Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info certificate digitale COVID-19

COVID-19: Raportari · Stiri Oficiale

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Informatii utile stare de alerta
 Insotitoare de zbor la 35+?

Insotitoare de zbor

Taiere lastari nuc crescuti din b...

Ce sa fac pentru ca Google sa-mi ...
 Avast problema

Poti ramane fara C.I. - Proiect d...

A murit Louie Anderson

Trusa de filiere si tarozi lidl
 Data maxima a venirii lui Isus

Ce detergent cu spumare redusa fo...

Cum stiu ce dimensiuni sa cumpar ...

Poze cu transformari
 

HiMedia Q5/Q10 QUAD CORE Android 4.4.2 TV Box

- - - - -
  • Please log in to reply
516 replies to this topic

#361
magicoolje

magicoolje

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 19.07.2014
Mai pierde cineva frameuri la BD 3D cu noul firmware? Din cand in cand pierde cate un frame(agata). Nu am mai facut update de la 1.0.8....acela nu avea probleme in 3D..Sincer ma gandeam sa mai rezolve din probleme...nu sa adauge.

#362
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 18,570
  • Înscris: 08.12.2008
solutia pare simpla atunci.  downgrade pana cand apare un fix sau o versiune noua.

#363
magicoolje

magicoolje

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 19.07.2014
:) cunosc solutia asta...vroiam sa stiu daca mai are cineva aceiasi problema.Daca nu dam din gurita e posibil ca Himedia sa fie fericita cu noul firmware...desi are probleme...Cam asta ar insemna un feedback si un forum...zic si eu...

#364
mrc1

mrc1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 03.02.2007
Tare cred ca vom ramine cu multe probleme nerezolvate deoarece producatorul nu e capabil sa optimizeze sistemul de operare ca sa fie compatibile unele aplicatii gen Youtube, problemele se repeta ca si la celelate generatii de Himedia Q5.

Am impresia ca chinezii lucreaza la modele mai noi si nu se mai ocupa de acest model. Asa ca nu multe sanse avem sa primim un update care sa optimizeze SO.

Multumiri lui CS ca incearca sa mai rezolve din probleme.

Ar fi bine sa nu am dreptate si sa se rezolve problemele.

#365
codrynn

codrynn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 18.02.2008
Salutare!  Sunt posesorul unui himedia Q10 4k și am o singura problema cu care ma tot chinui de ceva vreme și nu reușesc sa i dau de cap!
În meniul lui media center Lan uneori îmi vede rețeaua alteori nu..  De cele mai multe ori nu!  La autosearch îmi apare NO SERVER deși am dat și restart la router am reinstalat fw ultimul de pe futeko.com în zadar :( aștept o soluție va rog mulțumesc

#366
r_ovidiu2000

r_ovidiu2000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 17.03.2008
Zidoo X6 sta mai bine pe retelistica si are acelasi CPU. Sa vedem suportul software, insa. Declarativ, reda aceleasi formate ca si HiMedia. Dar pana nu confirma cineva...



#367
magicoolje

magicoolje

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 19.07.2014
Se gaseste undeva in Romania?

#368
r_ovidiu2000

r_ovidiu2000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 17.03.2008
Deocamdata cred ca nu!

Dar cineva spunea pe threadul dedicat box-urilor cu Android ca il astepta... era pe drum! Si eu sunt curios! :)

#369
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,385
  • Înscris: 08.08.2002
Zidoo nu importa nimeni in RO, doar din China.

#370
magicoolje

magicoolje

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 19.07.2014
Pai pare mai ieftin si e superior hw fata de Himedia. Daca ar face si softul ok....banuiesc ca ar fi un best buy.

Edited by magicoolje, 19 October 2015 - 20:42.


#371
valentine1

valentine1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 09.09.2008

View PostMD, on 19 octombrie 2015 - 19:05, said:

Zidoo nu importa nimeni in RO, doar din China.

Zidoo va apărea pe eMAG săptămâna asta, am produsele chiar acum pe birou :-)

#372
r_ovidiu2000

r_ovidiu2000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 17.03.2008

View Postvalentine1, on 20 octombrie 2015 - 10:43, said:


Zidoo va apărea pe eMAG săptămâna asta, am produsele chiar acum pe birou :-)

Uau! Si chiar reda 3D iso? Asa cum se spune in specificatii?! Intr-un tabel comparativ cu mai multe device-uri Android (postat aici, in alt thread) era specificat "not yet"! Multumim, Valentine!

#373
Hansolo

Hansolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,726
  • Înscris: 17.09.2007
Intrebare pentru posesori: merita un Himedia Q5 IV resigilat 424RON (cu garantie 24 luni)? Nu stiu daca pot fi returnate din motive hw sau nu.
Din ce vad X6 e inca in beta-test si nu reda 3D-ISO, ultimul HiSilicon probabil e la cateva luni distanta, ma tenteaza sa am un device care stie 3D-ISO.
Ce telecomanda recomandati? Aia originala nu are buton de pauza/start, are cineva idee daca o Silvercrest poate folosi aceste butoane?
Multumesc

LE: un review despre X6: http://www.cnx-softw...-tv-box-review/
Cam nasoala performanta in retea pe portul gigabit, 11,8MB/s. Nu vad in tabelul ala Himedia Q5, ce performanta are?

Edited by Hansolo, 25 October 2015 - 10:46.


#374
r_ovidiu2000

r_ovidiu2000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 17.03.2008
Han, ar mai fi HiMedia H8 octa! Mizez totusi pe experienta HiMedia pe partea de redare continut media.

#375
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,385
  • Înscris: 08.08.2002
Eu zic ca este bun prețul, ai 30 de zile de test încearcă-l sa vezi dacă iti oferă ceea ce ai nevoie.

Telecomanda eu as zice sa cauti un air-mouse, este greu cu telecomanda IR cel puțin in unele aplicații.

Dat fiind ca Zidoo sunt seriosi cand vine vorba de update-uri s-ar putea sa rezolve multe din pb. de la lansare odată ce apar unu doua update-uri ( si pana acum au fost destul de prompti cu update-urile).

Cat privește performanta in rețea vezi acolo sunt destule testate si mai mult de 16,5 MB/s nu o scos nici un box în testul acela.

Edited by MD, 25 October 2015 - 11:17.


#376
Hansolo

Hansolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,726
  • Înscris: 17.09.2007
H8 vs Q5:
HDMI2.0 vs USB3
CPU mai rapid vs calitate video mai buna.
Un thread interesant la intrebarea asta cu poze: http://www.futeko.co...php?topic=325.0
LE: WTF, H8 are LAN doar 10/100 si nu are USB3 (am mentionat asta), iese din orice discutie...
Si un test interesant pentru diferite formate 24p/30p, etc: http://www.avsforum....ml#post27543473

Edited by Hansolo, 25 October 2015 - 11:29.


#377
cristianstoica

cristianstoica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,182
  • Înscris: 20.12.2010
Q5 quad
SMB client - 100 Mbps este estimarea data de WiFi Speed Test, in dmesg Link is Up - 1000/Full
[ https://www.mediafire.com/convkey/bdf3/039x2b82x8untzbzg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
iperf Q5 quad client, Windows pentru iperf server
[ https://www.mediafire.com/convkey/1df6/4m488yk3gdo4r37zg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.mediafire.com/convkey/35df/ec2j2m6cm6xdrjvzg.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by cristianstoica, 25 October 2015 - 15:05.


#378
Hansolo

Hansolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,726
  • Înscris: 17.09.2007
Mno, mi-a venit jucaria, arata impecabil.
Initial am vrut sa pun toporul pe el cat de greu a fost de setat; ulterior dupa mai multe consultari am ajuns la un final. Nu prea pricep de ce ai reda din Kodi cu wrapper in loc de playerul dedicat, decat ca poate vezi mai usor lista de fisiere; atasarea unui drive si cautarea e complet neintuitiva (noroc cu postul lui cristianstoica de la inceputul acestui thread) comparativ cu mediaplayerul propriu.
Am pus fireste ultimul firmware modificat de cristianstoica.
Parti mai putin bune: nu reda nici un fisier hevc 4k codat main10 (cam toate clipurile Samsung); fisierele 4k60 au sacadari (normal, e hdmi 1.4); parca fisierele 4k sunt putin mai fuzzy decat redate de pe TV; setare retea mai dificila (la Egreat pur si simplu navigam la PC-ul dorit si intram cu cont de administrator cu salvare parola); unele clipuri truehd nu le reda sunetul daca sunt in format BR-ISO (e un bluray demo pe avsforum).
Parti bune: merge 3D-ISO, telecomanda e totusi ok cu mai putine restrictii de directie decat Egreat, tastatura cu trackpad Microsoft merge de minune, merge un HDD de 2TB pe SATA.
O sa fac in weekend/cand am timp teste comparative 4k cu TV (sa vad ca nu face downscale/upscale, boala comuna pe Android) si calitative cu bluray-ul propriu LG.

Intrebari:
- ce client de torent sa folosesc? Pe forumurile futeko au recomandat flud ca permite alege locatie si nu are multe reclame
- oare merita un HDD de 2TB pus permanent pe SATA si lasat ca si client de torrent, apoi backup prin retea? Nu stiu cat de fiabil in timp e la start/stop (o sa iau un WD green probabil); caratul de fisiere prin USB pe un HDD portabil de pe desktop pe mediaplayer mi se pare destul de incomod; daca as putea vedea reteaua in conditii bune (am Cat6 peste tot) ar fi o solutie ideala cu HDD mare permanent pe player.
Multumesc

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate