Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Desert
Ultima postare: mar 09 2009 00:09, Inițiat de
scripted
, feb 22 2009 20:34
·
0
#11
Publicat: 23 februarie 2009 - 16:42
@monigue_all
Ingredientele: 250 grame faina 100 grame unt(preferat Rama Maestro) 2 pahare de apa plata o jumatate de lamaie(tinuta la rece vreo 10 minute gem de capsuni(optional) zahar pudra, 3 pliculete 100 grame zahar vin rom budinca de vanilie lapte(de preferat din piata) fructe inghetate(de preferat zmeura) Alte informatii: Portii: 10 (depinde de cat de mari le faci) Timp de coacere:15 minute(cat de rumene vrei sa fie tu stii) Timp de preparare:45 minute So ... Faci un aluat simplu, adaugi neaparat putin suc de lamaie, fara drojdie. Tai mijlocul. Le pui la copt cam 15 minute. Acuma ca vrei mai moi sau mai crocante, tu stii. Intre timp, faci o budinca de vanilie/ciocolata. Alegerea iti apartine...Scoti fructele din congelator si le pui in apa rece. Scoti gogosile si pui cat de repede zahar pudra, daca vrei. Le lasi sa se raceasca apoi, cam 10 minute. Intre timp faci un sirop. Pui 3 linguri de zahar, intr-o tigaie unsa in prealabil cu unt. Astepti 3 minute pana zaharul se topeste. Pui romul. Amesteci cam 20 secunde si apoi stingi cu 0,3 ml de vin. Amestecul(lichefiat acum) il dizolvi cu apa plata. Siropul trebuie racit neaparat. Acum, iei gogosile si mijlocul li-l umpli cu budinca. Acum daca vrei sa pui fruct, pune. Daca nu, pui dulceata de capsuni. Iei o seringa(nu glumesc) si daca vrei umpli gogosile cu sirop. Daca n-ai pus zahar, acum pui sirop. Se servesc reci...pofta buna PS: cuptor de aragaz, fara timer sau altele PPS: foloseste neaparat apa plata la aluat. Daca nu ai, pune apa fiarta si racita PPPS: apasa thank you!!! Revin cu reteta de ciocolata alba de casa LE: CIOCO ALBA DE CASA Timp de preparare: 30 min (complexitate redusa) Ingrediente: 50 ml. apa, 500 g zahar, 1 pachet margarina sau unt, 500 g lapte praf, zeama de la o lamiie mai mica, sau jumatate de la una mai mare, zahar vanilat sau esenta de rom Mod de preparare: Se pune pe foc zaharul cu apa si margarina, se amesteca tot timpul, pina se topeste zaharul. Se da putin la o parte, apoi se pune laptele praf si zeama de lamiie, si se amesteca pe foc mic pina se inglobeaza totul. Se pune intr-o tava un celofan uns cu unt sau margarina, se toarna compozitia calda si se da la rece. O data racita, se taie in diferite forme. Editat de reovel, 23 februarie 2009 - 16:46. |
#12
Publicat: 23 februarie 2009 - 21:14
Mie imi place foarte mult baclavaua ^_^ .De obicei mananc doar la cofetarie da cu ocazia deschiderii acestui topic ii spun mamei sa cumpere ingredientele pentru prajitura si sa se puna pe treaba .Nu cred ca e greu de facut.
Edit: A da,si sa nu uit clatitele cu finetti :bigwhitegrin: Editat de scripted, 23 februarie 2009 - 21:17. |
#14
Publicat: 23 februarie 2009 - 22:08
scripted, on Feb 23 2009, 21:14, said: Mie imi place foarte mult baclavaua ^_^ .De obicei mananc doar la cofetarie da cu ocazia deschiderii acestui topic ii spun mamei sa cumpere ingredientele pentru prajitura si sa se puna pe treaba . Editat de Mirovaia_Scorb, 23 februarie 2009 - 22:08. |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi