![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
De la HDMI la AV2
Last Updated: Dec 02 2014 23:59, Started by
Liviu280
, Dec 02 2014 22:01
·
0

Posted 02 December 2014 - 22:01

Am un LG 32LB5610 si decodor KAON NA 1600HD de la RCS & RDS. Pana acum am folosit un cablu HDMI, totul a fost ok.
Azi am bagat HDMI-ul in PC ca sa il folosesc pe post de monitor si pentru decodor am bagat un cablu component (rosu, galben, alb) sa mearga pe AV2. Insa pe toate posturile TV apar 2 dare mari care fac imaginea neclara. Cum pot scapa de ele? Daca vizionez prin cablu component nu o sa mearga canalele HD nu? |
Posted 02 December 2014 - 22:24

Pai bai omule, nu e logic ca daca bagi un cablu ce nu e HDMI/DVI, nu e HD?
Chiar daca se vad darele alea, te duci si iti cumperi un alt cablu HDMi. |
Posted 02 December 2014 - 22:24

Ce te costă să mai cumperi un cablu HDMI și apoi te uiți la televizor așa cum trebuie, cu HD-uri și toate alea...?
|
Posted 02 December 2014 - 22:26

Decodorul ala nu are iesire COMPONENT, are iesire COMPOSITE! Mare diferenta intre ele!
Cmponent pote reda si HD, dar composite NU! Pentru ce vrei tu ai nevoie de un comutator (SWITCH) HDMI, cu 2 - 3 intrari si o iesire. In comutator intra decodorul si PC-ul si iese cablul ce merge la TV. Dar nu inteleg la ce mai ai nevoie de decodor! TV-ul are tuner digital si suporta SmartCard CI+! Deci bagi cablul ce intra acum in decodor direct in mufa de antena a TV-ului. Astfel ai mufa HDMI a TV-ului la dispozitia PC-ului! |
Posted 02 December 2014 - 23:08

Metoda asta e doar momentan, calmati-va, o sa iau un cablu HDMI. Intrebam doar daca e normal sa se vada imaginea asa deteriorata si daca as putea s-o repar cumva.
TV-ul are tuner digital si suporta SmartCard CI+! Deci bagi cablul ce intra acum in decodor direct in mufa de antena a TV-ului. Astfel ai mufa HDMI a TV-ului la dispozitia PC-ului! |
Posted 02 December 2014 - 23:18

Stai liniștit, televizorul este model 2014, deci are clar CI+! Verificat, am instalat eu un CAM pe exact același televizor!
|
Posted 02 December 2014 - 23:50

E pacat de televizor sa nu folosesti receptorul integrat DVB-C (cu CI+ daca ai pachete extra) si sa-l folosesti pe post de monitor la "conserva" RCS.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users