Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme functionare motocoasa Ma...

Imprimanta 3D mai "moderna"

Folie anticondens

Hidroizolatie piscina
 Am gasit un IPhone

Eveniment 14-16 iunie nZEB expo

Semnalizare incarcare Pachet acum...

Implantologie & Cityscape (re...
 Scurta sinteza a atacurilor posib...

Cel mai bun antivirus / firewall ...

Honor 200 si 200 Pro

Sfat inchidere spatiu intre cada ...
 ANCPI: Scaderi pe piata imobiliara

Dac+Amp sau DAC/AMP combo pentru ...

Camera cu panou solar 180° field ...

Eroare F16 msh Whirlpool 6 sense
 

O tinerete ratata pe plan social/sentimental-povestea vietii mele

- - - - -
  • Acest subiect este blocat Acest subiect este blocat
89 răspunsuri în acest subiect

#55
thalia

thalia

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.934
  • Înscris: 07.11.2007
Cum sa urasti femeile/fetele la numai 22 de ani? Pai ce-ti facura sa le urasti? Vezi de treaba si asculta sfaturile date de colegii de forum.
Cauta-ti o slujba part-time, mergi la sala si cauta sa dai ignore la cei care te iau la misto.
Ceea ce ai trait la scoala  se numeste bullying si se poate trece peste cu ajutorul unui psiholog bun, totul e sa vrei sa ceri ajutor.
Nu te duce la prostituate cu bruma de bani pe care o castigi. E pacat sa iti ia aia banii pe o luna de munca in 10 min.

Restul, am trecut cu totii mai mult sau mai putin prin acest tip de hartuiala si am reusit sa trecem peste!

#56
GoldMasters

GoldMasters

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.690
  • Înscris: 19.08.2012
Traiesti in prezent , viitorul este cel care conteaza . Trecutul este ca o umbra,inofensiv dar te urmareste continuu. Ai grija de tine , la vita e bella

#57
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 8.877
  • Înscris: 11.12.2006
Tinerete, pana la un punct ne asemanam.
Desi sunt vorbaret, cand eram copil am suferit enorm atat datorita unei profe de matematica, dar si datorita talului meu. Ambi "esti prost, pt ca nu pricepi banalitea asta."
Dar, dar chestia fusese predata cu fundul. Cand mi-a explicat altcineva am priceput-o Si a 2-a zi am pus profa si clasa in freza.
Faza asta am trait-o si in liceu, cand am inteles trigonometria.
Proful mi-a aruncat in scarba un 8, ca sa mai inveti si alta data..De fapt el vroia sa faca mediati cu mine, pt bani...
Intre timp eu mai prinsesem tupeu si i-am zis ca meritam un zece curat. Culmea e ca si clasa a zis, da.
El nu, eu 8-ul asta aruncat la misto, o sa ma demotiveze.."Sa vi cu mama la scoala, ca esti obraznic"
OK, a venit mama la sedinta cu parintii, imbracata la 4 ace, fardata, parfumata, l-a ascultat ...si dupa i-a trantit-o:
"Eu predau de o viata la ASE. Asa ca pot spune cu mana pe inima ca dta si tactul pedagogic sunteti paraleli. Sunt convins ca fiul meu o sa treaca la materia dumitale pt ca exista si probe scrise. Si daca il lasi corijent si nu te prezinti la orele in care se fac pregatire, in vacanta, te distrug. Asa ca eu nu o sa imi mai pierd vremea cu sedintele astea...
Acasa mi-a zis totul, ca sa stiu la ce sa ma astept, adica la fara mila..
Asa ca am invatat din scarba si din ura.. Sa nu ma mai prinda..
Inclusiv pt ca stiam ca la Electronica o sa imi fie necesara.
Culmea e ca dupa un an proful respectiv a ajuns la liceul Autobuzul..
Dupa 12 ani cand m-am intalnit din nou cu el i-am spus ca am ajuns inginer electronist intr-o "fabrica" mare. Dar nu cu matematica de la dta..S-a inverzit..
Tatal meu, saracul, RIP "Esti prost pt ca nu ai o amica, eu de la 14 ani, in afara  de muste.." Iar prietenul lui mi-a confirmat ca se mira ca servitoarea lui il tot intreba "nu aveti ceva de trimis la dnul Puiu? " Tatal meu i-a zis amicului lui "pai tocmai tu NU? Fata te astepta.."
OK, eu nu am f ut de la muste in sus orice. Dar in noapte nunti nu mai eram de mult virgin.
Ideea e ca nu toate femeile pe care le-am vazut mi-au stranit interese sexuale. Sincer, dupa 2 care in fara de sex nu au fost bune de altceva, si care m-au cam frecat pana sa se dezbrace, am invatat ca daca tipa nu ma atrage..o las in pace.
Ideea asta a facut-o pe una sa ma vrea ea..Ce, mi-am pierdut puterea de seductie? Adevarul e ca inocent ii spusem preietenei ei ca arata cam naspha si ca de aia nu atac..
Am citit ca esti student la Fac de Istorie. Si eu am inceput-o la +48 si am terminat-o anul trecut, la +51. Asa ca hobby.
Sincer, mi se pare foarte buna ideea sa te duci la un stab de partid si sa ii prezinti o istorie a partidului lui. Dar bazata pe acte, dosare, arhive, poze cu leaderii si simpli membrii, tendite, curente, asa ca viitor profesionist.
Dincolo de banii pe care o sa i castigi, nu cred ca foarte multi, iti va prinde bine in viata. Chiar simpla elaboarea a lucrarii iti va da multe batai de cap pe care va trebui sa le depasesti.
Altfel, si de mine au ras multi. Cand ma inceput electronica am ars multe piese. Ce mi-au zis..de mi-au dat lacrimile..
Pana cand unul i-a trantit-o altuia, ba totusi, ai cam sarit calul. Ce tu nu ai ars niciodata? Asa am aflat ca toti au ars..Dar nu mai pun botul.
Din ce ai descris mie, hoasca btarana, imi pari un tanar care e inca prea speriat. La dracu, si eu am fost. Dar am invatat sa musc. "si ce ce daca ma omori, eu mor cu unghille si dintii in gatul tau, pe mata ta... beep"
In adolescenta am jucat forbal ca portar. Tatal meu a ras de mine ca am mainile legate si fotbalul nu e pt domnisoare. Si ca daca nu sunt capabil sa ies din poarta ca incurc echipa. Si ca respectul mi-l castig singur.. Opa..
Eu a retinut faza cu mainile legate si respectul..
La primul meci mi le-am dezlegat. Am iesit cu picioarele inainte, spre pieptul inamicului, am cazut cu coatele in capul atacantului, am dat la gioale in careu. OK, penalty ..
Dar ala ca ma umileasca a tras mai slab asa ca am aparat. Cand i-am zis ca e fraier, a sarit cu pumnii..Mi-a rupt ochelarii, eu buza..
Toti colegii s-au udat de ras.. S-a trezit.."Prien"  
Dupa meciul ala au invat sa traga de la distanta, ca de aproape nu mai era prea sanatos. Asa e in fotbal. Da, am luat multe goluri. Dar am si aparat de cateva ori de aia se uitau luung..
Ideea e ca am iesit din "vai di mini si di mini." Am luptat, am dat si eu la bile, etc.. Pe scurt, mi-a placut.
Din ce ai scris pana acuma toti predecesorii si eu, spunem ca vedem ca dta ai ceva potential. Dar iesi dracului la cafteala. Da, o sa o si o incasezi. Garantat. Dar poate o sa si dai .
fetele.
Pasionat de electronica nu prea le bagam in seaman. Si am auzit ca radeau de mine.. Pana cand i-am facut televizorul uneia care mi-a zis ceva.. si dupa 2 secunde era pe covor.. nu mai zic unde ii ajunsesera chilotii.. pt ca nu ma interesa problema asta..nici pe ea..
Asa am realizat ca abia atunci fusese ceasul sa fie. Nu inainte. Si da, dupa am ratat si alte ocazii.. Si ce daca. Si alti mi-au zis ca si ei au ratat.
Asa am inteles ca uneori se dau duri pt ca sunt slabi.
Cu Istoria poti vraji multe fete. Nu cu date... batalii domnitori eroism in lupta..Nu cu" dulce si decorum e pro patria mori"
Ci cu costumele epocii, tu ai fi imbracata ca o domnita, cu rochie lunga, cu trena..o coafura model..la ochii tai mari si frumos la culoarea asta ar merge niste perle negre, sau turcoaze.. sau asa era corsetul, care cam stragea la piept,
Chiar ia sa vedem, am senzatia ce te cam strange tricoul, sa te ajut sa il scoti, vai ce frumos, pieptul tau seamna cu al statui lui Venus..
Ajuns aici, asa am o banuiala ca mai departe te violeaza ea.
In acest caz sfatul meu e accepti barbateste situatia si sa nu o reclami. Din contra sa ii explici ca nu prea ai inteles si sa o rogi sa mai repete.. explicatiile..
Ok, am scris prea multe. Tine minte ca trecut a trecut.
O cantareata avea o vorba" avec mes souvenirs j'ai allumĂŠ le feu"  . Edith Piaf. Chiar, ia studiaza un pic ce "Viata (deloc) in roz" a avut
Melodia se numeste "Nu, nu regret nimic".  http://www.lyricsman...edith_piaf.html  iar filmul este superb.. Asa ca si altii au suferit,  dar au invins, matalica, iesi dracului din cochilie si lupta.. .
Pt ca am pomenit de un film, mai vezi unul tot dupa un caz real. "Acolo sus cineva ma iubeste"  Fara misto, asa il cheama a catalog..
Vezi asculta ce ti-am scris, mediteaza si ..la dracu..

Editat de Prien, 04 ianuarie 2016 - 17:27.


#58
rick22

rick22

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Mesaje: 35
  • Înscris: 02.01.2016
Spunea cineva pe aici ca   daca arat bine si am statut social financiar cat de cat , fetele se vor bate pe mine indiferent ca scot pe gura numai perle. Pai scuze, dar mai bine stau singur si o dau la rate decat sa stau cu niste printese ipocrite care au doar interese carnale. Poate ca si eu ca oricare alt barbat am interese carnale, dar vreau si altceva de la o femeie, nu doar un ceva  machiat cu  o pereche de silicoane, fund bombat ca la Ecuador, craci  si par lung.  
Apoi, inca mai am pretentia sa cred ca nu toate fetele vor sa se dea drept sexul slab. Prefer o femeie independenta, emancipata, care sa se apere, sa se descurce pe cont propriu in orice situatie . Ce vreau eu e  una care doar sa ma iubeasca si atat, eventual  sa ne impartim responsabilitatile si sarcinile  in mod egal, nu sa ma intretina si nici sa nu o intretin eu pe ea.  Fiecare sa se descurce pe banii lui.   Nu cred in casnicia traditionala in care sa fiu obligat sa stau cu ea toata viata, sa fac copii, sa o intretin pe ea ca sa gospodareasca in casa.  Lumea s-a schimbat, traim alte vremuri si femeile s-au mai emancipat , fie ca ne place sau nu.

Eu nu accept sa stiu ca voi fi ala care sa aduca cei mai multi bani in casa asa cum nici ea nu ar trebui sa fie tratata ca o simpla gospodina sau ca un bibelou/papusa barbie  care  sa fie intretinuta .  

Eu caut fete frumoase, dar care sa fie si de calitate in privinta personalitatii, sa aiba o inteligenta medie, sa aiba caracter,  sa ma iubeasca,  sa am ce discuta cu ea, sa avem ceva hobby-uri si pasiuni comune,   sa stea cu mine la bine si la greu, sa-mi dea sfaturi cand sunt deprimat asa cum as proceda si eu,    preferabil, sa nu ajungem sa ne certam asa cum se cearta bunicii si parintii mei.  Asa, daca ar fi sa caut doar frumusete, ma duc mai bine  la escorte lunar/saptamanal pentru o ora de placere.  


As prefera orice decat o casnicie indelungata si amara asa cum au parintii sau bunicii mei.

Cand stiu ca iubirea reciproca a disparut, numai are rost sa continui relatia.  Si nici nu vreau sa oblig fata   sa stea cu mine.  Daca nu mai merge, asta e.



Multumesc pentru sfaturi, o sa incerc sa le aplic si sa uit de trecut.
Pentru inceput, o sa incerc sa intru pe piata muncii si in paralel sa termin facultatea pe care   am inceput-o  , chiar daca pare sa fie o inutilitate realistic vorbind. Mi se pare aiurea sa renunt tocmai cand mai am un singur semestru . Din vara o  sa am timp sa ma gandesc unde sa ma reprofilez: teatru, jurnalism, IT,  sau vreo meserie.

Editat de rick22, 04 ianuarie 2016 - 22:40.


#59
Damascus77

Damascus77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.911
  • Înscris: 11.07.2015
Eu zic ca n-ai nicio sansa.
Sincer iti spun, nu  ca sunt rau, sau vreau sa te necajesc. Asta cred eu ca e adevarul, ca n-ai nicio treaba, in  general.

Si mai cred ca o sa duci si tu cumva viata asta, o sa te insori, o sa muncesti, o sa ai o..anume familie.. Dar asta nu exclude faptul ca esti praf, profund afectat la tartacuta.
Din asta nu o sa-ti mai revii niciodata.

Editat de Damascus77, 04 ianuarie 2016 - 22:53.


#60
FAP

FAP

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 5.212
  • Înscris: 07.09.2009
Eu cred ca ai o sansa dar una mica ! Ceva probleme ai intr-adevarPosted Image  ! Asta o poti vedea singur si daca reusesti mai ai o sansa  ! Incearca sa-ti recitesti postarile dar CA SI CUM AI CITI DESPRE ALTUL , extrem de detasat si "caracterizeaza-l" pe tipul respectiv)!
Daca ajungi la concluzia urmatoare nu esti pierdut total :
Un tip se prezinta ca ratat , diliu, complexat, virgin , fara nici un prieten/prietena , fara realizari , fara calitati deosebite , fara un fizic deosebit , care face o facultate fara viitor , etc. !
Nici nu trec 24 de ore si dupa cateva incurajari tipul devine arogant si "de mare valoare" :
- peste "50 de ani" cand ma intalnesc cu unii ma "stropesc" pe ei
- ok am decis , maine imi iau job , poimaine fac alta facultate , peste "5 zile" ma fac patron , peste "10 zile" am bani si plec din tara asta de ....
- cand o sa am bani o sa ma "stropesc" pe printesele....care nu-mi respecta............
- deja vreau numai bunaciuni si cuminti si serioase si.......care sa fie numai cum vreau eu si sa-mi respecte mie conditiile , altfel le sfidez si ma duc la curve "de valoarea mea"
Posted Image
PS - Tie cate picioare in cap ti-ar veni sa-i dai tipului respectiv ???

Editat de FAP, 04 ianuarie 2016 - 23:35.


#61
MrReason

MrReason

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.266
  • Înscris: 08.10.2010
holy cow... in rezumat:

EA:
- sa fie frumoasa
- sa fie inteligenta
- sa te iubeasca (dar sa nu aiba pretentii de casatorie - lol de lol - oricum, poti sta linistit)
- sa fie puternica, sa se apere singura (Posted Image)
- sa castige suficient
- sa stea cu tine la bine si la greu

TU
- muci financiar, sa nu aiba pretentii sa aduci bani mai multi(dar totusi sa stea cu tine la bine si la greu)
- neatragator fizic si slab (adica, "sa se apere singura" - asta cam e de coma, nu stiu daca realizezi)
- nu ai pretentii sa se duca "la cratita" (singurul lucru ok, dar nu esti tu singurul nici pe departe)
- tot felul de (alte) mofturi (sa-ti dea sfaturi cand esti deprimat, sa discutati lucruri comune, sa nu aiba cine stie ce pretentii de sex., ec)

are you for fucking real? esti chiar mai praf decat dadeai impresaia in postul initial... Posted Image ai o varza de idei in cap... pai tu ai impresia ca doar alea siliconate/bagaboante vor un mascul care sa le ofere ceva? ai impresia ca alea urate nu vor sex? la ce pretentii emiti, vrei gagica beton cu o gramada de calitati... pai la curul alora se face coada uriasa de pretendenti... de ce crezi ca te-ar alege pe tine? e legea cererii si ofertei, ca la piata (apropo de femeile emancipate, pragmatice)... Posted Image

ps. deci da, cred ca era buna ideea cu escortele, alea-s viitorul tau

Editat de MrReason, 05 ianuarie 2016 - 01:40.


#62
Purpura

Purpura

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.818
  • Înscris: 14.02.2014

View Postrick22, on 04 ianuarie 2016 - 22:32, said:

Spunea cineva pe aici ca   daca arat bine si am statut social financiar cat de cat , fetele se vor bate pe mine indiferent ca scot pe gura numai perle. Pai scuze, dar mai bine stau singur si o dau la rate decat sa stau cu niste printese ipocrite care au doar interese carnale. Poate ca si eu ca oricare alt barbat am interese carnale, dar vreau si altceva de la o femeie, nu doar un ceva  machiat cu  o pereche de silicoane, fund bombat ca la Ecuador, craci  si par lung.  
Apoi, inca mai am pretentia sa cred ca nu toate fetele vor sa se dea drept sexul slab. Prefer o femeie independenta, emancipata, care sa se apere, sa se descurce pe cont propriu in orice situatie . Ce vreau eu e  una care doar sa ma iubeasca si atat, eventual  sa ne impartim responsabilitatile si sarcinile  in mod egal, nu sa ma intretina si nici sa nu o intretin eu pe ea.  Fiecare sa se descurce pe banii lui.   Nu cred in casnicia traditionala in care sa fiu obligat sa stau cu ea toata viata, sa fac copii, sa o intretin pe ea ca sa gospodareasca in casa.  Lumea s-a schimbat, traim alte vremuri si femeile s-au mai emancipat , fie ca ne place sau nu.

Eu nu accept sa stiu ca voi fi ala care sa aduca cei mai multi bani in casa asa cum nici ea nu ar trebui sa fie tratata ca o simpla gospodina sau ca un bibelou/papusa barbie  care  sa fie intretinuta .  

Eu caut fete frumoase, dar care sa fie si de calitate in privinta personalitatii, sa aiba o inteligenta medie, sa aiba caracter,  sa ma iubeasca,  sa am ce discuta cu ea, sa avem ceva hobby-uri si pasiuni comune,   sa stea cu mine la bine si la greu, sa-mi dea sfaturi cand sunt deprimat asa cum as proceda si eu, preferabil, sa nu ajungem sa ne certam asa cum se cearta bunicii si parintii mei.  Asa, daca ar fi sa caut doar frumusete, ma duc mai bine  la escorte lunar/saptamanal pentru o ora de placere.  


As prefera orice decat o casnicie indelungata si amara asa cum au parintii sau bunicii mei.

Cand stiu ca iubirea reciproca a disparut, numai are rost sa continui relatia.  Si nici nu vreau sa oblig fata   sa stea cu mine.  Daca nu mai merge, asta e.

Stai ca nu inteleg. Daca ele te aleg pe tine pr baza fizicului,  sunt "printese ipocrite". Daca tu vrei una frumoasa, e ok, nu esti "print ipocrit". Tu nu intelegi ca oamenii cer si ofera. Tu vrei sa ti se dea totul fara sa oferi nimic. Oh, nimic cu exceptia sufletului tau care e exceptional si compenseaza pentru tot. Iar daca fetele nu vad asta, e pentru ca sunt pitipoance superficiale.

View Postmayte_22, on 04 ianuarie 2016 - 14:05, said:

- Nu cred ca este cazul de consultat un psiholog / psihiatru - problemele tale nu sunt chiar atat de grave, foarte multa lume s-a confruntat cu ele in trecut.
Inca ceva: au fost oameni care au suferit adevarate traume in viata lor, au asistat la moartea parintilor lor, au fost abuzati, au fost abandonati de parinti, au crescut prin orfelinate sau pe strada, etc... Acestea sunt doar cateva exemple de cazuri cu adevarat grave care au nevoie de consiliere.


I-ai dat multe sfaturi bune, dar aici ai zbarcit-o rau. In primul rand, i-ai trimis mesajul ca suferinta lui nu e importanta si ca nu conteaza la fel de mult ca a altor oameni. Or, nu este asa. Fiecare om are traumele lui si, oricat de mult am vrea eu, nu sunt cuantificabile. Omnul nu e aparat sa zici ca, ah, ti s-a intamplat chestia X, deci tu trebuie sa reactionezi cu nivelul de durere D. Unii sunt tari si trec prin multe cu bine, altii sunt sensibili sau neadaptati si sunt raniti cu usurinta de lucruri care noua ni se par lipsite de importanta.

Oamenii care-m ziceau mie sa trec peste depresie insirandu-mi cate lucruri am mi-au facut mai mult rau decat cei care au inteles ca problema e mult mai complicata decat pare.

#63
Judith

Judith

    Iubita mileniului

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 10.477
  • Înscris: 17.12.2008
Ce-i asta, un djl care a reusit sa mearga la curve acum 8 ani gen?

#64
danutz96

danutz96

    Iritabil

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 5.713
  • Înscris: 17.12.2009
Lol Judith
On: măcar nu ești gay.

#65
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 50.362
  • Înscris: 20.10.2015

View Postrick22, on 04 ianuarie 2016 - 22:32, said:

Eu nu accept sa stiu ca voi fi ala care sa aduca cei mai multi bani in casa asa cum nici ea nu ar trebui sa fie tratata ca o simpla gospodina sau ca un bibelou/papusa barbie  care  sa fie intretinuta .  

Eu caut fete frumoase, dar care sa fie si de calitate in privinta personalitatii, sa aiba o inteligenta medie, sa aiba caracter,  sa ma iubeasca,  sa am ce discuta cu ea, sa avem ceva hobby-uri si pasiuni comune,   sa stea cu mine la bine si la greu, sa-mi dea sfaturi cand sunt deprimat asa cum as proceda si eu, preferabil, sa nu ajungem sa ne certam asa cum se cearta bunicii si parintii mei.  Asa, daca ar fi sa caut doar frumusete, ma duc mai bine  la escorte lunar/saptamanal pentru o ora de placere.  

As prefera orice decat o casnicie indelungata si amara asa cum au parintii sau bunicii mei.

Tu? Tu, ce oferi?
Pentru ce s-ar uita cineva la tine?
Cu ce ai putea sa surprinzi placut pe cineva?

Stiu ce o sa citesc. Tu esti ghinionist ca nu te-ai nascut in familia lui Voiculescu. Mai mult de atat n-am vazut la tine.

Pana la urma tu ce vrei?
Decoamdata femeile pentru tine sunt tabu, nu te apropia de ele.
Vindeca-te pe tine intai, ia-o treptat.
Dovedeste-ti ca poti sa faci ceva.
Ti-am dat mura-n gura ce ai de facut MAINE, sa iei hobby-ul, placerea si sa incerci sa scoti bani din ea sa poti exista.
Apoi, ai dreptul sa te gandesti si la altceva.

#66
rick22

rick22

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Mesaje: 35
  • Înscris: 02.01.2016

View PostDamascus77, on 04 ianuarie 2016 - 22:53, said:

Eu zic ca n-ai nicio sansa.
Sincer iti spun, nu  ca sunt rau, sau vreau sa te necajesc. Asta cred eu ca e adevarul, ca n-ai nicio treaba, in  general.

Si mai cred ca o sa duci si tu cumva viata asta, o sa te insori, o sa muncesti, o sa ai o..anume familie.. Dar asta nu exclude faptul ca esti praf, profund afectat la tartacuta.
Din asta nu o sa-ti mai revii niciodata.
Nu mai bine mi-ai sugera si niste metode de sinucidere daca tot o dai in trolleala?  
Praf esti tu ca nu esti capabil sa dai un sfat, ci doar sa jignesti ca tot romanu' cocalar.  


View PostFAP, on 04 ianuarie 2016 - 23:31, said:

Eu cred ca ai o sansa dar una mica ! Ceva probleme ai intr-adevar  ! Asta o poti vedea singur si daca reusesti mai ai o sansa  ! Incearca sa-ti recitesti postarile dar CA SI CUM AI CITI DESPRE ALTUL , extrem de detasat si "caracterizeaza-l" pe tipul respectiv)!
Daca ajungi la concluzia urmatoare nu esti pierdut total :
Un tip se prezinta ca ratat , diliu, complexat, virgin , fara nici un prieten/prietena , fara realizari , fara calitati deosebite , fara un fizic deosebit , care face o facultate fara viitor , etc. !
Nici nu trec 24 de ore si dupa cateva incurajari tipul devine arogant si "de mare valoare" :
- peste "50 de ani" cand ma intalnesc cu unii ma "stropesc" pe ei
- ok am decis , maine imi iau job , poimaine fac alta facultate , peste "5 zile" ma fac patron , peste "10 zile" am bani si plec din tara asta de ....
- cand o sa am bani o sa ma "stropesc" pe printesele....care nu-mi respecta............
- deja vreau numai bunaciuni si cuminti si serioase si.......care sa fie numai cum vreau eu si sa-mi respecte mie conditiile , altfel le sfidez si ma duc la curve "de valoarea mea"
PS - Tie cate picioare in cap ti-ar veni sa-i dai tipului respectiv ???

Pai si nu as avea dreptul sa ma stropesc pe ei ca razbunare? Ca in fond, sunt pe lumea asta pesti mici si aia mari care ii mananca. Si eu trebuie sa cresc sa-i mananc pe ei ca sa supravietuiesc.

Mi-a trimis cineva un bun material cum astia ca voi care incercati sa va purtati precum pradatorii, atacandu-i pe cei slabi.  



View PostMrReason, on 05 ianuarie 2016 - 01:37, said:

holy cow... in rezumat:
EA:
- sa fie frumoasa
- sa fie inteligenta
- sa te iubeasca (dar sa nu aiba pretentii de casatorie - lol de lol - oricum, poti sta linistit)
- sa fie puternica, sa se apere singura ()
- sa castige suficient
- sa stea cu tine la bine si la greu
TU
- muci financiar, sa nu aiba pretentii sa aduci bani mai multi(dar totusi sa stea cu tine la bine si la greu)
- neatragator fizic si slab (adica, "sa se apere singura" - asta cam e de coma, nu stiu daca realizezi)
- nu ai pretentii sa se duca "la cratita" (singurul lucru ok, dar nu esti tu singurul nici pe departe)
- tot felul de (alte) mofturi (sa-ti dea sfaturi cand esti deprimat, sa discutati lucruri comune, sa nu aiba cine stie ce pretentii de sex., ec)
are you for fucking real? esti chiar mai praf decat dadeai impresaia in postul initial...  ai o varza de idei in cap... pai tu ai impresia ca doar alea siliconate/bagaboante vor un mascul care sa le ofere ceva? ai impresia ca alea urate nu vor sex? la ce pretentii emiti, vrei gagica beton cu o gramada de calitati... pai la curul alora se face coada uriasa de pretendenti... de ce crezi ca te-ar alege pe tine? e legea cererii si ofertei, ca la piata (apropo de femeile emancipate, pragmatice)...
ps. deci da, cred ca era buna ideea cu escortele, alea-s viitorul tau

Tu n-ai inteles, reciteste ce am scris.
Ca sa recapitulez pe scurt:
-nu am mentionat nicaieri ca eu sa fiu muci financiar si eu sa o intretin, ci amandoi sa avem responsabilitati egal impartite, sa nu ne intretinem financiar reciproc, ci sa existe doar o relatie de iubire si atat

Praf esti tu ca nu esti in stare sa intelegi un text.

View PostTsunnnami, on 05 ianuarie 2016 - 03:41, said:

Decoamdata femeile pentru tine sunt tabu, nu te apropia de ele.
Vindeca-te pe tine intai, ia-o treptat.


Oricum as vrea sa ma feresc de ele, prefer mai degraba compania unei curve de lux pe care sa o platesc cu bani stransi pe parcursul unor luni decat cea a unei pitzipoance care ar pretinde ca ma iubeste, dar in realitate au doar interese financiare si/sau carnale. Sau mai bine o dau la rate.....sincer. Eu nu am nevoie de o relatie de genu' asta.  Mai bine singur toata viata si ma concentrez doar pe cariera, iar pentru placere, apelez la  la  prostituate.  




Rog un moderator sa inchida threadul  ca deja ajunge loc de scuipat pentru unii care se plictisesc extraordinar de bine  , am primit suficiente sfaturi bune in primele  trei   pagini , ceva PM-uri incurajatoare   si stiu ca trebuie momentan sa ma axez pe cariera.

Editat de rick22, 05 ianuarie 2016 - 07:44.


#67
rick22

rick22

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Mesaje: 35
  • Înscris: 02.01.2016
Ca incheiere: onteleg ca sa nu ma apropii de  pipitze care secatuiesc babalacii bogati de bani.....dar totusi, sa nu ma apropii in general nici macar de alea normale?
Pana mea, ce sunt ele de le sacralizezi atat? ZEITE?
Tu uiti ca si ele sunt tot oameni care trag basini si mananca, si dorm si respira?

#68
eStev

eStev

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.085
  • Înscris: 06.09.2012
Pai si atunci care-i problema?

#69
MrReason

MrReason

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 9.266
  • Înscris: 08.10.2010

View Postrick22, on 05 ianuarie 2016 - 09:02, said:

Ca incheiere: onteleg ca sa nu ma apropii de  pipitze care secatuiesc babalacii bogati de bani.....dar totusi, sa nu ma apropii in general nici macar de alea normale?
Pana mea, ce sunt ele de le sacralizezi atat? ZEITE?
Tu uiti ca si ele sunt tot oameni care trag basini si mananca, si dorm si respira?
Nu, nu intelegi chiar nimic. Adica esenta, cerere-oferta. Nu e vorba de pipite si nu e vorba de a secatui bogati de bani, ci de faptul ca insiri pretentii si nu oferi mai nimic. Tu vrei femei frumoase, iar majoritatea femeilor frumoase, cat se poate de normale. au si ele pretentii la schimb caci au de unde alege. Pur si simplu e o realitate pe care o accepti sau nu, incerci sa te adaptezi la ea, sau te lamentezi aiurea la nesfarsit. .

#70
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 8.877
  • Înscris: 11.12.2006
Amice, multi de aici, inclusiv eu, te-am luat in serios si am sarit sa te ajutam. Fiecare cu sfatul si parerea lui.
Dar ultimele postari ale dumitale m-au facut sa ma gandesc ca mi-am tocit degeaba tastatura.
Adevarul e ca o frecam, pt ca asteptam sa sune telefonul sa ma cheme in sediul mare..

Eu, hoasca batrana, garatez ca ce ceri dta nu o sa ai .
Fete frumoase. Alea sunt curtate de aia cu bani si experienta la vrajit. Despre cati bani ai dta, pot sa imi imaginez..
Despre cum sa  le vorbesti ca sa le faci sa se dezbrace, sa sarim peste, pt ca mi-e clar,..
Asa ca pt inceput eu m-as gandi la un care nu arata chiar ca un miss. Cred ca matalica pur si simplu nu intelegi ca o tipa mai putin frumoasa, ar da-o mai repede.. Pt ca o "mananca" si pe ea,.
Nu pt ca e curva, ci pt ca e femeie, adica o fiinta omeneasca cu nevoi normale, inclusiv sexuale..
Asa ca daca i-ai spune pt mine esti cea mai frumoasa..si pt ea ai fi frumosul ei.
Si cum altul nu o curteaza, decat sa viseze dupa un print calare pe un cal alb, mai bine cu asta o noapte fierbinte, ca poate o are de cal..
Sincer, eu cred ca femeia ii arata barbatului ca e disponibila.. Si ca il straneste, cu un zambet, cu aratatul unui picior, al unui san, asa (ca) din greseala..Dar trebuie sa vezi asta..

Bani. Pt astia trebuie sa aia talent sa ii faci. Eu am depanat in draci. Am castigat bine, dar nu ca altii. pt ca nu am talentul sa ii fac.
Gata telefonul. Oricum Adio,

#71
Pengoon

Pengoon

    Ударник

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 6.939
  • Înscris: 11.06.2003

View Postrick22, on 05 ianuarie 2016 - 09:02, said:

Ca incheiere: onteleg ca sa nu ma apropii de  pipitze care secatuiesc babalacii bogati de bani.....dar totusi, sa nu ma apropii in general nici macar de alea normale?
Pana mea, ce sunt ele de le sacralizezi atat? ZEITE?
si la alea normale se dau altii cu un profil mai de success. cum tu nu vrei sa-ti imbunatatesti atractivitatea si profilul tau e jos de tot in lista, nu-ti prea ramane nimic. cam asta ti-a zis toata lumea.

#72
10nut

10nut

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.482
  • Înscris: 11.10.2006

View Postrick22, on 04 ianuarie 2016 - 01:51, said:

Am mentionat ca vreau doar  sa muncesc doar pentru o ora de placere lunara......mai benefica decat o relatie sau o casnicie pe interese care sa-mi faca nervi.

Pe plan sentimental, îți promit că vei avea probleme dacă vei mai gândi așa. Ai de meditat mult. Din păcate n-ai primit o educație potrivită din partea părinților.
Totuși tu ai o vârstă la care ar trebui să realizezi ce este bine și ce este rău.

View Postrick22, on 05 ianuarie 2016 - 07:31, said:

Oricum as vrea sa ma feresc de ele, prefer mai degraba compania unei curve de lux pe care sa o platesc cu bani stransi pe parcursul unor luni decat cea a unei pitzipoance care ar pretinde ca ma iubeste, dar in realitate au doar interese financiare si/sau carnale. Sau mai bine o dau la rate.....sincer. Eu nu am nevoie de o relatie de genu' asta.  Mai bine singur toata viata si ma concentrez doar pe cariera, iar pentru placere, apelez la  la  prostituate.

L-am citat ca pe un exemplu negativ. De asta geme lumea de proști, fiindcă sunt mulți care aprobă că este mai convenabil să mergi la o prostituată, decât să încerci să-și facă o relație adevărată. Am ajuns mai rău decât câinii, iar  tu, fără supărare te îndrepți către un drum rău.

Editat de 10nut, 05 ianuarie 2016 - 12:21.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate