Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Melodie dance veche

RIP Shifty Shellshock

Daca nu ar conta salariul, ce mes...

Racordare la apa termosemineu
 Mi-am luat 4x4 si vreau sa-l testez

Recomandare laptop cu luminozitat...

Cautarea pe google android nu merge

Caut serviciu serios de captura v...
 Frauda magazin online

AC Woods Venezia Smart - nu races...

podea ciment denivelata

Îndepartare bule folie reflectoriz...
 Revista imobiliara cu poze... cir...

Recomandare soundbar pentru laptop

Veți renunța in 2025 la...

Coaxial pentru cablare casa
 

Televiziunea Mediaset Italia, din grupul lui Silvio Berlusconi, va fi lansată în România.

- - - - -
  • Please log in to reply
63 replies to this topic

#37
xsol

xsol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 435
  • Înscris: 16.07.2008
De canale comerciale spaniole nu se aude nimic, limba italiana nu ajunge nici pana la 15% din importanta limbii spaniole (ca limba de circulatie internationala) si cu toate astea intotdeauna a fost privilegiata in Romania.

#38
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Multumesc mult! ;) Am gasit ulterior. Deh. Daca sunt multe topicuri pentru acelasi subiect. :)  :cheers:

#39
drag16

drag16

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,058
  • Înscris: 26.04.2009

 costi_ionita79, on 10th November 2010, 21:48, said:

E vorba de MEDIASET ITALIA, care de fapt nu e un canal ci un grup media. Repet: www.mediaset.it
Costi, Mediaset italia e un canal al trustului exact ca protv international , difuzeaza doar productii proprii de pe canalele grupului mediaset.http://www.mediasetitalia.com/homepage/ . In Franta abonamentul e 1,30 euro pe luna . Sunt seriale de ale lor difuzate pe cele 3 canale ,spectacole de varietati , Grande Fratello ( cum e big brother),stiri si cam atat...

#40
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

 costi_ionita79, on 10th November 2010, 21:34, said:

Multumesc mult! ;) Am gasit ulterior. Deh. Daca sunt multe topicuri pentru acelasi subiect. :)  :cheers:
Am specificat de ce l-am deschis pe acesta în primul topic:

Quote

Pentru a se putea comenta și la această secțiune, voi deschide un nou topic, cu rugămintea să nu mai deschidem acest subiect la toate topic-urile din această secțiune! Mulțumesc pentru înțelegere!


#41
doktorofsat

doktorofsat

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,901
  • Înscris: 04.04.2008
Doresc sa vin cu niste completari.

In primul rand nu se poate compara starea de spirit a populatiei de la inceputul si mijlocul anilor 90 cu cea de acum.Adevarul e ca , tocmai cum a scris @oranda, calitatea canalelor italiene a scazut enorm.Sa nu uitam ca pe aceea vreme daca vedeai un film la 2ani dupa ce a fost la cinema pe caseta video era tare de tot , nu era dth-uri la care sa te abonezi, retele de cablu erau la inceputuri, ce sa mai discutam de internet si posibilitatea de a procura filme de pe acesta

Cunosc si eu aceste canale italiene , practic in fiecare seara vedeai la ele un film bun.Canalele acestea erau pe 62est si normal transmisiune analogica!Primul film care l-am vazut era unul cu Chuck Norris , care mergea cu o motocicleta pe care era montat un lansator de rachete, cred ca era un film Delta Force...

Acum aceste canale tv sunt partial FTA pe 13est insa evenimentele sportive si premierele le codeaza!

Costi calitatea canalelor germane era si este si acum una PREMIUM .Canalele germane care merita urmarite :KABEL1, RTL, RTL II, Super RTL, Sat1,3sat,  PRO7, ARD Das Erste, VOX, ZDF, TELE5, DasVierte, Sport1 (fostul DSF), DMAX, ARTE, Deluxe Music, iMusic 1,KIKA,ZDF Neo, n-tv, ZDF Infocanal

Cred ca nici nu are rost ca aceste canale tv depasesc la ani lumina ceea ce se poate vedea acum la canalele tv din Romania.Grila de canale germane FTA este una completa acoperind toate gusturile

@xsol

ai dreptate insa canalele tv spaniole au avut un impact foarte mic asupra romanilor.

#42
chatnoir401

chatnoir401

    CHAT NOIR - MOTANUL NEGRU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,734
  • Înscris: 28.06.2005
Bine ar fi, m-ar bucura sa le pot urmari din nou.

#43
Shock-G

Shock-G

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,426
  • Înscris: 27.01.2010
poate ca pentru noi nu va fi foarte important Mediasat dar pentru italienii din Romania va fi important.Se tot plang ca nu avem destule canale italienesti.

Edited by Shock-G, 11 November 2010 - 00:44.


#44
chatnoir401

chatnoir401

    CHAT NOIR - MOTANUL NEGRU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,734
  • Înscris: 28.06.2005
Pe un alt topic scria ca e vorba de un alt canal, MEDIASET si nu de ITALIA 1, RETE 4, CANALE 5. Care e faza pana la urma?

#45
scorpyo

scorpyo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,461
  • Înscris: 14.01.2008
http://www.mediaseti...com/palinsesti/

progamul pe ziua de azi,spre exemplu...

..sincer mi se pare un progam deloc stralucit.. :notangel:

Edited by scorpyo, 11 November 2010 - 08:49.


#46
drag16

drag16

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,058
  • Înscris: 26.04.2009

 chatnoir401, on 11th November 2010, 08:49, said:

Pe un alt topic scria ca e vorba de un alt canal, MEDIASET si nu de ITALIA 1, RETE 4, CANALE 5. Care e faza pana la urma?
Pai asta e faza...mediasetitalia un fel de protvinternational.Transmit pentru italienii din afara granitelor  ca si rai international,  cu diferenta ca spre deosebire de acesta , care de exemplu transmite si cel mai important meci al etapei de Serie A (dar si golurile de pe alte stadioane) se axeaza doar pe show-uri produse de ei, filme si seriale produse de ei,stiri si multa ..barfa ....(adica talk-show-uri).In nici un caz Berlusconi nu e interesat de distribuirea celorlalte canale ale grupului Mediaset in afara granitelor ,mai ales acum cand pe DVB-T au o gramada de posibilitati sa faca bani ( canale premium cu aproape tot fotbalul posibil ,canale de filme ,documentare ..majoritatea produse de ei aproape ca si  Sky italia care are in componenta cam tot ceea ce un DTH serios ar trebui sa si aiba).

Edited by drag16, 11 November 2010 - 09:25.


#47
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

 chatnoir401, on 11th November 2010, 07:49, said:

Pe un alt topic scria ca e vorba de un alt canal, MEDIASET si nu de ITALIA 1, RETE 4, CANALE 5. Care e faza pana la urma?

 megafanro, on 10th November 2010, 14:53, said:

Televiziunea Mediaset Italia, din grupul lui Silvio Berlusconi, va fi lansată în România.


Televiziunea Mediaset Italia, parte a grupului italian Mediaset controlat de Silvio Berlusconi, va fi lansată și pe piața audiovizualului românesc, a declarat pentru "MEDIAFAX" Anda Mânza, Senior Sales Manager Chello Networks S.R.L., compania care deține drepturile de distribuție a canalului în România.

"În trecut, în România s-au cerut foarte mult canalele lui Silvio Berlusconi însă el nu a vrut să le ofere pentru Europa de Est. Acum avem dreptul să difuzăm Mediaset Italia în România și sperăm să dăm lovitura cu acest canal. Deocamdată, canalul Mediaset Italia va fi retransmis doar în limba italiană și, pe măsură ce va exista un interes crescut și la cererea expresă, îl vom traduce și în limba română", a spus Anda Mânza, prezentă, miercuri, la Convenția de Comunicații prin Cablu.

Ea a precizat că societatea Chello Networks S.R.L., parte a companiei Chello Central Europe, deține drepturile exclusive de distribuție în România a canalului Mediaset Italia. În momentul de față, Chello Networks S.R.L. poartă negocieri cu operatorii de cablu și DTH din România, pentru distribuția canalului Mediaset Italia în grilele lor.
Anda Mânza a explicat că televiziunile din cadrul grupului italian Mediaset nu mai pot fi văzute în România de la jumătatea anilor '90. Ea a spus că televiziuni din cadrul grupului media controlat de Silvio Berlusconi, printre care Canale 5, au putut fi văzute în România înainte de apariția Legii drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). "Am vrut să le păstrăm când a apărut Legea drepturilor de autor, dar nu am reușit să obținem drepturile și a trebuit să le scoatem din grilele de programe. Am rămas cu Rai-urile, care sunt mai conformiste însă pentru prima dată Silvio Berlusconi și-a dat acceptul pentru distribuția Mediaset Italia în România", a explicat Anda Mânza. 

Mediaset Italia este o canal internațional pe satelit, lansat în anul 2009. Mediaset Italia difuzează în mare parte divertisment (peste 50%), dar și știri, seriale, sitcom-uri etc. Mediaset Italia difuzează și cele mai bune programe preluate de la cele trei canale principale ale grupului Mediaset - Canale 5, Italia 1 și Rete 4.

Postul Mediaset Italia se adresează celor circa 60 de milioane de italieni care trăiesc în lume, dar și oamenilor care iubesc Italia, cultura și frumusețea ei.

Mediaset Italia este retransmis și în Franța, Belgia, Slovenia, Elveția și Canada.

Grupul italian de media Mediaset este controlat de primul ministru Silvio Berlusconi.

Chello Central Europe este proprietarul unor branduri cunoscute de conținut în Europa Centrală. Portofoliul curent de televiziuni din România include Minimax, Sport 1, Sport M, TV Paprika, Fine Living Network, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Romantica, MGM, Outdoor Channel și Food Network.

Chello Central Europe este parte din Chellomedia, divizia europeană de conținut a Liberty Global, Inc. Chellomedia își desfășoară activitatea la nivel global prin intermediul companiei Chello Zone, pe care o deține în totalitate.

În România, Chello Zone își desfășoară operațiunile prin intermediul societății Chello Networks S.R.L., condusă de Dorian Ciubuc.

Cea de-a 15-a ediție a Convenției de Comunicații prin Cablu - singurul târg românesc de televiziune și echipamente destinate comunicațiilor prin cablu - a debutat marți la București și se va încheia miercuri, evenimentul fiind organizat de Asociația de Comunicații prin Cablu (A.C.C).


Sursa: http://www.mediafax....romania-7704877


#48
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009

 drag16, on 10th November 2010, 21:47, said:

Costi, Mediaset italia e un canal al trustului exact ca protv international , difuzeaza doar productii proprii de pe canalele grupului mediaset.http://www.mediasetitalia.com/homepage/ . In Franta abonamentul e 1,30 euro pe luna . Sunt seriale de ale lor difuzate pe cele 3 canale ,spectacole de varietati , Grande Fratello ( cum e big brother),stiri si cam atat...
Ok. Acum m-am lamurit. PE satelit nu am vazut acest canal in pachetul lui Berlusconi, iar pe pagina oficiala a grupului, nu aparea. Vad ca asta are treminatie .com si nu .it.
Multam!  :cheers:

#49
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

 costi_ionita79, on 11th November 2010, 12:25, said:

Ok. Acum m-am lamurit. PE satelit nu am vazut acest canal in pachetul lui Berlusconi, iar pe pagina oficiala a grupului, nu aparea. Vad ca asta are treminatie .com si nu .it.
Multam!  :cheers:
http://www.mediaseti... :)  

Edited by megafanro, 11 November 2010 - 12:35.


#50
chatnoir401

chatnoir401

    CHAT NOIR - MOTANUL NEGRU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,734
  • Înscris: 28.06.2005
Poate sa fi ceva de capul lui, chiar sunt curios.

#51
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,961
  • Înscris: 28.11.2006
Imi pare rau ca nu au si ceva concursuri de cultura generala. M-ar fi interesat sa vad si eu Passaparola.

#52
lafayette

lafayette

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,341
  • Înscris: 25.12.2006

 megafanro, on 10th November 2010, 15:53, said:

Televiziunea Mediaset Italia, din grupul lui Silvio Berlusconi, va fi lansată în România.


Televiziunea Mediaset Italia, parte a grupului italian Mediaset controlat de Silvio Berlusconi, va fi lansată și pe piața audiovizualului românesc, a declarat pentru "MEDIAFAX" Anda Mânza, Senior Sales Manager Chello Networks S.R.L., compania care deține drepturile de distribuție a canalului în România.

Mediaset Italia este o canal internațional pe satelit, lansat în anul 2009. Mediaset Italia difuzează în mare parte divertisment (peste 50%), dar și știri, seriale, sitcom-uri etc. Mediaset Italia difuzează și cele mai bune programe preluate de la cele trei canale principale ale grupului Mediaset - Canale 5, Italia 1 și Rete 4.

bravo...
asteptam si altceva in afara de hore, manele si canale de pasunit..

#53
Lopatar

Lopatar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,421
  • Înscris: 21.11.2008
Vad ca Multi, inclusiv aceia 'cu Pretentii', ..Persista in Confuzii (Voite, chiar Inculte!) intre Canale:

- de, preponderent.. Muzica Populara,

- de Agricultura,

- de Manele = Gunoi.


In rest, sa ramanem Seriosi, ..si sa aratam ca Stilul Jenant al lui BERLUSCONI.. mai mereu s-a 'transmis' si in mare parte din Emisiunile Canalelor sale..! = si Certurile Penibile de la Talk-Show-uri.

Lucru care, mai nou, este o Reteta 'imbelsugata' si pe Canale Comerciale Germane, gen R.T.L. 1 DE., VOX T.V., PRO 7 DE.,
SAT. 1 ..! Plin de Tute, de TransSexuali, de Vopsite a la Curcubeu, etc..

Edited by Lopatar, 12 November 2010 - 08:39.


#54
narciso

narciso

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 812
  • Înscris: 18.03.2009
Nu e vorba de canalul Media Set.E vorba de societatea care detine canalele ITALIA 1,RETE 4 .CANALE 5 etc.Aceste canale se popt vedea fta  in reteaua DIGI pe satelitul HOTBIRD.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate