Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Valori ok fibra?

recomandare smartwatch copil

Viata traita asa cum vrei tu vs v...

Melodie dance veche
 RIP Shifty Shellshock

Daca nu ar conta salariul, ce mes...

Racordare la apa termosemineu

Mi-am luat 4x4 si vreau sa-l testez
 Recomandare laptop cu luminozitat...

Cautarea pe google android nu merge

Caut serviciu serios de captura v...

Frauda magazin online
 AC Woods Venezia Smart - nu races...

podea ciment denivelata

Îndepartare bule folie reflectoriz...

Revista imobiliara cu poze... cir...
 

Romtelecom va lansa o nouă platformă TV în anul 2011.

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
martonz

martonz

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,716
  • Înscris: 08.05.2004

Romtelecom va lansa o noua platforma TV in urmatoarele luni.

Romtelecom va concedia pana la 1400 de angajati in anul 2011 in incercarea de reducere a costurilor si crestere a eficientei

Romtelecom va disponibiliza intre 1000 si 1400 de angajati in acest an in urma unor proiecte care vizeaza reducerea costurilor si eficientizarea activitatii, a anuntat marti operatorul. Romtelecom a demarat peste 20 de proiecte de transformare care se vor derula pana in anul 2013 si care vizeaza imbunatatirea proceselor, de la vanzari pana la ciclul de instalare, cresterea eficientei in call-centere si magazine sau simplificarea portofoliului de produse.

"Toate eforturile de transformare din anii precedenti nu au fost in van deoarece, fara masurile pe care le-am luat in trecut, nu am fi fost capabili sa facem fata conditiilor economice care s-au inrautatit de-a lungul ultimilor ani si sa atingem aproximativ cate 1 milion de clienti pentru serviciile de internet broadband si de televiziune. Costurile au devenit prioritatea maxima, data fiind puterea de cumparare redusa a clientilor si asteptarile acestora de a avea preturi mici si servicii de calitate", a declarat Yorgos Ioannidis, director general al Romtelecom.

1.400 de angajati au parasit Romtelecom in 2010. Dintre acestia 400 au fost transferati catre Ericsson

Oficialii Romtelecom au precizat pentru HotNews.ro ca la sfarsitul anului trecut numarul total angajatilor ajunsese la 8.600 de persoane. In anul 2010, aproximativ 1.400 de salariati au plecat din Romtelecom, astfel:

    circa 600 de angajati au fost disponibilizati in urma unui proiect de restructurare tehnica, in urma caruia operatorul a trecut la unitati tehnice de teren formate dintr-o singura persoana (fata de doi angajati anterior).

    400 de angajati din departamentele de comutatie si electroalimentare au fost transferati catre Ericsson, in cadrul unui proiect de externalizare de servicii.

    alti 400 de angajati au plecat in urma unui program de disponibilizari voluntare.

"In afara de compensatii se mai face un program de replasare pentru gasirea unui loc de munca. Anul trecut, din cei 1.000 de angajati disponibilizati, 700 de persoane au acceptat sa intre in acest program, iar dintre acestia circa 400 de angajati si-au gasit un nou loc de munca in patru domenii: telecom, industria energetica si producatoare, transport si distributie si in servicii", a declarat pentru HotNews.ro Cristina Popescu, directorul de comunicare al Romtelecom.

Transformarile trebuie sa continue. Romtelecom pregateste lansarea unei noi platforme TV

Transformarile in Romtelecom vor continua si in viitor, aceasta fiind "singura modalitate prin care putem sa fim in continuare competitivi pe piata romaneasca", spune seful Romtelecom.

    "Interesul nostru pe termen lung este sa avem o companie viabila, puternica si activa pe piata - aceste proiecte nu presupun doar reducerea numarului de angajati. Totusi, multe dintre proiectele pe care le avem in vedere implica si o reducere de posturi, avand in vedere ca obiectivul nostru este sa fim capabili sa facem mai mult cu resurse mai putine", a precizat Yorgos Ioannidis.

Pentru perioada urmatoare, principalele prioritati pentru Romtelecom vor ramane internetul broadband si serviciile TV, iar in urmatoarele luni operatorul vrea sa lanseze o noua platforma TV.

"Lucram deja la o platforma TV care va fi lansata in curand si vom continua sa extindem optiunile online pentru clienti, care au avut pana acum rezultate peste asteptari", a mai spus Yorgos Ioannidis, directorul general al Romtelecom.


Pe piata serviciilor TV, Romtelecom activeaza pe segmentele de transmisie TV prin satelit ( D.T.H - prin platforma Dolce), prin I.P.TV si prin cablu (gratie NextGen Communications, compania de cablu a operatorului). Datele O.T.E arata ca la sfarsitul trimestrul trei al anului trecut, Romtelecom avea peste un milion de abonati D.T.H si I.P.TV.
Sursa: http://economie.hotn...-eficientei.htm

Quote

Romtelecom va lansa o noua platforma TV in 2011

http://www.pixelulal...rma-tv-in-2011/

Edited by megafanro, 12 January 2011 - 23:36.


#2
bukovina3

bukovina3

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 14.03.2010
vor face rebranding la programele boom. nu lanseaza nimic nou.

#3
scorpyo

scorpyo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,461
  • Înscris: 14.01.2008
oare sa fie din februarie?..ca si asa am citit pe undeva ca parca atunci vor fi ceva miscari....

#4
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

View Postmartonz, on 12th January 2011, 11:46, said:

Romtelecom va lansa o noua platforma TV in anul 2011.

Romtelecom,  cel mai mare operator de comunicatii fixe din Romania, va continua si  anul acesta imbunatatirea ofertei comune cu COSMOTE Romania si  dezvoltarea serviciilor de televiziune si internet.

“Lucram deja la o platforma TV care va fi lansata in curand si vom  continua sa extindem optiunile online pentru clienti, care au avut pana  acum rezultate peste asteptari,” a declarat Yorgos Ioannidis, Director  General Romtelecom. El concluzioneaza ca “ anul 2011 este un alt an plin de  provocari pentru Romtelecom, dar compania si-a dovedit deja capacitatea  de a se reinventa si am incredere ca o va face din nou. Pe de alta  parte, fiecare dintre noi are propriile sale provocari, de a intelege ca  schimbarea si transformarea sunt acum „numele jocului” si trebuie sa ne  dezvoltam abilitatile de a le face fata.”

Se estimeaza ca pentru acest an impactul privind personalul va atinge  intre 1000 si 1400 de pozitii care vor fi reduse la nivelul intregii  companii.

“Interesul nostru pe termen lung este sa avem o companie viabila,  puternica si activa pe piata – aceste proiecte nu presupun doar  reducerea numarului de angajati. Totusi, multe dintre proiectele pe care  le avem in vedere implica si o reducere de posturi, avand in vedere ca  obiectivul nostru este sa fim capabili sa facem mai mult cu resurse mai  putine. Pentru a va da un exemplu, la acest moment avem cateva mii de  optiuni de produse in sistemele noastre IT si ne-am propus sa le reducem  masiv in anul 2011, in primul rand pentru a-i ajuta pe clienti sa aleaga mai  usor, dar si pentru a reduce costurile pe care le avem cu mentinerea  tuturor acestor produse. Aceasta va implica in mod evident o nevoie mai  redusa de personal care sa se ocupe de aceste produse,” a explicat  Yorgos Ioannidis, Director General Romtelecom.

Pe langa eforturile de reducere a costurilor, compania se va  concentra de asemenea asupra dezvoltarii de noi servicii si oferte, noi  modalitati de a-si servi clientii, precum si de investitii in  infrastructura pentru a incuraja oferirea de servicii adecvate  clientilor sai.

Edited by megafanro, 12 January 2011 - 14:24.


#5
scorpyo

scorpyo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,461
  • Înscris: 14.01.2008

View Postmegafanro, on 12th January 2011, 14:22, said:

Romtelecom va lansa o noua platforma TV in anul 2011.

Romtelecom,  cel mai mare operator de comunicatii fixe din Romania, va continua si  anul acesta imbunatatirea ofertei comune cu COSMOTE Romania si  dezvoltarea serviciilor de televiziune si internet.

“Lucram deja la o platforma TV care va fi lansata in curand
Se va rebrand-ui Boom in Nextgen Satelit si va fi pe Amos?  :naughty:

#6
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,228
  • Înscris: 05.05.2003
Intr-un document intern se vorbeste despre incetarea colaborarii cu Spacecom... imediat dupa finalizarea operatiunii de mutare a antenelor pe Hellas deci este exclus sa ramana si pe Amos, cu alta platforma.
Poate se baga pe DVB-T... ceva low cost cu 15-20 canale
Le-ar lua cablistilor un sfert din abonati daca ar lansa un abonament cu 8-9 lei lunar

#7
drag16

drag16

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,058
  • Înscris: 26.04.2009

View Postscorpyo, on 12th January 2011, 15:20, said:

Se va rebrand-ui Boom in Nextgen Satelit si va fi pe Amos?  :naughty:
COSMOsTEve .La vremuri NOI tot...NOI. Vorbind serios cred ca asa cum este peste tot, DVB-T-ul va lua ..caimacul in viitor.

Edited by drag16, 12 January 2011 - 15:45.


#8
scorpyo

scorpyo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,461
  • Înscris: 14.01.2008
DVB-T va fi doar din 2013,nu? Acum fiind doar TVR in DVB-T....Sau ma insel eu?

...si ei vorbesc de lansarea in anul asta de o noua platforma...

Daca gresesc imi cer scuze -_-

Edited by scorpyo, 12 January 2011 - 16:03.


#9
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,924
  • Înscris: 06.04.2005
In comunicatul de presa spune asa:

Quote

Internetul broadband și serviciile TV rămân priorități pentru Romtelecom în evoluția sa către statutul de furnizor de divertisment electronic. Pe de altă parte, noi servicii precum cele online vor rămâne priorități pentru Romtelecom. “Lucrăm deja la o platformă TV care va fi lansată în curând și vom continua să extindem opțiunile online pentru clienți, care au avut până acum rezultate peste așteptări,” a declarat Yorgos Ioannidis, Director General Romtelecom.

http://www.romteleco...2-ianuarie-2011

de unde zic eu ca reiese ca e vorba de o platforma TV online.

#10
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,228
  • Înscris: 05.05.2003
Sau lansarea IPTV la nivel national (in 30-40 orase mari)... tot intr-un document intern de la Boom se spune ca cei ce nu vor avea pozitie pentru Hellas, vor fi trecuti la platforma IPTV Romtelecom

#11
New_view

New_view

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,951
  • Înscris: 18.10.2008

View Postmartonz, on 12th January 2011, 11:46, said:

Romtelecom va lansa o noua platforma TV in 2011
http://www.
Spoiler
.ro/2011/01/12/r...rma-tv-in-2011/

Stirea asta provine de aici:

Quote

Transformarile trebuie sa continue. Romtelecom pregateste lansarea unei noi platforme TV

Transformarile in Romtelecom vor continua si in viitor, aceasta fiind "singura modalitate prin care putem sa fim in continuare competitivi pe piata romaneasca", spune seful Romtelecom..

"Interesul nostru pe termen lung este sa avem o companie viabila, puternica si activa pe piata - aceste proiecte nu presupun doar reducerea numarului de angajati. Totusi, multe dintre proiectele pe care le avem in vedere implica si o reducere de posturi, avand in vedere ca obiectivul nostru este sa fim capabili sa facem mai mult cu resurse mai putine", a precizat Yorgos Ioannidis.

Pentru perioada urmatoare, principalele prioritati pentru Romtelecom vor ramane internetul broadband si serviciile TV, iar in urmatoarele luni operatorul vrea sa lanseze o noua platforma TV.

"Lucram deja la o platforma TV care va fi lansata in curand si vom continua sa extindem optiunile online pentru clienti, care au avut pana acum rezultate peste asteptari", a mai spus Yorgos Ioannidis, directorul general al Romtelecom.

Pe piata serviciilor TV, Romtelecom activeaza pe segmentele de transmisie TV prin satelit ( DTH - prin platforma Dolce), prin IPTV si prin cablu (gratie NextGen Communications, compania de cablu a operatorului). Datele OTE arata ca la sfarsitul trimestrul trei al anului trecut, Romtelecom avea peste un milion de abonati DTH si IPTV.


Sursa: http://economie.hotn...-eficientei.htm


New View

Edited by New_view, 12 January 2011 - 19:08.


#12
ParapantaFlavia

ParapantaFlavia

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,251
  • Înscris: 20.10.2008
3-4 rețele de telefonie, vre-o 5 platforme tv... Da' clientu' e unul singur!

#13
ramiz

ramiz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,897
  • Înscris: 25.12.2010
ROMTELECOM  a cistigat o licitatie de  420.000 euro pentru furnizarea de servicii tv in caminele ASE. sursa : daily business :naughty:

#14
ParapantaFlavia

ParapantaFlavia

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,251
  • Înscris: 20.10.2008
Care cămine ale ase? Alea din Tei?

#15
martonz

martonz

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,716
  • Înscris: 08.05.2004

View PostNew_view, on 12th January 2011, 19:07, said:

Stirea asta provine de aici:

Sursa: http://economie.hotn...-eficientei.htm</div>

New View

Nu chiar de acolo vine, dar nu conteaza...

#16
wirespot

wirespot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,654
  • Înscris: 23.09.2002

View Postrz, on 12th January 2011, 16:38, said:

Intr-un document intern se vorbeste despre incetarea colaborarii cu Spacecom... imediat dupa finalizarea operatiunii de mutare a antenelor pe Hellas deci este exclus sa ramana si pe Amos, cu alta platforma.
Poate se baga pe DVB-T... ceva low cost cu 15-20 canale
Le-ar lua cablistilor un sfert din abonati daca ar lansa un abonament cu 8-9 lei lunar

Pe ce infrastructură?

View Postrz, on 12th January 2011, 19:43, said:

Sau lansarea IPTV la nivel national (in 30-40 orase mari)... tot intr-un document intern de la Boom se spune ca cei ce nu vor avea pozitie pentru Hellas, vor fi trecuti la platforma IPTV Romtelecom

Nu există infrastructură care să ducă IPTV ca lumea.

Însă ideea de mai sus nu e rea. Infrastructura existentă poate duce probabil un pachet IPTV mic (ca număr de canale) la calitate mediocră, cu niște facilități interactive lipite deasupra. Depinde cine-i targetul.

Dacă-i așa, nu va fi în niciun caz vreun serviciu premium, ci ceva cu care se vor lupta să muște din RDS. Deci low-cost, calitate la limită, plus interactivitate. Ar putea merge.

#17
Neaceasca85

Neaceasca85

    Jos Ursula!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,640
  • Înscris: 14.10.2008
Trecand in aceasta seara pe langa o agentie de pariuri sportive din Slatina mi-a sarit in ochi o a doua antena de Romtelecom Dolce instalata pe alt satelit cu o diferenta mare de pozitie fata de cea de pe Hellas montata la deschiderea agentiei in luna mai 2010. Si mi-a venit in minte titlul acestui topic, pe care nu-l citisem pana acum, si aici scrie ca nu va ramane nimic pe Amos, oare de ce canale sportive au neaparata nevoie acum, probabil Boom Sport One daca mai emite, ca Dolce e clar instalat pentru Dolce Sport, initial pentru Telesport.

#18
Ghepardi

Ghepardi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 812
  • Înscris: 23.02.2009

Romtelecom ar putea lansa o platformă de web TV.

Romtelecom, numărul trei pe piața locală de servicii TV, ar putea lansa în acest an o platformă web TV, ca parte a efortului companiei de a-și mări numărul de clienți și sursele de venituri, potrivit datelor publicate de companie privind strategia pe anul curent.  "Lucrăm deja la o platformă TV care va fi lansată în curând și vom continua să extindem opțiunile online, care au avut până acum rezultate peste așteptări," a declarat Yorgos Ioannidis, directorul general al Romtelecom, fără a oferi alte detalii.


Compania oferă deja servicii de televiziune prin cablu, satelit și IPTV astfel că este foarte probabil ca noua platformă de servicii de televiziune să fie una online, accesibilă prin web.

  Televiziunea furnizată prin internet promite să fie pentru operatorii telecom ce nu a reușit să fie I.P.TV, adică o nouă sursă, consistentă, de venituri. Din ce în ce mai mulți operatori telecom se îndreaptă spre aceasta zonă, a conținutului video accesibil indiferent de locație sau de rețeaua operatorului la care s-au abonat utilizatorii. Este modelul de business al Google, care a crescut în baza rețelelor și serviciilor de date construite și furnizate gratuit de operatorii telecom. Spre deosebire de o platformă I.P.TV, care e disponibilă doar pentru clienții serviciilor de internet ai operatorului, o platformă web TV le permite clienților să acceseze serviciul indiferent de furnizor.

  Teoretic, o platformă web TV poate furniza atât conținut gratuit, cât și contra cost, utilizatorul plătind pentru fiecare producție pe care dorește să o vizioneze. În cazul conținutului TV gratuit veniturile pot fi asigurate din mesaje publicitare. Vizionarea se poate face atât pe P.C., laptop sau tabletă, cât și direct la televizor, prin folosirea unui set-top-box.

La nivel mondial, un studiu al companiei de cercetare T.D.G ( The Diffusion Group) estimează că veniturile din furnizarea de video prin internet vor crește de șase ori până în anul 2014, ajungând la 5,7 mld. $.

  Reprezentanții Romtelecom nu au dorit să ofere mai multe detalii despre planurile legate de noua "platforma TV".

Romtelecom avea la finele lunii septembrie 2010 puțin peste un milion de clienți pentru serviciile de televiziune, fiind astfel numărul trei pe piața locală de profil, după R.C.S.&R.D.S (peste 2,7 milioane de clienți) și U.P.C. (1,15 milioane de clienți).

Sursa: http://www.zf.ro/bus...-web-tv-7886159

Edited by megafanro, 15 January 2011 - 03:18.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate