Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...
 Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...
 Sunt obligate bancile sa opteze p...

Pensie anticipata partiala cu cer...

Ce abonamente aveți?

Cat ar costa acest poster, se poa...
 Cum sa scapam de sobolani?

Alser Forest SA a dat teapa de 1,...

COD Eroare ABS ( Ford Mondeo MK5 )

Implanturi dentare clinici Consta...
 

Internet nelimitat idei

- - - - -
  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#19
baducu

baducu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,196
  • Înscris: 21.08.2008

View PostFreemanG1, on 08 noiembrie 2014 - 16:14, said:

Salut,
De aceasta problema m-am lovit si eu ,am un telefon dual sim si doua cartele sim de la rcs-rds.
Pe una dintre cartele este activat numai fonia,iar pe celalalt numai netul.
Mentionez ca cel cu netul activat este cel din stick-ul pe care l-am scos de la rds.Problema este ca nu functioneza cartela sim cu net cand functionaza cel cu fonia activata sau invers.De ce ?
Stie cineva?
Configurarea am facut conf.instructiunilor celor de la rds si tot nu merge.
Multumesc anticipat pentru eventuale sfaturi sau idei.

Nu-ti merge ca ai doar un slot 3G in telefonul acela si la RDS iti trebuie 3G la orice cartela.

#20
puiutzii

puiutzii

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 03.09.2004

View Postbumpocbum, on 08 noiembrie 2014 - 15:15, said:

Din cate stiu eu cartela e imperecheata cu modemul de la digi, asa ca NU MERGE sa muti cartela in altceva. NU sunt sigur dar e bine sa intrebi pe cineva care chiar a facut operatia care o doresti tu, sau vorbesti direct la suportul de la digi si ii intrebi.

eu am stick de date de la Digi si am folosit sim-ul si in laptop si intr-un tel dual sim (doar pt date)... asa ca merge sim-ul din stick in orice slot...cu conditia ca slotul sa stie 3G.

#21
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,898
  • Înscris: 03.02.2005
3G pe 2100MHz si 900Mhz.

#22
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 931
  • Înscris: 22.03.2012
Nu stiu de ce tot insista lumea atat cu stick`ul.. nu am nevoie sa fie al meu.. e suficient sa imi fie dat in custodie.. scot cartela din el.. il pun bine in sertar si il las acolo.. eu imi bag cartela cu net in telefon si ala e..  :)) Telefonul care vreau sa il iau stie sigur 3G: 900, 2100. Scrie clar in specificatii. Deci ar trebui sa fie ok...

#23
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,912
  • Înscris: 25.01.2007
e o.k. ce vrei sa faci.
atat ca stckurile alea sunt greu de procurat, la rds echipamentele sunt o eterna  problema.
rds nu au nici simuri chioare pe stoc.

#24
bbchip44

bbchip44

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,157
  • Înscris: 14.05.2008
Da, eu tin minte ca am asteptat luni bune pana sa prind un sim si inca ceva pt modem.

#25
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Eu am o problema cu simul 3G digi.net din stickul digi.net mobil.
Il introduc in telefon 3G cu date active on,apare semnalul verde full*
Il las 15 minute cu ecranul blocat dupa ce revin internetul nu mai merge dupa acele 15 minute chiar daca dau din nou date pornite degeaba si telefonul are semnal.
Ca sa revina netul trebe sadau rr la tel de ce se comporta asa simul?

#26
ZooMl3sS

ZooMl3sS

    Apple User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,266
  • Înscris: 16.07.2011

View PostVladutzU2013, on 09 noiembrie 2014 - 09:24, said:

Eu am o problema cu simul 3G digi.net din stickul digi.net mobil.
Il introduc in telefon 3G cu date active on,apare semnalul verde full*
Il las 15 minute cu ecranul blocat dupa ce revin internetul nu mai merge dupa acele 15 minute chiar daca dau din nou date pornite degeaba si telefonul are semnal.
Ca sa revina netul trebe sadau rr la tel de ce se comporta asa simul?

Ai tu un jaf de telefon. ;)

#27
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Nu cred.

#28
khristy36

khristy36

    Sunt bestii care se plimba prea mult pe pamant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,598
  • Înscris: 02.10.2010
Tu oricum ești Toma necredinciosul,

#29
dolphs

dolphs

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 04.04.2013
Buna ziua - Ce inseamna " net nelimitat " cu abonamentul Optim 2 ( in oferta in prezent ), va rog?
Cati Gb ( FUP ) pe zi ???  Vreau sa folosesc o cartela intr-un router "D-Link DWR -921 4G LTE".
mtmsc pt detali/raspuns!

#30
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Ai incercat sa te uiti la ei pe site?

#31
dolphs

dolphs

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 04.04.2013
Bine, 50GB/luna si dupa limitat pana 256k/bit , ok mersi - net "nelimitat" ...

(1) Cantitatea de trafic disponibilă în rețeaua 4G la viteză superioară poate fi consumată integral în rețeaua 4G sau, în măsura în care este utilizată atât rețeaua 3G cât și rețeaua 4G, în rețeaua 3G pot fi utilizați maximum 5 GB sau 10 GB în funcție de pachetul achiziționat urmând ca diferența până la 50 GB să poată fi utilizată în rețeaua 4G. Cantitatea de trafic disponibilă în rețeaua 5G la viteză superioară este de până la 80GB/lună, cantitate disponibilă atât în rețeaua 5G cât și în rețeaua 4G, indiferent de cantitatea de date utilizată în fiecare dintre aceste rețele. Viteza de acces se va limita lunar pana la 256 kbps viteză de download și până la 128 kbps viteză de upload după atingerea pragurilor mai sus mentionate.Gradul de acoperire a rețelei 4G este disponibil aici.Vitezele sunt negarantate, iar pentru fiecare tehnologie radio se pot obtine cu respectarea condițiilor mentionate în continuare.

(2) În urma activării, extraopțiunea rămâne activă pe termen nedeterminat și se facturează ca un abonament lunar, indiferent de volumul de date consumat efectiv, până când efectuezi operațiunea de dezactivare. În luna activării și în cea a dezactivării, vei fi facturat proporțional cu numărul de zile din luna curentă. Durata minimă de activare este o lună

Edited by dolphs, 05 April 2022 - 14:31.


#32
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Vezi ca se poate. E ceva neclar in textul de acolo?!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate