![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
In ce sa investesti 150.000 €?
Last Updated: May 08 2015 22:26, Started by
teknotronik
, Dec 09 2014 18:46
·
0

Posted 09 December 2014 - 19:23

planul de afaceri e o simpla hartie. si ca sa o faci trebuie sa ai ideea.
daca postul care-a ofertat n-a fost o vorba-n vant la oha, inseamna ca astia ca tine reprezinta "piata". |
Posted 09 December 2014 - 19:23

Nişa de afacere tu o alegi. Tu ştii ce merge,zona unde eşti sau poate vrei să deschizi la 500km de casă. Bagă-ţi minţile în cap şi întelege ca nu vine Brâncoveanu să îţi spună ţie să deschizi spălătorie şi tu ai deja 5 spălătorii în sat care abia merg de pe o zi pe alta, sau prăvălie şi lângă tine îi Kauflandul. S-au deschis afaceri de sute de mii de euro şi au căzut ca porcul în ziua de Ignat. Mergi în Bahamas cu banii aia, undeva unde îi trai bun şi îţi mai rămân 100.000 să duci un trai până te pui pe picioare să ai un venit lunar. Afaceri nu rentează în Românica. Ia-ţi pământ dacă vrei să stai, în zone bune şi îl dai la asociaţii să îl lucre, iar tu primeşti 5-6000 euro anual. Nu să lucri tu cu angajaţi, să îţi mânci nervii cu tot distrusul. Pe hârtie toate sunt roz, în realitate e mult mai grav.
|
Posted 09 December 2014 - 19:25

Spalatoria aceea a dat chix din cauza nornelor de mediu .
Nu forta de munca a fost problema . |
Posted 09 December 2014 - 19:29

spare-me, on 09 decembrie 2014 - 19:23, said:
planul de afaceri e o simpla hartie. si ca sa o faci trebuie sa ai ideea. daca postul care-a ofertat n-a fost o vorba-n vant la oha, inseamna ca astia ca tine reprezinta "piata". Repet, pentru mine, planul de afaceri nu reprezinta o simpla hartie, nu pot sa spun acelasi lucru si pentru tine. Sa ai o seara placuta in continuare. |
Posted 09 December 2014 - 19:33

mandix, on 09 decembrie 2014 - 19:23, said:
Nişa de afacere tu o alegi. Tu ştii ce merge,zona unde eşti sau poate vrei să deschizi la 500km de casă. Bagă-ţi minţile în cap şi întelege ca nu vine Brâncoveanu să îţi spună ţie să deschizi spălătorie şi tu ai deja 5 spălătorii în sat care abia merg de pe o zi pe alta, sau prăvălie şi lângă tine îi Kauflandul. S-au deschis afaceri de sute de mii de euro şi au căzut ca porcul în ziua de Ignat. Mergi în Bahamas cu banii aia, undeva unde îi trai bun şi îţi mai rămân 100.000 să duci un trai până te pui pe picioare să ai un venit lunar. Afaceri nu rentează în Românica. Ia-ţi pământ dacă vrei să stai, în zone bune şi îl dai la asociaţii să îl lucre, iar tu primeşti 5-6000 euro anual. Nu să lucri tu cu angajaţi, să îţi mânci nervii cu tot distrusul. Pe hârtie toate sunt roz, în realitate e mult mai grav. Multumesc de sfaturi. Mintile le am bine bagate in cap. Am un venit lunar, nu asta este problema. Pamant am, 10 hectare in Romania care sunt in arenda. |
Posted 09 December 2014 - 19:33

Prima afacere da faliment in proportie de 90%.
Incepe ceva cu 30-40 de mii si daca aia merge mai investesti pe parcurs, daca nu merge macar n-ai ramas in curul gol si deja avand ceva experienta poti sa incerci si alte idei. |
Posted 09 December 2014 - 19:34

Posted 09 December 2014 - 19:38

Multumesc petre de oferta.
Prefer singur. DjMx, on 09 decembrie 2014 - 19:33, said:
Prima afacere da faliment in proportie de 90%. Incepe ceva cu 30-40 de mii si daca aia merge mai investesti pe parcurs, daca nu merge macar n-ai ramas in curul gol si deja avand ceva experienta poti sa incerci si alte idei. Nu ar fi prima mea afacere. As incepe ceva si cu 30-40 de mii desi am deschis discutia pentru 150.000. Chestia este ca vreau sa gasesc acel ceva si asta incerc sa fac indiferent de ce cred unii. |
|

tehno ,cineva a facut ceea ce eu am considerat ca idee pentru tine la mine in oras ,. crede=ma ca toata crema mecanicilor ,tinichigiilor ,vopsitorilor ,spalatorilor et stuff a venit la el ! cauta pe net AUTO STEFAN PIATRA NEAMT ! coada la ei e impresionanta si is cei mai buni !
Edited by ---robocop, 09 December 2014 - 19:39. |

Daca ai un loc ok ,ar merge o benzinarie si sau un magazin gen mega image
Cam pe acolo ma gandeam sa incepem o discutie ,ma gandeam eu la ceva dar daca esti 100% sigur ca vrei singur |
Posted 09 December 2014 - 19:41

MooF2010, on 09 decembrie 2014 - 19:33, said:
Studio videochat? Nu ma intereseaza. petre69, on 09 decembrie 2014 - 19:38, said:
Daca ai un loc ok ,ar merge o benzinarie si sau un magazin gen mega image Cam pe acolo ma gandeam sa incepem o discutie ,ma gandeam eu la ceva dar daca esti 100% sigur ca vrei singur Habar nu am ce investitie este necesara pentru o benzinarie, nu m-am gandit la asa ceva, totusi cred ca nu-mi ajung banii iar de colaborare nu poate fi vorba si nu are nici o legatura cu persoana ta. |
Posted 09 December 2014 - 19:42

---robocop, on 09 decembrie 2014 - 19:38, said:
tehno ,cineva a facut ceea ce eu am considerat ca idee pentru tine la mine in oras ,. crede=ma ca toata crema mecanicilor ,tinichigiilor ,vopsitorilor ,spalatorilor et stuff a venit la el ! cauta pe net AUTO STEFAN PIATRA NEAMT ! coada la ei e impresionanta si is cei mai buni ! Teren ,hala ,magazin ,constructie ,utilaje Nu stiu daca ajung 150 Apropo ,vad ca esti din spania Ma cunosti cumva ? Sau te confund |
Posted 09 December 2014 - 19:43

Petre, cum merge piata imobiliara in Romania?
Ce parere ai de ceea ce s-a spus mai sus, cumparat apartamente, renovat, vandut? |
Posted 09 December 2014 - 19:44

Treaba sta in felul urmator
Trebuie sa te gandesti ce tip de afacere doresti Una care are nevoie de tine zilnic sau una care sa fie -on the side - sa zic asa |
|
Posted 09 December 2014 - 19:47

Nu cred ca am avut ocazia sa ne cunoastem.
Te-am citit pe aici pe forum. As prefera as fie ceva de care sa nu fiu legat 30 de zile pe luna. Sa spunem ca as putea fi prezent 10-15 zile maxim. Prezent din partea mea nu inseamna doar prezenta, stiu ca trebuie sa muncesc pentru a pune ceva pe picioare. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users