![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Sortare dupa data in pivot table ,report filter vba
Last Updated: Nov 26 2014 10:10, Started by
natzuc
, Nov 25 2014 11:28
·
0

Posted 25 November 2014 - 11:28

salut,
Incerc sa fac niste filtrari intru-un pivot, in functie de data, pe care o selectez cu ajutorul unui "Inputbox", de fiecare data cand rulez programu am nevoi de alta zi Am folosit mai multe variante ....dar nu aplica filtru , am 2variante mai jos, daca are cineva alte idei, am incercat chiar sa modific formatul datei din sursa pivotului. Columns("A:A").Select Selection.NumberFormat = "dd.mm.yyyy" Dim W1ziua As String W1ziua = Application.InputBox("Ziua de Prelucrat") Dim pf As PivotField Dim pi As PivotItem Set pf = ActiveSheet.PivotTables("PivotTable2").PivotFields("Date") For Each pi In pf.PivotItems On Error Resume Next Select Case pi Case "W1ziua" pi.Visible = True Case Else pi.Visible = False End Select Next End Sub si varianta 2 Dim W1ziua As String num = InputBox(Prompt:="Date", Title:="Ziua prelucrata") Sheets("Sheet5").PivotTables("PivotTable2").PivotFields("Date")_ .CurrentPage = "W1ziua" |
Posted 26 November 2014 - 00:47

Daca am inteles eu bine ce vrei, posibil sa te ajute "slicers"
https://support.offi...1a-12651785d29d |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users