![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Discuții despre telev. prin cablu H.D., la NOI și cea din State.
Last Updated: Dec 14 2014 12:30, Started by
MELODY
, Dec 05 2014 00:02
·
0

Posted 05 December 2014 - 23:55

Abonamentele la cablu, în New York sunt cam în jur de 100 de dolari, baza! Americanul( știe bine românește) care vine mereu în vizită la firma noastră "înnebunește"(mai ales prețul plătit la ab.) când vede ce avem în grilă la RDS, mai ales este încântat de Super One,la ei este scump un astfel de program! El nu are cablu, doar dvb-t pentru care plătește vreo 25 de dolari!
|
Posted 06 December 2014 - 00:24

Abonamentele la cablu, în New York sunt cam în jur de 100 de dolari, baza! Americanul( știe bine românește) care vine mereu în vizită la firma noastră "înnebunește"(mai ales prețul plătit la ab.) când vede ce avem în grilă la RDS, mai ales este încântat de Super One,la ei este scump un astfel de program! El nu are cablu, doar dvb-t pentru care plătește vreo 25 de dolari! ![]() |
Posted 06 December 2014 - 00:35

La mine la firmă este RDS, acasă la mine este RDS, cam pe unde mă duc cu el este RDS! Acum ce să facem dacă RDS-ul este peste tot! UPC-ul,nu prea sunt "vizibil"!Nu știu ce rețea era la hotel? Nu am urcat la camera lui!
Du-l sa vada si ce are UPC-ul dupa care spune-i ca e firma americana. Pune-l intai sa ia loc pe un scaun ca lesina! ![]() ![]() Edited by matyred, 06 December 2014 - 00:34. |
Posted 06 December 2014 - 00:48

http://www.timewarne...age1=&Zip=90026
grila cablu tv los angeles!
Abonamentele la cablu, în New York sunt cam în jur de 100 de dolari, baza! Americanul( știe bine românește) care vine mereu în vizită la firma noastră "înnebunește"(mai ales prețul plătit la ab.) când vede ce avem în grilă la RDS, mai ales este încântat de Super One,la ei este scump un astfel de program! El nu are cablu, doar dvb-t pentru care plătește vreo 25 de dolari! http://www.optimum.c...requestid=69291 preturile la abonamente!nu mi se par totusi chiar asa de mari! Edited by ramiz, 06 December 2014 - 00:50. |
Posted 06 December 2014 - 00:58

N-au analogic, in plus la 50$ cat e un pachet cat de cat cred ca si romanii ar face cozi la abonamente...
|
Posted 06 December 2014 - 10:26

Depinde și ce conțin acele posturi! Credeți că la ei nu sunt "bălării"! Multe pot fi locale!
|
Posted 06 December 2014 - 10:52

Tocmai asta e ca sunt si multe locale dar iti ia ochii cand vezi ca scrie HD, la ei e ceva obisnuit deja ca au de foarte multi ani tocmai de asta nu are rost sa ne comparam. Si englezii au destule canale, si italienii, cred ca astia sunt si printre primii ca numar de canale pe cablu.
|
Posted 06 December 2014 - 12:34

|
Posted 06 December 2014 - 12:37

Din pacate traim in Romania!Vor mai trece zeci de ani pana cand vom avea si noi grile tv ca in tarile dezvoltate!Sa ne trezim la realitate!
|
Posted 06 December 2014 - 12:51

Nu va mai stresati ca astia de la RCS n-au mai bagat niciun canal HD. De bagat tot au bagat ceva pe HD! Au bagat freez-uri. Din ce in ce mai dese
![]() |
Posted 12 December 2014 - 10:46

Sunt mulți români care leșină când văd prețurile lor! ![]() La UPC Romania este la fel ca la un dealer auto serios. Poti sa-ti cumperi un Logan ieftin sau daca ai bani poti opta pentru un Ford, Audi, Mercedes, Maseratti, Porsche, Ferrari sau chiar un Rolls Royce. Fiecare dupa bugetul personal isi poate alege ce-l avantajeaza. La altii gasesti doar un model banal de masina. Imi pare firesc sa nu valoreze mult serviciile mediocre... ![]() Edited by Traznitul, 12 December 2014 - 11:04. |
Posted 13 December 2014 - 12:04

Nu mai lăudați americanul atât.
Dacă analizați mai bine unele grile de programe descoperiți că un program e în mai multe variante: east, West, spanish. Găsisem mai demult un operator american care avea peste 1000 de programe în grilă și tot în mai multe variante erau programele. |
Posted 14 December 2014 - 12:30

Nu înțeleg de faceți comparații absurde cu US încercați ceva mai normal, logic cu tarile din jur Ungaria, Cehia, Polonia, Bulgaria. Nici comparațiile cu UK, DE nu-și au rostul suntem departe de ei din toate punctele de vedere nu vad de ce ar trebui sa putem face comparatii pe piata de tv !
In Polonia UPC oferă 40 de canale HD la noi doar 32. Vina pentru numarul mai redus in RO nu aparține doar UPC ci si televiziunilor naționale care nu se înghesuie deloc sa treacă la transmisii HD ( vezi povestile de istorie deja cu Antena HD, Prima HD) spre deosebire de Polonia. Edited by MD, 14 December 2014 - 12:34. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users