Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Romanii si sistemele de canalizar...

Intocmire PUZ pentru schimbare de...

Somiera cu lamele curbate + salte...
 Deconectare aragaz

Sfat achizitie masina noua buget ...

Companiile de telefoane si pretur...

centrala termica gaz
 Vanzare parte din teren

Iesire din devalmasie -concubinaj

Remediere izolatie planseu pod ne...

Miros parchet
 Sa vedem ce usb-stick-uri aveti s...

Instalatie termica pe Cu - Teava ...

Autentificare aplicatie cod acces

Laptop Facultate
 

Conversie SVIdeo - TV

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
yoyo

yoyo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 16.01.2003
Salut all,
  
    Aveti cumva o schema sau stiti de unde se poate cumpara
  un adaptor de la SVideo la TV (intrarea de antena)
  Practic ce face un video care la In se baga semnalul de la
  un TV-Out iar iesirea se lega la TV pe antena.

  Toata chinuiala asta pt ca TV-ul nu are canal AV nu are
  intrari SVideo si nici mufa Euroscart, DOAR antena.
  
  Multumesc mult!
  mailto:[email protected]

#2
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Conecteaza video prin antena (da-i si un play ca sa fii sigur) si scaneaza toate frecventele pe TV.

enjoy

Mtz

#3
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
Svideo contine numai informatia video cu luminanta si crominanta trasmise separat (sunt 4 pini de contact, 2 semnal si 2 masa).
Mufa de antena este facuta sa primeasca in ea atat semnal audio cat si video, pe deasupra ambele modulate in frecventa/amplitutine.
Deci, ce vrei tu, nu prea se poate/exista, decat daca vrei sa cumperi la 'fo 200$ un modulator RF si sa te complici cu el.
Video-ul are built-in un asemenea aparat si de aia face ce ai vazut tu....

mai bine incearca ce ti-a zis Mtz

#4
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
GunX, eu prin anii 80 si ceva, aveam un video Akai 250 si ma uitam la filme la inceput pe un TV alb-negru Diamant (era smecher ca nu era pe lampi) prin mufa de antena iar sonorul il aveam de la RCA la TV prin 2 fire izolate.

Eu nu pot sa cred ca in ziua de azi nu poti vedea un film la video cu orice TV color.

Daca se mai uita cineva la video pe TV alb-negru, sa-mi dea un PM sau mail ca ii spun eu cum sa lege firele. ;)  ;)

enjoy,

Mtz

#5
yoyo

yoyo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 16.01.2003
:) Nu e vorba de un tv Alb-negru ci de un Philips cu diagolana de 78cm carcasa de lemn la care tin foarte mult. Cred ca e mai batrin ca mine ;) Chestia cu video merge, stiu asta am folosit chestia dar din pacate a trebuit sa dau video-ul inapoi. Am crezut ca asta e o varinata mai ieftina decit  sa i-au alt video.
Pe net am vazut diverse oferte din afara de covertoare (modulatoare) Svideo-TV coax cca 30$. D'asta intrebam de ceva ce poti obtine aici.

#6
yoyo

yoyo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 16.01.2003
Daca Svideo contine numai informatia video cu luminanta si crominanta trasmise separat, as puea sa ma leg direct in finalul tv-ului?

#7
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Hmmm... Nu mai inteleg mimic...

Mai ai video-ul sau nu?

Video-ul tau nu are iesire pentru antena? Stiu ca in mod normal are o intrare de antena si o iesire de cablu coaxial care se baga in mufa de antena de la TV.

Mtz

#8
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002

Quote

Originally posted by yoyo
Daca Svideo contine numai informatia video cu luminanta si crominanta trasmise separat, as puea sa ma leg direct in finalul tv-ului?

tocmai ti-am spus mai sus, "finalul" ("aerial in" se numeste de fapt) este facut sa primeasca informatie video+audio modulata.

deci NU, nu merge sa bagi intr-o mufa de antena legata la un demodulator, semnal normal.

#9
yoyo

yoyo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 16.01.2003
Nu mai am Videoul! Asta e buba :(

#10
yoyo

yoyo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 16.01.2003
Totusi ce se poate face inafara de alt video sau alt TV?

#11
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
iti trebuie ceva sa-ti moduleze audio si video pe un singur canal (cablu coaxial care sa-l bagi in antena TV-ului si sa cauti postul)

variante ar fi un video care are in el un modulator RF sau un modulator RF separat. sa ti-l faci singur, nu cred ca poti, dar nu te tine nimeni, nu e ilegal sau imoral....

#12
Luke

Luke

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 747
  • Înscris: 20.12.2002
Du-te la un nene care repara televizoare si daca ala e meserias si daca televizorul permite iti poate face o adaptare de intrare pe televizor eventual cu un comutator de selectie. Pe unele TV-uri se poate face chestia asta. Daca nu, poti rost de un modulator care se afla in HC-uri, Cip-uri si alte computere Z80 care existau pe vremuri, iar sunetul il scoti separat. Ptr sunet sigur mere pusa o mufa de intrare pe tv. Sau in cel mai disperat caz faci tu un oscilator intr-o banda TV si mixezi semnalele, dar sun shanse mari sa fie instabil si sa umblii toata ziua sa prinzi postul.

#13
yoyo

yoyo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 16.01.2003
Un asa "nene" d'asta mi-a cerut 1.7 mil pe asa ceva :(
Cu cca 2 mil imi i-au de pe Covaci un video recoreder la mina a 2-a dar super meserias.
Nu ma intereseaza decit semnalul video.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate