Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
din greseala am stropit pomii cu ...

Branduri de card acceptate la pla...

Doctoratul sau al 2-lea masterat ...

Reparatie tabla smulsa in jurul u...
 W11 home , problema cu limba engl...

De unde cumpar o tigaie wok?

Modem 4G LTE (USB) cu sim Vodafone

Cartela cu numar pentru activarea...
 Cablu ingropat

Presiune/amenințari

Sapatura de jur imprejurul casei

Adaptor pt casti
 În UE, permis digital de conducato...

Spalatorie auto profesionala in I...

Anxietate si Safety behaviors OCD.

Conducta DN 800 pe teren construi...
 

Allview WI7

- - - - -
  • Please log in to reply
290 replies to this topic

#73
corvet000

corvet000

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.02.2015
Am tableta Wi7 si am cateva probleme cu ea ... pe emag scrie ca are 16 GB  dar in realitate are doar 9GB si putin ( cred ca 47 , nu stiu , este in reset in acest moment) Dintre care cam 5-6 sunt ocupati de windows . Exista o remediere pentru acest lucru ? Sau macar cateva "smecherii" ce pot sa ii aplic ? Sau trebuie sa imi iau micro SD ? ... + Bateria este foarte slaba si se incarca cam greut , la utilizare intensa se incalzeste in zona camerei , ecranul nu este asa de stralucit , in schimb se misca bine .

Am ales-o deoarece , la banii de 350 lei nu prea gasesc nimic bun pe piata , as fi vrut sa imi iau Stream 7 , dar nu am vazut-o in nici un magazin din Romania ... in plus ... sunt atras mai mult de windows deoarece am un telefon cu android si este o dezamagire totala ...

Edited by corvet000, 12 February 2015 - 16:46.


#74
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,709
  • Înscris: 01.01.2008
Parca se poate buta dintr-o imagine iso sau ceva de genul,am citit undeva procedura dar pe moment imi scapa,revin.

#75
faithless_soul

faithless_soul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 01.07.2006

View Postxeleron, on 12 februarie 2015 - 18:21, said:

Parca se poate buta dintr-o imagine iso sau ceva de genul,am citit undeva procedura dar pe moment imi scapa,revin.

Da, se poate. Eu imi "ard" ISO-uri pe stick-uri USB (transform stick-ul intr-un CDROM virtual) si folosesc:
Cablu OTG + hub USB + stick + tastatura USB.

#76
connectorxp

connectorxp

    Avid mountaineer.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,879
  • Înscris: 14.11.2004
Am luat, inital eram chitit pe Wi7 sau Toshiba Encore, dar am gasit la Altex la reducere la 499 impera i8, e faina, ecranul IPS se vede bine si nu pare sa aibe cine stie ce lag.
Ca si calitate finisaje si constructie e sub... mult sub, vorbesc de la nivelul lui Nexus7 2012 si iPad Mini2, dar tinand cont ca are HDMI... e super si asa am facut SmartTV cu bani putini.

Exista cablu OTG Y, unde sa pot conecta alimentatorul tabletei si in acelasi timp sa pot lega un device in regim host?

LE: am gasit pe net cablu MicroHDMI si mouse Bluetooth si asa o pot face HTPC sau "SmartTV", ramane sa gasesc acel cablu OTG in Y.

Ca si fapt divers, puteti pune placi audio externe la tabletele voastre, Wi7 fiind la fel ca si internals, difera doar bateria, camera si ecranul, se aude demential cu Asus U7.

Edited by connectorxp, 17 February 2015 - 01:38.


#77
faithless_soul

faithless_soul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 01.07.2006

View Postconnectorxp, on 16 februarie 2015 - 23:34, said:

...
Exista cablu OTG Y, unde sa pot conecta alimentatorul tabletei si in acelasi timp sa pot lega un device in regim host?

LE: am gasit pe net cablu MicroHDMI si mouse Bluetooth si asa o pot face HTPC sau "SmartTV", ramane sa gasesc acel cablu OTG in Y.
...

Eu am cateva cabluri OTG Y (mai multe tipuri). Niciunul nu da power la tableta. Un cablu OTG Y normal trimite alimentarea suplimentara catre perifierial (ce e conectat pe USB), nu tableta.

S-ar putea sa mearga asta : Dell Micro USB Dongle for Data and Charging dar eu am renuntat sa il mai comand.

#78
connectorxp

connectorxp

    Avid mountaineer.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,879
  • Înscris: 14.11.2004
Suntem romani, noi nu dam banii pe prostii, ni le facem singuri :)

https://sites.google...Y_OTG_CABLE.png

Voi incerca sa ma documentez, sa vad daca e ok schema si sa o pun in practica.

#79
faithless_soul

faithless_soul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 01.07.2006

View Postconnectorxp, on 17 februarie 2015 - 23:54, said:

Suntem romani, noi nu dam banii pe prostii, ni le facem singuri Posted Image

https://sites.google...Y_OTG_CABLE.png

Voi incerca sa ma documentez, sa vad daca e ok schema si sa o pun in practica.
Am mai postat si eu o schema, acum cateva pagini. Imi mergea montajul, dar nu reliable.
Poate merge varianta mai bine.

Oricum cred ca o sa fie nevoie sa pui un switch pe liniile de date: daca tableta detecteaza rezistenta aia (modul OTG) o sa ignore liniile de power.
Ca si la montajul meu cred ca procedura o sa fie sa se conecteze mai intai power-ul, dupa care liniile de date

#80
wfnse

wfnse

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,954
  • Înscris: 12.06.2007
Aveți idee cum se intra in bios-ul tabletei?

In rest e super la banii ăștia. Am dat 250 lei pe ea de la Flanco.

#81
spavian

spavian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,296
  • Înscris: 09.12.2005
Mi-am luat si eu una astazi dar am o problema , nu se inchide displayul cand apas pe buton . Ce sa ii fac ca nu intra in sleep

#82
spavian

spavian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,296
  • Înscris: 09.12.2005
Am rezolvat cu sleepul ,era din setarile placii wireless , acum am o alta problema ..m-a pus dracu sa o las sa isi faca update si mai am liber 1 gb :)

#83
andrewyuk

andrewyuk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 715
  • Înscris: 24.02.2013
Merita sa imi iau si eu o tableta d-asta? Imi cam face cu ochiul pretul mic. Am o tableta Galaxy Tab 4 si mi-ar place una cu Windows.
Vreau sa o folosesc pentru navigare (am nevoie de adobe flash player), ceva jocuri micute (se pot instala pe card SD?) si niste aplicatii foarte importante pentru mine - Office.

#84
andrewyuk

andrewyuk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 715
  • Înscris: 24.02.2013

View Postandrewyuk, on 23 februarie 2015 - 21:48, said:

Merita sa imi iau si eu o tableta d-asta? Imi cam face cu ochiul pretul mic. Am o tableta Galaxy Tab 4 si mi-ar place una cu Windows.
Vreau sa o folosesc pentru navigare (am nevoie de adobe flash player), ceva jocuri micute (se pot instala pe card SD?) si niste aplicatii foarte importante pentru mine - Office.
Se pare ca s-a scumpit la emag...

#85
cetane

cetane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 388
  • Înscris: 30.11.2010
A facut cineva update la bios?...cel de pe site-ul official.
Eu cand extrag arhiva imi da o eroare

Edited by cetane, 06 March 2015 - 13:52.


#86
andrewyuk

andrewyuk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 715
  • Înscris: 24.02.2013
am comandat si eu una.

#87
PCornel

PCornel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 21.06.2004

View Postcetane, on 06 martie 2015 - 13:42, said:

A facut cineva update la bios?...cel de pe site-ul official.
Eu cand extrag arhiva imi da o eroare

Arhiva (update_bios_wi7.rar) care contine update_bios.bat imi da si mie eroare la dezarhivare, ultimul download (update_bios_wi7_1.rar) contine un F.bat, cam dubios. Am incercat sa il pornesc dar win imi opreste accesul ... this file can damage your computer.
Bios update e si aici in caz ca vrei sa incerci:
https://www.dropbox....fQN24iaS3a?dl=0

La o analiza mai amnuntita mai sunt si alte diferente, History.txt a disparut iar la ROM a disparut un 3 din coada

[ http://s14.postimg.org/5hleukrv5/comparatie.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by PCornel, 10 March 2015 - 18:09.


#88
cetane

cetane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 388
  • Înscris: 30.11.2010
Eu le-am scris celor de la allview, am avut cateva discutii cu ei pane Sa-I conving..Acum se pare ca au reparat, nu mai da eroare Si am reusit Si eu da face update-ul.

#89
andrewyuk

andrewyuk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 715
  • Înscris: 24.02.2013
Mi-am luat si eu tableta si sunt foarte multumit pentru banii astia!

#90
PCornel

PCornel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 21.06.2004
Update-ul a avut o eroare si a fost reconstruit, va rog sa incercati sa rulati fisierul F.bat.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate