inregistrare de pe receiver pe PC televiziuni HD
Last Updated: Dec 14 2014 19:46, Started by
saimir
, Dec 14 2014 18:19
·
0

Posted 14 December 2014 - 18:19

Buna, incerc de ceva vreme sa Gasesc raspuns la unele intrebari legate de inregistrare HD
Eu doresc sa inregistrez emisiuni, filme pentru a le prelucra, in interes personal. Problema e UPC. Mi.au oferit un DVR are iesire hdmi, daca il conectez la pc. Pot vedea cu ajutorul tv tunnerului programele, insa nu le pot inregistra, spunandu.mi ca sunt criptate. Ok, daca iau un decodor din magazin sigur nu va merge cartela lor, Decodorul lor are functie de inregistrare insa atat, nu le poti scoate pe stick desi are port.... Cum pot inregistra programele tv HD? La rds se poate ? |
Posted 14 December 2014 - 18:49

Incearca un soft de inregistrare directa a ecranului PC-ului.
|
Posted 14 December 2014 - 18:50

Posted 14 December 2014 - 18:58

(...) Cum pot inregistra programele tv HD? (...) Ceea ce dorești tu să faci („doresc sa inregistrez emisiuni, filme pentru a le prelucra, in interes personal”) este o încălcare a drepturilor de copyright, deci nu, nu îți va fi permis să faci asta, nu pe dispozitivele legale. |
Posted 14 December 2014 - 19:23

Posibilitati sunt cu siguranta, fiindca pe youtube de exemplu e plin de emisiuni si clipuri si filme si etc.
Cumva trebuie sa fie o porita, dar nu stiu. Este cineva pe Rds? La ei se poate oare? |
Posted 14 December 2014 - 19:25

Eu sunt pe RCS și am atât STB, cât și televizor cu CAM și PVR. Nu ți-am scris cele de mai sus degeaba...
|
Posted 14 December 2014 - 19:26

Dorin_2k ce soft imi recomanzi?
De exemplu pe format analog se poate fara problema sa inregistrez. Conectez cablul de la tv si inregistrez fara probl, dar pe digital, respectiv HD nu pot Am inteles, crislacor, mersi... Atubci ma multumesc cu formatul analog, oricum o sa mai caut... |
Posted 14 December 2014 - 19:34

Solutii sunt, pentru cablu probabil mai putine, insa la transmisiile prin satelit poti folosi stb-uri cu pvr.
Nu este chiar ieftin si nu ai acces la toti operatorii dth . Un exemplu este foccus sat : cumpei o cartela de la ei , activezi ce pachet doresti , o utilizezi intr-un stb conax cu pvr si ....poti inregistra orice emisiune doresti , o poti edita pe computer si vizualiza oriunde. |
Posted 14 December 2014 - 19:42

Posted 14 December 2014 - 19:46

Cam complicat cu satelit fiindca locuind la bloc nu e prea ok cu antena si de astea, .. Pe cablu daca ar fi solutii...
Cam complicat cu satelit fiindca locuind la bloc nu e prea ok cu antena si de astea, .. Pe cablu daca ar fi solutii... Telekom sunt chiar praf la servicii... Am fost din ianuarie 2013, pana in februarie 2015 am servicii de la ei, am platit in avans sa rezilieze si nu vor decat daca platesc inca 18euro taxa, asa ca le.am zis sa stea linistiti, ca oricum nu le mai folosesc serviciile |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users