Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Laptop CS 2

AirGPU (cloud gaming)

KAZA Univisa

Reciclare hard disk-uri defecte v...
 Vacanta 7-10 zile auto

Procedura inmatriculare auto din UE

Pot pune faianta noua peste adezi...

Completare formular Detalii Tehni...
 Investitie intro firma

Buget de vis: ce caravana sa aleg...

Caut un VPN gratuit si un Antivir...

ajutor VPN
 Sfaturi montaj folie antivapori l...

Sistem audio recomandat

Borseta barbateasca

Ce este cu declaratiile cerute ce...
 

Alocare dinamica

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
gabrielgrsg

gabrielgrsg

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 29.11.2014
Salutare!

Am o mica dilema la alocarea dinamica.

Am un input pe 4 linii de genul:

1    5
2    gsddga,,tterter,,wqeq!Bvddh
3    pre re in ne
4

prima linie contine o cheie(k = 5) ,a doua un sir criptat,si a treia niste prefixe care trebuiesc eliminate din sirul pe care il decriptez de la linia 2.Dupa cum observati linia 4 e goala,dar exista,iar cand aloc memorie pentru sirul de prefixe,la ultimul prefix,ia in considerare si enter-ul de pe urmatoare linie.

De exemplu in loc sa elimine din cuvantul Nefacut prefixul ne,elimina nef sau doar n.

Idei?

Edited by gabrielgrsg, 08 December 2014 - 11:56.


#2
OriginalCopy

OriginalCopy

    I'm harmful, fear me please! :))

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,268
  • Înscris: 10.08.2006
Suna a o misiune buna pentru trie.

Nu vad o legatura stransa cu alocarea dinamica.

#3
gabrielgrsg

gabrielgrsg

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 29.11.2014
Alta explicatie nu gasesc,imi elimina corect prefixele pentru celelalte cuvinte,doar la ultimul prefix e problema.

#4
namespace

namespace

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,213
  • Înscris: 14.12.2013
Try

if (STR[strlen(STR) - 1] == '\n')
	STR[strlen(STR) - 1] = '\0';



#5
gabrielgrsg

gabrielgrsg

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 29.11.2014

View Postnamespace, on 08 decembrie 2014 - 12:28, said:

Try

if (STR[strlen(STR) - 1] == '\n')
STR[strlen(STR) - 1] = '\0';


A functionat,mii de multumiri!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate