Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cutie de viteze manuala schimbata

Sofer pe ambulanta

Cum lipesc o lustra pe beton? Cum...

Achiziție boxa portabila sau...
 Pareri despre DS 923+? Procesor R...

Samsung Galaxy S10 probleme DNS

Extravalerianic și tiroidita...

Trigliceride ușor scazute - ...
 Problema internet DIGI - zte zxhn...

Suport umbrele 80 - 100 cm

Eroare calculator - Releu bujii O...

Plane (2023)
 Nesimtire si/sau incompetenta?

Physical: 100 (2023)

Este Kaufland și Carefour in...

The Three-Body Problem
 

Expression is not a method

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
stefanutz13

stefanutz13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 04.12.2011
Salut.Sunt incepator in vb si am urmatorul cod:
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
	 Dim lungimebuc, lungimebara As Single
	 lungimebuc = RichTextBox1.Text
	 lungimebara = RichTextBox2.Text
	 Dim x As Single = lungimebara, y As Single = lungimebuc
	 If x < y Then
		 MessageBox.Show("Lugime bara este prea mica")
	 End If
	 Do While x - y < y
		 x - y // aici imi modifica . dupa ce dau compile, in x(-y)
	 Loop
End Sub

si umatoarea eroare:
Expression is not a method


Nu inteleg care este problema...??

#2
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,487
  • Înscris: 24.02.2006
pentru ca x-y e o valoare. de exemplu, x-y poate fi egal cu 3. tu-i spui calculatorului "fa trei".
tu stii sa faci trei?

#3
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,364
  • Înscris: 24.02.2007
Ce-i "x - y"?

#4
stefanutz13

stefanutz13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 04.12.2011
pai am definit x ca fiind lugimebara si y ca fiind lungimebuc , si vreau sa fac scaderea lor intr-un while,cum pot face asta?

#5
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,364
  • Înscris: 24.02.2007
Rezultatul scaderii trebuie atribuit cuiva.

#6
stefanutz13

stefanutz13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 04.12.2011
da,greseala mea :)),am definit un s ca integer si i-am atribuit scaderea :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate