Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolatie tavan?

Telefoane low end - generalitati

setare permanenta 16:10 in VLC?

Schimbare nume strada se schimba ...
 ¨Pentru ca ti-a placut Einstein &...

Produsele marca proprie ar putea ...

Slabire burta

Extender mikrotik
 Puț apa in comuna Berceni Il...

Configurare router TP-Link (trans...

Informatie job secundar

VLC Media Player
 WoW Ascension parere

Eliberare fiscal - ajutor

Caut un NVR model HGNVK-48902

Baterie Macht
 

De la HDMI la AV2

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
Liviu280

Liviu280

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 04.11.2010
Am un LG 32LB5610 si decodor KAON NA 1600HD de la RCS & RDS. Pana acum am folosit un cablu HDMI, totul a fost ok.
Azi am bagat HDMI-ul in PC ca sa il folosesc pe post de monitor si pentru decodor am bagat un cablu component (rosu, galben, alb) sa mearga pe AV2. Insa pe toate posturile TV apar 2 dare mari care fac imaginea neclara. Cum pot scapa de ele? Daca vizionez prin cablu component nu o sa mearga canalele HD nu?

#2
satanistu

satanistu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,639
  • Înscris: 09.03.2011
Pai bai omule, nu e logic ca daca bagi un cablu ce nu e HDMI/DVI, nu e HD?

Chiar daca se vad darele alea, te duci si iti cumperi un alt cablu HDMi.

#3
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,933
  • Înscris: 20.06.2009
Ce te costă să mai cumperi un cablu HDMI și apoi te uiți la televizor așa cum trebuie, cu HD-uri și toate alea...?

#4
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,887
  • Înscris: 28.10.2006
Decodorul ala nu are iesire COMPONENT, are iesire COMPOSITE! Mare diferenta intre ele!
Cmponent pote reda si HD, dar composite NU!
Pentru ce vrei tu ai nevoie de un comutator (SWITCH) HDMI, cu 2 - 3 intrari si o iesire.
In comutator intra decodorul si PC-ul si iese cablul ce merge la TV.
Dar nu inteleg la ce mai ai nevoie de decodor! TV-ul are tuner digital si suporta SmartCard CI+! Deci bagi cablul ce intra acum in decodor direct in mufa de antena a TV-ului. Astfel ai mufa HDMI a TV-ului la dispozitia PC-ului!

#5
Liviu280

Liviu280

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 04.11.2010
Metoda asta e doar momentan, calmati-va, o sa iau un cablu HDMI. Intrebam doar daca e normal sa se vada imaginea asa deteriorata si daca as putea s-o repar cumva.

View Postviceroy56, on 02 decembrie 2014 - 22:26, said:

TV-ul are tuner digital si suporta SmartCard CI+! Deci bagi cablul ce intra acum in decodor direct in mufa de antena a TV-ului. Astfel ai mufa HDMI a TV-ului la dispozitia PC-ului!
Cica nu e compatibil cu televizorul meu. Am CI, nu CI+.

#6
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,933
  • Înscris: 20.06.2009
Stai liniștit, televizorul este model 2014, deci are clar CI+! Verificat, am instalat eu un CAM pe exact același televizor!

#7
cristian-p

cristian-p

    Stelist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,212
  • Înscris: 23.10.2013
E pacat de televizor sa nu folosesti receptorul integrat DVB-C (cu CI+ daca ai pachete extra) si sa-l folosesti pe post de monitor la "conserva" RCS.

#8
OmulLLORT

OmulLLORT

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,756
  • Înscris: 06.09.2014
da-le cu decodoru in cap si ia-ti cam

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate