Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
"Compuneri" folosind Roma...

Recomandare AC

Coramet sau Caparol?

Vecin cu probleme
 Ford Focus 2007, motorul se opres...

Ce tip de detergent preferați pen...

Companie din USA care livreaza in...

Recomandare saltea latex natural
 ETF crestere LYMS vs QDVE vs VVSM.

Sfat achiziție motor pe benz...

Chist operat

Port blocat dupa portare Orange c...
 Șomer cu venituri prin parti...

Consum RAM Mac OS

Insignia 2018-2020 Sport Tourer d...

Recomandari proteza auditiva
 

Antena 1 HD

- - - - -
  • Please log in to reply
993 replies to this topic

#937
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,449
  • Înscris: 04.08.2010
Asta chiar e o lovitură. Probabil că chefii vor schimba din nou tabăra.

#938
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,016
  • Înscris: 18.09.2008

View PostCipry7, on 12 octombrie 2023 - 21:33, said:

Asta chiar e o lovitură. Probabil că chefii vor schimba din nou tabăra.

Eu cred că se filmează deja la Buftea un nou sezon de Masterchef.

Ideea e că Antena 1 a renunțat prea repede la ei. În cazul lui Bendeac, se pare că au un contract bine făcut, că el încă nu se poate duce la Pro TV. Sau, cine știe, îl anunță în curând în juriu la Românii au Talent.

#939
ntu

ntu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 317
  • Înscris: 15.10.2013
Bendeac în urmă cu 2 ani, Gina Pistol anul trecut iar acum Cefii!!!
Ce concluzie să tragem? Ca familia Voiculescu nu apreciază atât de mult oamenii și angajații săi!

#940
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,991
  • Înscris: 06.11.2018
Antena 1 pune la bătaie un nou reality-show. Power Couple România – La bine și la greu, noua competiție filmată în Malta, aduce 9 cupluri de vedete prin cele mai inedite încercări. Producția, cu Dani Oțil în rol de gazdă, va intra în grila Antenei 1 la începutul anului viitor, au anunțat reprezentanții televiziunii.

Filmată în Malta, producția realizată după un format internațional, este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice.
https://www.paginade...couple-21353929

Jurnalista Irina Ursu, care a prezentat Observatorul de Weekend de la ora 19.00 în ultimul an și jumătate, se desparte de postul Antena 1. Weekendul trecut a fost ultimul pentru Irina Ursu la pupitrul Observatorului.

Contactată de Paginademedia.ro, jurnalista a declarat:

„Ce pot să confirmă e că, da, e decizia mea de a înceta colaborarea cu ei. Au fost mai multe motive care au contribuit la asta, și de natură personală și profesională. Nu sunt omul care să plece cu scandal de pe nicăieri.”
https://www.paginade...tena-1-21354051

#941
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,991
  • Înscris: 06.11.2018
Artistul Speak, care are un podcast cu sute de mii de vizualizări, a anunţat că Antena Group i-a interzis să mai filmeze alături de Florin Ristei seria „Fierţi” în care analizau şi ironizau emisiunile Antenei 1. https://www.paginade...xpress-21361556

#942
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,991
  • Înscris: 06.11.2018
În curând, Antena 1 dă extemporal la distracţie şi provoacă telespectatorii să răspundă la întrebarea “Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?“, într-un quiz show savuros. Emisiunea le va da şansa adulţilor să-şi testeze cunoştinţele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a, dar şi să câştige sume considerabile. https://a1.ro/timp-l...-id1103812.html

#943
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,991
  • Înscris: 06.11.2018
Andrei Aradits prezintă din 20 noiembrie, la Antena 1, “Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?“, un quiz show savuros, care le va da șansa adulților să-și testeze cunoștințele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a, dar și să câștige sume considerabile. Emisiunea va putea fi urmărită la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de luni până vineri, de la ora 18:00.
https://a1.ro/esti-m...-id1104076.html

#944
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,991
  • Înscris: 06.11.2018
Power Couple România – La bine și la greu, cea mai incitantă competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aduce la Antena 1 experiența unică trăită de nouă perechi de vedete față-n față cu cele mai inedite încercări.

Filmată în Malta, producția de anvergură a Antenei 1, realizată după un format internațional de succes, este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu. Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.

https://a1.ro/power-...-id1104957.html

#945
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,991
  • Înscris: 06.11.2018
Emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a câștigat premiul pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment”. Așadar, Pepe a urcat pe scenă pentru a ridica premiul, iar, în discursul lui de mulțumire, a dezvăluit că filmările pentru noul sezon al show-ului transformărilor urmează să înceapă în curând. https://www.tvmania....zonul-20-450316

#946
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,991
  • Înscris: 06.11.2018
Serialul „Lia - Soţia soţului meu” de la Antena 1 va continua cu încă un sezon. Televiziunea anunţă că au început filmările pentru cel de-al treilea sezon al producţiei cu Ştefan Floroaica şi Ana Bodea (protagoniştii serialului). Noile episoade vor fi difuzate abia anul viitor. https://www.paginade...tena-1-21395898

#947
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,991
  • Înscris: 06.11.2018

Între 27 noiembrie și 3 decembrie, Antena creează ce urmează: 7 zile cât 30 de ani la Antena 1



La 30 de ani, Antena 1 nu face doar o aniversare, ci o săptămână – eveniment! Șapte zile cu cele mai iubite show-uri, în care, încă de la primele ore ale dimineții și până târziu în noapte, telespectatorii se vor putea delecta cu ediții de sărbătoare ale emisiunilor lor preferate. La 30 de ani, Antena creează ce urmează!

Din 27 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 8:00 și sâmbătă și duminică, de la ora 9:00, după Observatorul dimineții, gașca matinalului Super Neatza cu Răzvan și Dani va da startul distracției, cu ediții speciale de sărbătoare. Invitați de seamă din marea familie a vedetelor, împreună cu echipa Super Neatza vor fi creatori de povești, spectacol, emoție, zâmbete și aventură, în 7 zile speciale, de sărbătoare.

Antena creează ce urmează: 7 zile cât 30 de ani la Antena 1

Răzvan și Irina Fodor, Mirela Retegan și fiica ei, Maya împreună cu Gașca Zurli, Marcel Pavel, Elwira și Mihai Petre, Damian Drăghici și soția sa Cristina Stroe, Larisa Iordache, Bere Gratis, Proconsul, Voltaj, Zdob și Zdub, Andreea Bălan și Aurelian Temișan, Fly Project și mulți alții vor fi invitații matinalului la zi de sărbătoare.

Minivacanța începe tot cu Super Neatza, echipa celebrează cei peste 800.000 de români care își serbează onomastica, iar de 1 decembrie, cei mai iscusiți bucătari se vor întrece, în direct, în preparate tradiționale.

Sâmbătă, Cătălin Bordea, și actorii de la Camera 609, Magda Catone, Doina Teodoru și Maria Țăpușă, dar și cei din serialul Lia – Soția soțului meu, Ștefan Floroaica, Ioana Blaj și Ana Bodea și duminică, Alexia și Aris Eram, alături de alți invitați speciali, împreună cu echipa Super Neatza vor fi creatori de povești, spectacol, emoție, zâmbete șI aventură, în 7 zile speciale, de sărbătoare.

În fiecare zi, Observator prezintă Săptămâna Românilor. Un maraton de sărbătoare, în care vor fi prezentate povești extraordinare de viață și telespectatorii vor cunoaște românii care creează România de azi și de mâine. Marcel Iureș, Gică Popescu, în premieră alături de familia lui, Delia, Ștefan Bănică, Mona Segall, Ruxandra Ion, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, Mihai Neșu, Charley Ottley, Maia Morgenstern, Vasile Ioana, Simona Gherghe, Cătălin Cârstoveanu, Nea Marin sunt doar o parte dintre românii care au acceptat invitația Observator de a-și deschide sufletele în fața camerelor de filmat.

De ziua națională, Parada militară se vede LIVE la Antena 1 într-o ediție specială Observator de 1 decembrie, prezentată de Olivia Păunescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru, de la 10:30. Din prima linie a teatrelor de operațiuni, jurnaliștii Sonia Simionov și Cristi Popovici, vor trece în prima linie a evenimentelor de la Arcul de Triumf. Românii creează România! Antena creează ce urmează!

Începând cu 29 noiembrie, de ziua Antenei 1, și până de Crăciun, prin campania Ajut eu!, poveștile învingătorilor care se ridică mai presus de obstacole și ale celor care au spus „Ajut eu!” ajung în casele telespectatorilor.

În luna decembrie, poveștile din platforma ajuteu.ro se transformă în visuri împlinite, la Antena 1, oferindu-le românilor de pretutindeni posibilitatea să schimbe destine și să trăiască emoția binelui.

Reality show-ul matrimonial care a reușit sã creeze dependențã în rândul telespectatorilor, Mireasa, aduce și el o serie de ediții speciale în săptămâna aniversară. Petrecerea de logodnă a celor patru cupluri care au avut cererile emoționante în căsătorie în patru orașe de poveste din Europa, la concursuri cu un premiu foarte râvnit, un flash mob spectaculos cu 30 de mirese, invitați speciali, interpretele de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu și Steliana Sima, Pepe și Andrei Ștefănescu, toate acestea se vor regăsi în edițiile speciale Mireasa, zilnic, de ora 14:00, la Antena 1.

Filme de poveste se văd în săptămâna specială la Antena 1. Cele mai frumoase povești pentru întreaga familie, Vaiana, Frumoasa și Bestia și Regele Leu se văd miercuri, joi și vineri, de la 16:45, la Antena 1, în vreme ce emoția, bucuria, secretele și dramele se trăiesc joi seara, de la 20:30, în cele mai noi episoade Lia – Soția soțului meu. Comedia se va trăi intens alături de cei patru protagoniști ai serialului Bravo, tată, duminică, de la 20:00, la Antena 1.

America Express, show-ul preferat al românilor va fi difuzat în săptămâna de sărbătoare luni, marți și miercuri, dar și vineri, de 1 decembrie, de la 20:30, la Antena 1 și duminică, de la 21:00. Concurenții au trecut de jumătatea traseului – dar și de Mijlocul Lumii, locul din Ecuador unde s-au simțit din plin vibrațiile aventurii America Express.

Acum, competiția devine din ce în ce mai aprigă – au rămas doar șase echipe pe Drumul Soarelui, iar în etapa a șasea, care se va desfășura în săptămâna ce urmează, misiunile devin tot mai grele, iar peisajele se schimbă dramatic: de la peste 4.000 de metri, perechile ajung la nivelul zero, pe plajele Oceanului Pacific. Pentru că aventura continuă din ce în ce mai intens!

Cele mai neașteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor, toate se vor regăsi sâmbătă seara, de la 20:00, în cea mai nouă ediție iUmor, la Antena 1, în vreme ce Roxana Blenche și Damian Drăghici îi vor invita pe telespectatori într-o călătorie gastronomică plină de savoare, prin toate regiunile țării, în cea mai nouă ediție Hello Chef, difuzată de la ora 13:30, la Antena 1.

Sursa: https://a1.ro/timp-l...-id1105489.html

#948
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,991
  • Înscris: 06.11.2018
Andreea Ţopan și-a dat demisia de la Antena 1 după 14 ani de zile. Cunoscuta prezentatoare a intrat în familia Intact în anul 2009, în calitate de corespondent regional pe Transilvania. Din luna august 2018, telespectatorii au putut să o vadă într-o nouă postură, cea de prezentator în cadrul Observator. https://m.spectacola...mesc_35234.html

#949
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,991
  • Înscris: 06.11.2018
Anunțul privind identitatea noilor membri ai juriului pentru emisiunea "Chefi la Cuțite" a fost făcut: Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia vor membri juriului în această emisiune de la Antena 1. https://www.hdsateli...a-chefi-la.html

#950
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,991
  • Înscris: 06.11.2018
Marea finală a show-ului America Express 2023, sezonul 2, va fi difuzată miercuri, 27 decembrie, la Antena 1. Echipele se află acum în Argentina, ultima țară de pe Drumul Soarelui. https://www.tvmania....ezonul-2-454620

#951
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,991
  • Înscris: 06.11.2018
Prodanca și copiii, reality-show, în week-end, în prime-time, la Antena 1!

Este vorba de un sezon nou, după celebrul „Prodanca și Reghe”, care a fost difuzat pe vremea când impresara era încă cu fostul soț, având un mare succes, tot la Antena 1.

Acum, însă, după ce „l-a îngropat” pe Reghe și în videoclipul lui Theo Rose, Anamaria Prodan vine să facă senzație într-un nou reality-show, intitulat sugestiv : „Anamaria Prodan: Punct și de la capăt!”

Reality-show-ul va fi difuzat de Antena 1, în prime-time, în zilele de sâmbătă și duminică, show-ul avându-i de această dată în prin plan pe impresară și pe copiii ei, Rebecca, Sarah și Bebeto.

https://click.ro/pri...cu-2324508.html

#952
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,991
  • Înscris: 06.11.2018
Conform unui promo, din 8 ianuarie revine Poftiti pe la noi cu un nou sezon numit Poftiti prin Dobrogea.

#953
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,991
  • Înscris: 06.11.2018
Prețul cel bun”, emisiunea prezentată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cu participarea lui Black Matias, Iuliana Luciu și Irisha. Lansată în septembrie 2021, emisiunea era programată să fie difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, la ora 18:00, doar că în ultima perioadă nu a mai fost difuzată.

Prin urmare, emisiunea a fost suspendată pentru aproape o lună, iar membrii echipei de producție nu au primit încă informații clare despre reluarea filmărilor pentru noi ediții. În prezent, viitorul producției coordonate de Mona Segal pare nesigur, iar fanii așteaptă vești din partea reprezentanților Antenei 1.

https://www.tvmania....in-grila-455422

#954
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,991
  • Înscris: 06.11.2018
Au început filmările pentru sezonul cu numărul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva” https://www.tvmania....zonul-20-456007

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate