Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Semnalizare incarcare Pachet acum...

Implantologie & Cityscape (re...

Scurta sinteza a atacurilor posib...

Cel mai bun antivirus / firewall ...
 Honor 200 si 200 Pro

Sfat inchidere spatiu intre cada ...

ANCPI: Scaderi pe piata imobiliara

Dac+Amp sau DAC/AMP combo pentru ...
 Camera cu panou solar 180° field ...

Eroare F16 msh Whirlpool 6 sense

Toyota - inconveniente minore poa...

Cadere frunze la lamai
 Releu protectie tensiune

Sfat achizitie masina noua

Numere inmatriculare inundatie

Adaptor mandrina la paleta
 

Ce ai mancat azi?

* * * * - 32 votes
  • Please log in to reply
41249 replies to this topic

#33193
AlbastruIndigo

AlbastruIndigo

    Anima Sola

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,023
  • Înscris: 16.09.2014

 honeybee, on 16 ianuarie 2022 - 18:58, said:

Am mincat o felie generoasa si nu pot decit sa-ti multumesc pentru o mincare deosebit de gustoasa.

Cu placere si sa-ti fie de bine, arata woow. :)
Buna ideea de costita afumata, data viitoare cu asta fac.

#33194
mariusonweb

mariusonweb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 17.03.2009
Aripioare in stil corean, facute la cuptor de subsemnatul [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/vuJStDZ7ieM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Secretul este sa le lasi sa se rumeneasca foarte tare la cuptor, chiar si sa se inegreasca

Edited by mariusonweb, 17 January 2022 - 10:14.


#33195
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,574
  • Înscris: 04.05.2006

 AlbastruIndigo, on 16 ianuarie 2022 - 22:15, said:


Cu placere si sa-ti fie de bine, arata woow. Posted Image
Buna ideea de costita afumata, data viitoare cu asta fac.

Adevarul e ca albinuta noastra, pe langa talentul culinar, il poseda si pe cel mai rar, al creerii unor produse finale foarte aspectuoase. Ce-i al ei, e al ei. Rar asa ceva.

#33196
giuliani

giuliani

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,153
  • Înscris: 18.05.2007

 richelieu, on 17 ianuarie 2022 - 14:54, said:

Adevarul e ca albinuta noastra, pe langa talentul culinar, il poseda si pe cel mai rar, al creerii unor produse finale foarte aspectuoase. Ce-i al ei, e al ei. Rar asa ceva.

Are mult spirit artistic, soarecele ala ii da o nota hazlie , in plus uite a doua poza cu felia, eu nu m-as fi gandit sa pun acolo 3 rosii care sa faca poza mai frumoasa. Mi se pare tare sa poti face o poza frumoaasa unei banale felii de placinta,  adica eu cel putin nu-s in stare :)

#33197
AlbastruIndigo

AlbastruIndigo

    Anima Sola

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,023
  • Înscris: 16.09.2014

 richelieu, on 17 ianuarie 2022 - 14:54, said:

Adevarul e ca albinuta noastra, pe langa talentul culinar, il poseda si pe cel mai rar, al creerii unor produse finale foarte aspectuoase. Ce-i al ei, e al ei. Rar asa ceva.

Da, 100% de acord. As manca orice mi-ar pune in fata. :)

#33198
tioopedi

tioopedi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,767
  • Înscris: 01.12.2018

 giuliani, on 17 ianuarie 2022 - 15:18, said:

  adica eu cel putin nu-s in stare Posted Image
Eu sunt trantor batran si inca nu stiu sa-mi fac un selfie, daramite sa fac poze la mancare.
Terminati cu linguseala.
E capabila, nu zic nu, dar face portii mititele.
Avem pe altcineva cu portii mult mai generoase cantitativ.

Edited by tioopedi, 17 January 2022 - 17:32.


#33199
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,301
  • Înscris: 21.06.2016
Pai dacă ești trântor și batrin ar trebui sa maninci mai puțin. Porțiile mici sint bune. Cistigi longevitate.

#33200
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,574
  • Înscris: 04.05.2006

 tioopedi, on 17 ianuarie 2022 - 17:28, said:


Eu sunt trantor batran si inca nu stiu sa-mi fac un selfie, daramite sa fac poze la mancare.
Terminati cu linguseala.
E capabila, nu zic nu, dar face portii mititele.
Avem pe altcineva cu portii mult mai generoase cantitativ.
Face portii fix cât trebuie ;)

#33201
canarel

canarel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,607
  • Înscris: 13.10.2010
Pana la urma n-am inteles: e de bine 'au ba?
:lol:

Ce, parca nu puteam si io sa ma limitez la un kek mic-micusor?
Attached File  20220116_113756.jpg   291.74K   16 downloadsAttached File  20220116_114447.jpg   375.96K   15 downloads

Da' na! Fiecaruia dupa nevoi
Attached File  20220116_115614.jpg   362.3K   15 downloadsAttached File  20220116_120048.jpg   409.69K   15 downloads

Nu va mai arat ciorba de copanele, varza cu pulpa de porc si gatzii ( ma-sii!) de curcan cu usturoi si mamaliga, sunteti pricinosi! :lol:

Familionul fericit!

#33202
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,574
  • Înscris: 04.05.2006

 canarel, on 17 ianuarie 2022 - 21:45, said:

Familionul fericit!
Pai vezi? Asta e important :). Tu gătești pentru familion. Alții gătesc pentru 1-2.
Iar mărimea unei portii (in cadrul unei mese “normale”,) e dictata de mai mulți factori, de la consistenta produsului respectiv și pana la numărul felurilor servite la masa respectiva. Am mai discutat noi despre asta, mai ales referitor la meniurile de nunta ;)

Edited by richelieu, 17 January 2022 - 22:32.


#33203
tioopedi

tioopedi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,767
  • Înscris: 01.12.2018
Oare cum se zbate inima pisicii cand te vede-n fiecare zi asa?[ https://i.pinimg.com/236x/d2/99/6a/d2996af814825711c271fdb38ab26150--tweety-warner-bros.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by tioopedi, 17 January 2022 - 22:30.


#33204
SmurfK

SmurfK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,149
  • Înscris: 11.04.2015
Spaghete cu usturoi și ulei. Astea au devenit, rapid, pastele mele favorite.

Attached File  pasta.jpg   89.29K   42 downloads

#33205
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,301
  • Înscris: 21.06.2016
Cu piine? ... ai uitat orezul...

#33206
SmurfK

SmurfK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,149
  • Înscris: 11.04.2015
Așa îmi place să le mănânc, să înting în ulei. Fiecare cu năbădăile lui... Posted Image

#33207
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
Raporez cu mandrie ca am ajuns la momentul la care nimeni nu mai cere mai facuta.

Attached Files



#33208
orthodox

orthodox

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 687
  • Înscris: 14.06.2007
Kebab Adana

Attached Files



#33209
Machmaldus

Machmaldus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,742
  • Înscris: 23.10.2020
Cartofi dulci în sos de roșii cu limetă și cardamom dupa reteta lui Ottolenghi, una dintre cartile mele preferate de gatit, caci are un mod fantastic de a combina condimentele.
Am si o poza dar nu o pot incarca caci tocmai imi trasfer datele de pe un telefon pe altul. In mare arata ca aici: https://nussundbohne...e-und-kardamom/

Azi e a 9a zi de cand nu am mai mancat dulce si zahar. Doar fructoza din fructe si aici am la fel grija sa nu pun mai mult de o portocala sau un mar in smoothie-urile verzi.
Mi-am propus sa renunt la zahar pentru cel putin 2 luni.

Edited by Machmaldus, 18 January 2022 - 11:46.


#33210
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014
un alt test, reusit, recomand: corned beef, reteta aici. Nu am folosit curing salt, de aceea nu e prea rosie, s-a mai maronit cat a stat la saramura si la fiert

am folosit chiar brisket (romferm), o sa incerc si cu pulpa.

ieri am facut una din "retetele" din link:  in ultimele 45-50 minute de fierbere a carnii, am adaugat cartofi, morcovi, pastarnac si o daraba de telina.

Attached Files



Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate