Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Casuta la verdeata ~90mp

Procedura numar inmatriculare lua...

masina ieftina pentru incepator. ...
 Pareri achizitie masina 20-25k

Scuter electric ce se poate condu...

Taximetristii de la Gara Obor ref...

Dorul, specific romanesc, si o re...
 Noul Design Dacia

Pareri despre facultate

Motocilclistii un pericol

scooter electric
 Parere VW GOLF 5 Din 2005 1.4 FSI

Berlin, odinioara unul dintre cel...

Indicator benzina și tempera...

Tranzitare ape teritoriale straine
 

HiMedia Q5/Q10 QUAD CORE Android 4.4.2 TV Box

- - - - -
  • Please log in to reply
516 replies to this topic

#379
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Nu prea este indicat sa lasi tot timpul conectat un hdd la media player , in timp iti vei lua ''adio'' de la hdd , mai ales ca citesc ca vrei si unul de capacitate mare
Pe partea de torrenti , din ''pacate'' inca este titular de drept pc-ul si apoi fisierul/fisierele in cauza iau ''drumul'' nas-ului
Cat despre 4k ce vrei , asta e trebuie sa te obisnuiesti
Shield-ul reda orice 4k , insa nu reda 3D.iso , HM al tau reda invers
Eu tocmai din aceasta cauza am cumparat shield-ul , pt. a detine doua device-uri complementare care sa acopere cat mai multe formate video :
- batranul egret r150 pt. 3D.iso si alte formate
- tanarul shield pt. 4k si alte formate
Fiecare device in parte are minusurile/plusurile aferente , fiindca stii foarte bine ca in prezent nu exista device care sa redea ''toate formatele video'' existente in prezent
Scuze de off-topic si sa il stapanesti sanatos , iar daca nu iti ''place'' ce si cum , ai 30 de zile dupa care.....

#380
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,560
  • Înscris: 08.08.2002

View PostHansolo, on 27 octombrie 2015 - 21:14, said:

i o solutie ideala cu HDD mare permanent pe player.

Soluția ideala rămâne un NAS dedicat , nu HDD atașat la mediaplayer.

#381
Hansolo

Hansolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,882
  • Înscris: 17.09.2007
Aia inseamna inca un device in casa, pornit permanent (sau nu) si inca unul destul de limitat.
Am colectia de filme imprastiata pe vreo 3*2TB si un rack USB2-SATA, cel mai putin spatiu e sa tin HDD-urile ca pe carti si sa folosesc rack-ul ca pe toaster insa ala sta langa PC pentru backup.
In fine, o sa fac teste, nu prea imi faceam iluzii de capacitatile de torrent si network in retea la un device Android.

#382
codrynn

codrynn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 18.02.2008
salutare...din nou.! am un himeida q10 4k si de fiecare data cand il deschid mi se blocheaza imaginea pe logo! singura solutie este sa l scot din priza si este destul de enervant! am incercat de la primul pana  la ultimul FW....am un hdd intern sshd de 2,5! a mai intampinat cineva aceasta problema?multumesc

#383
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Hansolo - ...........pornit permanent (sau nu) si inca unul destul de limitat - Te inseli
Eu am acest model de NAS - http://global.shuttl...?productId=1629 , nu e un brand asa ''rasunator'' ca Techus s.a , insa daca te uiti in lista de hdd-uri suportate o sa ai o surpriza
Suporta/recunoaste si hdd-uri de 6T ( WD Green WD60EZRX ) , deci la un calcul simplu 2 x 6T = 12T , adica dublu de ce detii tu in prezent
L-am cumparat sh cu 300 lei in magazin fiind peste 700 lei si sunt foarte multumit de el pana in prezent
Prb. este ca si eu am 3 x 2T , doua de acelas firma/model folosite in nas si unul intr-o enclosura externa conectat la nas prin portul frontal usb 3.0
Deci daca stii ce sa cauti si cum , cu banii relativ putini , poti aveea rezultate foarte bune
Adevarul ca in prezent sa cumpar 2 x 6T ma costa doua salarii , deci doua luni ''urlu la luna'' ( asta ca tot ma cheama ....)
Scuze de off-topic

#384
Hansolo

Hansolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,882
  • Înscris: 17.09.2007

View PostMD, on 28 octombrie 2015 - 01:16, said:

Soluția ideala rămâne un NAS dedicat , nu HDD atașat la mediaplayer.
Adevarul e ca m-as gandi la un NAS tip tampon, accesat de toate device-urile si care sa stocheze doar fisierele torrent descarcate de himedia sau cele pe care vreau sa le vad.
Criteriile ar fi sa fie mic, fara ventilator, gigabit eth, cu conexiune rapida (asic bun) si rezonabil la pret. Cam greu de gasit; in plus pe DLNA unele device-uri (cum ar fi bluray-ul, posibil si mediaplayerul) nu suporta functii gen schimbare subtitrare, etc.
Nu vreau NAS mare ca la ala nu sunt recomandate WD Green si nu ma intereseaza sa vad online tot, plus pretul si volumul sporit ies din discutie. Cine stie, poate mai revin la idee.

Edited by Hansolo, 28 October 2015 - 17:29.


#385
Hansolo

Hansolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,882
  • Înscris: 17.09.2007
Well, impresii de ultima ora: mi se parea fuzzy imaginea la iesire pe 4k, mi s-a parut si pe un film 1080p, am spus hai sa vad cum e redat clipul res_pattern pe care l-am tot postat pe aria TV, adica asta: https://www.wetransf...28171245/312c50
Stupoare: nu reda nici macar 1080p, liniile devin fuzzy pe imaginea statica pe la 700-800. Am incercat toate modurile video, degeaba.
Cine are scula poate testeaza clipul, static liniile trebuie sa fie distincte pana la 1080, in miscare in functie de cat de bun e TV-ul la procesare...
Comparativ pe bluray LG totul e crystal clear...

#386
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Hansolo , mic , fara zgomot si cu ''de toate'' e doar in teorie , unde toate sunt frumoase/performante
Practic insa......pe mine insa ma intereseaza restul , ca de aceea e NAS si ma opresc fiindca nu e threadul potrivit aici

#387
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Waiting official 3.0.2 FW for Q5/Q10 quad  if any one want to tested on Q5/Q10 quad mediaplayer..
(This is not 3.0.2 private beta for Q5/Q10 quad, is final FW for KdLinks A300)

KdLinks A300 HMD-3.0.2 2015-09-28.092419 (Factory Firmware) support & download forum here.
KdLinks A300 HMD-3.0.2 2015-09-28.092419 (Custom by me and adapted by Kodiloaded) support & download forum here.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/a4oED7r0XiM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

If you don't know KdLinks A300 is identical to HiMedia Q10 4K3D source.
To revert back to HiMedia FW just install one of original/custom FW for HiMedia Q5/Q10 quad 1.0.7/1.0.8/1.0.9/3.0.1.
Use at your own risk(Folositi pe propria raspundere).

#388
gabiha

gabiha

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 27.07.2010
Salutare tuturor.As fi interesat sa achizitionez si eu un himedia q5 4k insa am o mare nelamurire.V-as ruga sa-mi spuneti daca imaginea este atat de calitativa in contextul in care la ora actuala detin un DUNE HD 303D iar televizorul este unul SONY 4K de 43'',sau daca aveti o alta optiune sa-mi oferiti.Va multumesc anticipat.

#389
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Peste media playerul detinut , la ora actuala nu este decat nVidia Shield TV in cele doua variante
In rest orice ''chinezism'' care se lauda cu 4k , lasa de dorit ( stiu ca o sa ma ''injure'' prietenii mei , dar asta e adevarul )
Acum nu stiu daca tv-ul tau Sony 4k e varianta ''multimedia'' 4K/30p/hdmi1.4 sau ''full option'' 4k/60p/hdmi2.0
Daca e varianta ''multimedia'' 4k/30p/hdmi1.4 cu care poti reda doar formate multimedia 4k ( fara a putea vizualiza si prg. tv 4k free de pe satelit ) , atunci.......
Oricum din cate stiu DUNE nu e un brand oarecare si mai ales in comparatie cu ''chinezismele'' care se discuta/scrie pe aici

#390
Hansolo

Hansolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,882
  • Înscris: 17.09.2007

View Postgabiha, on 09 noiembrie 2015 - 18:44, said:

Salutare tuturor.As fi interesat sa achizitionez si eu un himedia q5 4k insa am o mare nelamurire.V-as ruga sa-mi spuneti daca imaginea este atat de calitativa in contextul in care la ora actuala detin un DUNE HD 303D iar televizorul este unul SONY 4K de 43'',sau daca aveti o alta optiune sa-mi oferiti.Va multumesc anticipat.
Am ceva dubii ca ai obtine vreun beneficiu calitativ vizibil, daca ai Dune e ok pentru material HD/3D.
4k si diagonala aia nu pusca in aceeasi propozitie decat daca stai la 1m de televizor.

#391
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Eu vad filmele 3D pe o plasma de 42'' 3D de la aproximativ 2m si se vede excelent

#392
KapitaK

KapitaK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,648
  • Înscris: 03.03.2010
Corectați titlul pentru ca "jucaria" ăsta nu are android tv e doar un mini pc android pentru tv !

Edited by KapitaK, 10 November 2015 - 19:30.


#393
IrrelevantWhiteMan

IrrelevantWhiteMan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,379
  • Înscris: 06.10.2015
@cristianstoica:
O sa avem Android 5.0.X in viitorul apropiat ? As vrea sa folosesc camera Logitech C920 insa suporta UVC doar de la Android 5.0.X in sus.

#394
mrc1

mrc1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 03.02.2007
Sanse mici de Android 5.0.X in viitorul apropiat.

#395
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
update_quadcore_Q5(updates&transparent)_HMD-3.0.2 2015-11-05.105633
update_quadcore_Q10(updates&transparent)_HMD-3.0.2 2015-11-06.095342
[ https://www.mediafire.com/convkey/00cb/nc0cbtd8q0519akzg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Add/Update:
- 500 Firepaper
- Adobe flash 11.1.115.81
- Browser AOSP 4.4.2-201510325
- ES File Explorer 3.1.1
(ver.can by use with HiMediaVideoPlayer)
- Gmail 5.8.107203005-release
- Google Maps 9.17.1
- Google Calendar 5.2.7-107213440-release
- Google Play Store 6.0.0
- Google Play Services 8.3.01(2385995-034)
- Google Chrome Browser 46.0.2490.76
- Google TalkBack 4.3.1
- Google Text-to-speech Engine 3.7.12.2235583
- Velvet(Google search) 3.6.16.1614640
- YouTube 10.43.60
- YouTube Google TV 1.0.5.6
- Plex 3.8.4.296
- Wifi Analyzer 3.9.6
- Netflix 3.13.0 build 5294
- Wrapper 3.5 new apk from 3.0.2
- Hapy Cast 4.0.0.7 apk from 3.0.2
- Skype 5.4.99.5871 apk from 3.0.2
- Facebook 34.0.0.0.82 apk from 3.0.2
- FileManager 2.1.3_HMD_0527_Release transparent
- Layncher 3D 1.1.1_HMD_1019_Release transparent
- Media Center 2.1.5_HMD_0804_Release transparent
- HiMediaVideoPlayer 1.03_HMD_1027_Realease themed
- HiSettings 1.0.19_HMD_111_Realease themed
- suport Egreat R1 IR remote
- suport Keyboard PNI AirFun One
(search --> subtitle, info --> audio, ir power on)
Revert:
- Revert NewAppManager to 1.0.16_HMD_150405_Realease transparent
- Revert Kodi 15.2 to Kodi 14.2_20150326
(annoying breaking passthrough, by Android volume control on Kodi 15.x, when pressing by mistake HiMedia remote control of volume)
Remove:
- Android Status Bar - annoying with Mouse/AirFun
- HiStatistics.apk - post user apps list to HiMedia server
Patch:
- hosts file AdAway update (16.11.2015)

Installation Instructions:
1. Rename update_quadcore_Q(...)_HMD-3.0.2(...).zip to update.zip
2. Copy update.zip to the root of a USB pen drive.
3. Insert the USB pen drive into any USB port of the Q5 quad.
4. With the Q5/Q10 quad turned off, use a paper clip or pen to press and hold the the pinhole restore button on the side of the Q5/Q10 quad(next to the USB ports).
5. While keeping the restore button pressed, turn on the Q5/Q10 quad.
6. The Q5/Q10 quad will show an Android droid logo and proceed to upgrade the firmware.
7. The box will auto-reboot when finished.
8. First boot can take few minutes, just wait...
Download Q5: mediafire.
Download Q10: mediafire.

Downgrade:
- Do on your own risk just with restore process
- No problems to install official FW HMD-3.0.2 2015-11-05.105633 with restore process.

YouTube 1080p:
A. install OGYouTube from here and enable all quality.
B. Spoofing_Samsung_SM-T325 download form here and update from menu.
(Don't to A+B well stack with adaptive streaming on 1440p)

Folositi pe propria raspundere(Use at your own risk).

Edited by CristianAdrian, 20 November 2015 - 10:05.


#396
Hansolo

Hansolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,882
  • Înscris: 17.09.2007
Hmm, volumul la telecomanda Himedia nu prea l-am folosit niciodata. Cam nasol cu downgrade la Kodi 14.2, am deja addonuri de 15.2, in rest ca de obicei firmware-ul lui cristianstoica e mult mai ,,loaded" si organizat decat firmware original.
Am tot cautat cum naiba sa copiez in retea de pe Windows pe HDD pus pr Q5, majoritatea sfaturilor de pe Internet gasite erau incredibil de complicate. Pana la urma am activat sharing-ul cu parola din settings, dupa care a fost vazut usor in Network la PC.
Copiaza fisiere cu Total Commander de pe PC pe HDD pus pe USB3 cu viteza 26-29MB/s, cam la nivelul unui USB2 mai bun. Ma declar multumit de viteza, avand in vedere ca si la acest firmware redarea din DLNA cu playerul propriu nu are subtitrare, pana la urma mai cumpar 2HDD de backup si tin unul conectat permanent la Q5 pe care voi incarca filmele pe care vreau sa le vad.

Edited by Hansolo, 20 November 2015 - 17:24.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate