Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet

Mai poarta careva papuci prin oras?

Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...
 Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania

Ușa exterioara care scar5...
 Felicitari Republica Moldova pent...

Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...

Ungere mecanism usa metalica de a...
 Probleme baterie monde 3

Tipuri de acces Gura Portitei, di...

Crearea unei formule Excel cu div...

Filme ce urmeaza in 2024 - horror
 

HELP am lovit cu mașina o polițistă

- - - - -
  • Please log in to reply
101 replies to this topic

#37
gvar

gvar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 16.07.2004
si eu cred ca ar trebui sa te duci la ziare / televiziuni. fa tam tam mare de tot. intr-adevar in tagma asta a pulitailor se practica o mana spala pe alta, dar le este foarte frica de publicitatea negativa. cand vine vorba de presa se sperie. daca cocoana vrea bani (si asta tind sa cred) cel mai bine este sa faci valuri. s-ar putea sa-si reconsidere radical pozitia.
trebuie sa se termine si cu legea asta a junglei facuta de cei ce "vegheaza" la linistea si siguranta noastra.
si inca ceva... pentru ca acum am citit ultimul post... este clar ca vrea bani. ce crezi ca ziarul respectiv a scris ce a scris pe ochi frumosi. este vorba de o investitie foarte profitabila: platesti o suma modica ziarului, iar de la tine scoate de nu stiu cate ori mai mult. astea da afaceri.
nu te lasa

Edited by gvar, 31 October 2007 - 11:40.


#38
renderman

renderman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,450
  • Înscris: 30.11.2004

View Postkozsuzsit, on Oct 31 2007, 11:32, said:

Am depus plîngere la poliție dar mi-a venit răspun că am comis un accident foarte grav și că am avut o defecțiune tehnică la frâna de serviciu. Când am sunat că tare m-am ambalat mi s-a zis că secretara a scri eronat în loc de frâna de staționare frâna de serviciu. Și în răspuns mai scrie că mi s-a ridicat permisul până la soluțiunarea cazului. fără drept de conducere.
Cu ziarul...
După vreo 10zile într-un ziar local recent apărut apare un articol ghici cu cine???? Polițista : că ce frumoasă e , ce deșteaptă cât și-a dorit să fie polițistă pe stradă dar acum din cauza unui șofer care nu a oprit la semnalul ei deși restul mașinilor s-au oprit este condamnat la pat o perioadă.

Art. 118. - (1) Persoanele prevazute la art. 116 alin. (1) si art. 117 alin. (1), care dirijeaza circulatia ori care adreseaza semnale de oprire participantilor la trafic, trebuie sa fie echipate si plasate astfel încât sa poata fi observate si recunoscute cu usurinta de catre participantii la trafic.

Daca a facut semn din partea cealalta a strazii atunci esti acoperit de articolul asta. Si lasa ziarele locale, mergi direct la nationale, televiziune etc.

Alt articol

a) bratul ridicat vertical semnifica "atentie, oprire" pentru toti participantii la trafic care se apropie, cu exceptia conducatorilor de vehicule care nu ar mai putea opri în conditii de siguranta. Daca semnalul este dat într-o intersectie, aceasta nu impune oprirea conducatorilor de vehicule care se afla deja angajati în traversare;

Edited by renderman, 31 October 2007 - 11:41.


#39
valeriu.b

valeriu.b

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 17.09.2007
Las-o dracu' de presa si impaca-te cu aia pana nu e prea tarziu.

#40
C.F.S.

C.F.S.

    Jos comunismul!

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,214
  • Înscris: 04.10.2007
@renderman
La cum lucreaza Politia Romana poti fi sigur ca l-au aranjat si nu vor ezita sa intoarca problema asa cum vor ei. Doar nu crezi ca va recunoaste vreodata individa ca nu era echipata corespunzator. Si cu siguranta va mai gasi un coleg care era prezent si a vazut totul. Deh, asta e conducerea tarii, astia sunt functionarii publici pe care ii platim.  :(

#41
renderman

renderman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,450
  • Înscris: 30.11.2004

View PostC.F.S., on Oct 31 2007, 11:43, said:

@renderman
La cum lucreaza Politia Romana poti fi sigur ca l-au aranjat si nu vor ezita sa intoarca problema asa cum vor ei. Doar nu crezi ca va recunoaste vreodata individa ca nu era echipata corespunzator. Si cu siguranta va mai gasi un coleg care era prezent si a vazut totul. Deh, asta e conducerea tarii, astia sunt functionarii publici pe care ii platim.  :(

Din fericire nu este dupa cum vrea muschiu' lu' garcea, ia cititi aici : http://www.gandul.in...tml?3927;958233

Quote

Lovitură teribilă de imagine pentru Po­li­­ția Rutieră: în primele șase luni ale anului, integral sau în parte, aproape jumătate din plângerile formulate împotriva proceselor-verbale de constatare a contravențiilor la regimul circulației rutiere au fost admise de instanță. Datele vin chiar de la șeful Direcției Poliției Rutiere (DPR), comisarul-șef Gino - Theodor Bosman, care a declarat, ieri, că instanțele de judecată au respins 57,62% din plângeri și au admis 34,59% din plângeri.


#42
kozsuzsit

kozsuzsit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 19.06.2006

View PostVlad_int1, on Oct 30 2007, 11:15, said:

Mda , aiurea situatia. Era treaba daca ai fi avut ceva la indemana sa filmezi scena accidentului cu masinile care in mod cert nu ar fi plecat mai departe daca ar fi fost oprite pana nu trecea proasta strada.Ideea e ca astia sunt nenorociti si se acopera unul pe altul , motiv pentru care consider ca daca te-ai duce acum la presa sau nu stiu ce superiori mai rau ai complica lucrurile.
Dupa mine o solutie ar fi sa incerci la o firma de avocatura (sunt si firme mici care vor sa se afirme) si sa le ceri lor sa evalueze situatia si daca considerca ca poti sa castigi ceva daune morale in urma proceselor sa te reprezinte si le cedezi lor tot onorariu , care de obicei, in procesele cu statul,nu este mic (zic si eu asta pentru ca am avut un caz oarecum asemanator in familie). Deasemenea mai exista si posibilitatea ca un avocat indraznet sa-i sperie avand in vedere ca este destul de evident ca tu ai dreptate mai ales nici ei nu vor cine stie ce scandal care sa le scada prestigiul. Complicat ... oricum ar fi sincer consider ca cea mai buna varianta ar fi macar sa vorbesti cu un avocat care sa cunosca cat se poate de bine legea.
Multa bafta !
Mulțumesc pentru încurajare!!
După câteva zile 2 cred am fost la un avocat care înainte ar fi fost ceva procuror? care în prima fază a spus că nu am nicio vină, că am câștig de cauză și dacă ar fi proces el mă reprezintă. După câteva zile însă și-a cerut scuze că nu mai poate ia cazul fiindcă cică ar avea un proces în care îl reprezintă pe bărbatul polițistei și că ulterior și-a dat seama de acesta.
Mi s-a recomandat un alt avocat care s-ar ocupa cu astfel de probleme dar spre surprinderea mea ultrior s-a aflat că cică polișista i-ar fi fost secretră la avocat.
Multe a lucrat tipa asta: a fost crupi la casini, a lucrat la benzinărie, a fost secretară acuma polițistă. Ce să mai zic?

#43
C.F.S.

C.F.S.

    Jos comunismul!

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,214
  • Înscris: 04.10.2007
Cu astia e mai bine sa nu ai de-a face. Sunt renumiti pentru inteligenta lor.

O politista din lotul de tir al Ministerului de Interne si Reformei Administrative a fost impuscata in fesa stanga, zilele trecute, de un coleg, in timpul unui exercitiu de pregatire care se desfasura la poligonul Tunari al ministerului.
Pistolul s-a descarcat din greseala in timp ce politistul isi lasa arma jos, langa scaunul pe care statea. Femeia, angajata a Academiei de Politie, a fost dusa imediat la spital pentru a-i fi extras proiectilul din corp.

Sursa


Altfel...

Attached Files


Edited by C.F.S., 31 October 2007 - 12:28.


#44
kozsuzsit

kozsuzsit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 19.06.2006

View Postrichelieu, on Oct 30 2007, 12:52, said:

Este clar caz de ...cuvantul ei contra cuvantului tau. Fara martori....cam asta e. Au adunat si ceva martori de pe-acolo? Si daca da...aia ce-au declarat? Daca nu, cel mai bine e, intr-adevar, s-o dai la pace cu "organa"
Nu prea s-au oprit oamenii pe stradă, că a s-a ridicat în picioare pînă ce eu am coborât din mașină. Foarte repede au dispărut pietonii. Cică pe partea cealată a șoselei în mașina poliției era un polițist comunitar. el a declarat în prima fază că nu a văzut nimica dar ultrior că el ar fi martorul polițistei. Cică nu a văzut accidentul dar a văzut că polițista a făcut semn de pe scoar

#45
kozsuzsit

kozsuzsit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 19.06.2006

View Postdsdev, on Oct 30 2007, 13:10, said:

Nasol, fie "mori" cu dreptatea in brate, fie daca iti permiti intri in jocul lor si te intelegi cu organu' constatator... Oricum, nu te da batzos in fata lor ca mai rau ii provoci sa iti faca un rau gratuit, numai asa ca sa iti arate ca au muschi pe creier. Sau iti gasesti o pila sus-pusa prin politie care sa ii linisteasca pe domnii de la rutiera.

E foarte greu sa castigi in fata lor la un eventual proces, nu numai ca e e cuvantul tau impotriva celui al unui politist, dar se si pot acoperi usor cu martori falsi si alte "expertize"... se practica, suntem in romanica, iar ptr ei nu ar fi o noutate sa faca asta.

Am pe cineva care și-a dat foarte mult interesul să mă ajute. A intervenit la șeful poliției dar ăla tot îl duce cu vorba. Cât de cât și ei știu că polițista a greșit, și cică nu o prea suferă la poliție dar totuși sunt de partea ei

#46
kozsuzsit

kozsuzsit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 19.06.2006

View PostAdydum, on Oct 30 2007, 23:18, said:

Erai baut cumva? Trebuia totusi sa ai dovada pe perioada cercetarilor.La orice accident cu victime (victima inseamna persoana care poate dovedi o urma cat de mica a acelui accident) se intocmeste dosar penal iar procuratura hotaraste daca esti nevinovat si NUP sau trimiterea in judecata. Pe toata aceasta perioada tot la procuratura soliciti prelungirea dovezii de circulatie. Sfatul meu: du-te la procuratura, stai la rand la procurorul de servici si acolo ceri dovada de circulatie, pentru ca in aceasta perioada permisul tau este RETINUT, cu totul altceva decat suspendarea sau anularea dreptului de circulatie. Chiar daca politistii au abuzat si nu ti-au dat dovada de nervi ca le-ai pocnit coleguta, procurorul ori iti va da dovada ori iti va explica cadrul legal datorita caruia nu poti circula.
In acelasi timp caut-o cu un buchet mare de flori, intereseaza-te de sanatatea ei, daca o vezi amabila ploconeste-o cu vre-o mie pe iepuroi si gata, daca iti cere o suma fixa (deci madam e materialista) mergi in judecata, nu numai ca e posibil sa iesi nevinovat, dar ii vei da despagubiri salariul ei pe alea 55 zile.
Cum să fiu băut omule??? Crezi că nu m-au pus să suflu??? a fost primul lucru. Am fost la procuratura cu dovada ce am primit dar acolo procurorul a zis că nu de el depinde poliția trebuie să decidă  cum îmi reține carnetul. La urmă la poliție mi s-a zis că procurorul de ce nu a scris clar pe dovadă Da sau Nu. Am vrcerut apoi o audiență la dl procuror dar a cesta m-a repezit nici nu m-a primit în birou, nici nu m-a ascultat. A zis că nueste de competența lui și să mă adresez iarăși poliției. Dacă vrea să depun ceva la procuratură să o depun la secretariat. Acolo mi s-a cerut nr. dosarului, le-am zis și mi sa comunicat că nu poate să-mi ia nici un act că dosarul nu a ajun încă la poliție.

#47
bogdan2007

bogdan2007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 685
  • Înscris: 11.01.2007
Mai , omule, eu zic sa nu te impacientezi prea tare.Bine , eu nu sunt decat un consilier juridic si nu avocat, dar cred ca merge.
Tu trebuie sa te asiguri de urmatoarele:
1. Martori : ai prieteni, use 'em.
2. Cere in instanta documentele de misiune ale persoanei accidentate.Vezi ca pe langa ordinul de serviciu pe care trebuie sa-l aiba , la sediu, ei au inclusiv un fel de ordin de zi, in format electronic, care dupa ce a fost inchis, nu mai poate fi modificat, ptr. ca asa e programul.Daca banuiesti nereguli la ordinul de serviciu al politistei, cere sa ti se aduca ca proba in instanta inclusiv asta.
3.Daca s-a mai intamplat o chestiune asemanatoare cu fiul acela de avocat, treaba nu a disparut chiar de tot.Exista inregistrari scrise atat la Pol Rutiera cat si poate la procuror, daca cei de la Parchet se apucasera de treaba intre timp , iar in urma primirii banilor, ea a renuntat la plangere.
4.Fa in asa fel sa dovedesti faptul ca accidentul s-a produs pe fondul neatentiei ei si a proastei pregatiri( dovada accidentul anterior), precum si a faptului ca nu isi cunoaste indatoririle functionale( bazeaza-te pe articolele din Ordonanta pe care le-a invocat anterior un coleg de-al nostru)
5.Despre defectiunile la sistemul de franare :Vina pentru defecțiuni la sistemul de frânare poate să o poarte șoferul, sau mecanicul care a făcut revizia tehnică. Fiecare revizie a unui autoturism are un termen de garanție.Daca tu poti dovedi ca ai facut la termen, anterior producerii evenimentului, ITP-ul, esti asigurat inca o data.Iar textul de lege  mentioneaza "defectiunile grave" ale sistemului de franare, ( personal nu cred ca abaterea aceea de 3% este chiar atat de grava ) si nu face diferentierea intre franarea de serviciu si cea de stationare( aici si-au lasat si ei putina libertate- trebuie sa arda si ei pe cineva) deci nu cred ca poate fi invocata chestia asta.Doar ca 3% nu inseamna ceva grav, iar un expert poate conclude asta si in fata instantei.
6.Ma indoiesc ca oricarui politist, fie el si in aplicarea legii, i se permite( prin lege) sa  faca ABUZ de textul legii si sa-si permita sa opreasca circulatia a cel putin 30-40 de autovehicule, deci sa puna potential siguranta traficului in pericol, doar pentru a prinde un pieton amarat , caruia poate nici amenda n-ar fi putut sa-i dea.Este si in procedurile lor, sa ia in calcul daca savarsirea unei actiuni a lor, nu poate provoca o reactiune cu efecte negative, care ar surmonta efectele pozitive ale interventiei lor.( diferentierea gradului de pericol a faptelor)Daca domnisoara nu si-a respectat propria procedura de lucru, este vinovata.De asemenea, cere si asta in instanta, adica procedura de lucru.
7.La proces, daca Doamne fereste ajungi pana acolo, roaga-l pe avocatul tau sa ceara cheltuieli de judecata, ptr. ca altfel platesti de-ti dau lacrimile.Inclusiv plata lui.A si punerea ta in situatia anterioara- adica sa ti se returneze permisul.
Multa bafta!
Scuze de postul asta atat de lung. :notangel:

Edited by bogdan2007, 31 October 2007 - 12:46.


#48
dsdev

dsdev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 954
  • Înscris: 28.10.2005

View Postkozsuzsit, on Oct 31 2007, 13:20, said:

Am pe cineva care și-a dat foarte mult interesul să mă ajute. A intervenit la șeful poliției dar ăla tot îl duce cu vorba. Cât de cât și ei știu că polițista a greșit, și cică nu o prea suferă la poliție dar totuși sunt de partea ei
In locul tau as face orice sa evit un proces, intentat de ea ptr daune sau de tine ptr a-ti lua carnetul inapoi. Dar din pacate ptr asta iti trebuie bani, fie ca sa ii dai la politista, fie ca sa ii dai prin pile la cel care o poate potoli pe politista. Nu sunt prapastios de felu' meu, da' la un eventual proces o sa ajungi sa iti plangi de mila... sau tu crezi ca nu exista judecatori la fel de "inteligenti" ca si politista? Da, intr-o tara normala cu justitie normala in care probleme/martorii nu se fabrica, ai avea sanse de castig.

Totul se reduce la bani. Ai incercat sa dai de politista, sa vorbesti cu ea? Sa vezi si tu ce vrea, cum se comporta cu tine... chit ca nu ai bani sa ii dai, macar stii ce anume vrea. Dar in nici un caz nu te duce pe picior de scandal/reprosuri... nu rezolvi nimic asa.

#49
kozsuzsit

kozsuzsit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 19.06.2006

View Postdsdev, on Oct 31 2007, 03:07, said:

In locul tau as face orice sa evit un proces, intentat de ea ptr daune sau de tine ptr a-ti lua carnetul inapoi. Dar din pacate ptr asta iti trebuie bani, fie ca sa ii dai la politista, fie ca sa ii dai prin pile la cel care o poate potoli pe politista. Nu sunt prapastios de felu' meu, da' la un eventual proces o sa ajungi sa iti plangi de mila... sau tu crezi ca nu exista judecatori la fel de "inteligenti" ca si politista? Da, intr-o tara normala cu justitie normala in care probleme/martorii nu se fabrica, ai avea sanse de castig.

Totul se reduce la bani. Ai incercat sa dai de politista, sa vorbesti cu ea? Sa vezi si tu ce vrea, cum se comporta cu tine... chit ca nu ai bani sa ii dai, macar stii ce anume vrea. Dar in nici un caz nu te duce pe picior de scandal/reprosuri... nu rezolvi nimic asa.

Șeful ei ierarchic care de fapt se ocupă de caz mi-a promis încă la prima întâlnire că vorbește cu polițista pentru o înțelegere. Eu am fost deschis la înpăcare de la început . Ea prin șeful ei mi-a transmis prima dată că are nevoie de câteva zile de gândire că este în stare de șoc, iar după acea că orce să discut cu avocatul ei. Am început să mă interesez, că între timp depusese plângerea împotriva mea că cine e  avocatul ei. Am aflat că nu are, ca mai târziu să îmi zică polițistul, unul altul la care ajunseseră actele dosarul penal, că are avocat și mi-a și dat nr. de telefon să-l contactez. Am fost la avocat și în fața mea a vorbit la telefon cu soțul polițistei și ia zis de intențiile mele. Le-a sugerat avocatul ca să facă un calcul c-am cât le-a costat toată povestea, și să se gândească la o sumă. Era că după 2 zile mă anunță, dar nimic. Am sunat eu dar mi-a zis avocatul că nu a putut lua legătura cu ei că cică, au plecat din localitate. Am mai insistat încă de 2-ori și nimic. Ce să gândesc din asta????

#50
kozsuzsit

kozsuzsit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 19.06.2006

View Postbogdan2007, on Oct 31 2007, 02:41, said:

Mai , omule, eu zic sa nu te impacientezi prea tare.Bine , eu nu sunt decat un consilier juridic si nu avocat, dar cred ca merge.
Tu trebuie sa te asiguri de urmatoarele:
1. Martori : ai prieteni, use 'em.
2. Cere in instanta documentele de misiune ale persoanei accidentate.Vezi ca pe langa ordinul de serviciu pe care trebuie sa-l aiba , la sediu, ei au inclusiv un fel de ordin de zi, in format electronic, care dupa ce a fost inchis, nu mai poate fi modificat, ptr. ca asa e programul.Daca banuiesti nereguli la ordinul de serviciu al politistei, cere sa ti se aduca ca proba in instanta inclusiv asta.
3.Daca s-a mai intamplat o chestiune asemanatoare cu fiul acela de avocat, treaba nu a disparut chiar de tot.Exista inregistrari scrise atat la Pol Rutiera cat si poate la procuror, daca cei de la Parchet se apucasera de treaba intre timp , iar in urma primirii banilor, ea a renuntat la plangere.
4.Fa in asa fel sa dovedesti faptul ca accidentul s-a produs pe fondul neatentiei ei si a proastei pregatiri( dovada accidentul anterior), precum si a faptului ca nu isi cunoaste indatoririle functionale( bazeaza-te pe articolele din Ordonanta pe care le-a invocat anterior un coleg de-al nostru)
5.Despre defectiunile la sistemul de franare :Vina pentru defecțiuni la sistemul de frânare poate să o poarte șoferul, sau mecanicul care a făcut revizia tehnică. Fiecare revizie a unui autoturism are un termen de garanție.Daca tu poti dovedi ca ai facut la termen, anterior producerii evenimentului, ITP-ul, esti asigurat inca o data.Iar textul de lege  mentioneaza "defectiunile grave" ale sistemului de franare, ( personal nu cred ca abaterea aceea de 3% este chiar atat de grava ) si nu face diferentierea intre franarea de serviciu si cea de stationare( aici si-au lasat si ei putina libertate- trebuie sa arda si ei pe cineva) deci nu cred ca poate fi invocata chestia asta.Doar ca 3% nu inseamna ceva grav, iar un expert poate conclude asta si in fata instantei.
6.Ma indoiesc ca oricarui politist, fie el si in aplicarea legii, i se permite( prin lege) sa  faca ABUZ de textul legii si sa-si permita sa opreasca circulatia a cel putin 30-40 de autovehicule, deci sa puna potential siguranta traficului in pericol, doar pentru a prinde un pieton amarat , caruia poate nici amenda n-ar fi putut sa-i dea.Este si in procedurile lor, sa ia in calcul daca savarsirea unei actiuni a lor, nu poate provoca o reactiune cu efecte negative, care ar surmonta efectele pozitive ale interventiei lor.( diferentierea gradului de pericol a faptelor)Daca domnisoara nu si-a respectat propria procedura de lucru, este vinovata.De asemenea, cere si asta in instanta, adica procedura de lucru.
7.La proces, daca Doamne fereste ajungi pana acolo, roaga-l pe avocatul tau sa ceara cheltuieli de judecata, ptr. ca altfel platesti de-ti dau lacrimile.Inclusiv plata lui.A si punerea ta in situatia anterioara- adica sa ti se returneze permisul.
Multa bafta!
Scuze de postul asta atat de lung. :notangel:
Mersi de sfaturi. După cum înțeleg chiar îmi trebuie un avocat că toate ce mi-a scris eu, dacă m-aș reprezenta singur, nu a-și fi în măsură să le cer. Sau da??
Cred că și avocatul mă costă foarte mult. Tot mă gândesc ca totuși să îi dau bani. se rezolvă cazul mai repede. Deja sunt cu nervii la pământ. Noroc cu familia. Și permisul îmi lipsește foarte mult. Mi-am trăit viața cu mașină. Și asta mă deranjează cel mai mult că toată lumea mi-a spus că nu trebuia să-mi rețină permisul de tot. Trebuia să-mi dea o dovadă cu care să circul până la finalizarea cazului. Că doar alții fac accidente mai grave, cu morți și nu i se ridică permisul de tot. Ce mai este curios , că am citit un alt topic unde victima lovită de mașină este în comă și tot 55 de zile a primit de la medicul legist. Asta nu a stat nici 3 zile în spital, și acuma mai și pleacă din localitate. Cred că vrea să-mi zică în ultima zi ca să nu mai pot să-i cer timp de gândire. Peste 3 zile trec cele 60 de zile. Ar fi culmea dacă medicul legist îi prelungește zilele de îngrijiri medicale.

#51
ettyus

ettyus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 602
  • Înscris: 12.11.2006
Stiu ca traim in Romania dara daca eu as fii in aceasta situatie jur ca m-as duce pana la Mama Dracului cu procesul indiferent ca respectiva ii metresa lui Basescu sau a lui Georgica Bush. Daca in Romania nu exista justitie atunci m-as adresa unui tribunal international. Mi se pare absurd ca orice chestie taratoare aboslventa de traseu sa vina si sa o faca pe grozava. Or fii ei militisti dar nu sunt nici Dumnezeu Tatal si nici Dumnezeu Fiul  nici macar Satana nu sunt, sunt doar niste oligofreni cu o uniforma impersonala pe ei ( inaca la circulatie nu am vazut nici un oligofren cu ceva minte in cap ofiteri da sunt majoritatea inteligenti dar nu si tablagii de strada) Aici trebuie avocat rezonabil ca si cunostinte ( conostinte legislative)  si mult tupeu sa nu pleci capul.
Decat sa dau spaga mai bine cheltui o caruta de bani pe expertize avocati si alte balarii si asta mai ales in conditiile in care ai povestit ca s-a produs incidentul ( daca este asa cum zici sau mai bine zis exact asa cum zici las-o dracului de spaga ca tot atat te costa un avocat bun si macar scapi cu constiinta curata.

Bafta multa si retardatii in TEPELE lui Vlad TEPES ( prin retardati a se intelege militistii astia de doi lei care se cred buricul pamantului)

#52
bogdan2007

bogdan2007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 685
  • Înscris: 11.01.2007
Poti sa le ceri si tu, daca alegi sa te reprezinti singur.Dar crezi ca poti face fata unui procuror?
Daca ii dai bani, s-ar putea sa ai surpriza sa scapi de treaba cu penalul, dar permisul tot lipsa, din cauza defectiunii aceleia.Sau iti ia banii si ...o lasa tot asa.Atunci ce faci?Mai bine fa-ti rost de un avocat, un amic ceva care sa aiba ceva legatura cu treburile astea si cu El te duci la procuror.E dreptul tau.Ai sa ramai surprins cate poate face un tip pregatit pentru tine in fata unei armate de neprofesionisti.Si , daca nu ai cat cere ea, ce faci?Nici un avocat nu iti ia pe asa ceva 3000 de euro.Iar daca castiga procesul, iar din ce ai spus tu ai 90 % sanse sa se termine cu bine ptr. tine, iti iei TOTI banii inapoi de la EA.
Inca o chestie : forta probanta a martorilor, este surprinzatoare.

#53
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

View Postbogdan2007, on Oct 31 2007, 16:52, said:

Poti sa le ceri si tu, daca alegi sa te reprezinti singur.Dar crezi ca poti face fata unui procuror?
Daca ii dai bani, s-ar putea sa ai surpriza sa scapi de treaba cu penalul, dar permisul tot lipsa, din cauza defectiunii aceleia.Sau iti ia banii si ...o lasa tot asa.Atunci ce faci?Mai bine fa-ti rost de un avocat, un amic ceva care sa aiba ceva legatura cu treburile astea si cu El te duci la procuror.E dreptul tau.Ai sa ramai surprins cate poate face un tip pregatit pentru tine in fata unei armate de neprofesionisti.Si , daca nu ai cat cere ea, ce faci?Nici un avocat nu iti ia pe asa ceva 3000 de euro.Iar daca castiga procesul, iar din ce ai spus tu ai 90 % sanse sa se termine cu bine ptr. tine, iti iei TOTI banii inapoi de la EA.
Inca o chestie : forta probanta a martorilor, este surprinzatoare.
si cat dureaza pana se termina procesul-minune?

#54
valeriu.b

valeriu.b

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 17.09.2007
Luni, poate ani de zile, timp in care avocatul nu va cere mai putin de 200 ron pe o sedinta de reprezentare...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate