Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Compresor (domestic). recomandari?

Placa de baza veche

Mazda CX-60 Homura - Machine Grey

Kraven the Hunter - 2024
 TV 4K

Bga reball cpu telefoane

Mancare fara grasimi trans (trans...

Antena interna wifi pentru card m...
 La mulți ani @AlexFCSB4!

La mulți ani @silcar!

La mulți ani @Cipry7!

[General](Dupa-criza) Preturi mai...
 Change csc on samsung

Ce telefon recomandați intre...

Piese originale

Asigurare RCA pareri

Cablu HDMI fara imagine

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Calypsso

Calypsso

Active Member

• Grup: Members
Salut.

Nu inteleg de ce nu mai am imagine, ce-am facut mai exact. Cablu hdmi era conectat la pc, si intr-o zi mi-a venit mie sa ma joc pe play station, am scos cablu din spate de la pc, ps-ul era aprins, si l-am bagat, si am vazut ca nu am imagine, doar sunet, ce naiba? Inchid ps-ul il aprind din nou, la fel, nu am imagine dar sunetu' se aude. Am zis ca s-a stricat ps-ul. Am mutat la loc cablu la pc->TV si la fel, nu am imagine ci doar sunet, sa se fi stricat cablu? sau ce are. Nu mi-a facut nicidoata asa.

MarianG

MarianG

be that as it may

• Grup: Moderators
acum sa nu fi stricat tv-ul

BogdanDorin

BogdanDorin

Active Member

• Grup: Members
Exact ai puso daca ai ars placa hdmi

Cablurile se baga intotdeauna cu echipamentele inchise nu deschise

Prien

Prien

Senior Member

• Grup: Senior Members
Sper sa nu confirm ce au zis predecesorii mei. Adica adio mama..
De aia intreb: PC-ul dumitale e alimentat dintr-o priza cu impamantare? Adica tip Sucko, care are cele 2 gauri clasice + lamela de impamantare?
Atentie mare. Nu conteaza ca prelungitorul este Sucko daca priza in care e bagat nu e..
Daca ai doar 2 gauri si nu ai lamele ..asta e ghinion.
Consoleza-te ca s-a intamplat si la case mai mari.
La mine la job a umblat unul in cutia de alimentare...Si ca sa isi prinda cablul lui a defiletat,d ar u l-a mai strans la loc..Asa ca desi teoretic era, practic nu mai facea contact..
Iar matricea mea video, scula profesionala, deci cu pretentii, nu i-a acceptat magaria. Asa ca un integrat din ea s-a busit*..
Oricum, tine minte si lectia urmatoare. Nu de/coneteaza niciun aparat sub tensiune.
Toate agregatele se opresc normal. Daca e PC astepti pana cand sistemul de operare, nu conteaza care, se opreste, iar ecranul ajunge de un negru uniform, cu niciun led aprins.
Abia dupa aia de/conectezi si apoi redeschizi fiecare scula in parte..Plictisitor, dar SAFE...
PS. Ghinionul aluia a fost ca treceam pe acolo cad l-am vazut ca umbla..
Asa ca atunci cand am realizat ce si mai ales de s-a intamplat, l-am facut sa traiasca niste clipe, sa le zic "dragute"? Si seful lui...

Edited by Prien, 19 November 2014 - 10:20.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate