![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Sortare dupa data in pivot table ,report filter vba
Last Updated: Nov 26 2014 10:10, Started by
natzuc
, Nov 25 2014 11:28
·
0

Posted 25 November 2014 - 11:28

salut,
Incerc sa fac niste filtrari intru-un pivot, in functie de data, pe care o selectez cu ajutorul unui "Inputbox", de fiecare data cand rulez programu am nevoi de alta zi Am folosit mai multe variante ....dar nu aplica filtru , am 2variante mai jos, daca are cineva alte idei, am incercat chiar sa modific formatul datei din sursa pivotului. Columns("A:A").Select Selection.NumberFormat = "dd.mm.yyyy" Dim W1ziua As String W1ziua = Application.InputBox("Ziua de Prelucrat") Dim pf As PivotField Dim pi As PivotItem Set pf = ActiveSheet.PivotTables("PivotTable2").PivotFields("Date") For Each pi In pf.PivotItems On Error Resume Next Select Case pi Case "W1ziua" pi.Visible = True Case Else pi.Visible = False End Select Next End Sub si varianta 2 Dim W1ziua As String num = InputBox(Prompt:="Date", Title:="Ziua prelucrata") Sheets("Sheet5").PivotTables("PivotTable2").PivotFields("Date")_ .CurrentPage = "W1ziua" |
Posted 26 November 2014 - 00:47

Daca am inteles eu bine ce vrei, posibil sa te ajute "slicers"
https://support.offi...1a-12651785d29d |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users