Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Racordare la apa termosemineu

Mi am luat 4x4

Recomandare laptop cu luminozitat...

Cautarea pe google android nu merge
 Caut serviciu serios de captura v...

Frauda magazin online

AC Woods Venezia Smart - nu races...

podea ciment denivelata
 Îndepartare bule folie reflectoriz...

Revista imobiliara cu poze... cir...

Recomandare soundbar pentru laptop

Veți renunța in 2025 la...
 Coaxial pentru cablare casa

"Gipane" cu girofar care ...

Mai e cineva pe forum, in afara d...

COSAFA CUP 2024
 

PPC suprataxeaza voit fara nici o baza reala - nu lasa clientii sa transmita indexul real telefonic ( Robotul refuzand inregistrarea indexului )

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
July02

July02

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,762
  • Înscris: 19.11.2010
buna ziua.


1.PPC nu lasa in mof vod clientii sa transmita INDEXUL Real ,caci Robotul Telefonic refuza Indexul de pe Contor transmis sub pretextul ca istoricului consumurilor e mai mare decat indexul transmis afisat pe Contror la acel moment
pai ce prostie/smecherie mai este si aceasta ? daca pe contor scrie un index trebuie sa te lase sa transmiti acel INDEX nu sta refuze Robotul Telefonic al PPC

daca nu a mai locuit nimeni multa vreme si totul este scos din priza nu e normal sa pot transmite indexul de pe contor telefonic prin autocitire ?
totusi Robotul PPC nu vrea sa accepte INDEXUL Real transmis prin autocitire ,

mi se pare o incalcare grava a drepturilor consumatorulor

2. Deasemenea tin sa precizez ca la adresa desi exista de 1an jumatate CONTOR INTELIGENT care transmite singurur consumurile/INDEXUL
nici pana in ziua de azi Furnizorul de Curent nu ia in considerare INDEXUL transmis de CONTORUL INTELIGENT

mi se pare iarasi o incalcare grava de tot a drepturilor consumatorilor - sa nu tii cont de INDEXUL Contorului INTELIGENT e grav de tot!


Desi s-au facut RECLAMATII nimeni nu face nimic sa rezolve, si au trecut luni intregi nimic , ei doar emit facturi si taxeaza aiurea
nu tin cont de INDEXUL Contorului inteligent montat de mai bine de un an si jumatate
dar nu vor sa accepte nici INDEXUL de pe Contor prin Autocitire - Robotul lor telefonic spunand ca e mai mic decat media consumurilor
adica practic nu te lasa sa transmiti INDEXUL de pe CONTOR ceea ce iarasi este o grava grava incalcare a drepuriloc consumatorilor.


PPC doar face aproximari si emite facturi fara nici o baza, nedand posibiliteatea Clientilor sa poata transmite INDEXUL Real prin Autocitire caci il refuza Robotul
sub pretextul ca nu se incadreaza in istoricul mediei Consumurilor.

Precizez ca nu a mai stat nimeni la acea adreza si totul este scos din priza,
si PPC nu lasa Clientul sa transmita INDEXUL de pe Contor , ca nu vor ei sa transmiti decat ce le convine lor ca sa suprataxeze sa estimeze facturi uriase ei.


Este o mare o mare bataie de joc fata de clienti si ete total inadmisibil cum ai lasa sa functioneze la modul acesta abuziv si nimeni nu se autosesizeaza.

Nimeni si absolut nimeni nu face nimic din ce vad sa rezolve aceste situatii complet abuzive care nu tin cont de drepturile clientilor
ma intreb trebuie sa mergem cu totii la Parlament sau sa ajungem pana la domnul Presedinte Iohannis ca sa se miste ceva ?


Va rog mult faceti ceva nu se mai poate asa ceva abuzuri peste abuzuri de atata timp tolerate si oamenii sufera! este inadmisibil!

Edited by July02, 21 June 2024 - 03:16.


#2
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,413
  • Înscris: 30.08.2006
Trimite prin aplicatie sau schimbi furnizorul. Nu are rost sa te mai complici cu ei. La Engie poti trimite valorile reale chiar daca sunt mai mici decat luna trecuta.

#3
July02

July02

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,762
  • Înscris: 19.11.2010
Revin am reusit sa transmit intr-un final Indexul, probabil a fost o erroare de moment, ( punctul 1 rezolvat )

ramane valabila doar Problema de la  punctul 2 care nu a fost rezolvat cu: -  Contorul Inteligent de care nu se tine cont nu stiu de ce , desi a fost montat de vreun an si jumatate

Titlul topicului ar trebui sa fie acum: -  Contorul Inteligent de care furnizorul nu tine cont, de Indexul dat automat  

(pe mine nu ma mai lasa sa editez Titlul  si  sa sterg Punctul 1 )

Edited by July02, 21 June 2024 - 04:47.


#4
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,807
  • Înscris: 01.12.2001
Sesizează la operatorul de distribuție
El recepționează datele de la contor și trebuie să le transmită la furnizor


#5
sags

sags

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,209
  • Înscris: 24.04.2013
In primul rand pune pe zero estimarile lunare din conventia de consum, motivul fiind apartament/casa nelocuite. Acest lucru se face la furnizor.

In al doilea, pana la rezolvarea problemei cu contorul inteli"j"ent-dă-prost, trimite lunar indexul autocitit. Si chiar si dupa aceea, ca nu te poti baza pe sistemul lor de contoare inteli"j"ente. La mine accepta foarte bine sa dau luna de luna acelasi index.

Daca mai ai probleme cu dat indexul, poti cere sa vina de la ei sa il citeasca. Bineinteles trebuie ca la data convenita sa ii asiguri accesul la contor (de exemplu daca ai contorul in casa, evident ca nu il poate citi cat timp nu e nimeni acasa). Odata ajuns la indexul corect, vezi paragraful anterior.

In legatura cu functionarea contorului inteli"j"ent ca inteligent, incepi cu a-ti deschide cont online la distribuitor; daca este Retele Elecrice (ex- e-Distributie) atunci aici <https://contulmeu.re...PEDRO_SiteLogin>. Mai departe, ce poti sa iti zic este de Retele Electrice, ca de altii nu stiu. La ei in contul online exista o patratica ‘Smart Meter’ si acolo ar trebui sa apara ‘Stare contor: Comisionat’; aceasta inseamna ca in scripte e luat drept functional. Verifici la ‘Curbe de sarcina’ daca apar consumurile orare.

Daca ai contor comisionat dar nu ai la dispozitie datele de masurare (acele curbe de sarcina), depui reclamatie la distribuitor si ceri compensatii pentru ‘Lipsa accesului la datele istorice de consum ale utilizatorilor care beneficiază de sisteme de măsurare inteligenta a energiei electrice’ in baza Standardului de performanta privind serviciul de distributie aprobat prin OPANRE 46/2021 cu modificarile ulterioare, art. 33^1 alin (4), art. 34 alin (3) si anexa 4 punctul 20 <https://legislatie.j...mentAfis/252970>. Macar sa primesti 30LEI/luna pentru toata perioada cand acel contor nu isi face treaba. Standardul de performanta si compensatia de care zic sunt valabile pentru toti distribuitorii.

#6
r_murphy

r_murphy

    ANTENIST SPALAT PE CREIER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,271
  • Înscris: 30.04.2007
sugestie ;)

daca ai prin casa o tableta mai veche, un laptop pe care nu-l mai folosesti, factory reset sau un linux lite (pe laptop) si-ti faci pe jucarie conturi la gaze, apa, electrica, net, pui si reminder pentru datele de facturare si introducere de indecsi. din aplicatiile din browser nu mi-a dat niciodata chix ;)

#7
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,398
  • Înscris: 07.11.2006

Vizualizare mesajJuly02, pe 21 iunie 2024 - 03:02, a scris:

Va rog mult faceti ceva nu se mai poate asa ceva abuzuri peste abuzuri de atata timp tolerate si oamenii sufera! este inadmisibil!

Noi nu putem face nimic in umele tau.
Dar o poti face tu prin reclamarea acestui comportament catre ANRE. Bineinteles, daca o faci sa ai totul clar si sa explici totul asa cum se petrece in realitate. O sa ai o surpriza placuta.

#8
florinellll

florinellll

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,193
  • Înscris: 02.09.2009
Vad ca esti "calculatorist" , vezi ca exista si varianta analogica,adica mergi fizic la ala care te supara
Deoarece vad ca vrei sa mergi la parlament si sau presedintePosted Image

#9
lyanna

lyanna

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,370
  • Înscris: 02.09.2007

View Postadisz, on 21 iunie 2024 - 07:32, said:

Noi nu putem face nimic in umele tau.
Dar o poti face tu prin reclamarea acestui comportament catre ANRE. Bineinteles, daca o faci sa ai totul clar si sa explici totul asa cum se petrece in realitate. O sa ai o surpriza placuta.

De ce iti trebuie

View Postr_murphy, on 21 iunie 2024 - 06:06, said:

sugestie Posted Image

daca ai prin casa o tableta mai veche, un laptop pe care nu-l mai folosesti, factory reset sau un linux lite (pe laptop) si-ti faci pe jucarie conturi la gaze, apa, electrica, net, pui si reminder pentru datele de facturare si introducere de indecsi. din aplicatiile din browser nu mi-a dat niciodata chix Posted Image

De ce iti trebuie o tableta veche? De ce nu poti sa le pui direct pe telefon?
Poti sa elaborezi, te rog?

#10
r_murphy

r_murphy

    ANTENIST SPALAT PE CREIER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,271
  • Înscris: 30.04.2007
ca sa fie "toate la un loc" si sa nu-ti incarci telefonul cu zarzavat, plus pentru o asa zisa "securitate a datelor".
daca-ti intra bisubacii in divais sa nu aiba acces decit la niste chestii minime.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate