Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare
 Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.
 Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...
 Cablu analog vs digital

Ce valoare stabiliti la RSSI la u...

Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS
 

Internet nelimitat idei

- - - - -
  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#1
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 931
  • Înscris: 22.03.2012
Salutare. Am citit nu stiu pe unde ca rcs-rds ofera un stick de internet cu internet nelimitat.. preferabil 5 gb maxim.. pe urma scade ma rog.. Si am inteles ca daca nu am nici un fel de abonament la ei pot cumpara acea chestie la 15 lei lunar sau ceva gen. Ideea este ca eu m-am mutat la un camin si nu am net. Din cate am inteles acel stick are o cartela in el. Eu trebuie sa imi cumpar un telefon in viitorul foarte apropiat.. ma gandesc sa cumpar un dual sim.. intr-una tin cartela mea.. iar in cealalta bag cartela de internet. Astfel avand acces nelimitat la internet pe telefon. Are sens ideea mea? Aveti idee. Multumesc.

#2
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,891
  • Înscris: 29.06.2006
da, merge

#3
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,860
  • Înscris: 25.01.2007
doar sa nu fie ambele cartele digi.

#4
Modemuri3G

Modemuri3G

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,546
  • Înscris: 08.03.2011
iti faci abonamentul nelimitat si ai 5Gb si convorbiri nelimitate

#5
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,860
  • Înscris: 25.01.2007
nu merita sa dea 10 euro pe un abonament digi

#6
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Mai bine iti iei stick digi.net cel mai simplu si ieftin*

#7
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 931
  • Înscris: 22.03.2012
Nu are rost sa fac abonament ca .. nu am unde sa il folosesc e clar. Mai bine dau 10-15 lei pe stick si aia e. Ok am inteles. Multumesc mult.

#8
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Exact faci comanda de stick+abonament online sau te duci intrun pop.

#9
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Din cate stiu eu cartela e imperecheata cu modemul de la digi, asa ca NU MERGE sa muti cartela in altceva. NU sunt sigur dar e bine sa intrebi pe cineva care chiar a facut operatia care o doresti tu, sau vorbesti direct la suportul de la digi si ii intrebi.

Edited by bumpocbum, 08 November 2014 - 15:21.


#10
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,467
  • Înscris: 25.08.2009
@katurev,
Ai grija sa nu faci o confuzie: modemstickul nu costa 15 lei(nu il cumperi), atat costa abonamentul lunar. Eu stiu ca stickul se da in custodie, nu se plateste. o varianta ar fi sa-ti cumperi un modemstick second hand, se gaseste pe saiturile de anunturi si apoi iti faci un abonament digimobil optim de 2 euro. Cu 2 euro ai internet mobil cu trafic nelimitat inclus si viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 3 GB. In plus (dar spui ca nu-ti trebuie) ai 200 minute nationale si internationale incluse, convorbiri nelimitate catre reteaua Digi, mobil si fix (Digi Mobil si Digi Tel). Eu imi permit sa-ti dau sfatul acesta din postura de abonat digi.
E adevarat, la abonamentul de 15 lei traficul recomandat este de 5 GB, nu 3Gb ca la abonamentul propus de mine.
Tu alegi, sti mai bine ce te avantajeaza.
l.e.
Am citit mesajul #9, asa e, daca cumperi modem pe usb, trebuie sa fie decodat (daca e in alta retea) sau sa fie codat digi. Daca ai simul, poti verifica usor.

Edited by altuser09, 08 November 2014 - 15:23.


#11
sasekay

sasekay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,227
  • Înscris: 24.01.2012
@katurev poti folosi cartela din stick si in telefon dual sim.

#12
FreemanG1

FreemanG1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 724
  • Înscris: 14.07.2014
Salut,
De aceasta problema m-am lovit si eu ,am un telefon dual sim si doua cartele sim de la rcs-rds.
Pe una dintre cartele este activat numai fonia,iar pe celalalt numai netul.
Mentionez ca cel cu netul activat este cel din stick-ul pe care l-am scos de la rds.Problema este ca nu functioneza cartela sim cu net cand functionaza cel cu fonia activata sau invers.De ce ?
Stie cineva?
Configurarea am facut conf.instructiunilor celor de la rds si tot nu merge.
Multumesc anticipat pentru eventuale sfaturi sau idei.

#13
sasekay

sasekay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,227
  • Înscris: 24.01.2012
edit.

Edited by sasekay, 08 November 2014 - 16:25.


#14
lost2209

lost2209

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 999
  • Înscris: 24.04.2008
SIm 1 telefonie rds 2G o sa-i inchida abonamentul de voce.

#15
sasekay

sasekay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,227
  • Înscris: 24.01.2012

 lost2209, on 08 noiembrie 2014 - 16:24, said:

SIm 1 telefonie rds 2G o sa-i inchida abonamentul de voce.
scuze nu am observat :)

#16
primusroby

primusroby

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 130
  • Înscris: 24.01.2012
faci abonament de 2 euro(9 lei e) la RDS si ai 3 giga net parca,mai ieftin de atit nu gaasesti altceva

#17
katurev

katurev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 931
  • Înscris: 22.03.2012

 FreemanG1, on 08 noiembrie 2014 - 16:14, said:

Salut,
De aceasta problema m-am lovit si eu ,am un telefon dual sim si doua cartele sim de la rcs-rds.
Pe una dintre cartele este activat numai fonia,iar pe celalalt numai netul.
Mentionez ca cel cu netul activat este cel din stick-ul pe care l-am scos de la rds.Problema este ca nu functioneza cartela sim cu net cand functionaza cel cu fonia activata sau invers.De ce ?
Stie cineva?
Configurarea am facut conf.instructiunilor celor de la rds si tot nu merge.
Multumesc anticipat pentru eventuale sfaturi sau idei.

Asta tine de telefon.. daca e Dual SIM activ sau nu.. nu are treaba cu cartela.. din cate stiu eu...

#18
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,883
  • Înscris: 03.02.2005
katurev, ai zis ca nu vrei abonament de telefonie mobila, dar ai grija ca varianta aleasa de tine, stick + SIM la 15 lei / luna, tot abonament e, iar stick-ul, cum spuneau colegii pe forum nu e al tau, este al RDS-ului, tu-l primesti in custodie si daca-l pierzi/strici, esti bun de plata :(
Cel mai cuminte e varianta de abonament la telefonia mobila, Digi Mobil Optim 2 (in jur de 9 lei), ai numai 3GB, fata de 5GB, si mai ai in Roaming National (prin reteaua Vodafone) inca 100MB, la varianta de 15 lei / luna, nu ai acces la Roaming-ul National.
In functie de stocuri, varianta cu stick s-ar putea sa necesite ceva timp de asteptare, pe cand cea de abonament poate fi pe loc.

Edited by Ciubex, 08 November 2014 - 20:31.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate