Identitate noua pentru www.AutoList.ro, ofer 200$
Last Updated: Mar 08 2006 16:07, Started by
zuppy
, Jan 06 2006 14:09
·
0

Posted 06 January 2006 - 14:09

Am nevoie de realizarea unui design, unui logo, unei carti de vizita si a unui antet de documente pentru site-ul www.autolist.ro (momentan este un template)
Ofer 200$ pentru tot. Cerinte pentru site: - sa mearga pe 800x600: se poate intinde pe tot ecranul pentru rezolutiile mai mari, depinde de voi asta - codul sa fie curat : nu tin neaparat sa fie tableless, dar sa nu gasesc <font> sau alte tag-uri de genul asta. totul trebuie sa fie din css - imagini nu foarte multe (o sa am nevoie sa imi trimiteti adresa de unde ati luat pozele, ca sa nu fie probleme de tip warez) - sa mearga pe cele mai importante 3 browsere: Firefox, IE, Opera - pe prima pagina, in afara de ce este acum, mai vreau sa apara un formular pentru cautare anunturi (doar cateva criterii, nu tot ce se gaseste in pagina de cautare avansata) - meniul sa fie text, nu poza, pentru ca sa pot adauga usor sectiuni noi - as prefera fara flash, sau daca e sa fie, sa fie cu bun simt. meniul sa nu fie in flash, pentru ca nu este SEO friendly Am nevoie de cate un design pentru fiecare tip de pagina din site-ul principal: - index - anunturi noi - cautare - contul meu (dupa cum se vede, e cam gol) Am nevoie de un design foarte simplist pentru parcurile auto, un exemplu este la http://zuppy2020.autolist.ro/. Practic imi trebuie doar meniul (da, stiu, la contact imi da eroare mysql :D) pentru ca restul paginii este editabila de catre utilizator. Cerinte pentru logo: - sa fie cat mai simplu - sa il am si intr-un format vectorial Cerinte pentru cartea de vizita: - sa o am intr-un format vectorial Pentru antet nu am nici o cerinta speciala Va rog prezentati doar oferte serioase (aviz celor gen kleampa). Daca vi se pare putin 200$, nu participati. Daca nu imi place nici o oferta nu o sa dau nici un ban. |
Posted 06 January 2006 - 14:25

trebuie ca toate sa fie musai facute de acelasi designer ?
|
Posted 06 January 2006 - 14:31

in principiu cam are legatura designul cu logo-ul, dar pot sa "sparg" oferta in 2, adica 150$ pt design si 50$ pt logo + carte + antet
|
Posted 06 January 2006 - 14:33

5 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
5 Members: add, zuppy, Cale, Casual, again hai ca a venit kleampa, esti rezolvat :D |
Posted 06 January 2006 - 14:39

200$??? :coolspeak: 200 dai, de 200 o sa arate :naughty:
|
Posted 06 January 2006 - 14:48

Posted 07 January 2006 - 02:09

Quote Daca nu imi place nici o oferta nu o sa dau nici un ban. cam putini bani, tinand cont ca pot sa ma trezesc ca muncesc cateva zile insa tie nu-ti va placea ce am facut. e riscant... parerea mea ;) Edited by cosminnuss, 07 January 2006 - 02:12. |
Posted 07 January 2006 - 04:16

eu va inteleg punctul de vedere, nici mie nu mi s-ar parea corect sa lucrez degeaba... dar asta e viata :) uneori castigi, alteori pierzi
pentru site se poate face o schita, doar pentru prima pagina si daca imi place vorbim. cartea si antetul depind foarte mult de logo, deci alea se pot face dupa ce am ales logo-ul. Edited by zuppy, 07 January 2006 - 04:17. |
Posted 07 January 2006 - 13:32

Cred ca as putea sa te ajut eu , poti sa te uiti cum lucrez pe DaJyDesignS.com .
Am pus doua template-uri aici http://warezbb.ro/vi...t=16824&start=0 .. cat despre logo si carte de vizita nu cred ca e o problema . |
Posted 07 January 2006 - 13:37

Cred ca as putea sa te ajut eu , poti sa te uiti cum lucrez pe DaJyDesignS.com . Am pus doua template-uri aici http://warezbb.ro/vi...t=16824&start=0 .. cat despre logo si carte de vizita nu cred ca e o problema . da-ne si un cont, sau vrei sa ne inregistram fiecare? :) Edited by add, 07 January 2006 - 13:37. |
Posted 07 January 2006 - 13:50

Cred ca as putea sa te ajut eu , poti sa te uiti cum lucrez pe DaJyDesignS.com . Am pus doua template-uri aici http://warezbb.ro/vi...t=16824&start=0 .. cat despre logo si carte de vizita nu cred ca e o problema . nu am loc sa pun nici un text pe ele pentru ca spatiul este prea mic, nu are ultimele anunturi, nu are formular de cautare. daca vrei sa-l inbunatatesti astept ofertele pe pm, pe threadul asta sau pe mail la [email protected] si iti dau un sfat, nu mi-o lua in nume de rau dar este total neprofesional sa prezinti o oferta pe un site de warez. multumesc oricum Edited by zuppy, 07 January 2006 - 13:50. |
Posted 07 January 2006 - 13:54

User : Softpedia
Pass : 123456 EU ti am aratat cum lucrez .. n am zis ca ala e template u ... Profesia mea nu e de webdesigner ... inca sunt la scoala ;) ... da ma pricep la design, alea pe warez erau de mult acolo si daca esti nemultumit unde sunt templaturile na http://www.dajydesig...ewtopic.php?t=1 e mai profesional asa ;) Edited by DaJy, 07 January 2006 - 14:02. |
|
Posted 07 January 2006 - 15:08

ai deadline?
---- cred ca mai bine se prezinta mai intai logourile si pe baza lor alegi cine face situl :peacefingers: sau nu :D ar fi fun sa fie publice propunerile pentru logo aici :) |
Posted 07 January 2006 - 15:12

nu am deadline.
daca autorii lor nu le-au pus aici, eu nu o sa le pun, eventual o sa pun castigatorul. criteriul este foarte simplu: imi place sau nu imi place (ma rog, suntem 2, ne dam cu parerea amandoi si asa alegem castigatorul) |
Posted 07 January 2006 - 15:16

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users