Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Melodie dance veche

RIP Shifty Shellshock

Daca nu ar conta salariul, ce mes...

Racordare la apa termosemineu
 Mi-am luat 4x4 si vreau sa-l testez

Recomandare laptop cu luminozitat...

Cautarea pe google android nu merge

Caut serviciu serios de captura v...
 Frauda magazin online

AC Woods Venezia Smart - nu races...

podea ciment denivelata

Îndepartare bule folie reflectoriz...
 Revista imobiliara cu poze... cir...

Recomandare soundbar pentru laptop

Veți renunța in 2025 la...

Coaxial pentru cablare casa
 

Agro Channel a primit licență de la C.N.A.

- - - - -
  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#1
Ghepardi

Ghepardi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 812
  • Înscris: 23.02.2009

Agro Channel, o televiziune dedicată agricultorilor, a primit licență de la C.N.A.


Consiliul Național al Audiovizualului (C.N.A.) a decis, marți, să acorde o licență audiovizuală prin satelit pentru televiziunea cu profil agricol Agro Channel, care va începe să emită până la sfârșitul anului.

C.N.A. a analizat, în ședința de marți, solicitarea societății Valtec Media Broadcasting S.R.L. Corbeanca/Ilfov de acordare a unei licențe audiovizuale prin satelit pentru televiziunea cu profil agricol Agro Channel.

La C.N.A. au fost prezenți mai mulți reprezentanți ai televiziunii, printre care și Bogdan Tudor, directorul general al Agro Channel și cel care deține 10% din acțiunile societății Valtec Media Broadcasting S.R.L., care va opera noul post TV. Ceilalți doi acționari ai Agro Channel sunt Narcis Someșfălean - 80% și Adrian Nedelcu - 10%.

Agro Channel va fi un post de televiziune tematic, dedicat agriculturii și satului românesc. În grila de programe se vor regăsi emisiuni de interes pentru dezvoltarea mediului rural și a fermierilor, în condițiile în care agricultura este principala activitate a locuitorilor de la sate.

Potrivit lui Bogdan Tudor, directorul general al Agro Channel, televiziunea va urma modelul unor canale cu profil agricol din Argentina.

"Cea mai dezvoltată agricultură este în America de Sud, mai ales în Argentina. Există în Argentina niște posturi de televiziune cu acest profil. Am luat acel model. Celelalte ajustări sunt pe specificul românesc. Credem că se pretează la economia României. Nu o putem considera o afacere de la început, ci o investiție", a explicat Bogdan Tudor.

Publicul țintă al Agro Channel este format din populația cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani. Principalele categorii vizate de noua televiziune sunt: agricultorii, muncitorii agricoli, intelectualii de la sate, oficialitățile, oamenii de afaceri din mediul rural și elevii.

Agro Channel va difuza programe de informare (40%), programe educative, culturale și religioase (10%), filme (5%), programe de divertisment și alte tipuri de programe (25%), publicitate și teleshopping (20%). Agro Channel va emite programe 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Televiziunea va transmite programe producție proprie - 80% și producții audiovizuale ale altor producători - 20%. În acest sens, Agro Channel intenționează să realizeze un parteneriat cu Trinitas, televiziunea Patriarhiei Române, pentru a retransmite duminica, în direct, liturghia.

Investiția inițială în Agro Channel este în jur de 100.000 de euro. "Avem un contract lunar, pe trei ani de zile, cu o televiziune care nu mai funcționează, de la care folosim studiourile și spațiile pentru redacție, aflate la Corbeanca", a explicat Bogdan Tudor.

Reprezentanții televiziunii au spus că estimează să aibă venituri din exploatare de peste 3,8 milioane de lei, până în august 2011.

Agro Channel va începe să emită până la sfârșitul acestui an, după cum a declarat pentru "MEDIAFAX"  Bogdan Tudor. El a precizat că televiziunea ar putea emite atât în România, cât și în Republica Moldova.

Televiziunea ar putea fi retransmisă pe rețelele companiei de telecomunicații R.C.S.&R.D.S., în momentul de față existând o înțelegere în acest sens.
Sursa: http://www.mediafax....la-cna-6921860/

Directorul general al postului, Bogdan Tudor, a declarat că până în prezent există un acord de principiu cu R.C.S.&R.D.S. și sunt în discuții cu Dolce și UPC. Inițial,  retransmiterea postului de către companiile de cablu va fi gratuită, dar cu timpul, potrivit spuselor directorului general, “se va percepe o taxă mică”.
Sursa: http://www.paginadem...l-agro-channel/

Edited by megafanro, 18 August 2010 - 13:21.


#2
1kvoi

1kvoi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 748
  • Înscris: 10.11.2007
E bine venit. Asteptam sa emita si sa semneze cu UPC.

#3
chatnoir401

chatnoir401

    CHAT NOIR - MOTANUL NEGRU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,734
  • Înscris: 28.06.2005
Era bine daca ar fi aparut pana acum acest post decat atatea de umplutura.

#4
Ghepardi

Ghepardi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 812
  • Înscris: 23.02.2009
Agro Channel Tv și-a început emisia în eter

Prima televiziune din România dedicată agriculturii și satului românesc, Agro Channel TV, s-a lansat marți 10 noiembrie în cadrul Expoziției Indagra desfășurată la Romexpo.

...În prezent postul tv este distribuit în rețeaua RCS-RDS, urmând ca în perioada următoare să fie preluat și de celelalte rețele de cablu...

http://www.exclusivn...ia-in-eter.html

Toate emisiunile canalului tv vor fi realizate în studiourile Agro Channel din Corbeanca, urmând ca din 12 decembrie grila de programe care conține  80% emisiuni proprii, să fie definitivată.

http://www.paginadem...n-12-decembrie/

Edited by Ghepardi, 10 November 2010 - 17:19.


#5
scorpyo

scorpyo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,461
  • Înscris: 14.01.2008
AgroChannel TV, televiziunea dedicată agriculturii și satului românesc, va începe să emită începând din 12 decembrie, la mai puțin de trei luni de la obținerea licenței de la CNA, despre care paginademedia.ro a scris aici.

Valoarea investiție se ridică la 1 milion de euro, studiourile din satul Corbeanca dispunând de dotări tehnice de ultimă generație. Inițial, postul de nișă va putea fi recepționat prin intermediul rețelei de cablu RCS-RDS (Digi TV și Digi Cablu).Reprezentanții postului au declarat că, în prezent, sunt în negocieri avansate și cu operatorii Romtelecom Dolce, UPC și Focus Sat. Pentru început, emisia postului va asigura o acoperire națională de circa 55%, urmând ca, după primul an de activitate, distribuția AgroChannel TV să acopere 80% din teritoriul României.

Postul va putea fi recepționat și în Republica Moldova

Postul AgroChannel are licență de emisie și pentru Republica Moldova. Reprezentanții televiziunii estimează că programele postului tematic vor putea fi receptionate și peste Prut de circa 1 milion de gospodarii, începând din 2011.

Ce programe va difuza AgroChannel?

    Postul va emite 24 de ore din 24, în grila de programe urmând să se regăsească emisiuni de informații (Știri, Calendarul fermierului, Agro-meteo, Tehnica agricolă, Agromagazin), de actualitate (Dimineața pe uliță, Satul de pretutindeni, Profil de fermier, Turist prin România, Zona de foc), de interes pentru dezvoltarea mediului rural și a activității fermierilor (Fermier european, Fabricat în Romania, Bursa agricolă, Agroshopping), precum și divertisment și folclor autentic (Hora mare, Nestemate folclorice, Petrecere la AgroChannel).

Cui se adresează noul post de televiziune?

    Publicul țintă al AgroChannel este format din populatia cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani, cu predilecție cei din mediul rural și mic urban. Este vorba de agricultori, muncitori agricoli, intelectualii de la sate, personalul din administrație, oamenii de afaceri din mediul rural s.a.

Acționariatul postului potrivit Registrului Comerțului (20.07.2010)

    * Someșfălean Narcis – Viorel – Florin: 80%
    * Nedelcu Adrian – Tudorel: 10%
    * Tudor Bogdan: 10%

sursa: http://www.paginadem...n-12-decembrie/

Edited by scorpyo, 11 November 2010 - 10:28.


#6
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Prima televiziune de acest gen a fost, cred, AGRO TV. http://www.agrotv.ro Oricum, sunt bine venite.

#7
rvic77

rvic77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,129
  • Înscris: 03.12.2004
hm, vor 4 mil $ in 8 luni...
Oare 'Antena satelor' cate milioane para scoate  :coolspeak: ?
1 milion de gospodarii din Rep. Moldova se vor uita la postul asta, doar ca nu stiu daca au atatia TV-uri si cablu pe acolo, nu conteaza, se aduna cate 10 la unu' mai bogat si privesc cu totii la AgroTV.
Dragilor, taranul intelectual deja e pe net, pe forum-uri specializate, discuta pe subiecul ce-l intereseaza, iar cel vai de capu' lui tot nu ara dupa radio sau TV ci dupa cum l-a invatat bunicu'

Edited by rvic77, 11 November 2010 - 14:29.


#8
Ghepardi

Ghepardi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 812
  • Înscris: 23.02.2009
Agro Channel: http://ro.kingofsat....ory.php?ch=8606
Site-ul lor e în construcție: http://www.agrochannel.tv

#9
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,084
  • Înscris: 29.04.2006
Secara Show? :))

#10
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,525
  • Înscris: 17.06.2007
grila de programe agrochannel------------07:00-10:00---matinal "la pasune"------10:00-12:00-teleshoping (masina pentru depanusat porumbul la pret special)----------12:00-14:00-emisiune culturala (transmisie live de la gluga de coceni din comuna DARAMATA unde are loc serbarea campeneasca a fanului)--------18:00 stiri (cu elena tractoru si george stiulete)--------21:00 fotbal in direct cupa satelor din zona de deal (fc treieris-as cartoful fierbinte), la pauza extragerea loto cel mai lung bob de orez. SPER CA O LUATI CA UN SPIRIT DE GLUMA. sa vedem cam ce poate transmite real aceasta televiziune in afara de muzica populara si interviuri cu agricultori.

Edited by donmarinica, 11 November 2010 - 23:44.


#11
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,435
  • Înscris: 05.09.2005
Hai ca ai fost tare, Bravo! :D

Edited by a_d_y, 12 November 2010 - 00:10.


#12
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

 Ghepardi, on 10th November 2010, 17:14, said:

Agro Channel Tv și-a început emisia în eter

Prima televiziune din România dedicată agriculturii și satului românesc, Agro Channel TV, s-a lansat marți 10 noiembrie în cadrul Expoziției Indagra desfășurată la Romexpo.

...În prezent postul tv este distribuit în rețeaua RCS-RDS, urmând ca în perioada următoare să fie preluat și de celelalte rețele de cablu...

http://www.exclusivn...ia-in-eter.html

Toate emisiunile canalului tv vor fi realizate în studiourile Agro Channel din Corbeanca, urmând ca din 12 decembrie grila de programe care conține  80% emisiuni proprii, să fie definitivată.

http://www.paginadem...n-12-decembrie/

Quote


AgroChannel TV, pentru oameni de la sate, din data de 12 decembrie.



AgroChannel TV, televiziunea dedicată agriculturii și satului românesc, va începe să emită începând din 12 decembrie, la mai puțin de trei luni de la obținerea licenței de la C.N.A., despre care paginademedia.ro a scris aici. 

Valoarea investiție se ridică la 1 milion de euro, studiourile din satul Corbeanca dispunând de dotări tehnice de ultimă generație. Inițial, postul de nișă va putea fi recepționat prin intermediul rețelei de cablu RCS-RDS (Digi TV și Digi Cablu).Reprezentanții postului au declarat că, în prezent, sunt în negocieri avansate și cu operatorii Romtelecom Dolce, UPC și Focus Sat. Pentru început, emisia postului va asigura o acoperire națională de circa 55%, urmând ca, după primul an de activitate, distribuția AgroChannel TV să acopere 80% din teritoriul României.

Postul va putea fi recepționat și în Republica Moldova

Postul AgroChannel are licență de emisie și pentru Republica Moldova. Reprezentanții televiziunii estimează că programele postului tematic vor putea fi receptionate și peste Prut de circa 1 milion de gospodarii, începând din anul  2011.

Ce programe va difuza AgroChannel?

Postul va emite 24 de ore din 24, în grila de programe urmând să se regăsească emisiuni de informații (Știri, Calendarul fermierului, Agro-meteo, Tehnica agricolă, Agromagazin), de actualitate (Dimineața pe uliță, Satul de pretutindeni, Profil de fermier, Turist prin România, Zona de foc), de interes pentru dezvoltarea mediului rural și a activității fermierilor (Fermier european, Fabricat în Romania, Bursa agricolă, Agroshopping), precum și divertisment și folclor autentic (Hora mare, Nestemate folclorice, Petrecere la AgroChannel).

Cui se adresează noul post de televiziune?

Publicul țintă al AgroChannel este format din populatia cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani, cu predilecție cei din mediul rural și mic urban. Este vorba de agricultori, muncitori agricoli, intelectualii de la sate, personalul din administrație, oamenii de afaceri din mediul rural s.a.

Acționariatul postului potrivit Registrului Comerțului (20.07.2010)
Someșfălean Narcis – Viorel – Florin: 80%
Nedelcu Adrian – Tudorel: 10%
Tudor Bogdan: 10%
Sursa: http://www.paginadem...n-12-decembrie/


:console: Un post pe gustul tău!



#13
djl

djl

    Lustră cu ventilator. Oile au votat cuțitul.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 113,110
  • Înscris: 13.06.2004
Poate vor învăța sătenii ceva util de la tv și se vor uita mai puțin la crime, violuri, trendy-flendy, bombe și bombardiere sexy.

#14
chatnoir401

chatnoir401

    CHAT NOIR - MOTANUL NEGRU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,734
  • Înscris: 28.06.2005
De asa ceva chiar ar fi nevoie.

#15
Ghepardi

Ghepardi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 812
  • Înscris: 23.02.2009

 megafanro, on 12th November 2010, 02:04, said:

Un post pe gustul tău!
:confuzzled:

A copiat deja scorpyo acel articol.

#16
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009

 Zygoth, on 11th November 2010, 23:09, said:

Secara Show? :))
Asta e la AGRO TV nu la AGRO CHANNEL. :D

#17
creatura85

creatura85

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,684
  • Înscris: 19.07.2008
Sunt curios daca va deveni un "must carry" :D

Edited by creatura85, 12 November 2010 - 10:32.


#18
dondhanny

dondhanny

    Master of WebTV

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,466
  • Înscris: 09.03.2007
Cand vor modifica legea CNA.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate