Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ce acte sunt necesare la inregist...

stabilizator tensiune problema lu...

Voi raportati undeva tentativele ...

Cat timp se pierde cu fisa medica...
 Ce se poate face intr-o balta de ...

Jaluzele sau rolete interior

Imagine cu tenta galbuie

Noul Suzuki Swift 2024
 Parere ac sh

Dividende - Cat am de plata la st...

Teren de vanzare. O agentie imobi...

Alegere tableta
 Cine poate lamuri extra-judiciar ...

Cum se numeste boala de piele ?

Pompa submersibila pe 12 v

M-am saturat de cei care distrug ...
 

Mitinguri si alte evenimente aviatice

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
w259lkt

w259lkt

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 29.12.2007
Aero 2009 “Sky is not the limit” - Miting si expozitie avioane ULM, VLA etc.
9 mai 2009
Organizator: Makeup Events
Locatie: Targu Mures, Aeroclubul Targu Mures , Aerodromul "Elie Carafoli"


Makeup Events organizeaza cel mai mare miting aviatic din Transilvania, un eveniment inedit pentru Aeroclubul Targu Mures, eveniment al carui obiectiv principal este promovarea Aeroclubului Targu Mures si implicit a Aeroclubului Romaniei, prin prezentarea istoriei de 86 de ani de la infiintare, a activitatilor desfasurate in cadrul acestei institutii, prin prezentarea sportivilor si a modului si conditiilor de participare la astfel de cursuri, sublinierea beneficiilor celor care aleg sa practice aceste sporturi, prezentarea loturilor nationale de planorism si parasutism cu performantele obtinute la diversele competitii precum si a scolilor particulare de pilotaj si a serviciilor oferite de acestea.

Invitatii speciali ai evenimentului sunt Hawks of Romania si Iacarii Acrobati, Lotul National de Lucru Relativ pe Cupola(LRC), 70 de piloti particulari

Evenimentul va debuta sambata de la ora 10 cu o conferinta de presa si un „tur de onoare” la standurile amenajate dupa care se va face cate o scurta prezentare a tipurilor de avioane expuse si a firmelor participante

Vizitatorii vor avea ocazia sa vada orasul de sus.
Cu incepere de la ora 13.00 vor avea loc demonstratiile aeriene, salturile lotului national de parasutism, zbor in tandem si demonstratii ULM.
Vizitatorii vor avea ocazia sa-i cunoasca pe componentii lotului national de parasutism si planorism si sa le asculte povestile, aventurile si performantele.
in pauzele dintre demonstratii vor avea loc concerte, concursuri atat pentru copii cat si pentru adulti.
Pe platoul destinat publicului vor fi amenajate terase.


9 mai 2009
- deschiderea evenimentului
10.00 - 10.30Conferinta de presa - in hangar- participa organizatorii evenimentului, directorul general AR si comandantul A Tg. MS, gazda evenimentului si invitatii speciali
10.30 - 11.00 -sesiune de interviuri si autografe pentru presa si fani
11.00 - Turul de onoare alaturi de CJ si Prefectura, deschiderea oficiala, taierea panglicii, speach-uri
12.30 - 16.00 demonstratii aeriene
16.30 - 17.30 Concert Dreamers, 112
21.00 HANGAR PARTY

Revenim cu detalii in momentul in care vom primi  comunicatul din partea organizatorilor.

#2
w259lkt

w259lkt

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 29.12.2007
Iata inca un eveniment de aviatie pentru anul acesta: 19 - 21.06.2009 / Miercurea Ciuc - Gulas Aviatic Secuiesc


Quote

-------- Original Message --------
Subject:  [Aviatia.ro] Gulas Aviatic Secuiesc
Date:  Mon, 01 Jun 2009 20:20:50 -0000
From:  Adrian Botoradu
Reply-To:  [email protected]
To:  [email protected]




Salutare la toti zburatorii si zburatoarele,

Festivalul Aerian traditional de la Miercurea Ciuc, care se va desfasura sub deviza " WE ARE DIFFERENT " va avea loc anul acesta in perioada 19-20-21 IUNIE (daca conditiile meteo vor fi favorabile, in caz contrar se va decala cu o saptamana, asta ca solutie de rezerva.
Activitatea de zbor va fi impartita pe doua sectiuni: zbor liber (parapante si deltaplane) pe panta Sumuleu Ciuc, si zbor cu motor (paramotoare, motodeltaplane si avioane ultrausoare )pe aerodromul privat de la Ciceu (proprietar Dl Antal Andras, tel.pentru informatii: 0723 383310
Evenimentul va fi organizat cu participarea APPAUM(Asociatia Pilotilor si Proprietarilor de Aeronave Ultrausoare Motorizate)si al revistei PILOT MAGAZIN,care va sarbatori un an de la lansarea pe piata, lanzare care a avut loc anul trecut tot la Miercurea Ciuc,precum si a voastra cei care veti fi prezenti.
Sunt invitati toti cei care iubesc zborul, veterani sau piloti tineri, sa sarbatorim impreuna 35 de ani de deltaplanism in Romania si 30 de ani de la primul concurs national care a avut loc la Ozun-Lisneu , langa Sf.Gheorghe, judetul Covasna in 1979. De asemenea, sunt bineveniti toti importatorii si dealerii de echipamente de zbor, fara taxe si fara pasapoarte.
Festivalul nu are caracter de competitie, va fi doar un prilej de a ne revedea dupa inca un an de munca pentru construirea capitalismului salbatic, ocazie cu care sunteti asteptati cu toti sa va odihniti, sa stati ca prieteni langa un foc de tabara, departe de lupta pentru suprematia in sporturile aviatice, promovata de celelalte intalniri care se organizeaza in tara si strainatate.
Astept fair play de la toti musafirii, respectarea regulilor specifice aviatiei ultrausoare, in ideea de a petrece un weekend frumos impreuna.
Orice sprijin material si spiritual este binevenit, fiecare poate fi un coorganizator, pentru a se simti important, noi vom oferi ceea ce ne vor permite bugetele personale, poate un gulas pe aeroport, sigur o bere, doua, un paharel de palinca si o felie de slana secuiasca, cu o bucata mare de paine cu cartofi de Harghita. Icrele negre, sampania si wiskey-ul puteti sa le aduceti voi ca nu se supara
nimeni. Cam asta este, si daca mai aveti nevoie de informatii pentru cazare la pensiuni, puteti sa ma contactati pe mine si sigur o sa va raspund daca nu sunt in timpul zborului.
PS. Sant bineveniti si aeromodelistii, balonistii si cultivatorii de plante care ne pot ridica catre cer, aceasta fiind solutia cea mai ieftina de a zbura. Nu luati in serios aceasta metoda,a fost doar o gluma,in caz ca ne vom trezi cu curiosii veniti sa verifice daca cineva vinde sau nu leustean, despre care se spune ca este afrodisiac.

Cu prietenie un dinozaur care a fost si el la Ozun in 1979 si a scapat cu viata de acolo, dupa ce a beneficiat de o "overdoza" de ospitalitate secuiasca.

Miki Barac
Telefoane de contact:
0744 596646
0726 586751
www.bartexsport.ro


#3
w259lkt

w259lkt

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 29.12.2007
Tocmai am primit comunicatul oficial al Aeroclubului, pe care il redau mai jos:

Quote

AEROCLUBUL ROMÂNIEI ORGANIZEAZĂ O DEMONSTRAȚIE AERONAUTICĂ CU OCAZIA ZILEI INTERNAȚIONALE A COPIILOR


Sâmbătă 6 Iunie 2009, începând cu ora 10.30, Aeroclubul României organizează o demonstrație aeronautică la Aeroclubul Teritorial “Aurel Vlaicu” București – Aerodrom Clinceni, Șoseaua Alexandriei nr. 16 Jud. Ilfov.

Evenimentul este dedicat Zilei Internaționale a Copiilor.

Programul de zbor va avea durata de aproximativ două ore și va include acrobație aeriană cu avioane și planoare, zboruri demonstrative cu aeronave ultraușoare motorizate, balon cu aer cald, salturi cu parașuta.

Intrarea publicului va fi gratuită.

Manifestarea se va bucura de participarea domnului Radu Berceanu, Ministrul Transporturilor și Infrastructurii. Vor lua parte, de asemenea, personalități ale vieții publice, reprezentanți ai administrației publice centrale și locale.

Vor putea fi urmărite în evoluție elicoptere și avioane reactive ale Forțelor Aeriene Române.

Demonstrația se va desfășura cu participarea componenților Loturilor Naționale de Zbor cu Motor, Planor și Parașutism și a formației de înaltă acrobație „Hawks of Romania” ale Aeroclubului României, precum și a formației de acrobație „Iacării Acrobați”, companiilor Special Air Services, Alfa Air Services, Regional Air Services și Fly Level. De asemenea, vor participa aeronave ultraușoare motorizate private.

„Hawks of Romania” este formația demonstrativă de 4 avioane a Aeroclubului României. Formația evoluează pe avioane de înalta acrobație Extra 300L de fabricație germană, unice în țară.

„Iacării Acrobați” este o formație de acrobatie privată, specializată în zboruri demonstrative la joasă înălțime, care evoluează pe 2 avioane YAK-52 produse la Aerostar Bacău.

Special Air Services, Alfa Air Services și Regional Air Services sunt companii private specializate în operațiuni de taxi aerian și școală.

La aceasta demonstratie va participa si Aeroclubul Szeged din Ungaria cu un planor de inalta performanta.


In zilele 04.06 si 05.06.2008 presa este invitata intre orele 10.30 si 13.00 pentru a urmari antrenamentele, pentru zboruri de prezentare, interviuri.

Persoane de contact:
Comandantul Aeroclubului Teritorial “Aurel Vlaicu” București – Aerodrom Clinceni, Mihai Dobre

tel.: 0726 678 536




Aeroclubul Romaniei

Director General
George Rotaru


[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/y9PLZ1c-NR8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ http://i290.photobucket.com/albums/ll250/w259lkt/events/invitatie_AR_1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://i290.photobucket.com/albums/ll250/w259lkt/events/invitatie_AR_2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#4
Greuceanu

Greuceanu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,276
  • Înscris: 12.03.2003
Astazi 5 iunie 2009, in jurul orelor 20:00, unul din componentii lotului national de acrobatie aeriana Hawks of Romania, Mihai Dobre Tone a decedat intr-un accident in timpul antrenamentelor. Evenimentul de miine de la Clinceni se anuleaza. Dumnezeu sa-l odihneasca.

#5
w259lkt

w259lkt

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 29.12.2007
Sursa: Servus Hunedoara , nr. 1290 / Primaria Orasului Geoagiu
Autor: ***
Data: 17-06-2009
Link: http://www.servuspre...ol.php?id=13176


Quote

Consiliul local și primăria orașului Geoagiu au deosebita plăcere de a vă adresa invitația de a participa, duminică, 21 iunie la Mitingul Aviatic din satul Aurel Vlaicu, cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la zborul cu planorul realizat de către Aurel Vlaicu.

Programul manifestărilor:
- ora 10.00 - Sfânta Liturghie de la Biserica Ortodoxă din satul Aurel Vlaicu,
- ora 12.15 - Parastas în memoria aviatorului Aurel Vlaicu,
- ora 12.30 - Depunerea de coroane de flori la Monumentul aviatorului,
- ora 12.45 - Elogiu adus aviatorului Aurel Vlaicu,
- ora 13.45 - Demonstrație aviatică,
- ora 14.15 - Vizitarea Muzeului memorial ”Aurel Vlaicu”,
- ora 15.00 - Spectacol folcloric - în incinta Căminului cultural ”Aurel Vlaicu”,
- ora 22.30 - Foc de artificii,
- ora 22.45 - Seară pentru tineret.

Asociatia "Aripi Romanesti" sustine evenimentul si se va implica in promovarea acestuia in mediile electronice si nu numai. Reprezentantul oficial al Asociatiei "Aripi Romanesti" la aceasta manifestare este Adrian "Virusu" Dulau.

Iata mai jos si invitatia la eveniment:

[ http://i290.photobucket.com/albums/ll250/w259lkt/Aripi%20Romanesti/invitatie.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#6
w259lkt

w259lkt

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 29.12.2007
Expozitie de fotografie de aviatie “Fotoavia 2009”

COMUNICAT DE PRESA
Asociatia “Aripi Romanesti”
Departamentul de Relatii Publice
Comunicat ref.: AR0042/15.07.2009
Data: 15.07.2009
Persoana de contact: Dragos DOBRE, Vicepresedinte
Telefon: +4 0734.101.887
E-mail: pr @ aripiromanesti.ro
Sursa PDF: http://www.aripiroma...otoavia2009.pdf

Expozitie de fotografie de aviatie “Fotoavia 2009”

Sambata, 18 iulie 2009, incepand cu ora 11, la Muzeul Aviatiei din Bucuresti va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie aviatica “Fotoavia 2009”. Aceasta initiativa vine din partea grupului “Romanian Spotters” si este sustinuta de Asociatia “Aripi Romanesti” si de Statul Major al Fortelor Aeriene Romane.

Expozitia se desfasoara cu ocazia aniversarii unui an de la lansarea pe piata a primei reviste aviatice ULM din Romania, Pilot Magazin. Fotoavia 2009 va cuprinde aproximativ 50 de fotografii color inramate, la rezolutie mare si dimensiune 40x30cm (A3) si va fi deschisa in perioada 18 iulie – 20 septembrie 2009.

Aditional, prin aceasta expozitie, spotterii romani doresc sa aduca un omagiu fostului comandant al Aeroclubului „Aurel Vlaicu” din Bucuresti si membru al Hawks of Romania, Mihai Dobre Tone, decedat la 5 iunie 2009, in urma unui accident aviatic.

“Prin acest proiect ne propunem sa promovam aviatia si domeniul aeronauticii romanesti, precum si fotografia de aviatie (plane spotting) prin prezentarea aeronavelor si a zborului prin intermediul fotografiilor realizate de unii dintre cei mai talentati membri ai comunitatilor pe care le reprezentam”, a declarat Mihai Floriean, Presedintele Asociatiei “Aripi Romanesti”.

“Ideea de a crea o comunitate de pasionati de fotografie de aviatie exista de mult in mintea noastra, insa abia acum un an si jumatate am reusit sa o concretizam. www.rospotters.ro este locul virtual de intalnire al tuturor fotografilor, profesionisti sau amatori, pasionati de aviatie. Fotoavia 2009 este primul eveniment pe care il organizam si speram sa starnim interesul publicului si sa-l aducem mai aproape de lumea zborului. Din acest motiv, si la expozitia noastra vor fi prezenti cativa ghizi, care vor prezenta fotografiile si vor da informatii tehnice despre imaginile expuse”, au precizat Nicolae Bisoceanu si Bogdan Pop, fondatorii comunitatii rospotters.ro.

Grupul "Romanian Spotters" a fost infiintat in noiembrie 2007, in Romania, si este o comunitate online ce numara peste 300 de membri activi. Grupul este format de pasionatii de aviatie si fotografie aeriana si poate fi gasit online la adresa www.rospotters.ro.

Asociatia "Aripi Romanesti" este o organizatie neguvernamentala si nepartizana, ce are ca scop promovarea aviatiei si a zborului in toate formele sale si, in special, promovarea aeronauticii si a aviatiei romanesti, in tara si peste hotare. De asemenea, Asociatia "Aripi Romanesti" isi propune sa ajute la educarea si sensibilizarea opiniei publice, in special a tinerilor, cu privire la aviatie si la activitatile adiacente acesteia.

Sponsorii acestui eveniment sunt: Pilot Magazin, Fly Level si Pilot Shop.

Pentru mai multe detalii, va rugam contactati:
Dragos DOBRE, Vicepresedinte Asociatia “Aripi Romanesti”
Telefon: +4 0734.101.887
Fax: +4 0314.052.715
E-mail: pr @ aripiromanesti.ro
Web: www.aripiromanesti.ro


[ http://www.aripiromanesti.ro/images/stories/poster_fotoavia3SMALL.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#7
w259lkt

w259lkt

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 29.12.2007
COMUNICAT DE PRESĂ: Asul regăsit... CENTENAR DAN-VALENTIN VIZANTY , 6 februarie 2010

Ana Maria Vizanty împreună cu Asociația "Aripi Românești" organizează o expoziție de fotografie comemorativă pentru a marca 100 de ani de la nașterea pilotului Dan-Valentin Vizanty (1910-1992), aflat la comanda Grupului 6 Vânătoare (IAR-80) în 1944.

Expoziția va fi  prezentată la Muzeul Aviației din București, și va cuprinde fotografii din colecții private ce au ca subiect viața și cariera lui Dan-Valentin Vizanty precum și reproduceri ale articolelor din presa anilor '40 despre Dan-Valentin Vizanty.

Vernisajul expoziției va avea loc pe data de 6 februarie 2010, la ora 11.00, având ca reper proximitatea zilei de naștere a lui Dan-Valentin Vizanty (9 februarie 1910).

La vernisaj, invitații speciali gral. av.® Ioan Dicezare, gral. av.® Ion Dobran, Dan Antoniu și Dan Melinte vor face prezentarea vieții și activității pilotului Dan-Valentin Vizanty, comandantul Grupului 6 Vânătoare (IAR-80) și vor susține o serie de scurte discursuri privind avionul IAR-80 și grupurile de vânătoare ce l-au folosit precum și despre ziua de 10 iunie 1944. Publicul va putea achiziționa volumul: "Vânătorul IAR-80 - istoria unui erou necunoscut", la preț promoțional și direct de la dl. Dan Antoniu, autorul volumului.

Expoziția omagială va putea fi vizitată în intervalul 6 februarie 2010 – 19 aprilie 2010, la Muzeul Aviației din București, într-un spatiu special amenajat. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Muzeul Aviației și cu sprijinul Statului Major al Forțelor Aeriene Române.

Dan-Valentin Vizanty (Botoșani, 09.02.1910 - Paris, 12.11.1992), pilot de vânătoare, comandant de escadrilă și de grup cu gradul de lt. comandor aviator, a comandat Escadrila 43 Vânătoare PZL-11F între iunie 1941 și august 1942, pentru ca de la 1 august 1943 până la 23 august 1944 să fie comandantul Grupului 6 Vânătoare (IAR-80) ce avea ca misiune apărarea Bucureștiului și a zonei petroliere Ploiești, în timpul bombardamentelor anglo-americane.
De la 23 august 1944 a comandat Grupurile 1 și 6 Vânătoare pentru ca apoi, în cadrul Corpului Aerian Român să continue campania din vest (Transilvania, Ungaria, Cehoslovacia) la comanda Grupului de Vânătoare nr. 1 (de la 8 septembrie 1944 până în august 1945).
Pentru faptele sale, Dan-Valentin Vizanty primește Ordinul Mihai Viteazul acordat de Regele Mihai. Dupa instalarea regimului comunist, este marginalizat, pentru ca mai târziu să fie arestat pentru uneltire contra noului regim.


Asociația "Aripi Românești" este o organizație neguvernamentală și nepartizană, ce are ca scop promovarea aviației și a zborului în toate formele sale, și în special promovarea aeronauticii și a aviației românești în țară și peste hotare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați:
Asociația "Aripi Românești"
Dragoș DOBRE - Vicepreședinte
Telefon: +4 0734.101.887
Fax: +4 0314.052.715
E-mail: pr @ aripiromanesti.ro
Web: http://www.aripiromanesti.ro
Sursa PDF: http://www.aripiroma..._DanVizanty.pdf

[ http://i290.photobucket.com/albums/ll250/w259lkt/Aripi%20Romanesti/Asul_Regasit_800.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#8
w259lkt

w259lkt

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 29.12.2007
Aeronautic Show, ediția a II-a
Lacul Morii, București
7 Mai 2011



AeroNautic Show 2011 este  a doua  ediție a festivalului anual dedicat domeniilor aerian și nautic, realizat cu ocazia Zilelei Europei care continuă tradiția festivalului aeronautic aducând un plus plus de valoare prin elemente noi de tehnică și profesionalism.

AeroNautic Show este un spectacol complet și omogen care scoate în evidență atât partea recreativă cât și partea practică a celor două domenii .

AeroNautic Show se adresează persoanelor dinamice, tuturor celor pasionați de navigație aeriană și nautică, tinerilor dependenți de adrenalină și pasionaților de sporturi extreme, tuturor celor care caută un loc unde să se relaxeze chiar dacă vacanța nu a început.

În cele 3.5 ore de spectacol AeroNautic legătura între aer și apă se va face printr-o suprapunere elegantă a evoluțiilor nautice și a celor aeriene astfel încât spectatorul nu va sesiza momentele de trecere dintre cele două medii atât de diferite.
În același timp, în cadrul primei ediții a expoziției  AeroNautic Expo 2011, spectatorii vor avea ocazia să interacționeze  cu profesioniștii și tehnica pe care le-au admirat pe parcursul celor 3.5  ore de spectacol.
http://www.aeronauticshow.ro

Căi de acces:

Tramvai: 41
Metrou: Stația Crângași
Autobuze: 162, 163, 178

[ http://img96.imageshack.us/img96/1567/bgtopx.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Program:

11:00 11:15 Evoluție avioane de înaltă acrobație acrobație Extra 300L (solo) 15 Aeroclubul României
11:15 11:25 prezentare Catamarane demonstrație pentru flotabilitate și manevrabilitate ambarcațiune 10 Bărci în Bagaje
11:25 11:35 Hidroavion,evoluție skyjet/bărci prezentare aeronavă sincronizat cu nautic 10 MOA Avio / MOA Boats
11:35 11:45 Motodeltaplane (formație) salt cu parașuta 10 C.S. Acvila Aeroclub
11:45 12:15 Aplicație SMURD aplicație (exercițiu de recuperare/salvare) 30 SMURD
12:15 12:25 acrobație nautică acrobație nautică cu jetboard 10 Ravica Holding
12:25 12:35 Evolutie Elicoptere prezentare flotă 10 Școala Superioară de Aviație Civilă
12:35 12:45 Motoparapante (formație),evoluție skyjet sincronizare evoluție aero și nautică 10 Agenția de Parașutism
12:45 13:00 Evoluție avioane de înaltă acrobație acrobație Extra 300L (formație) 15 Aeroclubul României
13:00 13:10 Hidroavion,formație bărci sincronizare evoluție aero și nautică 10 Moa Boats
13:10 13:40 Aplicație Jandarmeria Română aplicație (protecție și pază) 30 Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei
13:40 13:50 Motoparapante (formație),evoluție skyjet sincronizare evoluție aero și nautică 10 Agenția de Parașutism
13:50 14:00 regata Zoom 8 și Optimist regată bărci cu vele 10 Yacht Club Regal Român și Yacht Club Mircea
14:00 14:10 Salt cu parașuta salt în grup cu aterizare pe ponton 10 Aeroclubul României
14:10 14:20 Hidroavion,evoluție skyjet/bărci prezentare aeronavă sincronizat cu nautic 10 MOA Avio / MOA Boats
14:20 14:30 Evoluție avioane de acrobație acrobație Zlin (formație) 10 Aeroclubul României
Timp Total 3,5 ore

Harta:

[ http://img849.imageshack.us/img849/6835/ans2011harta.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Organizator:  [ http://img696.imageshack.us/img696/792/agentiap.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Un eveniment promovat de Asociația “Aripi Românești”.

http://www.aripiromanesti.ro

#9
eugenm

eugenm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 499
  • Înscris: 22.01.2006
Am fost azi la Clinceni Air Show ... A fost o zi reusita cu vreme buna si cu demonstartii in aer spectaculoase ...
Pun poze imediat ce descarc aparatul ....
A mai fost cineva ?

#10
eugenm

eugenm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 499
  • Înscris: 22.01.2006
Clinceni Iunie 2013 :

Attached File  IMG_9090.JPG   39.28K   4 downloadsAttached File  IMG_9099.JPG   30.43K   4 downloadsAttached File  IMG_9100.JPG   29.49K   4 downloadsAttached File  IMG_9102.JPG   26.62K   4 downloads
Attached File  IMG_9135.JPG   39.26K   3 downloadsAttached File  IMG_9139.JPG   37.6K   3 downloadsAttached File  IMG_9146.JPG   50.81K   3 downloadsAttached File  IMG_9209.JPG   29.23K   3 downloads
Attached File  IMG_9222.JPG   43.21K   4 downloadsAttached File  IMG_9247.JPG   45.22K   5 downloadsAttached File  IMG_9250.JPG   53.28K   4 downloadsAttached File  IMG_9251.JPG   46.17K   4 downloads
Attached File  IMG_9254.JPG   46.51K   4 downloadsAttached File  IMG_9263.JPG   37.29K   3 downloadsAttached File  IMG_9277.JPG   66.19K   3 downloadsAttached File  IMG_9280.JPG   90.83K   2 downloads
Attached File  IMG_9282.JPG   87.16K   3 downloadsAttached File  IMG_9287.JPG   69.1K   3 downloadsAttached File  IMG_9302.JPG   62.28K   3 downloadsAttached File  IMG_9357.JPG   92.8K   2 downloads
Attached File  IMG_9371.JPG   42.39K   2 downloadsAttached File  IMG_9382.JPG   42.02K   2 downloadsAttached File  IMG_9398.JPG   33.55K   2 downloadsAttached File  IMG_9440.JPG   39.45K   2 downloads
Attached File  IMG_9444.JPG   45.42K   2 downloadsAttached File  IMG_9453.JPG   46.99K   2 downloadsAttached File  IMG_9458.JPG   35.04K   2 downloadsAttached File  IMG_9474.JPG   46.81K   2 downloads
Attached File  IMG_9476.JPG   35.11K   2 downloadsAttached File  IMG_9500.JPG   50.42K   2 downloadsAttached File  IMG_9513.JPG   46.55K   2 downloadsAttached File  IMG_9521.JPG   72.37K   2 downloads
Attached File  IMG_9539.JPG   148.75K   2 downloadsAttached File  IMG_9571.JPG   48.35K   2 downloadsAttached File  IMG_9588.JPG   95.18K   2 downloadsAttached File  IMG_9605.JPG   40.99K   2 downloads
Attached File  IMG_9610.JPG   44.04K   2 downloadsAttached File  IMG_9617.JPG   53.35K   2 downloadsAttached File  IMG_9620.JPG   52.85K   2 downloadsAttached File  IMG_9630.JPG   45.16K   2 downloads

#11
sil200

sil200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 988
  • Înscris: 23.01.2007
Abia acum am vazut topicul.

Baneasa 2012

Attached Files



#12
eugenm

eugenm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 499
  • Înscris: 22.01.2006
Poate ne vedem si pe "romanian spotters" ;)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate