Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi
 Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 

AMC.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
125 replies to this topic

#91
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ http://movienews.ro/wp-content/uploads/2017/03/Into-The-Badlands-Sarah-Bolger-8-100x100.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://movienews.ro/wp-content/uploads/2017/03/Into-The-Badlands-Sarah-Bolger-8-100x100.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://movienews.ro/wp-content/uploads/2017/03/Into-The-Badlands-Sarah-Bolger-8-294x420.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e8/Sarah_Bolger_TIFF_2011.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]De vorbă cu Sarah Bolger despre Into The Badlands, improvizație, Comic-Con și altele (EXCLUSIVITATE)

Sezonul 2 pentru "Into the Badlands" va debuta din 20 martie pe AMC România.


Sarah Bolger e de origine irlandeză, are 26 de ani și a jucat în multe seriale și filme precum Once Upon a Time, Agent Carter, The Lazarus Effect, The Spiderwick Chronicles, In America și și-a împrumutat vocea personajului Eleanor Lamb din jocul video Bioshock 2, asta să enumerăm doar câteva din proiectele sale. Ea va juca în Halal Daddy și A Good Woman Is Hard to Find, aflate acum în pre-producție, dar cel mai important rol este probabil cel al lui Jade din serialul AMC, Into The Badlands.

„Into the Badlands” este un serial, de mai multe genuri, de arte marţiale inspirat din clasica poveste chinezească „Journey to the West” (Călătorie spre Vest). Într-un ţinut condus de baroni feudali, „Into the Badlands” spune povestea unui tânăr băiat care se îmbarcă la o călătorie printr-un teritoriu periculos pentru a găsi iluminarea.
Proiectul a fost creat de: scenariştii/showrunner-ii Al Gough şi Miles Millar (“Shanghai Noon”, “Smallville”), ei vor fi producătorii executivi alături de Wu, producătorii nominalizaţi la Oscar, Stacy Sher şi Michael Shamberg (“Django Unchained”, “Contagion”) şi cineastul de filme cu arte marţiale, Stephen Fung.

“Into the Badlands” este produs de studiourile AMC, primul sezon a avut câte şase episoade de câte o oră și a avut premiera în toamna anului 2015, iar cel de-al doilea sezon va debuta din 20 martie, iar Sarah Bolger (Jade) ne spune, într-un interviu în exclusivitate pentru MovieNews.ro, la ce să ne așteptăm de la noul sezon plus câteva detalii despre personaj, improvizație, Comic-Con și multe altele.

Mulțumită AMC România, vă prezentăm transcriptul interviului telefonic:

Vreau să încep acest interviu punând una dintre cele mai arzătoare întrebări la care par să se gândească toți fanii, deși îmi dau seama că nu poți dezvălui prea multe. Toată lumea o suspectează pe Lydia, dar ne-ai putea spune dacă Jade e genul de persoană care să riște să se otrăvească doar ca să o alunge pe Lydia din Fort?
(râde) Da, da, cred că ar risca chestia asta. Nu s-ar da în lături de la nimic ca să-și atingă scopul final. Ăsta, până la urmă, e un factor recurent în întreaga serie. Nici nu prea ai cum s-o dai de cap cu ea, și cred cu tărie că, aflându-se în Badlands, e pregătită să facă orice. Fără îndoială, nu e singura femeie puternică ce încearcă să-și facă loc prin lumea asta dură a bărbaților, plus că pe toate le vezi, mai devreme sau mai târziu, mânuind un cuțit sau o sabie, testându-și atât intelectul, cât și condiția fizică.

Ai avut modele de actorie încă din copilărie? Figuri din filme/de la TV la care aspirai?
Ei bine, nu am pornit cu visul ăsta – cel de a fi actriță – chiar de când am început să practic această meserie – la vârsta de șase ani. E doar ceva ce mi s-a întâmplat și m-am îndrăgostit pe parcurs de acest lucru. A ajuns să fie organic, natural, a devenit un obicei minunat. Sunt foarte norocoasă. Oricum, pentru mine, Meg Ryan a fost un exemplu relevant. Rar mai dai peste un astfel de model de delicatețe, feminitate, dar și ambiție și putere. Îmi plăcea la nebunie să o privesc. E tot ceea ce am aspirat și eu să fiu vreodată. M-am uitat mereu la filmele ei când eram adolescentă. Era o adevărată plăcere.

Deci poți spune că e un vis împlinit.
Da, fără îndoială. Orice zi. Fiecare zi. Sunt o persoană norocoasă.

Nu auzim asta prea des în prezent, în special din partea actorilor. Pari o persoană foarte modestă.
(râde) Da, doar sunt din Irlanda.

Am auzit că o parte din colegii tău au fost trimiși în diverse tabere unde trebuiau să se antreneze. A fost la fel de greu să „devii” Jade?
De fapt, am fost toți despărțiți în aceste cinci luni de antrenament. Puteți să vedeți și pe YouTube, AMC ne-a lăsat să facem niște making-of-uri. Inevitabil, am devenit mult mai buni după cinci luni de antrenament intens, câte nouă ore pe zi. Puteți să vă dați seama din clipuri că la început nu eram deloc bună la asta, însă, din fericire, timpul și cei care ne-au coordonat și-au făcut magia. Mi-a plăcut foarte mult și cum noi, actorii, ne-am susținut pe final, a devenit muncă de echipă în adevăratul sens al cuvântului. Aproape că-mi doresc ca treaba asta să facă parte din orice rol pe care-l voi mai primi.

Ai putut improviza pe platou?
M-a bucurat foarte tare faptul că mi s-a permis să improvizez mult cu personajul meu, în special când a venit vorba de scenele de luptă, doar serialul are focus pe partea de arte marțiale.

Cum au fost Comic Con-urile la care ai participat până acum?
Am fost de mai multe ori la convenții și de fiecare dată mă simt la fel de bine, asta în mare parte datorită fanilor și interacțiunii cu aceștia, care variază de la convenție la convenție. Îmi place să văd cum se costumează și ideile simpatice pe care le au. E grozav să le vezi reacțiile față de serial și cum se distrează odată cu tine, până la urmă. Mă fac fericită și îmi dau seama că pentru ei fac ceea ce fac, iar convențiile îmi oferă privilegiul să mă bucur de munca mea alături de niște oameni care știu să aprecieze.

Următoarea va fi una dintre întrebările la modă: având în vedere Noul Val feminist și trecutul tău în fantasy/acțiune/aventură cu Once Upon A Time, The Spiderwick Chronicles și chiar și Agent Carter, crezi că genul acesta oferă femeilor reprezentate pe micul ecran roluri de personaje care depășesc fațadele superficiale cu care s-a obișnuit publicul?
Cu siguranță. Bine, eu fost foarte norocoasă și am făcut parte numai din producții de acest fel care au avut grijă ca toate personajele să fie pe picior de egalitate. Creatorii au făcut atât din Jade, cât și din Veil sau Lydia niște personaje feminine bine conturate, independente, care nu se învârt în jurul personajelor masculine, ci își exercită drepturile și abuzează de putere ca oricine altcineva într-o situație pe viață și pe moarte. (râde) Sunt extrem de mândră că fac parte dintr-un show care reprezintă atât de bine figurile feminine.

Care a fost cea mai distractivă parte a rolului tău și care a fost cea mai grea?
Cea mai distractivă – artele marțiale, clar. Să lucrezi cu armele – zile lungi de muncă, însă la finalul lor nu rămânea decât satisfacția asta imensă după ce-ți zici ”Dumnezeule, chiar am făcut asta! Tocmai eu!„ Nu am niciun fel de experiență în dans sau alt tip de activități ce implică coregrafia sau artele marțiale, și tocmai de-asta e atât de important pentru mine că am reușit acum, prin serialul ăsta, să iau ceva de la 0 și să ajung la un nivel acceptabil. (râde) E așa o bucurie să-ți revezi scenele și să poți recunoaște că ai făcut o treabă bună. Primul sezon a fost filmat în New Orleans, atât de departe de familia mea și mi-a fost greu din această cauză în perioada respectivă; însă sezonul acesta a fost filmat în Irlanda și am putut merge acasă (în Dublin) pentru prima dată ca doar să joc un rol.

Deci sezonul ăsta e special pentru tine.
Nu-mi doream nimic altceva decât să mă-ntorc acasă și… ca să vezi.

Cum o vezi pe Jade acum, în cel de-al doilea sezon? Ce ai putut explora din ițele personajului ei?
S-a schimbat mult de la primul sezon încoace, iar eu am avut privilegiul să o joc făcând asta. Trebuie să aibă grijă de cămin, trebuie să fie stăpână peste un domeniu, este a doua soție a Baronului, însă este la fel de puternică și pe cont propriu, fără să fie asociată cu vreun titlu. E o frumusețe tăcută, dar foarte periculoasă.

În ultimul episod, Veil îl citează pe Baron spunând că orice om este sclavul naturii sale. Crezi că acest lucru este valabil și pentru Jade?
Cred că Jade e maleabilă, într-un fel sau altul. Dar ce se află la baza ei, emoțiile de seamă, ambițiile ei – dacă stai să o analizezi cu atenție, e chiar nemiloasă. În contextul dat, e imperativ să te protejezi pe tine însuți. Poate că toți suntem sclavii naturii noastre.

Ce mesaj ai pentru fanii din România? La ce ar trebui să se aștepte de la al doilea sezon din Into the Badlands?
În primul rând, le sunt recunoscătoare că urmăresc serialul și că le place; suntem tare mândri că am ajuns până în acest punct, iar datorită încurajărilor venite din partea lor putem înainta. Noul sezon va fi exploziv, va da dependență și… pe alocuri, fanii vor sfârși șocați de toate întorsăturile și meandrele acțiunii. Le  mulțumim fanilor din România că se bucură alături de noi și sperăm să o facă în continuare!

Sezonul 2 pentru “Into the Badlands” va debuta din 20 martie pe AMC România.

sursa

Edited by 3xteam, 10 March 2017 - 16:50.


#92
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,824
  • Înscris: 07.07.2009
Nu se văd imaginile. Postează-le cu Atașează Fișiere > Selectează fișiere > Adaugă în mesaj

Attached File  img.png   445.28K   10 downloads

#93
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

View PostKalman2007, on 10 martie 2017 - 17:06, said:

Nu se văd imaginile. Postează-le cu Atașează Fișiere > Selectează fișiere > Adaugă în mesaj

Attachment img.png


la mine nu apare așa ! sincer, nu știu cum spui să le atașez !

Edited by 3xteam, 10 March 2017 - 18:37.


#94
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,824
  • Înscris: 07.07.2009
Mai multe opțiuni de răspuns > Atașează Fișiere > Selectează fișiere > Adaugă în mesaj. E simplu. :D

#95
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Premiera celui de-al doilea sezon al dramei AMC cu arte marțiale,

„Into the Badlands” se va difuza luni, 20 martie de la ora 4:00



„Into the Badlands” a fost creat de Alfred Gough și Miles Millar în calitate de showrunneri / producători executivi / scenariști, de către Stacey Sher și Michael Shamberg, producători executivi nominalizați la premiul Oscar. Regia îi aparține lui David Dobkin, regia luptelor lui Stephen Fung și Daniel Wu.

Serialul îi are în distribuție pe

Wu („Tai Chi Zero”) în rolul lui Sunny;
Aramis Knight („The Dark Knight Rises”) în rolul lui M.K.;
Oliver Stark („Luther”) în rolul lui Ryder;
Emily Beecham („28 Weeks Later”) în rolul The Widow;
Orla Brady („Dr. Who,” „Fringe”) în rolul Lydiei;
Sarah Bolger („Once Upon a Time,” „The Tudors”) în rolul lui Jade;
Ally Ioannides („Parenthood”) în rolul Tildei;  
Madeleine Mantock („Edge of Tomorrow”) în rolul lui Veil;
Stephen Lang („Avatar”, „Don’t Breathe”) în rolul lui Waldo și
Nick Frost în rolul lui Bajie („Shaun of the Dead”).

Al doilea sezon din „Into the Badlands” îi găseștepe Sunny și MK separați, ambii captivi în locuri mai puțin obișnuite. În timp ce M.K. încearcă să își controleze puterile, Sunny este determinat să lupte pentru a ajunge înapoi în Badlands pentru a își regăsi familia, ori va muri încercând. În drumul lor, Clipper și Colt sunt asistați de noi aliați misterioși ale căror motive nu sunt dintre cele mai curate. Între timp, The Widow continuă să-și consolideze puterea printre ceilalți Baroni, dar o amenințare malefică și misterioasă se pregătește să se răzbune pe ei toți. Alinanțele sunt doborâte, prieteniile sunt trădate, iar până la sfârșitul sezonului, viețile lui Sunny și M.K. vor fi cu totul schimbate, având consecințe devastatoare.

Primul episod, numit „Tiger Pushes Mountain”, reia acțiunea la șase luni de la finalul primului sezon, când Sunny întâlnește un nou dușman, dar și un nou aliat neașteptat, în timp ce M.K. învață despre darurile sale într-un loc misterios.

sursa

Edited by 3xteam, 13 March 2017 - 21:25.


#96
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Reliance Games și AMC lansează la nivel mondial „Into the Badlands Blade Battle” jocul pe mobil pentru iOS și Android

  

[ https://3.bp.blogspot.com/-2BI6atIbviU/WMxKTTNP1YI/AAAAAAAADBE/IuRw0N_Kp6M0eXWOcxtFNoe3ZjsBPOKyQCLcB/s1600/ITB_BladeBattle_Logo.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Reliance Games, un dezvoltator de top în domeniul divertismentului Freemium și AMC au anunțat astăzi lansarea „Into the Badlands Blade Battle” jocul pe mobil, disponibil pentru descărcare pe Apple App Store și Google Play Store în teritoriile în care se recepționează AMC.

„Into the Badlands Blade Battle” reunește fanii prin intermediul dispozitivelor mobile pentru a lupta pentru reputație, putere și mândrie pe măsură ce acțiunea de pe ecranele mobilelor va reflecta acțiunea din serial. Evenimente săptămânale din joc vor evidenția scene-cheie și lupte din sezonul 2, iar fanii sunt încurajați să se lupte și să recruteze noi personaje din serial.

„Into the Badlands Blade Battle” include anumite caracterisici nemaiîntâlnite până acum, precum tehnici de luptă izometrice și personajele preferate ale fanilor, inclusiv Sunny (Daniel Wu), The Widow (Emily Beecham), M.K. (Aramis Night), Waldo (Stephen Lang) și mulți alții. Personajele aparțin diferitelor clase de arme și lupte, ale căror abilități speciale vor putea fi îmbunătățite pe parcursul jocului, rezultând o echipă personalizată de luptători specializți cu o forță defensivă excepțională. Jucătorii pot trăi în lumea Baronilor și asasinilor (a Clipperilor), pot experimenta viața unui războinic din Badlands, pot înfrunta șefii măreți, pot forma alinațe puternice, își pot construi echipe și pot lupta cu rivalii în locații emblematice din serial, inclusiv în Quinn's Fort ori în The Widow's Lodge.

Împreună cu AMC am construit o experiență pentru dispozitivele mobile care cuprinde intensitatea și personalitatea lumii «Into the Badlands»”, a declarat Amit Khanduja, CEO Reliance Entertainment- Digital. „«Into The Badlands Blade Battle» este dotat cu ore nelimitate de joc pentru a distra atât fanii serialului, cât și iubitorii jocurilor pe mobil. Ne-am străduit întotdeauna să aducem o gamă variată de divertisment și branduri renumite jucătorilor dispozitivelor mobile pentru experiențe de durată și suntem încântați să introducem un alt joc emblematic cu «Into the Badlands Blade Battle»”.

Ne-am dorit un joc care să surprindă ritmul rapid, dinamic și măiestria artelor marțiale din «Into the Badlands», frumoasa acțiune pentru oamenii care vor un joc de lupte grozav pe mobil. Este ușor să-l începi și greu să te oprești”, a declarat Mac McKean, EVP pentru Dezvoltarea Produselor și Inovare la AMC și SundanceTV.

Into the Badlands se întoarce cu mult așteptatul sezon 2 luni, 20 martie de la ora 4:00 și 22:00. Al doilea sezon din „Into the Badlands” îi găsește pe Sunny și M.K. separați, ambii captivi în locuri mai puțin obișnuite. În timp ce M.K. încearcă să își controleze puterile, Sunny este determinat să lupte pentru a ajunge înapoi în Badlands pentru a își regăsi familia, ori va muri încercând. În drumul lor, Clipper și Colt sunt asistați de noi aliați misterioși ale căror motive nu sunt dintre cele mai curate. Între timp, The Widow continuă să-și consolideze puterea printre ceilalți Baroni, dar o amenințare malefică și misterioasă se pregătește să se răzbune pe ei toți. Alianțele sunt doborâte, prieteniile sunt trădate, iar până la sfârșitul sezonului, viețile lui Sunny și M.K. vor fi cu totul schimbate, având consecințe devastatoare.

„Into The Badlands Blade Battle” se alătură galeriei jocurilor celebre pe mobil ale Reliance, bazat pe branduri de divertisment îndrăgite. „Reliance Entertainment’s Real Steel”, „Pacific Rim” și „Hotel Transylvania 2” continuă să încânte atât pe iOS cât și pe Android.

„Into The Badlands Blade Battle” este disponibil pentru descărcare gratuită pe iOS și Android aici: http://www.relianceg...s-blade-battle/.

Despre Reliance Big Entertainment

Reliance Games, editor de top și dezvoltator de jocuri pentru telefoane mobile, este o divizie a Reliance Entertainment Group o parte din Reliance Group.

Printre jocurile de succes ale Reliance Games  se numără „Real Steel”, „Real Steel World Robot Boxing”, „Hotel Transylvania 2”, „Pacific Rim”, „Super Pixel Hero” și o mulțime de jocuri pe mobil antrenante dezolvtate în asociere cu Hollywood Studios precum DreamWorks - SKG, Sony Pictures, Paramount Pictures, Columbia Pictures și Warner Bros.

Având peste 200 de milioane de descărcări la nivel mondial, Reliance Games funcționează în prezent în cinci țări. Având o echipă multi-disciplinară, foarte pricepută și talentată în SUA, Regatul Unit, Canada și India. Jocurile Reliance Games pot fi descărcate prin iTunes, Google Play, Amazon și Windows precum și prin 80 de rețele de top din 40 de țări. Mai multe informații despre Reliance Games sunt disponibile pe www.reliancegames.com.

Despre AMC

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și apreciate programe de televiziune. AMC a fost prima televiziune care a câștigat vreodată premiul Emmy pentru „Cel mai bun serial dramatic” cu „Mad Men” în 2008, care apoi a câștigat râvnitul premiu patru ani consecutiv, înainte ca „Breaking Bad” să câștige trofeul în 2013 și 2014. Serialul AMC „The Walking Dead” este cel mai urmărit serial din istoria televiziunii prin cablu și show-ul numărul 1 printre adulții cu vârsta între 18 și 49 de ani în ultimii cinci ani. Printre alte seriale AMC originale difuzate în prezent, amintim „Better Call Saul”, „Hell on Wheels”, „TURN: Washington’s Spies”, „Halt and Catch Fire”, „Humans”, „Fear the Walking Dead”, „Into the Badlands”, „The Night Manager”, „Preacher” și viitoarele apariții „The Son”, „The Terror”, „Lodge 49”, „Loaded” și „McMafia”.

AMC explorează lumi autentice și discuții cu show-uri originale precum „Talking Dead”, „The Making of The Mob”, „Comic Book Men”, „Ride with Norman Reedus”și „The American West”. AMC aparține și est econdus de AMC Networks Inc. și în rețeaua sa mai sunt incluse IFC, SundanceTV, BBC America și WE tv. AMC este disponibil pe toate platformele, inclusiv on-air, online, la cerere și pe mobil.


sursa

Edited by 3xteam, 18 March 2017 - 08:58.


#97
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Programul / grila lunii aprilie la [ https://i.imgur.com/46J7JFM.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] !


programul lunii aprilie 2017 al postului de televiziune AMC:

Întregul program poate fi descărcat de AICI

sursa

http://movienews.ro/...ilie-al-diva-3/

Edited by 3xteam, 23 March 2017 - 09:52.


#98
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Posted Image



Filme noi la [ https://i.imgur.com/46J7JFM.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] !

AMC Networks International - Central Europe, proprietarul televiziunilor AMC și Filmcafe în România, a achiziționat peste 120 de ore de filme pentru a fi difuzate pe ambele canale exclusiv în România.

Pachetul cumpărat include pentru AMC:

„The Book of Eli” cu Denzel Washington, Gary Oldman și Mila Kunis;
„Zombieland” cu câștigătoarea premiului Oscar, Emma Stone,
„The Simpsons Movie”,
„The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader”, ultima parte din seria de filme Narnia.

Aproape fiecare lună a acestui an aduce premiere de seriale la AMC. Sezonul 2 al dramei cu arte marțiale „Into the Badlands” tocmai a fost lansat și va fi urmat de mult așteptatul prequel al lui Breaking Bad, „Better Call Saul” cu al treilea sezon, începând din 13 aprilie. Serialul îl are în rolul principal pe Bob Odenkirk, câștigătorul premiului Critics Choice Television Awards în 2015 și 2016.

Luna iunie va fi una de premiere la AMC cu noi episoade din „Preacher” și mult așteptatul „Fear the Walking Dead” cu încă o serie de episoade noi.

Propunerile toamnei vor fi, fără îndoială întoarcerea serialului „Fargo” și „The Terror”, serial care în prezent este în producție în țara vecină, Ungaria. Serialul va fi o antologie cu o combinație distinctivă de științifico-fantastic și non ficțiune istorică. „The Terror” va completa gama excepțională de seriale originale AMC în România, precum „Fear the Walking Dead”, „Humans” și „Into the Badlands”.

Serialele sunt difuzate ca premiere mondiale, reluându-se în aceeași zi de la ora 22:00, ora locală a României.

Directorul de programe al AMCNI CE, Katalin Radóczya, a declarat cu privire la noul conținut de filme: „Ne-am angajat să aducem programe de înaltă calitate telespectatorilor noștri din România. Suntem încântați să adăugăm aceste producții multi-premiate bibliotecii noastre de filme, pentru a completa gama largă de seriale originale AMC. Consider că aceste noi achiziții de producții TV de înaltă calitate, împreună cu serialele originale AMC, vor încânta telespectatorii din România și ne vor ajuta să mărim audiența pe ambele noastre televiziuni de filme”.

sursa

Edited by 3xteam, 24 March 2017 - 21:59.


#99
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Noutăți în luna aprilie 2017 la [ https://i.imgur.com/46J7JFM.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://1.bp.blogspot.com/-R81RsNubjAk/WMbFiWpAb3I/AAAAAAAAC8E/9kiNI8_LCU4WmzAnlcvNZQrQ74jgxGmowCPcB/s1600/Into%2Bthe%2BBadlands%2Bsez.2-%2BDaniel%2BWu%2Bas%2BSunny%2B-mic.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Into the Badlands (sezonul al doilea)
lunea de la 05:00 (simulcast) / 22:00 (primetime)


În sezonul doi din „Into the Badlands”, Sunny și M.K. sunt despărțiți și izolați, întemnițați fiecare în locuri neverosimile. În vreme ce M.K. se luptă să-și controleze puterile, Sunny este hotărât să se întoarcă cu orice preț în Badlands pentru a-și găsi familia. Pe drum, Clipper și Colt sunt ajutați de aliați noi și misterioși, din motive deloc sincere. Între timp, Văduva continuă să își consolideze puterea asupra celorlalți Baroni, iar o amenințare întunecată și misterioasă se pregătește să se răzbune pe toți. Aliații sunt loviți, prietenii sunt trădați și, până la sfârșitul sezonului, viețile lui Sunny și M.K se vor schimba pentru totdeauna cu consecințe devastatoare.

Cu: Daniel Wu, Orla Brady, Sarah Bolger.

Better Call Saul (sezonul al treilea)
din 13 aprilie, joia, de la 22:00


Înainte de a fi Saul Goodman, era Jimmy McGill. Și dacă îi spui Jimmy, o să ai necazuri mari. Prequel-ul „Breaking Bad” îl urmărește pe Jimmy McGill, un avocat de duzină, pe măsură ce se transformă în avocatul certat cu etica al lui Walter White – Saul Goodman.

Maraton sezonul al doilea: 8 aprilie de la 22:00.

Cu: Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn.


[ https://1.bp.blogspot.com/-C1W3_9OA1S4/WK30-SADGfI/AAAAAAAACoc/B5yxQfxoyAw2jq26ODJWISHvxnBY012AwCPcB/s1600/H2SpecialsCH203eyesv001.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Humans (sezonul al doilea)
joia, de la 22:00

Ultimul episod: 6 aprilie.

Carless, Tom Goodman-Hill, Ivanno Jeremiah Roboții umanoizi au devenit o parte integrantă a societății, servind și protejând ascultători populația umană. Dar ce se întâmplă atunci când primesc dreptul la propria conștiință și libertate? Sezonul doi din „Humans” explorează posibilitățile și limitele relațiilor dintre roboți și oameni și dacă numărul din ce în ce mai mare de roboți cu simțăminte merită aceleași drepturi ca oamenii.

Cu: Gemma Chan, Katherine Parkinson, Lucy.

Satisfaction (sezonul al doilea)
din 8 aprilie, sâmbăta, de la 21:00


Deși au o viață aparent ideală, Neil și Grace Truman constată că nu sunt satisfăcuți și se întreabă dacă merită să lupte pentru a-și salva căsătoria. Tentații romantice complică acest proces, deja dificil.

Cu: Matt Passmore, Stephanie Szostak, Blair Redford.


[ https://1.bp.blogspot.com/-ZGVmiaTuOao/WN1AmkoTL5I/AAAAAAAADMI/gKJChrXtQUUFWKbm7WUjZp5sY5JvfaI-ACLcB/s1600/Bitten_Ep103_D5_0118_IW.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Bitten (sezonul întâi)
din 20 aprilie, în timpul săptămânii, de la 16:00


Carless, Tom Goodman-Hill, Ivanno Jeremiah Atunci când a plecat din Stonehaven - „de data asta pentru totdeauna” - Elena Michaels a crezut că a lăsat în urmă lumea supranaturalului. Până în noaptea în care a primit un telefon misterios de la conducătorul haitei, care i-a cerut să se întoarcă. Așa că este pe drumul de întoarcere, departe de viața ei normală de fotograf din Toronto și înapoi în lumea vârcolacilor, cu multe ei reguli despre protejarea haitei și cu bărbatul pe care încearcă de mulți ani să îl uite. Și, ca și cum lucrurile nu erau destul de grave, se mai întâmplă și că Elena este singura femeie vârcolac în viață.

Cu: Gemma Chan, Katherine Parkinson, Lucy.


[ https://2.bp.blogspot.com/-x81o-nIG29I/WN1A89qorII/AAAAAAAADMM/Jy_5ck8qsqMohx5tq3Ndig36ng71z10DACLcB/s1600/5003199.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Crusoe
în timpul săptămânii, între  3 și 20 aprilie, de la 16:00

Inspirat din romanul scris în 1719, filmul este descris ca o dramă istorică plină de acțiune, dar cu o viziune contemporană asupra relațiilor interrasiale și cu un erou care va semăna cu Angus MacGyver.

Cu: Sam Neill, Philip Winchester, Tongayi Chirisa.

Noaptea criminalilor în serie
duminica, de la 22:00


O seară obișnuită, singuri acasă, venind de la muncă mai târziu decât de obicei sau o plimbare în parc, într-o noapte caldă de vară? Ar putea fi doar o zi ca toate celelalte. Însă cineva pândește din întuneric...

2 aprilie: Scream 4 (2011)

9 aprilie: 8MM (1999)

16 aprilie: Hannibal Rising (2007)

23 aprilie: The Crimson Rivers (2001)

30 aprilie: The Crimson Rivers 2 (2004)

sursa

Edited by 3xteam, 31 March 2017 - 17:27.


#100
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://i.imgur.com/46J7JFM.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  anunță întoarcerea “Fear the Walking Dead” sezonul al treilea cu două episoade consecutive



de luni, 5 iunie de la ora 3:00, simultan cu premiera în SUA

Serialul original AMC, ”Fear the Walking Dead” se va întoarce cu cel de-al treilea sezon luni, 5 iunie de la ora 3:00, simultan cu premiera din SUA și în reluare în aceeași zi de la ora 22:00.

Prima jumătate a producției AMC va conține opt episoade ce se vor difuza mai mult de șase săptămâni. Din data de 5 iunie și 10 iulie vor rula câte două episoade consecutive.  De asemenea, AMC a dezvăluit astăzi noi fotografii din sezonul trei, care se filmează în prezent în Baja, Mexic:


[ https://i2.wp.com/movienews.ro/wp-content/uploads/2017/04/FTWD_301_MD_0109_958-RT.jpg?resize=268%2C179 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://i1.wp.com/movienews.ro/wp-content/uploads/2017/04/FTWD_301_MD_0109_1175-RT.jpg?resize=268%2C179 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]   [ https://i2.wp.com/movienews.ro/wp-content/uploads/2017/04/FTWD_302_MD_0124_038-RT.jpg?resize=268%2C179 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Când ”Fear the Walking Dead” revine cu al treilea sezon, protagoniștii se vor reîntâlni în zona violentă și vibrantă, cunoscută anterior ca granița dintre SUA și Mexic. Granițele internaționale au dispărut odată cu sfârșitul lumii, iar personajele noastre trebuie să încerce nu doar să reconstruiască societatea, dar și familia. Madison l-a reîntâlnit pe Travis, partenerul ei de dinainte de apocalipsă, dar Alicia a fost devastată de uciderea lui Andreas. Fiul lui Madison este la doar câțiva kilometri de mama sa, însă prima acțiune a lui Nick în calitate de lider l-a condus, împreună cu Luciana, într-o ambuscadă a unui grup militar american.  Cei doi au scăpat de moarte, Luciana a fost rănită, iar Nick nu se mai simte nemuritor.  În timp ce își revin emoțional și fizic, Strand a pus ochii pe exploatarea monedei noii lumi. Captivitatea Ofeliei îi va testa abilitatea de supraviețuire și va vedea dacă poate mobiliza sălbăticia tatălui său.

[ https://i0.wp.com/movienews.ro/wp-content/uploads/2017/04/FTWD_RF_2388-RT.jpg?resize=364%2C545 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Apropiindu-se de cel de-al treilea sezon, ”Fear the Walking Dead” și-a consolidat locul ca fiind drama nr. 2 pe platforma de cablu printre adulții cu vârste între 25-54 ani din SUA.

Serialul îi are ca producători executivi și showrunneri pe Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert. Din distribuție fac parte Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Mercedes Mason în rolul Ofeliei, Colman Domingo în rolul lui Strand și Danay Garcia în rolul Lucianei. În al treilea sezon se alătură distribuției ca personaje permanente Dayton Callie(“Sons of Anarchy”, “Deadwood”), Daniel Sharman(“The fake_fake_fake”, “Teen Wolf”) și Sam Underwood(“The Following”), ce vor juca rolul familiei Otto, fondatorii unei organizații de supraviețuire care s-au pregătit pentru căderea democrației, însă nu au anticipat și învierea morților, precum și Lisandra Tena (“Chicago P.D.”) în rolul Lolei Guerrero.

sursa

Edited by 3xteam, 04 April 2017 - 13:14.


#101
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
La [ https://i.imgur.com/46J7JFM.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ], o viață aparent ideală în serialul Satisfaction - sezonul 2 !

Un nou sezon al serialului de mare răsunet în SUA, „Satisfaction”. În fiecare sâmbătă, începînd din 8 aprilie de la ora 21:00, vom putea urmări sezonul 2 al serialului „Satisfaction”, serial- dramă ce explorează punctele sensibile și impactul emoţional într-o căsnicie modernă.

Alegerile șocante și neconvenționale ale cuplului Neil Truman și Grace, continuă să ne surprindă deoarece, deși viața lor merge pe un drum bun și frumos, cei doi nu se simt confortabil în căsnicie. Au totul, dar nu le este suficient. Cum vor depăși momentele dificile ale căsniciei sau dacă viața în doi poate fi salvată, sunt întrebările cărora le vom găsi răspunsuri în sezonul 2 al serialului.

Satisfaction – sezonul 2
  • Premiera 8 aprilie, sâmbătă la ora 21:00
  • Distribuție: Matt Passmore, Stephanie Szostak, Blair Redford
Deși au o viață aparent ideală, Neil și Grace Truman constată că nu sunt satisfăcuți și se întreabă dacă merită să lupte pentru a-și salva căsătoria. Tentații romantice complică acest proces, deja dificil.

http://movienews.ro/...tion-sezonul-2/

Edited by 3xteam, 05 April 2017 - 17:18.


#102
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Better Call Saul se întoarce la [ https://i.imgur.com/46J7JFM.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] !

AMC a programat sâmbătă, 8 aprilie de la ora 22:00 un maraton al sezonului 2 al serialului de succes, Better Call Saul.

Serialul dramatic “Better Call Saul” încă de la debutul sezonului 1, a fost serialul cu cea mai mare premieră a unui serial din istoria televiziunii prin cablu a SUA.

Fanii vor putea să revadă acțiunea și personajele îndrăgite, intrând astfel în atmosfera serialului și fiind pregătiți pentru sezonul 3 ce va avea premiera pe 13 aprilie, de la ora 22:00.
Mult așteptatul ”Better Call Saul” se întoarce la AMC cu încă o serie de noi episoade în al treilea sezon, începând din 13 aprilie. Acest serial îi are ca producători executivi pe Gilligan, Gould, Mark Johnson (““Breaking Bad”, Diner, Rain Man) și Melissa Bernstein (“Breaking Bad”, “Rectify”, “Halt and Catch Fire”).

Serialul îl are în rolul principal pe Bob Odenkirk, câștigătorul premiului Critics Choice Television Awards în 2015 și 2016.

Alături de Odenkirk joacă actori care se vor regăsi pe tot parcursul serialului, Jonathan Banks (“Breaking Bad,” Wiseguy) în rolul lui Mike Erhmantraut, Michael McKean (This is Spinal Tap) în rolul lui Chuck McGill, Rhea Seehorn (“Franklin & Bash”, “House of Lies”) în rolul Kim Wexler, Patrick Fabian (“Big Love”, “Grey’s Anatomy”) interpretându-l pe Howard Hamlin şi Michael Mando (“Orphan Black”, “The Killing”) în rolul lui Nacho Varga – personaje ce vor reprezenta atât partea legitimă cât și cea nelegitimă a legii.
  • Premiera sezonul 3: 13 aprilie de la  22:00
  • Maraton sezonul 2: 8 aprilie de la 22:00
Înainte de a fi Saul Goodman, era Jimmy McGill. Și dacă îi spui Jimmy, o să ai necazuri mari. Prequel-ul „Breaking Bad” îl urmărește pe Jimmy McGill, un avocat de duzină, pe măsură ce se transformă în avocatul certat cu etica al lui Walter White – Saul Goodman. Serialul va urmări transformarea lui Jimmy în omul care pune cuvântul “criminal” în sintagma “avocat criminalist”.

http://movienews.ro/...ntoarce-la-amc/

#103
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
programul lunii Mai 2017 al postului de televiziune  [ https://i.imgur.com/46J7JFM.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Întregul program poate fi descărcat de AICI

sursa

#104
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://i.imgur.com/46J7JFM.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Anunță întoarcerea “FEAR THE WALKING DEAD” sezonul al treilea cu două episoade consecutive , LUNI, 5 IUNIE DE LA ORA 3:00, simultan cu premiera din SUA


Serialul original AMC, ”Fear the Walking Dead” se va întoarce cu cel de-al treilea sezon luni, 5 iunie de la ora 3:00, simultan cu premiera din SUA și în reluare în aceeași zi de la ora 22:00.
Prima jumătate a producției AMC va conține opt episoade ce se vor difuza mai mult de sașe săptămâni. Din data de 5 iunie și 10 iulie vor rula câte două episoade consecutive. De asemenea, AMC a dezvăluit astăzi noi fotografii din sezonul trei, care se filmează în prezent în Baja, Mexic:


[ https://cineamator.ro/wp-content/uploads/2017/04/FTWD_302_MD_0124_038-RT.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Cand ”Fear the Walking Dead” revine cu al treilea sezon, protagoniștii se vor reîntâlni în zona violentă și vibrantă, cunoscută anterior ca granița dintre SUA și Mexic. Granițele internaționale au disparut odata cu sfârșitul lumii, iar personajele noastre trebuie sa încerce nu doar să reconstruiască societatea, dar și familia. Madison l-a reîntâlnit pe Travis, partenerul ei de dinainte de apocalipsă, dar Alicia a fost devastată de uciderea lui Andreas. Fiul lui Madison este la doar cațiva kilometri de mama sa, însă prima acțiune a lui Nick în calitate de lider l-a condus, împreună cu Luciana, într-o ambuscadă a unui grup militar american. Cei doi au scăpat de moarte, Luciana a fost rănită, iar Nick nu se mai simte nemuritor. În timp ce iși revin emoțional și fizic, Strand a pus ochii pe exploatarea monedei noii lumi. Captivitatea Ofeliei îi va testa abilitatea de supraviețuire și va vedea dacă poate mobiliza sălbăticia tatălui sau.

Apropiindu-se de cel de-al treilea sezon, ”Fear the Walking Dead” și-a consolidat locul ca fiind drama nr. 2 pe platforma de cablu printre adulții cu varste intre 25-54 ani din SUA.
Serialul îi are ca producători executivi și showrunneri pe Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert.


[ https://cineamator.ro/wp-content/uploads/2017/04/FTWD_301_MD_0109_958-RT.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Sam Underwood as Jake Otto, Lindsay Pulsipher as Charlene – Fear the Walking Dead _ Season 3, Episode 1 – Photo Credit: Michael Desmond/AMC


Din distribuție fac parte Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Mercedes Mason în rolul Ofeliei, Colman Domingo în rolul lui Strand si Danay Garcia în rolul Lucianei.

În al treilea sezon se alătură distribuției ca personaje permanente Dayton Callie (“Sons of Anarchy”, “Deadwood”), Daniel Sharman (“The fake_fake_fake”, “Teen Wolf”) și Sam Underwood (“The Following”), ce vor juca rolul familiei Otto, fondatorii unei organizatii de supraviețuire care s-au pregatit pentru căderea democrației, însă nu au anticipat și invierea morților, precum și Lisandra Tena (“Chicago P.D.”) în rolul Lolei Guerrero.

sursa

#105
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://i.imgur.com/46J7JFM.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] AMC-COMICON-PARTICIPARE / AMC va participa cu stand la East European Comic Con


AMC a anunțat la 28 aprilie că va fi prezentă cu personajele zombie din "Fear the Walking Dead" la East European Comic Con în pavilionul C2, stand H2, fiind a doua televiziune după HBO care participă la eveniment.

East European Comic Con este un eveniment la care vizitatorii participă cumpărând bilete, inclusiv bilete speciale pentru a se fotografia cu artiștii invitați, pentru a obține un autograf sau pentru a asista la conferințele susținute de către aceștia.

Un abonament de acces general la eveniment pentru toate cele trei zile costă 80 de lei, în vreme ce prețurile biletelor pentru autografe și fotografii cu artiștii invitați costă între 30 și 110 lei. La data publicării acestui articol erau vândute 79% din abonamentele pe 3 zile, 32% din biletele pentru ziua de vineri, 77% din biletele pentru ziua de sâmbătă, și 43% din biletele pentru ultima zi, duminică.

Evenimentul este organizat din anul 2013, când au fost doar 9.400 de vizitatori, numărul acestora crescând progresiv până la 38.000 în 2016. Idea convenției vine de la faimosul Comic Con San Diego International, ediția din România fiind cea mai importantă manifestare de acest gen din Europa de Est, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

Înițiatorul și directorul festivalului este Mircea Muresan (27) din Cluj-Napoca, firmele co-organizatoare fiind în prezent Pineberry Studio și KickOff Events. Pineberry se ocupă 80% din activitate cu Comic Con, 10% cu exploatarea licenței IGN Romania (http://ro.ign.com/, o publicație electronică de gaming, tehnologie, filme artistice şi seriale, animaţii şi benzi desenate, cosplay, parte din cultura geek, a gamerilor, cinefililor) și 10% alte servicii. KickOff Event (http://kickoff.ro) este o agenție specializată în marketingul asociat cu evenimentele sportive, ce are însă și servicii extinse de managementul drepturilor sportive pentru TV și media, consultanță și management pentru atleții profesioniști și organizarea de evenimente speciale cu participare în masă.

(MEDIA EXPRES)

sursa

#106
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,824
  • Înscris: 07.07.2009

Sezonul al doilea al serialului Preacher debutează la [ https://i.imgur.com/46J7JFM.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] cu două episoade consecutive


Al doilea sezon al serialului supranatural ”Preacher” revine de joi, 29 iunie, de la ora 22:00, cu primele două episoade, anunță televiziunea într-un comunicat remis către HD Satelit. În același timp, AMC a dezvăluit primele imagini ale noului sezon.

Attached File  preacher sezonul 2 a.JPG   81.55K   3 downloads

”Preacher”, sezonul al doilea, este format din 13 episoade și reprezintă o călătorie plină de entuziasm care îi urmărește pe: predicatorul din West Texas, Jesse Custer (Dominic Cooper), pe iubita sa rebelă Tulip (Ruth Negga, nominalizată la premiile Oscar) și un vampir irlandez pe nume Cassidy (Joseph Gilgun) ce se află în căutarea lui Dumnezeu și sunt împinși într-o lume nebună populată de personaje din paradis, din infern și din toate lumile intermediare.

Attached File  p2.JPG   87.29K   3 downloads

Telespectatorii au ocazia să revadă primul sezon, format din 10 episoade, sub formă de maraton în data de 24 iunie, de la ora 22:00.

Attached File  p3.jpg   65.44K   3 downloads

”Preacher” a fost adaptat pentru televiziune de Seth Rogen și Evan Goldberg ((“Sausage Party,” “Neighbors 2,” “Superbad”), iar showrunner este Sam Catlin (“Breaking Bad”). Serialul îi are ca producători executivi pe Rogen, Goldberg și Catlin alături de James Weaver de la Point Grey Pictures, Neal H. Miritz și Ori Marmur de la Original Film și Vivian canon, Jason Netter si Ken F. Levin.

Din distribuția celui de-al doilea sezon ”Preacher” fac parte Dominic Cooper, Ruth Negga, Joseph Gilgun, Ian Coletti, Graham McTavish alături de noii actori: Noah Taylor (“Peaky Blinders,” “Game of Thrones”), Pip Torrens (Star Wars: The Force Awakens, My Week with Marilyn), Julie Ann Emery (“Better Call Saul,” “Fargo”), Malcolm Barrett (Dear White People), Justin Prentice (“13 Reasons Why,” “Awkward”) and Ronald Guttman(“Mozart in the Jungle,” “Mad Men”).

Attached File  p4.JPG   82.82K   3 downloads

Sursa: HD Satelit https://goo.gl/uDGh4M

Edited by Kalman2007, 15 June 2017 - 16:03.


#107
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,824
  • Înscris: 07.07.2009

Attached File  amc.png   1.49K   1 downloads RECOMANDĂRILE LUNII IULIE 2017



Attached File  FTWD_302_MD_0123_354-RT.JPG   182.85K   2 downloads

Fear the Walking Dead (sezonul 3A) SERIAL NOU ȘI EXCLUSIV
lunea la 04:00 / 22:00


Ultimul episod: 10 iulie (episod dublu).
Cu: Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane, Mercedes Mason, Colman Domingo.

„Fear the Walking Dead” revine cu al treilea sezon, în care familiile sunt reunite în zona de tranziție intensă și violentă de la granița SUA cu Mexic. Frontierele internaționale nu mai există după sfârșitul lumii și eroii noștri trebuie să-și reconstruiască nu numai societatea, ci și familia. Madison (Kim Dickens) s-a împăcat cu Travis (Cliff Curtis), partenerul ei apocaliptic, însă Alicia (Alycia Debnam-Carey) nu își revine după ce l-a ucis pe Andres. Fiul lui Madison e doar la câțiva kilometri de mama lui, iar în prima acțiune de lider a lui Nick (Frank Dillane), Luciana (Danay Garcia) se trezește în plină ambuscadă organizată de un grup de americani; ambii scapă cu viață, dar Nick nu se mai simte nemuritor. Strand (Colman Domingo) își revine fizic și emoțional și se decide să profite de moneda lumii noi, iar captivitatea Ofeliei (Mercedes Mason) îi va pune la încercare capacitatea de a supraviețui și de a face față cruzimii tatălui ei.

Attached File  0_PORCH_JAMES_MICHAEL_JM_110216_076_V6.jpg   504.47K   1 downloads

Hap & Leonard – Mucho Mojo SERIAL NOU ȘI EXCLUSIV
lunea, din 17 iulie, de la 22:00


Cu: James Purefoy, Michael Kenneth Williams, Florida Grange, Brian Dennehy.

În „Hap and Leonard: Mucho Mojo”, Hap și Leonard se trezesc în mare necaz pe măsură ce descoperă o crimă misterioasă cu mai multe viraje și șicane decât o autostradă din estul Texasului. Povestea începe cu un schelet, dispariția cenușii lui Trudy, un conflict cu un traficant de droguri din cartier și o bucată din plăcinta tocmai coaptă de MeMaw. Atunci când Leonard este arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o, Hap și avocata Florida Grange trebuie să-i dovedească nevinovăția. Nu le stau în cale decât pasiunea aprinsă a lui Hap pentru Florida, un criminal în serie, ghinionul și ei înșiși.

Attached File  PRE_201_SB_0130_0813_DNG-RT.jpg   445.33K   1 downloads

Preacher (sezonul 2) SERIAL NOU ȘI EXCLUSIV
joia, de la 22:00


Cu: Dominic Cooper, Joseph Gilgun, Ruth Negga.

n al doilea sezon extins, cu 13 episoade, o aventură incitantă care îmbină genurile tradiționale, predicatorul texan, Jesse Custer, fosta lui prietenă, Tulip (Ruth Negga, nominalizată la premiile Oscar) și vampirul irlandez Cassidy (Joseph Gilgun) pornesc în căutarea lui Dumnezeu și se trezesc într-o bătălie nebunească în care se înfruntă paradisul, infernul și toate lumile intermediare.

Attached File  DLW-Humans-2051114-38..jpg   129.47K   1 downloads

[size=5]Humans (primul sezon)
sâmbăta, de la 21:00


Cu: Gemma Chan, Katherine Parkinson, Lucy Carless, Tom Goodman-Hill, Ivanno Jeremiah.

Primul episod din acest serial dramatic se petrece într-un prezent paralel, în care cel mai la modă dispozitiv absolut necesar pentru orice familie ocupată este un „Synth” - un asistent-robot foarte sofisticat, care seamănă înspăimântător de mult cu modelul lui uman.

[size=5]Filmul săptămânii
duminica, de la 22:00


02.07 Wicked Blood (2014)
09.07 The Boondock Saints II (2009)
16.07 11:14 (2003)
23.07 The Life Of David Gale (2003)
30.07 Liberty Stands Still (2002)


Sursa: https://zonadetelevi...iulie-2017.html

Edited by Kalman2007, 26 June 2017 - 13:12.


#108
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,824
  • Înscris: 07.07.2009

ACȚIUNE, MUZICĂ ȘI SUSPANS LA [ https://i.imgur.com/Cv8VMH5.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Finalul lunii iunie aduce, la AMC, un film de acțiune în care Jason Statham se umple de adrenalină, o peliculă pentru care Julianne Moore a fost laureată la Festivalul de la Veneția și un celebru muzical semnat de Martin Scorsese. Cireașa de pe tort o constituie premiera celui de-al doilea sezon din „Preacher”,serial original AMC, inspirat de benzile desenate omonime!

Attached File  Curierul 3.jpg   173.02K   1 downloads

Curierul 3 (2009)
pe 26 iunie, de la 14:05


Aceasta este a treia parte a francizei „Curierul”, care a fost creată de Luc Besson. Filmul continuă povestea lui Frank Martin (Jason Statham), un curier care livrează orice fel de colete, fără a pune întrebări. De această dată, eroul nostru este forțat să transporte un pachet și pe Valentina (Natalya Rudakova) – fiica unui demnitar ucrainean – la Budapesta. Când descoperă că pachetul nu este deloc ceea ce pare și că pe urmele lor se află urmăritori periculoși, Frank ia frâiele în mâini.

Attached File  Departe de paradis.jpg   172.37K   1 downloads

Departe de paradis (2002)
pe 27 iunie, de la 18:50


Cathy Whitaker (Julianne Moore, laureată la Veneția pentru rol) are tot ce și-ar putea dori o femeie: o casă frumoasă în suburbiile din Hartford, prieteni bine situați, doi copii adorabili și sănătoși și un soț atrăgător (Denis Quaid), care câștigă bine, în publicitate. Dar aparențele pot fi înșelătoare, mai ales în societatea intolerantă și vigilentă a anilor’50, în care trăiesc Cathy și Frank.

Attached File  New York, New York.jpg   255.24K   1 downloads

New York, New York (1977)
pe 29 iunie, de la 11:15


Pelicula muzicală a lui Martin Scorsese este centrată pe povestea de dragoste furtunoasă dintre Jimmy (Robert De Niro) și Francine (Liza Minnelli). El este un saxofonist egoist. Ea este cântăreață într-un bar. După un început ezitant, relația lor înflorește și ajung în fața altarului, dar căsnicia se destramă încet, dar sigur...

Attached File  0_PRE_201_SB_0208_0032-RT.JPG   486.03K   1 downloads

Preacher (primele două episoade din al doilea sezon) PREMIERĂ
pe 29 iunie, de la 22:00


AMC prezintă, în premieră, al doilea sezon din „Preacher”, din 29 iunie, în fiecare joi, de la ora 22:00. Inspirat de popularele benzi desenate omonime, serialul este centrat pe Jesse Custer (Dominic Cooper), un predicator dintr-un orășel texan, care – în primul sezon – primește puterea de a ordona celor din jur să facă exact ceea ce le spune el. La finalul acestuia, descoperă că Dumnezeu a dispărut din Rai și pornește în căutarea Lui. În seria a doua, alături de Tulip (Ruth Negga) – marea iubire a lui Jesse – și Cassidy (Joseph Gilgun) – un vampir irlandez de 119 ani –, protagonistul ajunge în New Orleans, unde dă piept cu gangsteri locali, agenți secreți periculoși și Saint of Killers (Graham McTavish), un cowboy din Iad, imposibil de oprit și însetat de sânge.

Sursa: https://zonadetelevi...ans-la-amc.html

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate