Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Se pot utiliza imaginile generate...

Alternativa la Paint pe Ubuntu

Recomandare WYSIWYG HTML Editors

Alegere aspersoare
 Despre Japonia - tara pe care nu ...

ICSee din sursa sigura sau echiva...

Exista vreo metoda sa pasez contu...

Acumulator 3.7v
 Andaluzia sau Tara Bascilor

reparatie camin vizitare put

Pragurile minime de raportare pen...

Anevrism de aorta ascendenta
 Dovada adresei de resedinta

Tulsa King (2022 - )

Tv box android fara "servicii...

Factura platita la Supercom si ne...
 

Expression is not a method

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
stefanutz13

stefanutz13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 04.12.2011
Salut.Sunt incepator in vb si am urmatorul cod:
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
	 Dim lungimebuc, lungimebara As Single
	 lungimebuc = RichTextBox1.Text
	 lungimebara = RichTextBox2.Text
	 Dim x As Single = lungimebara, y As Single = lungimebuc
	 If x < y Then
		 MessageBox.Show("Lugime bara este prea mica")
	 End If
	 Do While x - y < y
		 x - y // aici imi modifica . dupa ce dau compile, in x(-y)
	 Loop
End Sub

si umatoarea eroare:
Expression is not a method


Nu inteleg care este problema...??

#2
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,125
  • Înscris: 24.02.2006
pentru ca x-y e o valoare. de exemplu, x-y poate fi egal cu 3. tu-i spui calculatorului "fa trei".
tu stii sa faci trei?

#3
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,286
  • Înscris: 24.02.2007
Ce-i "x - y"?

#4
stefanutz13

stefanutz13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 04.12.2011
pai am definit x ca fiind lugimebara si y ca fiind lungimebuc , si vreau sa fac scaderea lor intr-un while,cum pot face asta?

#5
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,286
  • Înscris: 24.02.2007
Rezultatul scaderii trebuie atribuit cuiva.

#6
stefanutz13

stefanutz13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 04.12.2011
da,greseala mea :)),am definit un s ca integer si i-am atribuit scaderea :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate