Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pareri Kadjar sau alternative

Slovacia / Kosice

Spatiu stocare aproape plin

Recomandare aer conditionat 9000 ...
 Cum v-ati apucat de editare foto?

Problema unezeala grinda de lemn ...

Intrebare hdmi laptop lenovo

Fezabilitate - Adaugare microinve...
 Hard disk extern SSD, A92

Parere cartier Uverturii/Virtutii...

inmatriculare autoturism reprezen...

2 aere conditionate pe un singur ...
 Intarzietor de priza zahar

Oprire update Asus ZenFone 10

Concediu Canada - Gestiunea banil...

Folii faruri - plastic sau sticla...
 

Samsung Z

- - - - -
  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#19
NFS01

NFS01

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,545
  • Înscris: 16.03.2011
Ce sa creasca? voi nu vedeti ca wp abia a crescut? wp a gasit un fraier de calarit samsung ce sa faca se calaresc singuri?

#20
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,735
  • Înscris: 10.11.2013

View Posttybanu, on 02 iunie 2014 - 14:29, said:

De parca toate samsung-urile cu android merg perfect. Sunt niste lagdroide toate, mai putin unele flagshipuri.

Fara-ndoiala.
Eu le urez mult succes cu Tizen, fac pariu ca nu va depasi 1% cota de piata in 5 ani de-acum incolo. Probabil ca armatele de propaganditi platiti de samsung vor incepe sa atace windows phone, dar le urez succes cu asta, majoritatea utilizatorilor WP oricum nu-si aleg sistemul dupa parerea celorlalti ( care sunt android brain washed) deci ca sa atace in android iar ar fi riscant, deoarece de-acolo isi scoate Samsung banii.. Aiurea, o solutie ar fi sa-si creeze propia nisa , dar nu va reusi nici asta. Singura promovare Samsung reala, care a dat rezultate, a fost atacarea concurentei. Si acum o practica.. Ani la rand toate siteurile de profil au fost mancate de tot felul de..ma rog care critica concurenta si lauda samsung din sculare-n culcare..
Deci ce succes sa aiba, ce sa faca, sa-i dea lui Putin o Vodka ca sa declare Samsung Tizen unicul sistem de operare aprobat in mama-Rusie?
Sa-i vedem acum pe astia de la Samsung cum se vor descurca cu crearea si intretinerea unui sistem de operare, deoarece de criticat si copiat apple e foarte usor.
Pacat ca nici macar Tizen asta n-a fost creatia lor..Oh, well..time would tell.

Edited by n-amname, 03 June 2014 - 00:33.


#21
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007

View Postrocada, on 02 iunie 2014 - 19:14, said:

Pe termen lung poate,
Nu cred ca e nimeni atat de inconstient sa mai cumpere un telefon acum, si sa spere ca il va folosi peste un an. Totusi, Z-ul asta nu cred ca va fi comercializat sub 2000 lei, oricat l-ar subventiona Samsungul. Sa dai o caruta de bani doar pe hardware, fara soft, e o prostie enorma. Si acum imi aduc aminte de topicele Wave-urilor, in care se plangeau mai toti de lipsa suportului si a softului.

#22
wirespot

wirespot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,654
  • Înscris: 23.09.2002
Nu e chiar atat de greu ce-si propun... Daca acopera necesarul de baza — web, contacte, calendar, cloud, email, maps, vreme, muzica — e un pas, si astea nu-s greu de facut. Ar putea face niste features hardware unice, cum ar fi sa se trezeasca telefonul pentru alarme si cand e inchis. Portarea aplicatiilor celebre n-ar fi chiar asa de complicata, si n-ai nevoie sa portezi toate sutele de mii de tampenii. Mai adaugi cateva jocuri cele mai populare si cam asta e.

Daca insa se vor baza doar pe pus Yandex ca default... e altceva.

#23
Paranoir

Paranoir

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,877
  • Înscris: 01.05.2008
Eu cred ca va deveni popular.
Nu mai comparati cu bada de pe wave ca nu se compara. Si cand va aud ca ce misto era wave 2 ma apuca rasul. Arata oribil in comparatie cu S1, ce imi pasa ca e metal? Cu butoanele alea de raspuns/respins apelul.
Daca se concentreaza pe Tizen cred ca vor face ceva bun. Bada s-a vrut o alternativa, principalul fiind android. Si wave 2 era prea scump pentru ce se vroia cu os-ul ala. Trebuia sa stiti asta inainte sa dati bani pe wave.
Nu as cumpara acum telefon cu Tizen. Dar daca, peste niste ani, tizen va fi la fel de viabil ca alte os-uri, atunci ar fi alta poveste.

#24
Papillon_

Papillon_

    2B

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,068
  • Înscris: 15.04.2011
Avantajul lui Tizen e ca e mai finisat ca Bada si vine cu un magazin mai bogat de aplicatii dar nu cred ca are sanse mari de supravietuire. WP e pe piata de 4 ani de zile si are doar 3% cota de piata, iar Microsoft a "pompat" zeci de milioane de dolari in el. A mai aparut si Firefox OS care se adreseaza in speciale pietei low-end care e cea mai cautata.

Sunt unul dintre "pagubiti" Samsung Wave deci nu mai cumpar un telefon cu o platforma noua aruncata pe piata.

Edited by Papillon_, 03 June 2014 - 10:06.


#25
Paranoir

Paranoir

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,877
  • Înscris: 01.05.2008
Pai asta am zis si eu. Nu e rentabil sa cumperi un device cu un os nou despre care nu se stie cum va evolua.
Device-uri cu Tizen vor merita cumparate in cativa ani DACA os-ul va deveni o alternativa viabila pentru android.

#26
rocada

rocada

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,032
  • Înscris: 07.11.2012
Pai dacă voi nu cumpărați, eu nu cumpăr și nici alții nu prea vad cum ar putea cumpăra, cum naiba sa se dezvolte Tizen si sa devina o alternativă la android?! Poate numai daca samsung îl va subvenționa la greu si îl va arunca pe piață cu un preț imbatabil.
Oricum mie de pe acum mi se pare că deja copiază androidul, cum au făcut cu bada la ultimele update-uri.

#27
Paranoir

Paranoir

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,877
  • Înscris: 01.05.2008
Pai lumea poate cumpara. Eu vorbeam de mine, nu cumpar decat ceva ce e ok acum, nu peste ani.

#28
n-amname

n-amname

    Brain Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,735
  • Înscris: 10.11.2013

View Postrocada, on 03 iunie 2014 - 13:59, said:

Pai dacă voi nu cumpărați, eu nu cumpăr și nici alții nu prea vad cum ar putea cumpăra, cum naiba sa se dezvolte Tizen si sa devina o alternativă la android?! Poate numai daca samsung îl va subvenționa la greu si îl va arunca pe piață cu un preț imbatabil.
Oricum mie de pe acum mi se pare că deja copiază androidul, cum au făcut cu bada la ultimele update-uri.

Da, deci inca o data Samsung copie..ce Surpriza.
Trecand peste gluma asta-i singura lor sansa, sa pacaleasca utilizatorii ca au alternativa la android..Desi, sincer vorbind, la cate telefoane ieftine "de marca" exista cu Android nu vad un succes in asta.
Cel mai greu "task" dintre toate este sa-i convinga pe ceilalti producatori sa faca telefoane cu Tizen. In ziua de azi doar Iphone a supravietuit fiind singurul cu propiul sistem de operare, altfel Tizen va ajunge precum Bada, Wave,WebOs sau Symbian, si anume la cosul de gunoi..
Dar acum intram intr-o alta problema: de ce Sony, LG sau HTC ar face telefoane cu Tizen cand ei urasc de moarte Samsung? Desigur, mai si colaboreaza am auzit (Samsung cu Sony in special) dar n-au de ce sa sustina concurenta sub nicio forma.
Stiu ca HTC si LG au facut/vor face telefoane cu windows phone desi Microsoft a cumparat Nokia dar nu prea e aceiasi situatie, Nokia nu le mananca peste 50% din piata totala a smartphonurilor sau cat are samsung in acest moment.
De fiecare data cand un sistem de operare pentru mobil a avut succes a fost pentru ca a avut ceva aparte.
Symbianul era singurul care oferea senzatia unui sistem performant prin mijlocul anilor 2000, Blackberry a fost pe business ani la rand, IOS a venit cu touchscreenul si usurinta cu care utilizai internetul pe un asemenea model, Android a venit ca alternativa ieftina la IOS , una pe care poti pirata mai usor iar Windows Phone vine acum cu o experienta de utilizare ok, office si dispozitive de calitate la preturi competitive ca sa creeze un fel de alternativa la Android, fiind sustinut de Nokia care a renuntat atunci la Symbian si a produs exclusiv smartphonuri cu Windows pana de curand..Si inca mai are de mers pana sa ajunga la un 20% cota de piata.
Samsung nu cred ca-si va permite un asemenea pariu (Desi ar putea fi singurul castigator)

#29
wirespot

wirespot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,654
  • Înscris: 23.09.2002
@n-amname: Nu-s convins că Samsung intenţionează să facă Tizen disponibil pentru alţii. Poate vor să-l ţină doar pentru ei. Sau poate vor doar să-l folosească drept ameninţare în războiul cu Google.

iOS a propăşit în detrimentul featurephones pentru că a oferit o combinaţie excelent gândită de features (şi hardware şi software) la un loc. Fiecare dintre ele existau separat înainte, dar nu fuseseră combinate sub toate aspectele.

Android a proliferat în detrimentul iOS pentru că avea loc. iOS a fost gândit iniţial doar pentru marketshare global de 1%. Doi, a propus o abordare radical diferită, o platformă deschisă care poate fi folosită şi adaptată de oricine.

WP încearcă să exploateze o nişă între iOS şi Android, sistem cu puţine bătăi de cap similar iOS, gamă de modele hardware pentru toate buzunarele dar fără să exagereze ca număr, preţuri mai mici decât Apple.

Mă îndoiesc că Samsung a găsit o a doua nişă complet neexploatată, sau că vor fi capabili s-o exploateze perfect. Dar o să vedem.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate