Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probabil inselatorie pe OLX

Copil cu temperament sangvinic

ADA TEL SERVICES

inlocuire bara fata clio 4
 Ce avem de platit in 2024 la cump...

La mulți ani @Arader!

La mulți ani @gabiroa!

La mulți ani @gerbil!
 La mulți ani @Therockstar!

Suspect Frauda Informatica

Scari interioare

Parcare gratis Romexpo
 Limbaj de programare RUST

Despre titularizare si definitiva...

date personale angajat

Intelectualii Romaniei
 

HTC Desire 820

- - - - -
  • Please log in to reply
78 replies to this topic

#55
Lowlyzz

Lowlyzz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 24.07.2013
Cand il pornesc in fastboot imi arata S-ON, iar TWRP-ul este versiunea 3.0.2-0 by htcui.com. Mai jos ai pozele de care ziceai tu sa iti dai seama mai exact, te rog scoate-ma din beleaua asta :-w

Attached Files



#56
hangover

hangover

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 08.04.2005
Salut.

Am un HTC Desire 820 4G LTE si sta mereu in 3G iar la navigare "urca" in H. Nu vrea sa urce in 4G neam desi stau in zona acoperita 4G. Telefonul fiului meu (Samsung A5 2016) se conecteaza in 4G, al meu nu vrea.

Am activat 4G-ul, am primit SMS de confirmare si nimic.
L-am pus sa selecteze automat 2G/3G/4G si nu vrea.
Am setat APN-ul in toate felurile si tot nu vrea.
Daca scanez manual retelele, nu gasesc Digi Mobil 4G ci doar Digi Mobil simplu.

Aveti idee de ce nu vrea? Apreciez orice sfat.

Multam.

#57
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006
Single SIM, sau dual? Ala dual SIM ar trebui sa mearga fara probleme... La celalalt, este cu dus si intors. Doar varianta de Asia "stie" banda 38(2600), cele pentru EU... nu functioneaza pe 4G de la Digi.

http://www.gsmarena....6&idPhone2=6637

#58
Eric2014

Eric2014

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.05.2016
In orice retea esti mai intai asigurate ca si cartela pe care o folosesti iti permite sa accesezi datele 4g.

#59
hangover

hangover

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 08.04.2005
@lesbianu: este varianta cu un singur sim si a fost cumparat de la noi (online, dintr-un magazin din cluj.)
faptul ca imi doream un telefon capabil 4g a fost un criteriu important in alegerea lui (pe langa design etc). inainte sa-l iau, toate site-urile cu specificatii spuneau ca stie de banda 38. L-am intrebat telefonic si pe omul din magazinul din cluj si mi-a confirmat ca stie 4G de la Digi.

@eric: am pus cartela fiului meu (care merge 4G cand e bagata in telefonul lui) in telefonul meu si doar pana in H urca si ea. am pus cartela mea in telefonul fiului meu si merge 4G din prima. concluzia: problema e din telefonul meu.

M-am cam dezumflat putin.

Edited by hangover, 16 September 2016 - 22:54.


#60
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006
Imi pare rau...:(
Daca stii sigur ca SIM-ul testat functioneaza in locatia ta pe 4G, inseamna ca ai modelul pentru EMEA (Europe, the Middle East and Africa). Pentru confirmare, incearca sa pui niste screenshot-uri cu detaliile gasite in Settings/ About Phone. Dupa codul din versiunea de soft ne putem da seama pentru ce zona a fost facut. Stiu ca este tardiv, este doar ca sa fii 100% convins de model.

Pusesem si eu ochii pe el (versiunea Dual SIM), inainte sa lanseze Digi 4G-ul. Nu l-am mai luat pentru ca "m-am speriat" nitel de dimensiunile lui... Dupa o vreme am observat ca ar fi stiut frecventa folosita de Digi.

#61
hangover

hangover

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 08.04.2005
uite ce zice (mentionez ca e liber de retea):

Attached Files



#62
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006
Versiunea de soft se incadreaza la: x.xx.401.x - World Wide English (WWE)
Nu este pentru Asia sa stie banda 38(2600), dar... O sa ai 4G de la Digi cand se va raspandi acoperirea pe banda 1(2100). Momentan este doar in teste...Posted Image

#63
hangover

hangover

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 08.04.2005
macar mai am o sansa :)

multam pentru tot.

#64
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009

View Posthangover, on 16 septembrie 2016 - 23:29, said:

uite ce zice (mentionez ca e liber de retea):
Cu exceptia randului CW EU Orange, care la mine lipseste am aceleasi specificatii pentru HTC Desire 820

View PostLesbianu, on 17 septembrie 2016 - 00:23, said:

Versiunea de soft se incadreaza la: x.xx.401.x - World Wide English (WWE)
Nu este pentru Asia sa stie banda 38(2600), dar... O sa ai 4G de la Digi cand se va raspandi acoperirea pe banda 1(2100). Momentan este doar in teste...Posted Image
Adica sa inteleg, cu ce a afisat colegul de mai sus, are sau nu acces la 4G? Eu nu sunt in arie de acoperire 4G dar ar putea verifica pe cand o sa am drum in Deva.


Si acum, adevarata problema pentru care am revenit aici, desi o sa mai fac o pauza sa mentionez ca am fost al doilea comentator pe acest topic, avand al 2-lea si al 4-lea comentariu ambele critice la adresa telefonului, de care intre timp am uitat si nu le mai consider relevante, mi-am luat telefonul acu vreo doua luni si azi am intalnit prima problema:

- s-a inchis din senin.

Am sesizat asta pentru ca telefonul a bazait. Era in buzunarul din spate, l-am luat sa vad ce ma anunta si cand colo il vad inchis. Stiam ca bateria e peste 40% asa ca m-am speriat. L-am repornit si am obervat intre aplicatiile din task manager si aplicatia HTC Car, aplicatie care nu poate fi accesata pentru ca este ascunsa, pentru a nu o folosi, citind pe Google Play ca aceasta aplicatie poate cauza diverse probleme.

Io is mai degraba curios cum o fi reusit sa se porneasca aplicatia dat fiind ca intodeauna, inainte de a pune telefonul in buzunar imi inchid display-ul. De fapt am mai reusit o data sa dau sun o persoana imediat dupa ce i-am inchis, tot asa, dupa ce am blocat dispay-ul si am pus telefonul in buzunar.

1.Fac eu ceva gresit sau telefonul nu ia in considerare inchiderea display-ului si actioneaza de capu lui?
2.Si mai ales cum imi porneste o aplicatie inacesibila deoarece e ascunsa?
3.I s-a mai inchis cuiva telefonul din senin?

Edited by master_oz, 14 October 2016 - 11:44.


#65
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006

View Postmaster_oz, on 14 octombrie 2016 - 11:40, said:

Adica sa inteleg, cu ce a afisat colegul de mai sus, are sau nu acces la 4G? Eu nu nunt in arie de acoperire 4G dar ar putea verifica pe cand o sa am drum in Deva.
Daca ai aceeasi versiune, chiar daca nu apare nicaieri Orange, o sa prinzi 4G cand se va raspandi acoperirea Digi in banda 1(2100). Primi care beneficiaza de frecventa asta sunt cei din Oradea si Pitesti. Mai tarziu si in restul tarii...

Quote

Comnunicat Digi:
RCS & RDS anunta astazi, 6 octombrie,  lansarea serviciilor de comunicatii mobile 4G in banda de frecvente de 2100 Mhz (banda 1 LTE), incepand cu 20 octombrie 2016. Utilizatorii Digi Mobil din Oradea si Pitesti vor fi primii care vor beneficia de acces la tehnologia 4G in banda noua de 2100 Mhz, urmand ca pana in ianuarie 2017, aceasta sa fie implementata gradual in orasele: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Sibiu, Galati, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Resita, Slatina, Hunedoara, Valea Prahovei si zona Rasnov, Zarnesti, Moeciu si Bran.

>>LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900) - EMEA<<
http://www.gsmarena....re_820-6636.php

#66
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009
Ok.
Inseamna ca m-am uitat aiurea la specificatiile de pe Gsmarena, considerand ca e suficient ca are banda 38(2600) pe care stiam (poate gresit) ca Digi functioneaza in 4G, dar acum am observat ca aia e pentru Asia.

Nu e o problema, eram mai degraba curios de cat de rapida e reteaua 4G.

Multumesc.

#67
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006
In conditiile unui semnal bun, clar este mai rapida! Dar asta nu se poate vedea decat in momentul lansarii acelei frecvente...:habarnam:
Vezi si tu ce scrie lumea aici: http://forum.softped...2100-mhz-lte-1/

#68
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009
M-ai trimis pe un topic de 50 de pagini, nu am rabdare sa citesc atat acum, poate alta data, dar multumesc pentru link.

In concluzie, momentan nu am 4G dar ar trebui sa am prin ianuarie 2017, conform comunicatului pe care l-ai citat. Vedem sau vad atunci cum o fi.

#69
master_oz

master_oz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,804
  • Înscris: 13.08.2009
Alta buba, de data asta foarte enervanta.

Dupa un hard reset, pentru ca nu-mi mai afisa notificari cand primeam mail (oi fi umblat prin setari pana n-am mai stiut ce am facut) la repornire am inceput sa primesc notificari la fiecare doua minute de la aplicatia HTC BoomSound ca sa imi spuna ca e pornita. Primeam si inainte notificarea asta dar numai vizual, in bara de notificari, acum e de-a dreptul enervanta. Deocamdata nime nu i-a dat de cap, se asteapta un update.

#70
hangover

hangover

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 08.04.2005
Salutare din nou.

Desi s-a lansat 4g in banda 2100 iar zona in care stau e acoperita full in 2100, al meu 820 nu vrea mai sus de H si pace. Am setat telefonul sa selecteze automat 2G/3G/4G si nimic. Am trimis SMS la *111# si mi-am activat 4G si nimic.Am refacut APN-ul, am restartat telefonul si nimic. I-am verificat IMEI-ul pe site-ul www.imei.info si imi spune ca stie LTE in 2100. In plus, fiul meu sta pe 4g cu telefonul lui (Samsung A5 2016) in aceeasi locatie. Am luat cartela lui si am pus-o la mine in telefon si la fel face.

Aveti idee de ce nu vrea sa urce mai sus de H?

#71
TruculMagic

TruculMagic

    Egalitatea nu există decât în matematică

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,702
  • Înscris: 24.11.2015
Salut.

Stie cineva unde gasesc megapixelii de la camera foto fata + spate ? La setari oriunde caut e doar rezolutia in format 16:9 , 4:3 si inca una.
Pe gsmarena zice ca s-a oprit la android 4.2 parca, pe cutie scrie ca am android 4.x , iar telefonul are android 6.0.1 :)) ms

#72
TruculMagic

TruculMagic

    Egalitatea nu există decât în matematică

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,702
  • Înscris: 24.11.2015
Nimeni nimic ? Asa putina lume cu 820 ? :))

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate