Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Șomer cu venituri prin parti...

Insignia 2018-2020 Sport Tourer d...

Recomandari proteza auditiva

Oameni care traiesc pe bune
 Sony Xperia 1 VI

Eroare E-15, msv Bosch Silence Pl...

La Anmgd Cluj se face master dupa...

Prezentatori TV cu telefoanele in...
 AC Mobil fara evacuare?

SMS over IMS networks – SMS...

MYEGNETIAPASS - GRECIA - mic ghid

Distribuție Golf 7 2.0 TDI
 Incurajarea, stimularea si sustin...

Inmatriculare Motocileta "de ...

Pentru voi cat de relevant e cons...

MyGuava?
 

Inca mai exista politisti rutieri care opresc soferii in trafic fara motiv...

* * - - - 3 votes
  • This topic is locked This topic is locked
206 replies to this topic

#55
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015

 Baxon, on 09 iulie 2018 - 19:30, said:

Corect ! Sa fie opriti pe strada toti coloratii si sa fie legitimati . Care nu are buletinul la el sa-i traga o amenda si daca nu are cu ce plati sa-l bage la bulau !
NU poti face nici asta, se cheama discriminare ... E nasoala rau!

 polizei, on 09 iulie 2018 - 19:39, said:

Mi se pare asa misto ca toti romanii au drepturi dar niciunul nu si le cunoaste ! Le inventeaza !
Pe mine m-au oprit in Germania doar pentru simplu fapt ca m-am uitat la fetele lor cand am trecut pe langa ei. Bonus m-au si perchezitionat si mi-au verificat IMEI la telefon. I-am intrebat daca s-a intamplat ceva sau cauta pe cineva si mi-au specificat ca nu ! Dar pentru ca m-am uitat la ei si au vazut ca masina e inchiriata de un roman au crezut ca au dat lovitura si au prins un roman care se tireaza in RO cu masini inchiriate si nu le mai returneaza !  !  E abuz asta ?! Te opresc  pentru ce vor , unde vor , cum vor oriunde in UE si nu numai !

Apropo de asta polistitii romani vin cu 20 de propuneri pentru modificarea codului rutier astfel incat sa faca pe plac soferilor cu `drepturi` :

20 de propuneri de bun simț pentru modificarea Codului Rutier:
1. Cine depășește viteza legală primește 100 de euro. Ai depășit viteza de 3 ori într-o zi ți se anulează punctele de penalizare.
2. Poliția Rutieră să anunțe în toate ziarele de mare tiraj dacă aparatele radar sunt cu casetă sau hard disk. Dacă sunt cu casetă, vor avea voie să funcționeze doar cu caseta scoasă, pentru "prevenție".
3. Polițiștii rutieri nu vor mai avea voie să lucreze fără să aibă asupra lor certificatul de naștere al nepoților din partea verilor soției, pentru evitarea abuzurilor.
4. Parlamentarii nu au voie să fie opriți de poliție. Dacă totuși se va întâmpla un astfel de incident, polițistul va trebui să fie mutat disciplinar la un post de poliție pe vârful muntelui și își va cere scuze în plenul Parlamentului politicianului oprit.
5. Nu se vor mai aplica sancțiuni. Fiecare conducător auto care va încălca legea va primi de la polițiști cruciulițe și cărți de rugăciuni.
6. Geamurile fumurii pe toate geamurile, tobele de evacuare sport, sistemele audio de minim 2000 de wați și motoarele modificate vor fi obligatorii.
7. Vor fi montate reclame luminoase de 20/20 metri la fiecare 50 de metri pe care vor fi transmise mesaje preventive. "Poți să apeși pedala cât vrei tu, aparatul radar l-am pus abia peste 20 de km".
8. Purtarea centurii de siguranță și vorbitul la telefon vor fi opționale. Adică, dacă vrei bine, dacă nu, tot bine.
9. Vei avea voie să conduci băut la volan doar dacă reușești să te ții pe picioare 5 secunde.
10. Infracțiunile la regimul rutier nu se vor mai sancționa cu inchisoare. Toți eventualii condamnați vor fi transportați în Ibiza timp de 3 luni unde fete în bikini le vor prezenta filme de educație rutieră.
11. Orice polițist va fi nevoit să aibă asupra lui uniforma de vară și de iarnă. Cine nu le are răspunde penal.
12. Orice polițist care nu se va legitima în fața șoferilor va fi condus la secție.
13. Nu mai ești obligat să prezinți actele polițiștilor. Orice polițist care va face așa ceva va fi condamnat la închisoare pe viață.
14. Vor fi angajați sute de mii de polițiști și vor fi puși în locul indicatoarele rutiere. Dacă polițistul e roșu la față de nervi înseamnă că ai "STOP", dacă e galben de furie ai "Drum cu prioritate".
15. Polițiștii nu vor mai avea voie să îți controleze mașina. Doar dacă ești tu băiat salon și le dai voie.
16. Orice aparat radar aflat în stradă vă avea nevoie de avizul NASA și institutului de fizică nucleară de la Cernavodă. La Cernavodă nu există institut dar va fi special unul amenajat pentru aceste modificări.
17. Polițiștii care nu poartă caschetă vor fi împușcați prin spânzurare pe scaunul electric.
18. Nu vei mai fi obligat să te legitimezi în fața polițiștilor. E de ajuns să îi zâmbești ca în poza de buletin și polițistul e obligat să ghicească numele tău. Dacă nu ghicește va fi arestat preventiv 30 de zile.
19. Anvelopele de iarnă vor fi obligatorii doar dacă iese Moș Crăciun cu sania pe carosabil.
20. În loc de trusă de prim ajutor, șoferii vor fi obligați să aibă asupra lor 20 de gr. "iarbă", o bâtă de baseball, o sabie, un pistol și un cuțit.
Ce glume de militian borfas...
Astia care iau in deradere Constitutia, drepturile si libertatile cetatenilor in slujba carora se afla ar trebui concediati fara drept de apel!

#56
Topp

Topp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,077
  • Înscris: 26.08.2008
Posted Image
Mai stiam una:
   Inainte de zona in care actioneaza radarul, sa te opreasca un politist si sa te avertizeze.

 MembruAnonim, on 09 iulie 2018 - 19:45, said:

NU poti face nici asta, se cheama discriminare ... E nasoala rau!

Ce glume de militian borfas...
Astia care iau in deradere Constitutia, drepturile si libertatile cetatenilor in slujba carora se afla ar trebui concediati fara drept de apel!
Cata carte ai ?! Cata inteligenta ?
  Nu pricepi ca astea-s dume care circula prin tot spatiul virtual de cand cu noua Lege privind postarea radarelor ?!

De ce iau politistii in deradere Constitutia ?!  Fii mai clar, ce prevede Constitutia in cazul de fata ? In ce consta deraderea ?!
   Cunosti  definitia substantivului ,,militian ''?!
Spui vorbe proaste, caracteristice unui frustrat retro.
N-ai inteles nimic.  Omul a copiat si postat  niste dume care circula oricum pe net vizavi de noua prevedere  in ceea ce priveste radarele.
  Repet, nu sunt si nici n-am vreo tangenta  cu politia.
Insa  tu esti depasit, mosule.
Pacat de poza din profil. Vrei anarhie ?!  Este deja.
   Asa-i ca stai prost  in cazier ?!
  -
   Apropo's : Am permisul suspendat o luna si patru puncte amenda pentru depasire pe linie continua. Am platit 290 lei. Jumatate adica. Doua salarii.
                    Pot pune poza cu P-V-ul contraventiei.
                    Da, am facut-o, platesc.
                    Tu ? De ce esti revoltat ?

Edited by Topp, 09 July 2018 - 20:20.


#57
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 123,030
  • Înscris: 07.02.2003

 MembruAnonim, on 09 iulie 2018 - 17:55, said:

Azi m-a oprit un tovaras militian in Giurgiu. Cand l-am intrebat pentru ce m-a oprit a zis ca nu ii trebuie motiv, doar ca sa-mi vada actele!!! Posted Image
Ati mai patit si voi asa ceva?
E corect, nu te mai lua dupa prostiile de pe net.

Edited by andreic, 09 July 2018 - 20:04.


#58
flp014

flp014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,830
  • Înscris: 22.01.2010

 keta, on 09 iulie 2018 - 18:24, said:

Si ce ar fi de preferat ? un pic de atac la intimitate sau protejarea sigurantei altora ?
Poate sa sune absurd , dar daca nu am nimic de ascuns , nu ma deranjeaza sa stiu ca acei oameni ma controleaza incercand a proteja pe altii.
cu siguranta prefer intimitatea mea chiar daca se intarzie protejarea altora.
Asta cu "nu am nimic de ascuns" e de rasul curcilor....
Daca imi spune ca este un filtru pe tema x sau y , nu am nici o problema, clar.

Dar ca raspuns la initiator, militienii au voie legal sa te opreasca oricand pentru a verifica actele. Nu este normal dar din pacate este legal...

Edited by flp014, 09 July 2018 - 20:10.


#59
flomelomanul

flomelomanul

    Opera lover

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,718
  • Înscris: 12.07.2011
Oameni buni, nu vă mai pierdeți vremea cu frustrați dintr-ăștia „blindați cu drepturi”, dar corigenți la materia „obligații”. Lăsați-i să se ia la harță cu poliția în trafic, că e nevoie de bani la bugetul de stat, iar banii din amenzi acolo ajung.
La subiect: în dimineața zilei de 27 iunie (adică exact de ziua mea de naștere) m-a oprit echipajul de poliție imediat cum am ieșit din cartier în drumul național. După ce s-a prezentat, agentul de poliție m-a informat că m-a oprit pentru că nu-mi funcționează lumina de întâlnire pe față-dreapta. Am făcut ochii cât cepele, fiindcă eu în fiecare dimineață, înainte de a pleca cu mașina din parcarea blocului, verific luminile. Se pare că în cei cca. 3-400 m de la plecare și până la oprirea polițistului mi se arsese becul. I-am spus polițistului că, dacă e nevoie, pot schimba becul pe loc, întrucât am în portbagaj un set cu becuri de rezervă, iar el mi-a zis că nu e nevoie, doar să nu uit să le schimb în aceeași zi.
După ce m-a informat despre motivul opririi, mi-a cerut actele. În acest moment eu, dacă aș fi gândit asemeni inițiatorului discuției, ar fi trebuit să mă revolt, adică cum vine asta, mă oprești ca să-mi spui că am un bec ars și pe urmă îmi ceri și actele? Nu-i de ajuns că mi-ai atras atenția asupra becului? Se încalcă grav Constituția și drepturile mele inalienabile!!!
Totuși, iată că nu m-am revoltat împotriva „abuzului grosolan” al organelor, iar după ce s-a uitat la acte, „abuzatorul” mi-a urat o zi bună și m-a lăsat să plec.
Ai dracu polițiști, cum deranjează ei cetățenii patriei!

Late edit: săptămâna trecută mi-am pus folii (omologate, cu declarație de conformitate). Să vezi de-acum înainte câte „abuzuri” se vor comite împotriva mea de către „organele nemiloase” care-mi vor cere dovada omologării foliilor. Direct la CEDO mă duc cu ei de gât!!

Edited by flomelomanul, 09 July 2018 - 20:11.


#60
lexis1

lexis1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,110
  • Înscris: 28.02.2018
Te dezamagesc totusi, ca spuneau astia ca doar 10% din amenzi sunt platite.
Si ghici ce, alea sunt platite de aia supusi, nu de aia tari in gura, aia nu platesc amenzi, au imunitate la ele.

#61
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015

 flomelomanul, on 09 iulie 2018 - 20:08, said:

Oameni buni, nu vă mai pierdeți vremea cu frustrați dintr-ăștia „blindați cu drepturi”, dar corigenți la materia „obligații”. Lăsați-i să se ia la harță cu poliția în trafic, că e nevoie de bani la bugetul de stat, iar banii din amenzi acolo ajung.
La subiect: în dimineața zilei de 27 iunie (adică exact de ziua mea de naștere) m-a oprit echipajul de poliție imediat cum am ieșit din cartier în drumul național. După ce s-a prezentat, agentul de poliție m-a informat că m-a oprit pentru că nu-mi funcționează lumina de întâlnire pe față-dreapta. Am făcut ochii cât cepele, fiindcă eu în fiecare dimineață, înainte de a pleca cu mașina din parcarea blocului, verific luminile. Se pare că în cei cca. 3-400 m de la plecare și până la oprirea polițistului mi se arsese becul. I-am spus polițistului că, dacă e nevoie, pot schimba becul pe loc, întrucât am în portbagaj un set cu becuri de rezervă, iar el mi-a zis că nu e nevoie, doar să nu uit să le schimb în aceeași zi.
După ce m-a informat despre motivul opririi, mi-a cerut actele. În acest moment eu, dacă aș fi gândit asemeni inițiatorului discuției, ar fi trebuit să mă revolt, adică cum vine asta, mă oprești ca să-mi spui că am un bec ars și pe urmă îmi ceri și actele? Nu-i de ajuns că mi-ai atras atenția asupra becului? Se încalcă grav Constituția și drepturile mele inalienabile!!!
Totuși, iată că nu m-am revoltat împotriva „abuzului grosolan” al organelor, iar după ce s-a uitat la acte, „abuzatorul” mi-a urat o zi bună și m-a lăsat să plec.
Ai dracu polițiști, cum deranjează ei cetățenii patriei!

Late edit: săptămâna trecută mi-am pus folii (omologate, cu declarație de conformitate). Să vezi de-acum înainte câte „abuzuri” se vor comite împotriva mea de către „organele nemiloase” care-mi vor cere dovada omologării foliilor. Direct la CEDO mă duc cu ei de gât!!
Politistul respectiv a procedat conform regulamentului, bravo lui!
Militienii frustrati sunt cei care iau la misto regulamentele isi fac propriile reguli  si se cred functionari publici cu drepturi speciale, deasupra legilor!

#62
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,657
  • Înscris: 01.12.2001

 gabrieln2016, on 09 iulie 2018 - 19:27, said:

Dorin, gresesti.  Din septembrie 2017 se pot folosi luminile de intalnire sau luminile pentru circulatie diurna, adica DRL.
Când ajung acasă, caut direct pe site-ul politiei articolul.

#63
Topp

Topp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,077
  • Înscris: 26.08.2008
Una scrii, alta apare aici.
Deh...directive.

Edited by Topp, 09 July 2018 - 20:29.


#64
gabrieln2016

gabrieln2016

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,284
  • Înscris: 04.11.2016

 dorin_2k, on 09 iulie 2018 - 20:22, said:

Când ajung acasă, caut direct pe site-ul politiei articolul.
OK. Cauta OG 14 din 2017 prin care se completeaza art 44 alin 2. in sensul ca „În circulația pe autostrăzi, pe drumurile expres și pe cele naționale europene (E) conducătorii de autovehicule și tractoare agricole sau forestiere sunt obligați să folosească și în timpul zilei luminile de întâlnire sau luminile pentru circulația diurnă”.
Eu merg numai asa ziua si nu am intampinat nicio problema. Faza scurta o aprind doar cand ploua sau se insereaza.

Edited by gabrieln2016, 09 July 2018 - 20:35.


#65
Topp

Topp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,077
  • Înscris: 26.08.2008

 gabrieln2016, on 09 iulie 2018 - 20:33, said:

OK. Cauta OG 14 din 2017 prin care se completeaza art 44 alin 2. in sensul ca „În circulația pe autostrăzi, pe drumurile expres și pe cele naționale europene (E) conducătorii de autovehicule și tractoare agricole sau forestiere sunt obligați să folosească și în timpul zilei luminile de întâlnire sau luminile pentru circulația diurnă”.
Eu merg numai asa ziua si nu am intampinat nicio problema. Faza scurta o aprind doar cand ploua sau se insereaza.

Ai, sa-mi sara basca!
Altul  precum initiatorul topicului.
Ce e faza scurta daca nu lumina de intalnire ?!
   O fi faza lunga lumina de intalnire ?!
     Tu n-ai ce cauta la volan, mai ales seara, noaptea, pe timp de vizibilitate redusa.

Edited by Topp, 09 July 2018 - 20:46.


#66
gabrieln2016

gabrieln2016

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,284
  • Înscris: 04.11.2016

 keta, on 09 iulie 2018 - 19:38, said:

DRL este un sistem electronic ce actioneaza luminile de intalnire la pornirea motorului fara a mai actiona respectiva maneta de pe bord.
Sunt exact aceleasi lumini din echiparea standard a masinii, numai ca are o comanda in plus care te ajuta sa nu fii uituc, adica se aprind singure.
DRL nu inseamna un alt echipament de iluminare pe masini ce nu este omologat de fabrica
DRL=Daytime Running Light adica lumini permanente de zi sau lumini de rulare pe timp de zi sau lumini pentru circulatia diurna, se aprind doar pe fata si nu au nicio legatura cu faza scurta (luminile de intalnire). Cand faza scurta e aprinsa DRL-urile devin lumini de pozitii.

#67
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
Observ ca lumea sare sa contrazica fara sa cunoasca legea, ii inteleg (merg pe ghicite sau sunt cocosei), Apoi sunt cei care cunosc legea si fac pe prostii (ii inteleg si pe astia - lucreaza in sistem au un interes adiacent sa spunem), dar pe cei carora le pui legea  si regulamentele in fata si ei continua sa o tina langa pe aratura ii pot suspecta doar de analfabetism  functional! Posted Image

Edited by MembruAnonim, 09 July 2018 - 20:47.


#68
flomelomanul

flomelomanul

    Opera lover

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,718
  • Înscris: 12.07.2011

 MembruAnonim, on 09 iulie 2018 - 20:19, said:

Politistul respectiv a procedat conform regulamentului, bravo lui!
Militienii frustrati sunt cei care iau la misto regulamentele isi fac propriile reguli  si se cred functionari publici cu drepturi speciale, deasupra legilor!

Eu zic că și al tău a procedat corect atunci când a spus că nu-i trebuie motiv ca să-ți verifice actele. În fond, dacă n-ai nimic de ascuns, dacă te știi în regulă cu toate cele, nu înțeleg ce mare tragedie reprezintă un banal control de rutină?

#69
gabrieln2016

gabrieln2016

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,284
  • Înscris: 04.11.2016

 Topp, on 09 iulie 2018 - 20:41, said:

Ai, sa-mi sara basca!
Ce e faza scurta daca nu lumina de intalnire ?!
N-ai trimis pe nimeni in sant ?
NU prea inteleg de ce iti sare basca! De ce sa trimit pe cineva in sant? Ce nu este clar? Intreaba-ma coerent si voi incerca sa-ti explic. Sigur ca faza scurta inseamna lumini de intalnire. Eu le aprind atunci cand conditiile atmosferice se inrautatesc sau atunci cand incepe sa se insereze. In rest, odata cu pornirea motorului se aprind ledurile, adica DRL-urile care devin lumini de pozitii odata cu aprinderea luminilor de intalnire.

#70
Topp

Topp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,077
  • Înscris: 26.08.2008

 MembruAnonim, on 09 iulie 2018 - 20:44, said:

Observ ca lumea sare sa contrazica fara sa cunoasca legea, ii inteleg (merg pe ghicite sau sunt cocosei), Apoi sunt cei care cunosc legea si fac pe prostii (ii inteleg si pe astia - lucreaza in sistem au un interes adiacent sa spunem), dar pe cei carora le pui legea  si regulamentele in fata si ei continua sa o tina langa pe aratura ii pot suspecta doar de analfabetism  functional! Posted Image
  Nu te-a contrazis nimeni.
Doar te-au corectat.
Expresiile pe care le folosesti nu valoreaza nimic, vorbe fara continut,  le-ai copiat, nu-ti apartin.
Daca la mine te referi, iti stau la dispozitie, desi nu ma intreseza politica, politia.
Am o viata linistita si incerc sa respect Legile. Ceea ce am si reusit. De-aia nu suport infractorii sau contravenientii.

#71
wagmich

wagmich

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 05.10.2015

 MembruAnonim, on 09 iulie 2018 - 17:55, said:

Azi m-a oprit un tovaras militian in Giurgiu. Cand l-am intrebat pentru ce m-a oprit a zis ca nu ii trebuie motiv, doar ca sa-mi vada actele!!! Posted Image
Ati mai patit si voi asa ceva?
Nu zau, tocmai pe un "as al soselelor" s-a gasit uniforma aia sa-l opreasca? E strigator la cer! Si nu l-ai injurat, batut mar, rupt macar un picior, (ca de uniforma, n-ai voie, e pericol, vezi cazu boulenau)

 MembruAnonim, on 09 iulie 2018 - 20:44, said:

Observ ca lumea sare sa contrazica fara sa cunoasca legea, ii inteleg (merg pe ghicite sau sunt cocosei), Apoi sunt cei care cunosc legea si fac pe prostii (ii inteleg si pe astia - lucreaza in sistem au un interes adiacent sa spunem), dar pe cei carora le pui legea  si regulamentele in fata si ei continua sa o tina langa pe aratura ii pot suspecta doar de analfabetism  functional! Posted Image
Pai! asa, pe ei. Daca aluia nu i-ai fact nimic, ca n-ai avut sange-n celula, macar pe userii de pe forum nu-i ierta!

#72
Topp

Topp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,077
  • Înscris: 26.08.2008

 gabrieln2016, on 09 iulie 2018 - 20:51, said:

NU prea inteleg de ce iti sare basca!
Pentru ca ai scris prostii.
Modificarea pe care ai facut-o ulterior (ai editat ceea ce ai scris initial) , nu impresioneaza pe nimeni.
   Dimpotriva, denota caracteru-ti.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate