![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cablu HDMI fara imagine
Last Updated: Nov 19 2014 10:14, Started by
Calypsso
, Nov 19 2014 02:28
·
0

Posted 19 November 2014 - 02:28

Salut.
Nu inteleg de ce nu mai am imagine, ce-am facut mai exact. Cablu hdmi era conectat la pc, si intr-o zi mi-a venit mie sa ma joc pe play station, am scos cablu din spate de la pc, ps-ul era aprins, si l-am bagat, si am vazut ca nu am imagine, doar sunet, ce naiba? Inchid ps-ul il aprind din nou, la fel, nu am imagine dar sunetu' se aude. Am zis ca s-a stricat ps-ul. Am mutat la loc cablu la pc->TV si la fel, nu am imagine ci doar sunet, sa se fi stricat cablu? sau ce are. Nu mi-a facut nicidoata asa. |
Posted 19 November 2014 - 08:36

Exact ai puso daca ai ars placa hdmi
Cablurile se baga intotdeauna cu echipamentele inchise nu deschise |
Posted 19 November 2014 - 10:14

Sper sa nu confirm ce au zis predecesorii mei. Adica adio mama..
De aia intreb: PC-ul dumitale e alimentat dintr-o priza cu impamantare? Adica tip Sucko, care are cele 2 gauri clasice + lamela de impamantare? Atentie mare. Nu conteaza ca prelungitorul este Sucko daca priza in care e bagat nu e.. Daca ai doar 2 gauri si nu ai lamele ..asta e ghinion. Consoleza-te ca s-a intamplat si la case mai mari. La mine la job a umblat unul in cutia de alimentare...Si ca sa isi prinda cablul lui a defiletat,d ar u l-a mai strans la loc..Asa ca desi teoretic era, practic nu mai facea contact.. Iar matricea mea video, scula profesionala, deci cu pretentii, nu i-a acceptat magaria. Asa ca un integrat din ea s-a busit*.. Oricum, tine minte si lectia urmatoare. Nu de/coneteaza niciun aparat sub tensiune. Toate agregatele se opresc normal. Daca e PC astepti pana cand sistemul de operare, nu conteaza care, se opreste, iar ecranul ajunge de un negru uniform, cu niciun led aprins. Abia dupa aia de/conectezi si apoi redeschizi fiecare scula in parte..Plictisitor, dar SAFE... PS. Ghinionul aluia a fost ca treceam pe acolo cad l-am vazut ca umbla.. Asa ca atunci cand am realizat ce si mai ales de s-a intamplat, l-am facut sa traiasca niste clipe, sa le zic "dragute"? Si seful lui... Edited by Prien, 19 November 2014 - 10:20. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users