Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nota de relație

Cand trebuie sa porti botnita la ...

Arc iesit din canapea. Ce e de fa...

SSD-uri in 99% dupa restart - err...
 Izolare camera PoE?

Click Sunet Butuc fata

Flatulenta și responsabilita...

Nu merge internet și touchpad
 Nu am semnal la telefon la casa i...

Aspecte pozitive la partidele si ...

Cost bransare curent ENEL 2024

Tur auto 2024
 Scule parkside x20v

"Compuneri" folosind Roma...

Recomandare AC

Coramet sau Caparol?
 

Wayteq x950BT HD sau Navo 5009HD-BT 128Mb RAM

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
10 răspunsuri în acest subiect

#1
keopsss

keopsss

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 9
  • Înscris: 22.02.2011
Deci,in cel mult 1-2 saptamani vreau sa achizitionez un Gps,si am ajuns intre cele 2 modele si anume:
Wayteq x950BT HD
Caracteristici:
Tip x950BT
Display 5"
Rezoluție ecran 800 x 480
Procesor (CPU) Dual Core 500 MHz + 250 MHz DSP, SiRF Atlas V
Memorie 4 GB
Memorie (RAM) 128 MB
Card de memorie Slot microSD, microSDHC
Bluetooth Da
Recepție GPS Atlas V, (64 canale)
TMC Optional
Conectare la internet Nu
Audio MP3, WMA, WAV
Video AVI, DVIX, XVID, WMV, ASF
Foto JPEG, BMP, GIF, PNG
E-book Da
Difuzor Incorporat
Ieșire căști Da, 3.5mm jack
Sistem de operare Windows CE 6.0
USB Mini-B USB
Tipul bateriei Lithium
Hartă Optional
Conexiuni Bluetooth, Slot card, Casti, USB


GPS 5" Navo 5009HD-BT 128Mb RAM
Caracteristici:
■CPU: SiRF Atlas V 600MHz
■FM transmitator: Cu aceasta functie puteti receptiona sunetul emis de GPS pe o radio-ul masinii. Simultan cu instructiunile de navigatie, puteti folsi GPSul si ca MP3 Player, ascultand melodiile copiate pe cardul microSD sau in memoria interna.
■128MB RAM si 4GB internal flash
■Bluetooth - permite folosirea GPSului ca si car-kit. Practic, receptionati si efectuati apeluri cu ajutorul aparatului.
■TMC: optional
■modul GPS: SiRF ATLAS V Inside (ultima versiune de GPS SIRF, foarte rapida in localizare, vezi detalii mai jos). Compatibilitate GALILEO !!!
■baterie (acumulator) 1250maH. Autonomie cam 1.5 ore, ecranul de 800x480 consuma.

■Dimensiuni model 5" : 128mm x 81m x 12mm !!!
■Avertizare Radar: avertizare sonora (chiar si vocala) pentru camere fixe din europa
■Fingertip Touchscreen:Yes
■Display: 5" TFT True Color LCD Touch Screen, rezolutie 800x480
■Harti 2D sau 3D Map: Da
■Antena: Interioara
■Card slot: micro SD card/micro SDHC card
■Formate Video: WMV, AVI, ASF
■Formate Audio: WMA, MP3, WAV
■Formate Imagini: JPG, GIF, BMP, PNG
■Program de vizualizat E-book
■Pornire GPS la rece(dupa ce a fost oprit peste 6 zile): Triangulare dupa aproximativ 45 secunde
■Auto-Localizare: Sub 30 secunde
■Acuratete GPS: Pozitionare initiala - sub 10 meters, iar in mers 95% - 0.1 metri pe secunda constant
■Rute: Calculate automat
■Navigare vocala: DA, in limba romana
■Alimentari:: Auto 12V, 220v cablu USB
■MeniuGPS disponibil in: Romana, Engleza, Franceza, Germana, Italiana, Spaniola, Ceha, Maghiara, Poloneza, Greca, Olandeza, Rusa
■Sistem de operare: Windows CE 6.0
■Garantie 12 luni

Care dintre cele 2 este mai stabil:as vrea sa pot vedea un film fara sa mearga "agatat",dar sa fie si un gps cat de cat bun.
Multumesc!

#2
RADU_

RADU_

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 265
  • Înscris: 15.08.2006
Eu am waiteq-ul dorit de tine de aproximativ un an si sunt foarte multumit. Am doua sisteme de navigatie independente, harti ...cat cuprinde si upgrade la fel. Este foarte bun.

#3
keopsss

keopsss

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 9
  • Înscris: 22.02.2011
Ce as vrea sa te intreb,am auzit ca cel HD,nu o sa ruleze filmele bine,si ca nu o sa gasesc softuri pentru el,aplicatii etc,fiindca ar avea o rezolutie prea mare...
Acum intrebarea mea este:Rezolutia nu se poate seta si mai mica?
Si de ce sa nu iau HD?fiindca totusi ar trebui sa se gaseasca si softuri pentru aceasta versiune... :rolleyes:
Multumesc inca odata.
As vrea sa stiu in aceeasi masura de la cineva de are navo,daca procesorul acesta de 600,chiar exista,si cum se misca.
Am vazut ca este cu vreo 80-100 de lei mai ieftin ca wayteq-ul,si parca mai performant...

#4
keopsss

keopsss

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 9
  • Înscris: 22.02.2011
Nimeni,as dori niste pareri pe cele 2 modele de gps-uri... :peacefingers:

#5
Suzuki Wagon

Suzuki Wagon

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 401
  • Înscris: 07.01.2006
Pana la urma ce ti-ai luat? Si eu ma uit la produse de aceste 2 firme si nu prea stiu ce sa aleg.

#6
scorpio20

scorpio20

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 102
  • Înscris: 25.01.2008
ok. Haideti sa va zic eu cate ceva. Nu stiu exact produsele zise de voi, insa si eu am fost in aceasi ipostaza acum ceva timp si am facut o alegere ce am ajuns sa o regret acum (pot doar sa cred ca ar fi fost mai bine cu cealalta alegere si ca asta e doar cazul meu).
In primul rand, ambele GPS-uri sunt "HD"(impropriu spus HD, caci HD inseamna minim 720 linii verticale), deci au rezolutii de 800x480. si alte briz-brizuri.
Eu aveam de ales intre un navo si un wayteq x990. Cineva s-a plans de luminozitatea lui Navo si din asta am mers pe wayteq. Eu am avut ca si cerinta TMC-ul, iar modelul de navo vrut de mine, nu avea. I-am sunat pe Wayteq, mi-au zis ca are, ca merge fara probleme cu IGO, doar trebui sa-l setez. Foarte draguti.
E la mine, cand intram in hibernare, nu mai iesea, se bloca acolo. Dupa vreo 3 luni de chin, cautari pe net si testari, am reusit sa observ ca e din cauza driverelor USB, caci cand activez tmc-ul, driverele intra intr-un stadiu in care nu permite folosirea hibernarii. M-am enervat, le-am dat mail celor de la Wayteq (caci sunt plecat dinn tara) si le-am explicat problema, si le-am cerut o solutie. Primul raspuns a fost: nu te putem ajuta, tu ai soft piratat si nu vrem sa te ajutam.
M-am enervat, le-am mai trimis un mail, si le-am aratat ca IGO se poate cumpara de pe un site romanesc, original. Atunci au inceput sa o dea la intoarsa, ca sa vezi, ca ei nu au facut wayteq-ul pentru IGo, si ca nu merge cu IGO, si ca wayteq nu a zis niciodata ca merge cu IGO si bla, bla bla. M-am enervat foarte tare, dar asta e romanul. la cateva saptamani dupa, a aparut un update pe site-ul wayteq pentru GPS-ul meu. L-am downloadat, am respectat procedura de de update, il updatez, si cand colo, ma trezesc cu alt meniu, si cu optiunea fm transmiter (al meu nu are asa ceva). M-am enervat la culme, le-am dat iar mail, zicandu-le ce s-a intamplat, si ca GPS-ul se misca acum ca o carpa. Ei repede au sarit cu gura, ca e vina mea, ca am luat update-ul de x950. Eu fiind sigur de asta, m-am uitat in loguri, si luasem ce trebuia, am cerut log de la ISP si am tot acolo. Le-am scris iar, le-am facut scandal, le-am zis ca-s nesimtiti si ca nu asa se trateaza clientii, si ca ii dau in judecata ( o sa fac si asta daca e nevoie, doar ca sa nu ma las calcat in picioare). Intr-un final mi-au zis ca tot vina mea e, ca ei au verificat pe site ca driverele sunt cele bune (mai pe romaneste, s-au uitat pe site, au vazut greseala si au schimbat repede driverele, dovada ca nu mai am acelasi md5 la drivere) si ca sa-l trimit la distribuitor (insa nu au zis nimic de reparat pe garantie, dar aflu la vara). Asta e patania mea cu Wayteq, si cat oi trai nu mai cumpar ceva de la ei, chit ca dau de 10 ori mai mult si e de 10 ori mai prost, eu nu mai cumpar de la golani.
Pe de alta parte, domnul dan padure (cel care vinde navo) mi s-a parut un om foarte dragut, si foarte saritor, si am vazut ca si-a ajutat clientii care si-au stricat GPS-ul din vina lor (au pus softuri "compatibile" si au schimbat shell-ul).
deci cum spuneam, unii s-au plans de luminozitatea lui navo, acum nu stiu daca si-a schimbat ecranul sau nu de atunci.
La wayteq, stiu sigur ca in momentul in care il bagi in hibernare, are probleme cu driverele, la x990 are probleme cu TMCul si nu mai iese din hibernare, la x950hd-bt are probleme cu driverele bluetooth, care in momentul in care intra in hibernare crapa si trebuie restartat pentru a folosi iar bluetoothul.
Unora s-ar putea sa nu le pese, mie insa imi pasa. Igo, poate trimite aparatul in hibernare cand iei contactul (deconectezi alimentarea) sau aungi la destinatie si normal gps-ul trebuie sa iasa din hibernare cand pui contactul (il conectezi la alimentare), iar unii gasesc asta foarte folositor. La wayteq dureaza 1-2minute pana se deschide, timp pe care eu nu vreau sa-l pierd, pe cand din hibernare iese in 10-15 secunde maxim. Daca folosesti GPS-ul des, si faci opriri multe, aceasta functie este foarte folositoare, scapandu-te de inchidere deschidere, sau de lasarea lui deschisa.
La wayteq (si ar trebui sa fie la fel si la NAVO) bateria tine foarte putin, din cauza rezolutiei mari care papa baterie, si eu mai mult de o ora nu am scos, la wayteq chiar ma enerveaza, caci cand ramane cu 30% baterie incepe sa apara un mesaj "batery low" si sa faca un zgomot foarte puternic din 10 in 10 secunde (cel putin al meu) lucru foarte stresant cand il folosesti in mod pieton.
Programe de navigatie, gasesti la amandoua, fara problema, la softurile mai vechi, te chinuiai cu rezolutia, dar acum noul IGO primo a aparut direct cu rezolutia 800x480, si va pot ajuta si eu, ca un avantaj, domnul dan padure, va pune la dispozitie pe site-ul lui un forum unde va ajuta si unde gasiti multe bunatati pentru el, dar cum ziceam, va pot ajuta putin si eu (la inceput cat sa mearga bine, restul trebuie sa-l faceti voi).
Sa zice-ti cu ce v-ati hotarat si daca aveti nevoie de ajutor. Sfatul meu, e sa cumparati unu dintre ele, sa vedeti o zi, doua daca va place, si daca nu, sa-l trimiteti inapoi (stiu ca conform legii, produsele de pe net ai voie sa le returnezi in 5 sau 14 zile fara nici un motiv) si sa-l luati pe celalalt.

#7
keopsss

keopsss

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 9
  • Înscris: 22.02.2011
Multumesc foarte mult domnu Scorpio,pentru parea ta strict pe produsul cumparat! :peacefingers:
Si eu am sunat si la wayteq sa vorbesc una alta si la Dan Padure.
Cel mai ok calitate pret mi se pare Navo!
Spre el o sa ma si indrept.
Acum insa,deocamdata au altele prioritati.....O sa va tin la curent!

#8
scorpio20

scorpio20

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 102
  • Înscris: 25.01.2008
si eu acum, m-as indrepta catre dan padure, iar daca nu ma va incanta luminozitatea, il voi trimite inapoi.
La urma urmei, amandoua sunt chinezarii ieftine, singura diferenta e ca wayteq le cumpara mult mai ieftin caci sunt o firma mult mai mare, si-si pot cumpara in cantitati mai mari. In rest, cam aceasi marie cu alta palarie. De altfel am si gasit GPS-urile lui Wayteq pe siteuri chinezesti la preturi mult mai mici (jumatate) fata de preturile cerute de ei, si sunt sigur ca dan-padure are marja de profit muuult mai mica decat Wayteq.
Insa wayteq m-a lasat cu un gust amar in gura.
Ti-am zis mai sus cum sa faci, si cum sa-l trimiti inapoi daca nu-ti place, caci OPC-ul te va ajuta daca ei iti refuza primirea inapoi...
La vara va trebui sa-mi schimb si eu GPS-ul, caci wayteq-ul x990 e o mare dezamagire pentru mine, nu neaparat ca device, ci mai mult ca firma, desi si device-ul, pentru ce zic ei ca poate face, e foarte slab, mai ales ca e mult mai scump decat orice alta varianta asemanatoare...
sa ma tii cu curent cu alegerea, chiar daca va fi facuta peste o luna sau 2...

#9
sorinir

sorinir

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 38
  • Înscris: 13.11.2005
Cum pot reseta un dispozitiv blocat ?

Editat de sorinir, 05 iunie 2011 - 13:08.


#10
scorpio20

scorpio20

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 102
  • Înscris: 25.01.2008
ai o gaurica mica pe spate langa care scrie reset. baga stilusul acolo si se reseteaza.
daca ai umblat aiurea in setari si l-ai stricat, ia legatura cu vanzatorul sau distribuitorul si trimite-l la service (asta e valabil si daca s-a stricat degeaba, fara sa fi umblat tu aiurea prin setarii, registrii sau shell si nu merge reset u butonul).

#11
b2tu

b2tu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 135
  • Înscris: 20.12.2005
Niste pareri avizate mai noi de la utilizatori ???????
Multumesc frumos!

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate