Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Unde pot asculta muzica anilor 90...

Nu cred ca voi mai plati pentru a...

Cumparare masina

cum influenteaza numarul ETF-uril...
 roADN.ro Ce medicamente sunt bune...

Proiect canalizare in comuna Berc...

Cand ati observat ca aveti nevoie...

Chestionar Medicina Alimentaț...
 RCA 2024: ieftin sau scump?

Se mai achita taxe de reziliere?

Probleme retea, router?

Burete dur pentru perna scaun rul...
 RCA firma

Conditii minimale router FiberLin...

caine care sperie lumea prin gard

Scutire abonament telefonie fixa ...
 

DEALERII SI TZEPELE LOR

- - - - -
  • Please log in to reply
75 replies to this topic

#55
abancor

abancor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,108
  • Înscris: 07.07.2006
Pai romanu (adica unii dintre noi) e cel mai "client" dintre natiile Europei. "Pe banii mei domle!?". Face scandal, crede ca e buricul pamintului, se asteapta numai la tepe si trateaza cumpararea ca pe o strategie militara, i se pare ca tre sa "il faca" pe vinzator, se asteapta la discounturi daca cumpara un creion, crede ca e un soi de stapin care trebe servit, crede ca are prioritate in fata celorlalti clienti, crede ca daca cheltuieste o suma care lui i se pare insemnata automat e un client important si cere sa "spuneti si dvs la fabrica ca aveti un client important, poate imi trimite faianta mai repede", se scandalizeaza cind aude termene de livrare, crede ca daca io import marfa e mai scump decit in tara de origine (domle, da-mi un pret bun, ca altfel iau io direct din Germania, ca am pe cineva - trebuia convins ca aceeasi lista de preturi e valabila pe tot globul, credea ca facem un soi de bisnita) etc. Am importat chestii destul de diferite si am intilnit toate cazurile de mai sus. Am avut clienti carora le-am adus marfa cu DHL (i-am taxat, ofcors) ca ma sunau si ma pistonau zilnic, desi inca nu trecuse termenul - s-a fabricat domle, e gata de expediere, zi-mi mie, ca stiu io pe unu care aduce repede din Germania, vorbesc io la vama (inainte de 2007) etc.

La servisuri auto e la fel - mai ales in Bucale, de exemplu cind se ajunsese, prin toamna trecuta, cu programarile la tinichigerie pe 2 luni inainte, ca erau congestionate toate servisurile tuturor marcilor, unii clienti faceau scandal de-a dreptul, de parca vroia cineva sa ii intirzie pe ei deliberat.

#56
Genesis

Genesis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,045
  • Înscris: 02.07.2007

View Postcristi.r, on Jul 24 2008, 07:56, said:

Genesis, tu vorbesti din auzite sau ai fost la vreun dealer (macar unul) din occident ca sa vezi ce si cum ?

Stiu ce vorbesc. Iar eu nu ma refeream la masina la care iti pui tu X optionale ca logic ca asteti, ci masina pe care o iei din oferta lor cu o echipare anume. Am fost in 4 locuri in Germania si in nici macar unul nu s-a dat termen de livrare mai mare de 3 saptamani la o masina cu o echipare din oferta lor. La noi un exemplu elocvent: Kia ceed lx best: desi 90% din modelele de ceed vandute sunt modelul asta pre-echipat, nu se dau comenzi inainte pt a asigura un stoc, sa iti livreze masina repede. Ca se vinde ca painea calda. Dar in schimb stai si astepti 3-4-5 luni. Acelasi lucru si la Corsa, pt ca nu se dau precomenzi pt a asigura un stoc.

Plus ca la nemti se da discount de pe la 7% in sus fara sa intrebi, pt ca asa cum spunea cineva mai sus, acolo realizeaza ca vor castiga de pe urma serviciilor post vanzare. La noi vor sa castige din vanzarea masinii dar cu un pret mai piperat si o atitudine zeflemitoare pierd destui clienti. Ca dealerul nu vrea sa dea 1000 euro discount dar sa vanda cu 15-20% mai multe masini e strict problema lui, insa ceea ce nu realizeaza e ca pe termen de 2-3 ani, va castiga mai mult de e urma serviciilor post vanzare.

#57
rox

rox

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 6,348
  • Înscris: 28.11.2004

View Post701, on Jun 20 2008, 17:06, said:

Foarte frumos!Asta,da,masina.Ai facut o afacere buna.Si o sa iei si o gramada de bani pe ea peste cativa ani cand o sa vrei sa o vinzi.
:huh:
Asta e pe bune sau la misto? De ce, numai ca e skoda?  Intreb si eu ca nu ma pricep si habar n-am. I'm dumb, I know.

#58
abancor

abancor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,108
  • Înscris: 07.07.2006
Apropo de discounturi, si la noi sunt dealeri care vind fara profit, dau discount tot comisionul lor, ca sa isi umple service-ul, sau sa isi faca volumul. Depinde de marca, pentru ca si comisioanele difera in functie de importator, de pilda Porsche da dealerilor mai mult decit da Tiriac, care da mai mult decit Dacia. Si depinde si de politica dealerului. Atit de politica de vinzari (deci fata de clienti), cit si de politica de personal, citi agenti are, cum ii plateste, cum concureaza aia intre ei, ce obligatii au, ce tinte, cit de des face angajari noi etc. Pina la urma e mai valabil un agent care vinde fara discount; cu discount vinde orice ageamiu, de cum intra clientul pe usa ii da 5%. Agentul bun e ala care vinde in folosul angajatorului sau, adica vinde ce e pe stoc si nu prea se cauta, si cu discount cit mai mic.

Cit despre stocul de pre-echipate, si aici depinde de importator. Si de asta e si diferenta de bucati vindute, intre Opel sau Kia (exemplele date mai sus) si VW, Skoda sau Ford. Nu cred ca la marcile citate la urma nu gasesti modelele populare cu livrare rapida. Desi si aici exista o marja, ca stocurile se convin, in mare, de la inceputul anului, apoi se detaliaza cu un numar de luni inainte, deci nu sunt asa de flexibile si usor adaptabile la cererea pietei.

#59
eKto

eKto

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 17.04.2008

View Postrox, on Jul 28 2008, 10:01, said:

:huh:
Asta e pe bune sau la misto? De ce, numai ca e skoda?  Intreb si eu ca nu ma pricep si habar n-am. I'm dumb, I know.


Eu am Skoda Octavia din 1999, prima serie din noul model.
Am cumparato in 2003 cu 10200 de dolari la 27.000 km.
Acum am 290.000 km, la motor nu sa umblat(in afara de consumabile), directia o schimb de 1-2 ori pe an pentru ca folosesc masina la transport de marfa.

Peste o saptmana o vand, am primit avans pentru 6.200 euro.

Daca nu ar fi avut kilometrii pe care ii are nu as vindeo, ii o masina foarte buna.

#60
MARTALOGUL

MARTALOGUL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 127
  • Înscris: 28.05.2008
Am vazut ca a postat o doamna referitor la firma M CAR si mai ales de autoturismul Colt.Din pacate sunt nefericitul posesor al celei mai mizerabile masini sau al celui mai mizerabil service .Am cumparat un Colt acum 6 luni  si de bucurie am si plecat la mare.Toate bune , surpriza a venit cand sa plec inapoi, a naibii masina nu mai intra in viteze.Am sunat la service si am fost indrumat spre Constanta , dar problema era ca dupa reparatie ( aproximativ 1 saptamana) trebuia sa ma intorc pe banii mei sa o ridic.Am  continuat discutia si a ramas sa o aduc in Bucuresti mergand cu treapta 3...am spus ok si a inceput calvarul.Dupa 6 ore am ajuns in service ul din Bucuresti si am plecat injurand.Dupa 4 zile am ridicat masina (fara sa platesc nimic).La 15000 de km , ca un baiat cu bun simt ma duc la revizie ,platesc consumabilele si plec sa mi fac treburile.La 15600 de km se aude poc si nu mai intra in viteza masina.Nu stiu daca a scapat cineva neinjurat atunci , ma intorc la service , las masina si plec.Sunt sunat dupa 5 zile ca e gata.Ma duc ridic masina (era si spalata) si marog ca acum sa mearga.La 30000 , o duc la revizie si oameni buni , va jur , dupa 500 de km face poc si restul stiti.Am inceput sa plang de nervi , am lovit masina si am spus ca i dau foc...stiti ce raspuns am primit de la M CAR? Ca nu stiu sa sofez .Au reparat masina , acum am 42000 si am inceput sa simt ca iar o sa fac poc...un prieten a zis ca poate sa mi schimbe de milioane de ori kit ul de ambreiaj , pana nu mi schimba volanta tot degeaba.Cam asta e cu marea firma M CAR

#61
danpopescu m

danpopescu m

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 643
  • Înscris: 01.03.2007

View Postspe, on Nov 13 2007, 08:21, said:

Nu as fi acceptat masina "carpita" de ei in service. Asta-i de cascadorii rasului. Probabil ar fi in stare sa schimbe si motorul, sau sa-i dea alta vopsea. Exact cum ai zis, pacat ca e vanduta de asa dealeri, masina e super din toate punctele de vedere.
De ce nu ai apelat la OPC ? Daca ai dus masina veche la programul rabla, inseamna ca pe asta noua ai luat-o pe persoana fizica.
Nici eu nu m-as impaca deloc cu ideea ca am o masina la care de noua s-a umblat prin ea...
Am vazut ca ai postat si pe forumul cu o sectiune dedicata Mitsubishi. Acolo activeaza si unii angajati M Car, insa nu-i stiu dupa numele folosit pe forum...
adica la ''programul rabla'' nu poate participa o pers fizica?

#62
701

701

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 16.06.2004

View Postrox, on Jul 28 2008, 10:01, said:

:huh:
Asta e pe bune sau la misto? De ce, numai ca e skoda?  Intreb si eu ca nu ma pricep si habar n-am. I'm dumb, I know.
Pe bune.Tine bine la pret.

View Postabancor, on Jul 25 2008, 12:10, said:

Pai romanu (adica unii dintre noi) e cel mai "client" dintre natiile Europei. "Pe banii mei domle!?". Face scandal, crede ca e buricul pamintului, se asteapta numai la tepe si trateaza cumpararea ca pe o strategie militara, i se pare ca tre sa "il faca" pe vinzator, se asteapta la discounturi daca cumpara un creion, crede ca e un soi de stapin care trebe servit, crede ca are prioritate in fata celorlalti clienti, crede ca daca cheltuieste o suma care lui i se pare insemnata automat e un client important si cere sa "spuneti si dvs la fabrica ca aveti un client important, poate imi trimite faianta mai repede", se scandalizeaza cind aude termene de livrare, crede ca daca io import marfa e mai scump decit in tara de origine (domle, da-mi un pret bun, ca altfel iau io direct din Germania, ca am pe cineva - trebuia convins ca aceeasi lista de preturi e valabila pe tot globul, credea ca facem un soi de bisnita) etc. Am importat chestii destul de diferite si am intilnit toate cazurile de mai sus. Am avut clienti carora le-am adus marfa cu DHL (i-am taxat, ofcors) ca ma sunau si ma pistonau zilnic, desi inca nu trecuse termenul - s-a fabricat domle, e gata de expediere, zi-mi mie, ca stiu io pe unu care aduce repede din Germania, vorbesc io la vama (inainte de 2007) etc.

La servisuri auto e la fel - mai ales in Bucale, de exemplu cind se ajunsese, prin toamna trecuta, cu programarile la tinichigerie pe 2 luni inainte, ca erau congestionate toate servisurile tuturor marcilor, unii clienti faceau scandal de-a dreptul, de parca vroia cineva sa ii intirzie pe ei deliberat.
N-are nimic, de la noi plecau cum au venit:scandalizati.3 sferturi se intorceau cateva zile mai tarziu,cand dupa alte vizite la altii, realizau ca peste tot este la fel sau mai rau. N-are nimic:asa invata romanu', ca boul, cu biciul.

#63
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Posts: 40,874
  • Înscris: 16.05.2005
701: lucrezi la un dealer auto?

#64
701

701

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 16.06.2004

View Postromaximusro, on Oct 5 2008, 14:38, said:

701: lucrezi la un dealer auto?
Neah...aia a fost in alta viatal;)

#65
catalinache

catalinache

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 343
  • Înscris: 06.05.2006

View Postvaleriu.b, on Sep 21 2007, 15:41, said:

......
Prin "tzeapa" eu unul inteleg inselatorie, minciuna, furt, in niciun caz ca dealerul e vinovat ca se rod cauciucurile aiurea pe durata utilizarii produsului.
Deci, exista persoane inselate, mintite sau chiar furate de dealerii auto?

Eu am fost inselat in iunie 2008 de dealerul Renault & RCI LEASING astfel: consilierul de vanzari al dealerului (o fata mare specialista in vanzari in leasing) mi-a scris negru pe alb pe hartie ca am de plata 0,5% comision la plata anticipata.

Deoarece contractul de leasing urma sa soseasca abia dupa 2 saptamani de la momentul platii, eu am insistat sa-mi scrie pe hartie toate comisioanele si taxele aferente contractului. De asemenea, am insistat sa mi se spuna si detaliile politei CASCO. De, am mai avut masini in leasing si cunosc "mersul" lucrarii....

Am fost de buna credinta si am platit avansul de 7800 euro, iar cand mi s-au prezentat contractul de leasing si polita CASCO am vazut cu stupoare ca acest comision de plata in avans era de 5% (nicidecum 0,5% !) si multe clauze CASCO importante nu coincideau cu ce mi-a spus consilierul in momentul vanzarii ! De exemplu: asigurarea CASCO nu acopera riscul de vandalism, nu este valabila extern (dar se extinde contra cost) si nu acopera pagubele in cazul masina este condusa de terti. Consiliera ma asigurase toate ca acestea sunt incluse, "ce naiba domne' ..... se poate?!"

Evident ca am facut scandal, am scos hartia din sertar si m-am dus la dealer dar fiindca deja achitasem factura de avans nu m-a bagat nimeni in seama. Cei de RCI Leasing mi-au ras in fata si mi-au trantit telefonul in nas de 2 ori. Dar uite ca acum ii afecteaza criza si sunt trimisi in concediu fara plata :thumbup:

Acum 2 zile m-au sunat ca sa-mi zica despre o super-oferta la Renault + finantare si am avut satisfactia (copilareasca) sa le trantesc si eu telefonul in nas  :rolleyes:
As fi putut sa-i chem pentru prezentarea ofertei si las sa ma astepte 2 ore, dar totusi ii respect ca oameni. Nu toti angajatii lor sunt vinovati de ceea ce mi s-a intamplat.

Edited by catalinache, 20 December 2008 - 21:09.


#66
dannn26

dannn26

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 26.04.2010

View Postcatalinache, on 20th December 2008, 20:51, said:

Eu am fost inselat in iunie 2008 de dealerul Renault & RCI LEASING astfel: consilierul de vanzari al dealerului (o fata mare specialista in vanzari in leasing) mi-a scris negru pe alb pe hartie ca am de plata 0,5% comision la plata anticipata.

Deoarece contractul de leasing urma sa soseasca abia dupa 2 saptamani de la momentul platii, eu am insistat sa-mi scrie pe hartie toate comisioanele si taxele aferente contractului. De asemenea, am insistat sa mi se spuna si detaliile politei CASCO. De, am mai avut masini in leasing si cunosc "mersul" lucrarii....

Am fost de buna credinta si am platit avansul de 7800 euro, iar cand mi s-au prezentat contractul de leasing si polita CASCO am vazut cu stupoare ca acest comision de plata in avans era de 5% (nicidecum 0,5% !) si multe clauze CASCO importante nu coincideau cu ce mi-a spus consilierul in momentul vanzarii ! De exemplu: asigurarea CASCO nu acopera riscul de vandalism, nu este valabila extern (dar se extinde contra cost) si nu acopera pagubele in cazul masina este condusa de terti. Consiliera ma asigurase toate ca acestea sunt incluse, "ce naiba domne' ..... se poate?!"

Evident ca am facut scandal, am scos hartia din sertar si m-am dus la dealer dar fiindca deja achitasem factura de avans nu m-a bagat nimeni in seama. Cei de RCI Leasing mi-au ras in fata si mi-au trantit telefonul in nas de 2 ori. Dar uite ca acum ii afecteaza criza si sunt trimisi in concediu fara plata :thumbup:

Acum 2 zile m-au sunat ca sa-mi zica despre o super-oferta la Renault + finantare si am avut satisfactia (copilareasca) sa le trantesc si eu telefonul in nas  :rolleyes:
As fi putut sa-i chem pentru prezentarea ofertei si las sa ma astepte 2 ore, dar totusi ii respect ca oameni. Nu toti angajatii lor sunt vinovati de ceea ce mi s-a intamplat.

Sa nu mai aud de RCI LEASING.. NISTE NESIMTITI CU ACTE IN REGULA!
Aveti grija cei care doriti sa faceti un leasing.. propunerea mea este sa aveti mare grija!
ca este plin de tzepari care au si nume si sunt si inregistrati la registrul comertului! vorbesc de cazul meu cu RCI leasing..
Despre dealer, sunt complici in scamatoria asta si te invita sa platesti pentru niste nesimtiti!!
Atentie cand platiti avansul, atentie la teapa cu diferenta de curs valutar, atentie la clauzele din contract, atentie la taxele pentru inamtriculare, atentie  ca va obliga sa faceti rca si casco cu o anumita firma care are tarife duble fata de cele de pe piata, atentie ca platiti 250 de ron daca pierdeti certificatul de inmatriculare, deschide-ti bine ochii, sau mai bine feriti-va de RCI LEASING pentru ca sunt NISTE NESIMTITI!
RCI LEASING INSELATORIE CU ACTE IN REGULA

#67
dvn2007

dvn2007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 507
  • Înscris: 30.11.2007
Va salut
Eu am primit masina de mai bine de o luna insa nici pana acum nu mi au dat CIV
Dealarul ma tot amana
E posibil asa ceva? Ati mai patit?

#68
daalos

daalos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,058
  • Înscris: 20.04.2007
:D  - am primit dupa 3 luni!!! + 3 randuri de nr. rosii...
Stai linistit...vine si cartea...

#69
dvn2007

dvn2007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 507
  • Înscris: 30.11.2007
Mi se pare enorm 3 luni,

Eu vreau sa plec cu masina in afara in decembrie,
As vrea sa inmatriculez aceasta masina inainte sa ma prinda noua taxa auto din 2011

Dealarul ma tot amana.. a fost o greseala  la Bucuresti, vine maine.. trebuie sa vina... asta in datile, cand imi raspunde la telefon

Ce pot sa fac? Este vorba de firma Cardinal Motors din Ploiesti,
Pot sa ii reclam undeva pe acesti nemernici care isi bat joc pe banii mei

#70
bertone

bertone

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 22.01.2007

View Postdvn2007, on 13th November 2010, 20:50, said:

Mi se pare enorm 3 luni,

Eu vreau sa plec cu masina in afara in decembrie,
As vrea sa inmatriculez aceasta masina inainte sa ma prinda noua taxa auto din 2011

Dealarul ma tot amana.. a fost o greseala  la Bucuresti, vine maine.. trebuie sa vina... asta in datile, cand imi raspunde la telefon

Ce pot sa fac? Este vorba de firma Cardinal Motors din Ploiesti,
Pot sa ii reclam undeva pe acesti nemernici care isi bat joc pe banii mei

eu zic sa le faci o scrisorica sau sa ti-o faca un avocat cu cativa neuroni in capusor, in care sa le explici la "baetii de la Cardinal" ca au obligatia conform contractului de livrare ca, pe langa masina in cauza, sa-ti dea naibii si actele ei, in termenul de.......(citeste contractul si hartiile de la livrare...procesele verbale, etc.)
Dupa care le povestesti faptul ca nu ai de gand sa astepti pana la anul ca sa achiti o taxa de inmatriculare mai mare si ca, daca nu-si respecta obligatiile si nu te vei incadra in acest termen, nu-ti vei pregeta nici un efort pt a-ti recupera acesti bani in instanta, actualizati la data pronuntarii hotararii judecatoresti.
In incheiere bagi ceva de PR, de genul ca sunt o rusine pt imaginea marcii in Romania prin comportamentul neserios in relatia cu clientii.

Pui toata povestea intr-un plic, il sigilezi, te duci la executorul judecatoresc si ii ceri sa ti-l trimita ca notificare.
1. e mai bine sa ai corespondenta scrisa pt cazul in care te vei judeca cu ei pt diferenta de taxa.. Nu vor putea sustine ca nu au stiut si ca de-aia nu si-au respectat obligatiile
2. cacaciosii cand vor vedea notificarea de la executor cu timbre si gen citatie judecatoareasca, vor ramane mult mai impresionati de continutul adresei decat de un telefon la care-ti raspunde o pasarica plictisita care tocmai isi facea unghiile


View Postdannn26, on 26th April 2010, 16:51, said:

Sa nu mai aud de RCI LEASING.. NISTE NESIMTITI CU ACTE IN REGULA!
Aveti grija cei care doriti sa faceti un leasing.. propunerea mea este sa aveti mare grija!
ca este plin de tzepari care au si nume si sunt si inregistrati la registrul comertului! vorbesc de cazul meu cu RCI leasing..
Despre dealer, sunt complici in scamatoria asta si te invita sa platesti pentru niste nesimtiti!!
Atentie cand platiti avansul, atentie la teapa cu diferenta de curs valutar, atentie la clauzele din contract, atentie la taxele pentru inamtriculare, atentie  ca va obliga sa faceti rca si casco cu o anumita firma care are tarife duble fata de cele de pe piata, atentie ca platiti 250 de ron daca pierdeti certificatul de inmatriculare, deschide-ti bine ochii, sau mai bine feriti-va de RCI LEASING pentru ca sunt NISTE NESIMTITI!
RCI LEASING INSELATORIE CU ACTE IN REGULA

Stai linistit ca Porsche Leasing este o societate foarte serioasa, ca doar is nemti la origine si nu dorm noaptea de grija clientilor nemultumiti
1. nesimtitii si dupa 2 ani in care-ti achiti ratele de leasing complet, chit ca ai cate o intarziere de 20 de zile, pe langa penalitatile contractuale normale, iti iau cate 10 euro(fara tva) pt notificarea scrisa si trimisa prin posta in care-ti zice ca nu ai achitat rata....de parca as putea sa uit !
2. daca achiti in avans, conf contractului cica se va face o reducere ECHITABILA din restul de plata, reducere ce o va propune soc de leasing in momentul in care te duci cu casul in avans..... Iar pasarica imi zice ca defapt reducerea echitabila e ca nu-mi mai ia dobanda la restul de plata..... De parca ar mai lua vreo banca dobanda la plata in avans sau de parca nu ar fi prin esenta creditului faptul ca daca achiti in avans suma este compusa din ratele ramase(fara dobanda)+comisionul de rambursare anticipata...
3. comisionul de rambursare anticipata este de....4,5%.....

#71
tomad71

tomad71

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 24.08.2007
Doamne ce  vremuri erau pentru dealerii auto in perioada 2005-2007, cand vindeau orice si pe romani ii interesa doar termenul de livrare. Citind pe aici realizez ca am fost ultra norocos ca am luat in noiembrie 2007 un SX4 e la B&S fara probleme. Asta desi am studiat masina doar in poze pe net. Eu nu sunt din Bucuresti, pana la urma am ajuns si la showroom la B&S, dar pe Stefan cel Mare, unde aveau doar motociclete si brosuri de masini :) Ce bonusuri, ce reduceri, nu exista asa ceva, am fost fericit ca a prins loc in tir si a venit in 2 luni jumate de la plata avansului. Ba nu, mint, am primit un set de presuri pe care apoi le-am vazut in supermarket cu 30 40 de lei ... asta am primit bonus la cumparatura de 17k euro :)) Dar in rest am primit exact ce am cumparat.

#72
di_nomos

di_nomos

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 15.09.2005
Daca va este pofta de o teapa......Suzuki doly iasi .....ofera  ....masini refuzate de alte service-uri Suzuki .Cum vine asta ,poate va intrebati?
Explicatie: Fabricuta aia din Ungaria , care DOAR asambleaza  masinile Suzuky , mai greseste pe ici pe colo , desi este toata automatizata , mai da si cateva rateuri nu in  ce consta motoarele , ca alea vin foarte bine facute si verificate de japoneji , ca aia au onoarea in sange , vorbesc de rateuri la reglaje , portiere, reglaje la linie , suspensii....chestii de genul care dupa 5000 de km incep sa se simta bine . Baietii de la Suzuky doly iasi , primesc comision dublu daca REUSESC sa vanda autoturismul cu bulina .Asa ca un simplu nevinovat si pasionat de suzuki , se tepuieste cand cumpara de la acesti deleari mai " obraznici"  autoturisme refuzate.Am vazut comentarii pe net ca au si un service neprofesionist .
Va urez sa aveti parte de cat mai multe ore fericite , petrecute in masina indragita .

Edited by di_nomos, 13 February 2014 - 22:24.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate