Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat cumparare moneda de aur

Transferurile de active intre bro...

Solutie amenajare interior apartm...

UST.FR vs NQSE.DE (ETF pe Nasdaq)
 Autoturismele BMW nu semnalizeaza...

Reparatie VFD

ETF termen lung VWCE vs VUAA.

Doua cabluri, o priza
 Cele mai verzi zone din Capitala ...

Igienizare instalatie climatizare

Topologie retea si alegere echipa...

UI aer conditionat porneste si se...
 Vodafone Tv+

Variante incalzire pentru un apar...

Bataie ritmica la viteza resimtit...

Poza necunoscuta.
 

Atitudine de motociclist

- - - - -
  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#19
Baiazid

Baiazid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 28.03.2005

View Postmarocanu, on May 6 2006, 17:45, said:

Stim cumetre ca nu aveti.Ce masina sa va luati voi cu 2-4000 euro?maxim matiz sau vre-un Opel astra '93.Asa va luati un jeg de motor din '94 cu 3000eu imprumutati de la banca,o bagi pe mata si pe tactu girant si te-i scos :coolspeak: Esti motociclist ce plua ta :worthy: mor pustioaicele dupa tine,esti idolul elevilor din clasele 5-8,prietena ta te crede un dur si cand pleci in Vama poti da o mu_e la prietene doar cu o tura pe motor,nu mai trebuie sa imparti sticla de vodca cu ea :peacefingers:

Misto viata ai. Poate scoti si un serial inspirat din viata ta. Cum e cu dreapta? Sa ne zici si noua  :lol:  :lol:  :lol:

#20
marocanu

marocanu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 06.05.2006

View PostBaiazid, on May 6 2006, 19:44, said:

Misto viata ai. Poate scoti si un serial inspirat din viata ta. Cum e cu dreapta? Sa ne zici si noua  :lol:  :lol:  :lol:


Sa iti zic cum e cu dreapta? De ce,esti stangaci? :D

#21
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Posts: 40,874
  • Înscris: 16.05.2005
oare ce ar fi sa incetam cu jignirile,sa lasam deoparte patimile si sa revenim la subiect?

#22
LaMishto

LaMishto

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 31.01.2006

View Postmarocanu, on May 6 2006, 18:45, said:

Stim cumetre ca nu aveti.Ce masina sa va luati voi cu 2-4000 euro?maxim matiz sau vre-un Opel astra '93.Asa va luati un jeg de motor din '94 cu 3000eu imprumutati de la banca,o bagi pe mata si pe tactu girant si te-i scos :coolspeak: Esti motociclist ce plua ta :worthy: mor pustioaicele dupa tine,esti idolul elevilor din clasele 5-8,prietena ta te crede un dur si cand pleci in Vama poti da o mu_e la prietene doar cu o tura pe motor,nu mai trebuie sa imparti sticla de vodca cu ea :peacefingers:.Amice sa iti zic ceva,80% din voi sunteti penibili,inclusiv tu.Am fost azi la Salon...70% din motociclistii vizitatori erau numai distrusi ,burtosi,cheliosi,bosorogi,cocosati,urati,genul de om care in viata lui a avut 2 prietene,mana stanga si cea dreapta :inlove: Acum oamenii sub casca se vad printi si fati frumosi si sufera de te doare capu,dar adevarul e crud,sunt doar niste looseri(exemplu Grasu de la Everest)
Si nu e vb  de asta e vb de atitudine in general,prea va umflati degeaba ca sunteti vai mama voastra
Frustrare?Pai cand casco-ul meu pe luna depaseste rata+casco la un R6 nou atunci sa comentati looserilor.Asa ca va rog nu va mai umflati atat ca sunteti jenibili,oricine isi permite un motor,nu e cu circuit inchis categoria A la permis :finger:

In incheiere va doresc numai bine si un an fara accidente
Da bai fraiere sunt, care e problema ta? Iti e ciuda ca nu mai trag tarfele la conserve? Asta e nene, v-am facut! Si sa stii ca ma doare fix la 2 m in fatza p**ii daca se uita sau nu putzele dupa mine pe strada si crede-ma ca multora dintre motociclist li se falfaie de chestia asta. Multi burtosi.. asta e.. tu esti macho? Iti doresc sa intorci in fatza unui tir, confundandu-l cu o motocileta. Sa imi spui ce senzatie ai. Iti doresc totodata tot binele din lume.. si-n loc de-o romantza, iti dedic ca melodie sirena de-ambulanta.DOBITOCULE!

PS: semnatura mea te descrie perfect!

Edited by LaMishto, 06 May 2006 - 22:14.


#23
sebulbus

sebulbus

    cereal killer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,165
  • Înscris: 03.12.2005
din ce in ce mai multe mostre de motociclisti inteligenti si civilizati. si eu sunt popa..

a, si daca il stiti vreunu pe ala cu gixeru 750 galben din craiova poate ii ziceti sa schimbe caucioaca pe spate ca i-a scos sarmele la bronzat deja.

ah, baiazid, sincer ma doare fix in schimbator a ce miroase.pe-aici semafoarele au temporizare relativ scurta, si oricum la cate fac in paralel la volan imi prinde bine oprirea sa apuc sa deschid cutia de suc, sau sa schimb melodia, sau ce-o fi. a, si data viitoare cand esti prins la inghesuiala, alergat din spate sau trantit pe jos din vina vreunei masini sa nu uiti sa iti aduci aminte o chestie, si ala a mers cum a vrut el, exact ca si voi cu motoarele, numa ca ala chiar isi permite.

ideea e urmatoarea: aveti cu ce, puteti face ce vreti cu ce aveti. dar.. mentalitatea populara deja e impotriva voastra, plus ca in romania soferii nu sunt obisnuiti sa acorde importanta in trafic motocicletelor.
un exemplu as fi chiar eu. la inceput simpatizam motociclistii, am prieteni motociclisti si voiam si eu sa fac scoala, dar atitudinea din ultima vreme a majoritatii dintre voi m-a scarbit, si in ultima vreme chiar nu mai fac amabilitatile pe care le faceam acum o vreme cu motociclistii. pur si simplu nu mai consider ca merita.

cum marea majoritate a alora 3 mil de vehicule din romania au 4 roti si tabla de jur imprejur, chiar si in absenta oricarei legi, legea junglei zice ca iti aperi dosu sau conserva te parleste, mai devreme sau mai tarziu.

#24
marocanu

marocanu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 06.05.2006

View PostLaMishto, on May 6 2006, 23:12, said:

Da bai fraiere sunt, care e problema ta? Iti e ciuda ca nu mai trag tarfele la conserve? Asta e nene, v-am facut! Si sa stii ca ma doare fix la 2 m in fatza p**ii daca se uita sau nu putzele dupa mine pe strada si crede-ma ca multora dintre motociclist li se falfaie de chestia asta. Multi burtosi.. asta e.. tu esti macho? Iti doresc sa intorci in fatza unui tir, confundandu-l cu o motocileta. Sa imi spui ce senzatie ai. Iti doresc totodata tot binele din lume.. si-n loc de-o romantza, iti dedic ca melodie sirena de-ambulanta.DOBITOCULE!

PS: semnatura mea te descrie perfect!

Cumetre scuza-ma ca te-am descris in postul meu,iti jur ca nu te cunosc :D

P.S.ce motor ai? :w00t:

#25
1NebunDupaMotoare

1NebunDupaMotoare

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 112
  • Înscris: 23.01.2006
bai citesc, rad, ma minunez si nu ma satur.. cred ca sunt masochist.... oricum o sa mai acord o sansa forumului JUSTMOTO de pe softpedia.. dupa care o sa las numai conservarii sa isi spuna ei parerile, atat de bine documentate si de solide.
cred ca frustratea conservarilor nu provine din pretul motorului. ci dni avantajele pe care el le ved la un motociclist. ( semafoare, demaraj, specularea traficului urban, dar si look)
cat despre sucul, melodia, sau alt comfort din conserva.... pot sa il am si eu cand vreau. dar ... din pacate mersul cu masina.. nu poti sa vb de satisfactie mai ales urban. cred ca mai multa adrenalina iti da un simulator moto pe pc decat un drum cu masina prin bucuresti la 2pm.
asa ca vitejisme din 4 patru roti... si fetele de liceu pot sa realizeze.. asa ca gata cu barbatia pe 4 roti... decat pe circuit.

eee.. la 2 roti e mai altfel mai ales cu participarea voastra la trafic.


ps.
@sebulbus .. si vad ca omul cu microbu' in singe acum ajutat de prietenii conservari...o da cotita.

#26
bunnyhunter

bunnyhunter

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 07.05.2006
Inca o data imi este rusine ca traiesc in Romania, tara panglicarilor si bagatorilor de seama, habarnistilor si a altor specimene specifice "cremei" sociale atat de frumos descrisa de Caragiale!
Un USER se apuca sa posteze despre un accident moto mediatizat pe ici pe colo, in care vinovata a fost viteza si ghinionul, povestind dintr-o prisma foarte subiectiva ce i se pare dumealui MORAL si BINE din punct de vedere social si principial, apoi totul genereaza intr-o disputa complet ridicola si "de mahala" pe un forum ce se vrea totusi civilizat!

Una la mana - domnule Maximus, dumneata ai generat aceasta cavalcada de acuze si injurii reciproce intr-un mod complet nefondat, bazandu-va pe rubrica "faptul divers" din publicatiile orei respective. In primul rand nu inteleg revoltarea d-tale vizavi de accidentul cu pricina! Oare in aceasta tarisoara a noastra sau chiar in lumea intreaga, celelalte vehicule (autoturisme, autotrenuri) - vizibil mult abundente fata de vehiculele cu doua roti - nu provoaca de SUTE de ori mai multe accidente cu MULT mai multe victime si totul datorita neglijentei, imprudentei si inconstientei de moment? In caz ca nu stiati, statisticile o arata negru pe alb!
Motociclistii respectivi (si mai sunt si altii ca ei) au avut partea lor de vina, e adevarat, de ce sa nu privim lucrurile in mod obiectiv, insa nu asta era obiectul discutiei de pe forumul mentionat de dv.
Imaginea angelica si filofteica a celorlalti participanti la trafic este complet inexistenta, asa ca generalizarea nu isi are locul... prin urmare, care este de fapt motivul "revoltei" dv. domnule Maximus??  :nonobad:

Al doilea - domnilor motocilisti, este adevarat ca un asemenea subiect de discutii atragea dupa sine dreptul la replica si nevoia de riposta - violenta sau nu - din partea unora dintre dv. insa de ce sa umplem acest forum cu injurii si discutii inutile, replicand unor personaje care nu au absolut nimic in comun cu acest fenomen inafara de teama, frustrare, sentiment de superioritate/inferioritate s.a.m.d.? Persoanele neinitiate nu sunt luate in seama in societatile CIVILIZATE in momentul in care sustin adevaruri personale, pareri proprii nefondate, sau ca sa citez din folclor: "sa zica si nea Ion, ca si el e om!"  :death:

In al treilea rand - draga domnule Marocanu & Company, imi pare rau sa va spun dar dv. sunteti exemplul concret de "le paysan a notre porte", ce ripostati plin de (a spus bine cineva desi nu sunt intocmai de acord) frustrare si un sentiment de pseudosuperioritate generat de un complex al dv. vis-a-vis de societate.
Incercati sa demonstrati prin atitudinea dv. de cetatean "avut" lucruri care nu fac obiectul acestei discutii.
Prin fraze de genul "CASCO-ul meu pe luna depaseste costul unui X lucru" sau referiri injurioase la diverse categorii sociale (in acest caz simpatizantii fenomenului moto) nu faceti decat sa dati arama pe fata intr-un mod pur balcanic si mitocanesc - de parca ar interesa pe cineva situatia dv. materiala - va asigur ca exista indivizi mult mai "avuti" decat dv. si da, unii dintre ei sunt chiar motocilisti, indiferent daca ne place sau nu.
Daca stau bine sa ma gandesc, tara este plina de automobilisti cu masini "preparate", pline de ghirlande mai abitir ca un pom de craciun din mijlocul New-Yorkului, gonind intocmai ca in poezia lui Toparceanu ("Romanta automoblului" pt. cultura dv. generala) si acestia sunt bineinteles eroii dv. si ai altora ca dv., sarmanti ca don Juan de Marco si lucitori precum cavalerii ordinului Teuton.  :worthy:
Ca sa folosesc o expresie neacademica, "agatatul femeilor" nu se realizeaza cu ajutorul motocicletei sau automobilului super-performant si luxos... bine asta doar daca nu cumva incercati sa compensati ceva...  ;)
Intr-o singura fraza: dv. si cei alti cativa ce au avut reactii asemanatoare reprezentati balcanismul get-beget, utilizand o mentalitate inapoiata, plina de indei preconcepute pe care din nefericire incercati sa le exteriorizati, si asta in maniera de "maidan".
Dreapta sau stanga d-le "Marocanu"? Si acum ma refer la scris fiindca trebuie sa-l invatati!

Despre limbajul folosit in cadrul acestui topic, am numai cuvinte de "lauda"; deopotriva ambele tabere au demonstrat priceperea in manuirea "penei virtuale" prin utilizarea injuriilor si limbajului de "colt de strada".
Vreau sa cititi bine fiecare dintre dv. si sa "procesati" pe cat posibil aceste informatii!
Nu va obositi sa imi raspundeti, nu ma voi obosi nici eu sa recitesc acest topic deoarece imi provoaca greata!
O zi buna!  :peacefingers:

#27
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Posts: 40,874
  • Înscris: 16.05.2005
bunnyhunter se vede ca nu ai citit topicul asta ca ai fi vazut ca aici discutam de atitudinea unor motociclisti nu atitudinea unor "conservari". De ce?Pentru ca in mod clar au gresit,pentru ca in felul asta se propaga o gandirea paguboasa, cum ca in caz de accident pur si simplu "ai avut ghinion",fara sa se tina seama ca totusi ghinionul ala nu vine singur, ci e adus de inconstienta, viteza superexcesiva, atitudine de zmeu in trafic etc. Ori tocmai acest lucru nu ne convine. Nu negam, exista destui idioti pe sosea calare pe o masina :) insa is destui si pe motocicleta. Insa existenta idiotilor in "conserva" nu justifica bagarea capului in nisip in cazul motociclistilor care gresesc. Asa cum am mai zis asta m-a deranjat pe mine, atitudinea vait partinitoare a multor membrii al acelui forum,carora li se rupea de omul ala mort nevinovat. La sfarsit te rog sa parcurgi aria de accidente auto de pe acest site, si vei vedea ca in general, zmeii sunt priviti destul de urat pe softpedia. Ne-am dori acest lucru si in lumea celor ce merg pe 2 roti. :peacefingers:

#28
Baiazid

Baiazid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 28.03.2005

View Postmarocanu, on May 6 2006, 18:54, said:

Sa iti zic cum e cu dreapta? De ce,esti stangaci? :D

Sa inteleg ca mama ta te batea cand erai mic?

Ai fost abuzat de mos craciun?

Lasa-ne plizz cu talentele tale: cati bani ai si cat de prosti sunt altii ca fac imprumut la banca. Sa fii tu sanatos. Aici se discuta de altceva.

#29
marocanu

marocanu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 06.05.2006

View Postbunnyhunter, on May 7 2006, 15:39, said:

Inca o data imi este rusine ca traiesc in Romania, tara panglicarilor si bagatorilor de seama, habarnistilor si a altor specimene specifice "cremei" sociale atat de frumos descrisa de Caragiale!

@bunnyhunter-daca iti e rusine ca traiesti in Romania ai putea sa pleci pe alte meleaguri,granitele sunt deschise,nu te tine nimeni aici..
Si daca citeai mai atent postul meu,ideea era ca oricine isi poate cumpara un motor si avea atitudine de rebel fara cauza(gen Baiazid)de smecher,de etc. etc.Moare un om nevinovat din cauza unor motociclisti la fel de nevinovati ptr ca binenteles nu cred ca au vrut sa se sinucida si sa-l omoare si pe bietul om dar nimeni nu zice: Da domle au gresit,aveau viteza!Cu accidentul lui Ono la fel,nimeni nu zice cu ce viteza mergea!

@Baiazid-esti stupid amice

#30
John Paul

John Paul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 07.05.2006
Schimbul de politeturi "" in acest caz este absolut inutil.

In caz ca dl romaximusro nu s-a sinchisit sa citeasca cele 20 pagini ale postului pe care il critica doresc sa ii atrag atentia ca motociclistii din Hunedoara au strans bani pentru inmormatarea nenorocosului domn care a murit ca victima colaterala.

Pe de alta parte provoc pe domnii care au spun ca motociclistii vitezomani sunt un mare pericol sa ne spuna inca 2 accidente in care un motociclist a ucis un pieton... Tin sa amintesc ca daca cautati sigur gasiti in fiecare sapt cate accidente in care cel putin 2 pietoni sunt loviti de masini. Vitezomanii motociclisti si cei care "indoaie regulile circulatiei" sunt in cea mai mare periculosi pentru ei si nu pentru circulatie... si isi asuma responsabilitatea pt aceste "manevre" .. dar cand un sofer de masina intoarce pe linie continua si acroseaza un motociclist care circula cu 50 km/h ( am eu un prieten in spital care fix asta a patit acum 2 sapt ) si mai si zice ca "el nu se considera vinovat" .. ca nu l-a vazut... dupa ce se coboara linistit si neatins din masina lui... Deja asta e rautate intentionata...

Din pacate acesta a fost un caz foarte nefericit in care oameni au murit. Iar a se face atata tam tam pe chestia asta ( inclusiv cele 20 pagini de pe www.motociclism.ro ) e putin prea mult. Daca chiar vreti sa aratati ca sunteti mai buni .. cautati familia omului accidentat si dati-le un ajutor.

Toate cele bune & asfalt uscat !

#31
PsYcloNe

PsYcloNe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 554
  • Înscris: 11.09.2003
Toata aceasta discutie a plecat de la niste date culese la intamplare, zvonuri si ai iesit....nimic. Se observa clar ca v-ati aruncat "in vorbe" cu o gandire evident preconceputa si fara a va documenta asupra faptului.
@romaximus, am impresia ca nu ai citit in totalitate topicul, si in general forumul motocilism.ro. Daca citesti mai atent vei observa ca sunt 3 tipuri de oameni: cei care nu condamna faptele raposatilor(ghinion, etc) sau cei care nu citesc bine topicul si se arunca sa dea un "comment"(omitand in totalitate ca a fost omorat un om nevinovat), asa cum faceti si voi, cei care critica si acuza cei 2 motocilisti de viteza prea mare (pe care se presupune ca au avut-o), neglijenta, iresponsabilitate,  si cei care sunt constienti ca cei 2 rideri au gresit dar nu vor sa acuze niste oameni care au murit de curand si au lasat familii indurerate in urma. In plus daca vei avea curiozitatea sa citesti putin forumul, iti vei da seama ca nu sunt tolerati sub nici un chip si sunt criticati motocilistii cu aere de "zmei", in bermude si fara casca pe motor
@kraMMer, vorbele tale iti reflecta din plin capacitatea ta de gandire

Quote

ce ratati
si cum am spus in mai devreme ...

Quote

am citit si eu 2 pagini
  :deadtongue:
@sebulba , Esti invidios ca o moto ti-a luat-o inainte la coada de la semafor? Crezi ca cineva isi ia o motocileta de viteza are de gand sa mearga cu viteza regulamentara ? Crezi ca daca trece fara sa-l vezi pe langa tine are scopul sa atraga atentia fetitelor, etc ?  ?Nu are rost sa-ti explic pentru ca nu vei
intelege niciodata acest lucru.
@marocanu : De ce esti asa pornit  si frustrat ? Te-a lasat cumva prietena pentru un "shmecher" cu o carenata ? A uitat lumea de tine cand au vazut un motor apropiindu-se ? Sau nu ai reusit in nici un chip sa iei A-ul ? Te las pe tine sa-mi explici ca sa nu zici ca ma grabesc sa te judec. Si tu ne faci looseri, care te grabesti sa-l ataci pe bunnyhunter care a vorbit extrem de politicos si fara sa jigneasca pe nimeni.  :death:

In nici un caz nu vreau sa demonstrez ca motocilistii sunt inocenti, dar voi incercati sa faceti in tantar, armasar. Daca va ganditi mai mult o sa va dati seama ca nu va deosebiti cu nimic de cei care au uitat de acel taran care a lasat in urma o sotie vaduva si si 2 copii orfani, caci si voi ati omis in totalitate ca au mai murit 2, dintre care unul din ei avea 2 copii.

R.I.P.

Edited by PsYcloNe, 08 May 2006 - 00:08.


#32
Jah

Jah

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,099
  • Înscris: 17.04.2006
Cred ca accidentul asta a nascut reactii aberante de ambele parti.
Pe de o parte, soferii au gasit prilejul de a spune (cu ipocrizie, de altfel) "Aha, ati vazut cum motociclistii astia care se vaita toata ziua ca o patesc din cauza noastra de fapt omoara oameni nevinovati".
Pe de cealalta parte, multi motociclisti sustin ca accidentul a fost pur si simplu un ghinion. Hmm, poate gresesc eu, dar mi se pare ca atunci cand mergi cu 240+ Km/h pe drumurile din Romania (nu conteaza daca pe 4 sau 2 roti), nu ai ghinion daca faci accident, mai degraba ai noroc daca te mai intorci acasa.

View PostJohn Paul, on May 8 2006, 00:40, said:

Vitezomanii motociclisti si cei care "indoaie regulile circulatiei" sunt in cea mai mare periculosi pentru ei si nu pentru circulatie... si isi asuma responsabilitatea pt aceste "manevre" .. dar cand un sofer de masina intoarce pe linie continua si acroseaza un motociclist care circula cu 50 km/h ( am eu un prieten in spital care fix asta a patit acum 2 sapt ) si mai si zice ca "el nu se considera vinovat" .. ca nu l-a vazut... dupa ce se coboara linistit si neatins din masina lui... Deja asta e rautate intentionata...

O sa-mi permit cateva comentarii la paragraful de mai sus :

  - pana una-alta, acei motociclisti care "indoaie regulile de circulatie" merg pe aceleasi drumuri pe care poate merg si eu. Or fi ei in cea mai mare parte periculosi pentru ei, dar intr-o anumita masura sunt periculosi si pt mine.
  - un parasutist care sare din avion poate sa-si asume raspunderea pt ce face atata timp cat greselile lui nu afecteaza pe cei din jur. Cand ce faci e potential riscant si pt altii, nu prea mai merge. Cum ar fi sa zic eu maine " Bai, azi nu dau prioritate nici unui motociclist. Imi asum raspunderea daca-l fac pe vreunul varza". Suna OK?  
  - si motociclistul care merge ca disperatul, si soferul pe care-l doare in c*r de prioritate fac acelasi lucru - incalca regulile (de bun simt in primul rand) pe drumurile publice. Nu poti sa-l scuzi pe unul si sa-l acuzi pe celalalt, ambele pot sa nu aiba nici o urmare azi si sa omoare un om nevinovat maine. Ar fi bine sa judecam cu aceeasi masura.

#33
marocanu

marocanu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 06.05.2006

View PostPsYcloNe, on May 8 2006, 00:57, said:

@marocanu : De ce esti asa pornit  si frustrat ? Te-a lasat cumva prietena pentru un "shmecher" cu o carenata ? A uitat lumea de tine cand au vazut un motor apropiindu-se ? Sau nu ai reusit in nici un chip sa iei A-ul ? Te las pe tine sa-mi explici ca sa nu zici ca ma grabesc sa te judec. Si tu ne faci looseri, care te grabesti sa-l ataci pe bunnyhunter care a vorbit extrem de politicos si fara sa jigneasca pe nimeni.  :death:

Frustrat?:D Am posibilitatea de a-mi cumpara motor,prietenei nu-i plac motoarele si motociclistii si nu ma intereseaza parerea lumii iar de despre categoria A nu s-a pus problema,eu prefer confortul si siguranta masinii mele.Frustrati sunt aia care la stop isi ambaleaza motoarele sa-i vada pustoaicele din statia de tramvai,frustrati sunt aia care sunt niste anonimi si investesc 4000 intr-un motor si dupa aia se dau mari rideri,frustrati sunt aia care trec cu motorul pe langa tine si-l ambaleaza pe genu' "motocicleta mea fuge mai tare decat masina ta" si exemple sunt cu duiumul de la aia care si-au luat motor sa dea si ei un numar la o fetita pana la aia carora li se pare trendy sa ai motor.
Si pe bunnyhunter cu ce l-am jignit?I-am reamintit ca nu iti trebuie viza sa iesi in spatiul Schengen

#34
Tzepi

Tzepi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,986
  • Înscris: 04.08.2003
Rip.
Domnilor rebeli cu motoare, nu mai omorati oameni nevinovati. daca vreti senzatii, mergeti pe cicuit, pe o pista de aeroport. pana atunci, respectati regulile de circulatie.

#35
ipman

ipman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,810
  • Înscris: 16.05.2004
Iar o discutie fara rost.
Sint convins ca majoritatea oamenilor care au moto isi permit si o masina. Masina este o necesitate, moto e pasiune/hobby/placere si nu pot nega ca este nevoie pentru unii. Dar relativ putini.
Oricum, daca tot vreti sa faceti o comparatie de pret, moto nu e departe de masina la costuri (pret, intretinere, etc).
Topicul incepe prost de la inceput. Se vorbeste de o viteza pe care nimeni nu o poate demonstra sau sustine. Eu zic ca nu exista om in lumea asta care sa mearga printr-un sat cu viteza asta si mai ales sa intre in curba cu viteza asta CONSTIENT.

Imi pare sincer rau de toti. Si degeaba vorbim de bine sau de rau mortii, ca nimeni nu mai poate schimba nimic.

Ah, si inca ceva: cine prefera confortul masinii ar fi bine sa o faca fara sa deranjeze sau sa jigneasca pe altii. Ca sa nu zic si eu ca banii tai nu fac doi lei fata de cele 2.4 sec de la 0 la suta pe care ii face moto a mea. Astept replici inteligente de gen "imi iau Ferrari sau Lamborghini sa te fac fraiere".

#36
marocanu

marocanu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 06.05.2006

View Postipman, on May 8 2006, 09:42, said:

Ca sa nu zic si eu ca banii tai nu fac doi lei fata de cele 2.4 sec de la 0 la suta pe care ii face moto a mea. Astept replici inteligente de gen "imi iau Ferrari sau Lamborghini sa te fac fraiere".

Gata m-ai inchis,ce sa mai ..zic esti ciumeg..oaau 2.4 sec!! :lol: Nu ma intereseaza demarajul tau ca nu  facem curse  :peacefingers:

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate