Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Șomer cu venituri prin parti...

Insignia 2018-2020 Sport Tourer d...

Recomandari proteza auditiva

Oameni care traiesc pe bune
 Sony Xperia 1 VI

Eroare E-15, msv Bosch Silence Pl...

La Anmgd Cluj se face master dupa...

Prezentatori TV cu telefoanele in...
 AC Mobil fara evacuare?

SMS over IMS networks – SMS...

MYEGNETIAPASS - GRECIA - mic ghid

Distribuție Golf 7 2.0 TDI
 Incurajarea, stimularea si sustin...

Inmatriculare Motocileta "de ...

Pentru voi cat de relevant e cons...

MyGuava?
 

Cum "calmez" usturoiul

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
17 răspunsuri în acest subiect

#1
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 40.874
  • Înscris: 16.05.2005
Sunt ceva trucuri prin care pot "calma" iuteala usturoiului facut mujdei? Ca nu stiu cum fac da de mult nu am mai dat de usturoi care sa nu piste. Eu de obicei fac reteta simpla: apa, mujdei pisat, apa. Multam

#2
Laberta

Laberta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.491
  • Înscris: 04.09.2006
Pui un pic de iaurt.

Edit: Sau lapte.

Editat de Laberta, 22 octombrie 2007 - 19:35.


#3
infinitul8

infinitul8

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 952
  • Înscris: 04.05.2006
Smantana-i si mai buna. Chiar poti face crema in locul traditionalului mujdei.

#4
trestie-de-balta

trestie-de-balta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.505
  • Înscris: 24.01.2007

 romaximusro, on Oct 22 2007, 20:02, said:

Sunt ceva trucuri prin care pot "calma" iuteala usturoiului facut mujdei? Ca nu stiu cum fac da de mult nu am mai dat de usturoi care sa nu piste. Eu de obicei fac reteta simpla: apa, mujdei pisat, apa. Multam


baga-i niste mar pisat, cam cat usturoi pui, si cateva frunze de patrunjel tocate marunt.

#5
iulyaaaa

iulyaaaa

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 325
  • Înscris: 11.12.2006
Cu smanatana. Ii ia din iuteala si e si mai bun asa.. cremos..

#6
mnezo

mnezo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.762
  • Înscris: 06.03.2006
Iaurt in loc de apa, putin ulei si putin otet. Eventual cumpara usturoi d`ala mare, marocan sau de unde o fi, nu prea pisca asa tare.

#7
701

701

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.559
  • Înscris: 16.06.2004
Mai merge si cu interiorul unei rosii mai zemoase.

#8
nile

nile

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 999
  • Înscris: 03.10.2006
Avand in vedere cat pisca usturoiul, cred ca ar trebui sa adaugi ceva cremos, care nu este acid, daca vrei sa-l "indulcesti". De ex, smantana (iaurtul si rosia = yum, dar acide).

#9
C.F.S.

C.F.S.

    Jos comunismul!

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 7.214
  • Înscris: 04.10.2007

 701, on Oct 22 2007, 23:26, said:

Mai merge si cu interiorul unei rosii mai zemoase.
cu rosii este bestial, cu iaurt sau smantana nu am incercat

#10
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 40.874
  • Înscris: 16.05.2005
intr-adevar cu smantana se atenueaza iuteala usturoiului. multam fain pentru ponturi :P

#11
beaucafea

beaucafea

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Mesaje: 1.919
  • Înscris: 03.04.2007
Sau cu miez de nuca.

#12
sebulbus

sebulbus

    cereal killer

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 26.198
  • Înscris: 03.12.2005
I-auz alta. Cum scap de (cum neutralizez) aciditatea usturoiului ca sa nu mai am probleme cu arsurile pe gat?


Pana nu aflu treaba asta nu ma mai pot atinge de peste cu mujdei si treaba e groasa, caci poftesc. Help :)

#13
nile

nile

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 999
  • Înscris: 03.10.2006

 sebulbus, on Oct 26 2007, 21:51, said:

I-auz alta. Cum scap de (cum neutralizez) aciditatea usturoiului ca sa nu mai am probleme cu arsurile pe gat?


Pana nu aflu treaba asta nu ma mai pot atinge de peste cu mujdei si treaba e groasa, caci poftesc. Help :)
Nu citisi omule? :P
Cu smantana

#14
sebulbus

sebulbus

    cereal killer

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 26.198
  • Înscris: 03.12.2005
Nu mai.. Nu poti sa bagi pestele in mujdei cu smantanta.. sau merge?

Deci ce mananc dupa? Un Rennie? :)

#15
nile

nile

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 999
  • Înscris: 03.10.2006

 sebulbus, on Oct 27 2007, 00:14, said:

Nu mai.. Nu poti sa bagi pestele in mujdei cu smantanta.. sau merge?

Deci ce mananc dupa? Un Rennie? :)
Pai de ce sa nu poti?? E vreun tabu?
Doar daca pestele e vreun grasan .. un crap puturos etc

#16
s1mon4

s1mon4

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 53
  • Înscris: 22.07.2007
frecat cu ulei, ca si cum ai prepara maioneza! apoi, daca-l vrei gros, pune smantana sau rosie. daca-l vrei mai "lung" adaugi apa simpla!

oricat de moale l-ai face, usturoiul produce arsuri daca e mancat seara; asa ca daca esti in concediu, incearca-l si la pranz in orice zi, daca nu, pastreaza-l pentru weekend-uri cand tot la pranz trebuie mancat. e ok si seara, dar sa treaca macar vreo 4-5 ore de la masa pana la nani. oricum, nasoala noapte ai dupa o friptana buna cu usoturoi, mancate pe la 9 seara  :wallbash:

#17
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 40.874
  • Înscris: 16.05.2005
eh.. sunt calit pentru asa ceva :P din ce am vazut eu cel mai bine e cu smantana.

#18
IceMoon

IceMoon

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 220
  • Înscris: 07.10.2002
Fa-ti curaj si incearca-l si pe cel cu miez de rosii...e excelent , mai ales la fripturi. O combinatie asemanatoare se foloseste si la sosuri !

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate