![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Pitesti- Brasov (varianta ce ocoleste Campulung)
Last Updated: Nov 03 2014 14:46, Started by
vasilefi
, Nov 03 2014 11:00
·
0

Posted 03 November 2014 - 11:00

ce varianta mai buna pot alege in afara de Pitesti - Campulung, drum ce e in revizie totala...???
Targoviste - Moreni - Filipestii de Padure - Floresti? sau prin Ploiesti? mai e si pe la Aninoasa - Sinaia dar nu stiu daca s-a mai renovat in ultimul timp... e important sa fie drumul cat mai bun chiar daca fac si km in plus. duc pe cineva la un spital in Brasov si persoana e sensibila la zdruncinaturi!! |
Posted 03 November 2014 - 11:19

cred ca cele mai putine zdruncinaturi sunt pe gaesti-targoviste-ploiesti.
|
Posted 03 November 2014 - 11:21

Mai e si varianta Pitesti - Valea Oltului - Fagaras - Brasov. Cea mai confortabila ca si conditii.
|
Posted 03 November 2014 - 11:24

Nu stiu cum e drumul, ca nu am mai fost de mult pe acolo, dar ce zici de varianta Mioveni - Rucar - Moeciu - Rasnov - Brasov ?!
|
Posted 03 November 2014 - 13:06

ce varianta mai buna pot alege in afara de Pitesti - Campulung, drum ce e in revizie totala...??? Targoviste - Moreni - Filipestii de Padure - Floresti? sau prin Ploiesti? mai e si pe la Aninoasa - Sinaia dar nu stiu daca s-a mai renovat in ultimul timp... e important sa fie drumul cat mai bun chiar daca fac si km in plus. duc pe cineva la un spital in Brasov si persoana e sensibila la zdruncinaturi!!
Nu stiu cum e drumul, ca nu am mai fost de mult pe acolo, dar ce zici de varianta Mioveni - Rucar - Moeciu - Rasnov - Brasov ?! Cum ramane pana la urma? |
Posted 03 November 2014 - 13:20

Nici pe dincolo, pe nationalul ala care trece pe la E de Pitesti-Campulung nu e mai bine, am fost eu. Una peste alta, mai bine-ti iei muzica noua si astepti la semafoare sau amani drumul.
Daca e urgent, as merge totusi pe Rm Vl - Fagaras. |
Posted 03 November 2014 - 14:46

pe la Ploiesti e bun drumul, dar pe la Moreni nu stiti? pana in Moreni stiu ca era bun...
doar in oras e mai prost drumul |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users