto digital poate sesiza foarte usor radiatiile infrarosii emise de ledul unei telecomenzi, :photo: ledul aparand ca o lumina alba. Aceasta facilitate mi-a permis sa verific daca telecomanda emite sau nu ceva in momentul in care eu apas cele doua butoane ROSU si ALBASTRU.
  Am atashat si pozele ca sa vedeti ca nu vorbesc prostii.

- Telecomanda mea este RC213. Am atashat o poza ceva mai clara.
  Stii sigur ca aceasta telecomanda a fost folosita de cineva pentru a intra in meniul de service la un astfel de televizor?  :huh:
- Modelul televizorului este SCHNEIDER STV2803-T (a se vedea eticheta atashata)

Rugaminte catre YAGI:
   - daca poti trimite-mi, te rog, informatii despre telecomanda pe care ai folosit-o (cea cu care ai reusit sa intri in SERVICE-MENU). Codul ei, o imagine, ceva care ma poate ajuta sa achizitionez una la fel.  :)
   Multumesc din suflet tuturor pentru sfaturi!
   Acest forum este nemaipomenit!  :peacefingers:

Attached Files


Edited by doru2304, 23 November 2005 - 09:45.


#26
yagi

yagi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 08.01.2004
Salutare tuturor!

Doru, pe telecomanda cu care am intrat in SM (achizitionata odata cu TV-ul) scrie Schneider Remote Control 213-1, iar pe circuitul imprimat din interior este inscriptionat "Rumido 32.871.02".

#27
doru2304

doru2304

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 07.06.2005

 yagi, on Nov 23 2005, 19:21, said:

Salutare tuturor!

Doru, pe telecomanda cu care am intrat in SM (achizitionata odata cu TV-ul) scrie Schneider Remote Control 213-1, iar pe circuitul imprimat din interior este inscriptionat "Rumido 32.871.02".

Salutare!

O imagine cu telecomanda ar ajuta foarte mult.
Ma poate indruma cineva catre un magazin unde sa gasesc o astfel de telecomada?

Multumesc!

Edited by doru2304, 25 November 2005 - 15:38.


#28
doru2304

doru2304

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 07.06.2005
Caut o telecomanda pentru televizor SCHNEIDER STV2803-T cu care sa pot intra in Meniul de Service.

Va rog din suflet ajutati-ma!  :huh:

#29
doru2304

doru2304

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 07.06.2005

 yagi, on Nov 23 2005, 19:21, said:

Salutare tuturor!

Doru, pe telecomanda cu care am intrat in SM (achizitionata odata cu TV-ul) scrie Schneider Remote Control 213-1, iar pe circuitul imprimat din interior este inscriptionat "Rumido 32.871.02".

Spune-mi te rog daca pot gasi telecomanda ca a ta in comert.
Multumesc pentru ajutor!
Bafta!

#30
mkreszan

mkreszan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 17.01.2005

 doru2304, on Dec 3 2005, 19:52, said:

Spune-mi te rog daca pot gasi telecomanda ca a ta in comert.
Multumesc pentru ajutor!
Bafta!
Am eu telecomanda de tipul respectiv, dar cum facem?

 doru2304, on Dec 3 2005, 19:52, said:

Spune-mi te rog daca pot gasi telecomanda ca a ta in comert.
Multumesc pentru ajutor!
Bafta!
Am eu telecomanda de tipul respectiv, dar cum facem?

#31
doru2304

doru2304

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 07.06.2005

 mkreszan, on Dec 5 2005, 20:24, said:

Am eu telecomanda de tipul respectiv, dar cum facem?

Daca telecomanda e de vanzare sunt dispus sa o cumpar.
Daca NU atunci trebuie sa facem cumva sa ne intalnim sa folosesc telecomanda pentru a regla TV-ul.
Eu sunt din Galati, stau in Cernavoda dar pot ajunge cu usurinta in Constanta.
Care este "aria ta de acoperire"? Unde locuiesti?
Da-mi un nr. de tel ceva sa putem comunica.

MULTUMESC!

Doru: 0745.661407

#32
mkreszan

mkreszan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 17.01.2005

 doru2304, on Dec 8 2005, 11:49, said:

Daca telecomanda e de vanzare sunt dispus sa o cumpar.
Daca NU atunci trebuie sa facem cumva sa ne intalnim sa folosesc telecomanda pentru a regla TV-ul.
Eu sunt din Galati, stau in Cernavoda dar pot ajunge cu usurinta in Constanta.
Care este "aria ta de acoperire"? Unde locuiesti?
Da-mi un nr. de tel ceva sa putem comunica.

MULTUMESC!

Doru: 0745.661407
:lol:  :lol:  :lol: arad

#33
doru2304

doru2304

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 07.06.2005

 mkreszan, on Dec 8 2005, 18:02, said:

:lol:  :lol:  :lol: arad

Nici macar "nu stai departe".  :mellow:

Daca ai vre-o propunere, spune!

#34
mkreszan

mkreszan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 17.01.2005

 doru2304, on Dec 9 2005, 08:51, said:

Nici macar "nu stai departe".  :mellow:

Daca ai vre-o propunere, spune!
Cauta si tu pe cineva pe aici (vre-un student sao o "studenta") caci stiu ca mai sunt din Galati pe aici pe la facultate. Nu-mi trebuie nimic pe telecomanda, m-as bucura sa te pot ajuta - dar nu-mi cere sa caut eu solutii caci nu am timp

#35
doru2304

doru2304

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 07.06.2005
Multumesc tuturor pentru ajutor!
Am gasit o telecomanda originala si am intrat in meniul de service si am ajustat parametrii de imagine.
Cu alte cuvinte problema rezolvata!  :)

Sarbatori fericite! pentru toti forumistii  :rolleyes:

#36
doru2304

doru2304

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 07.06.2005
Cam așa arată telecomanda pe care am folosit-o.
Am încercuit butoanele pe care le-am folosit pentru a intra în meniul de service.
Modelul de TV pentru care a funcționat este Schneider STV2803-T.

Attached File  00.jpg   87.24K   78 downloadsAttached File  01.jpg   247.68K   105 downloadsAttached File  02.jpg   203.9K   60 downloadstachment]

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate