Pitesti- Brasov (varianta ce ocoleste Campulung)
Last Updated: Nov 03 2014 14:46, Started by
vasilefi
, Nov 03 2014 11:00
·
0

Posted 03 November 2014 - 11:00

ce varianta mai buna pot alege in afara de Pitesti - Campulung, drum ce e in revizie totala...???
Targoviste - Moreni - Filipestii de Padure - Floresti? sau prin Ploiesti? mai e si pe la Aninoasa - Sinaia dar nu stiu daca s-a mai renovat in ultimul timp... e important sa fie drumul cat mai bun chiar daca fac si km in plus. duc pe cineva la un spital in Brasov si persoana e sensibila la zdruncinaturi!! |
Posted 03 November 2014 - 11:19

cred ca cele mai putine zdruncinaturi sunt pe gaesti-targoviste-ploiesti.
|
Posted 03 November 2014 - 11:21

Mai e si varianta Pitesti - Valea Oltului - Fagaras - Brasov. Cea mai confortabila ca si conditii.
|
Posted 03 November 2014 - 11:24

Nu stiu cum e drumul, ca nu am mai fost de mult pe acolo, dar ce zici de varianta Mioveni - Rucar - Moeciu - Rasnov - Brasov ?!
|
Posted 03 November 2014 - 13:06

ce varianta mai buna pot alege in afara de Pitesti - Campulung, drum ce e in revizie totala...??? Targoviste - Moreni - Filipestii de Padure - Floresti? sau prin Ploiesti? mai e si pe la Aninoasa - Sinaia dar nu stiu daca s-a mai renovat in ultimul timp... e important sa fie drumul cat mai bun chiar daca fac si km in plus. duc pe cineva la un spital in Brasov si persoana e sensibila la zdruncinaturi!!
Nu stiu cum e drumul, ca nu am mai fost de mult pe acolo, dar ce zici de varianta Mioveni - Rucar - Moeciu - Rasnov - Brasov ?! Cum ramane pana la urma? |
Posted 03 November 2014 - 13:20

Nici pe dincolo, pe nationalul ala care trece pe la E de Pitesti-Campulung nu e mai bine, am fost eu. Una peste alta, mai bine-ti iei muzica noua si astepti la semafoare sau amani drumul.
Daca e urgent, as merge totusi pe Rm Vl - Fagaras. |
Posted 03 November 2014 - 14:46

pe la Ploiesti e bun drumul, dar pe la Moreni nu stiti? pana in Moreni stiu ca era bun...
doar in oras e mai prost drumul |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users