![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
BIS 2015 nu ma lasa sa accesez anumite siteuri
Last Updated: Nov 02 2014 14:30, Started by
romikatm
, Nov 02 2014 13:33
·
0

Posted 02 November 2014 - 13:33

Asa cum spune si titlul,BIS 2015 nu ma lasa sa ccesez anumite siteuri.
In majoritatea cazurilor imi apare aceasta atentionare: ![]() Mai nou apare si o alta atenyionare: ![]() Unde trebuie sa''umblu'' in BIS ca sa pot accesa si eu aceste siteuri ca tot omu'? |
Posted 02 November 2014 - 13:39

Ce a aia "BIS 2015"? Am dat un search pe google atat dupa asta, cat si dupa varianta simpla "BIS" si n-am gasit nimic.
P.S. Nu asa se prescurteaza Bitdefender Internet Security, daca despre aia e vorba. |
Posted 02 November 2014 - 13:42

Daca dezactivezi firewall si url adviser te lasa sa le deschizi?
Daca dai ping la adresele respective, ce raspuns primesti? |
Posted 02 November 2014 - 13:44

Ai probleme cu DNS-urile, seteaza pe placa de retea DNS-urile de la Google 8.8.8.8 si 8.8.4.4
Edited by gumball3000, 02 November 2014 - 13:44. |
Posted 02 November 2014 - 13:54

Asa cum spune si titlul,BIS 2015 nu ma lasa sa ccesez anumite siteuri. In majoritatea cazurilor imi apare aceasta atentionare: ![]() Mai nou apare si o alta atenyionare: ![]() Unde trebuie sa''umblu'' in BIS ca sa pot accesa si eu aceste siteuri ca tot omu'?
Ce firewall/av folosesti.Unii virusi au legatura cu Chrome.
Edited by whitewizard, 02 November 2014 - 13:54. |
Posted 02 November 2014 - 14:06

Multumesc pt.raspunsuri!
O parte a problemei s-a rezolvat(multumesc gumball3000)am schimbat DNS-urile pe placa si acum pot accesa siteul. Ramane cealalta problema:am dezactivat firewall si search adviser(n-am gasit URL adviser!)si tot asa face.Am dat si ping,si asta e raspunsul: ![]() Inclin sa-i dau dreptate lui Tehnicianulpasionat,cred ca Bitdefender e o porcarie!O sa renunt la el,am oricum Malwarebytes Premium instalat. LE Patesc acelasi lucru si cu alte browsere(IE 11,Mozilla,Opera). Inca o data multumiri! LLE BIS inseamna(pt. mine!) BitDefender Internet Security(poate mai cotrect este BDIS!). Edited by romikatm, 02 November 2014 - 14:10. |
Posted 02 November 2014 - 14:10

[...] Recomand initiatorului sa treaca la Microsoft Security Essentials. Mie mi-a scos virusul (malware-ul) Politia Romana! Ce dovada mai vreti? Nici un antivirus NU protejeaza 100% calculatorul. Iar daca mai iti bagi si nasul in setari fara sa stii ce faci, atunci e si mai bine. Iar Microsoft Security Essentials e o gluma.
O sa renunt la el,am oricum Malwarebytes Premium instalat. |
Posted 02 November 2014 - 14:15

Malwarebytes este o aplicatie AntiMalware nu AV,e compatibila cu un AV instalat.
|
Posted 02 November 2014 - 14:15

Cred ca de la Windows e problema, nicidecum de la BitDefender
|
Posted 02 November 2014 - 14:26

Mai poate fi problema de la DNS-uri... se mai intampla la Telekom!
Si eu m-am confruntat cu problema DNS-urilor la conexiunea Romtelecom de la tara.O perioada am mers pe cele de la Google 8.8.8.8 - 8.8.4.4,apoi am schimbat un router si cu un telefon dat la ei,o interventie software tot le ei,s-a remediat si problema DNS-urilor Telekom. Pt initiator,daca problema a fost si de la DNS-uri,OK bine ca s-a rezolvat! Iar BIS.... ma-sa,raman la opiniile si faptele exprimate mai devreme. |
Posted 02 November 2014 - 14:30

Internetul e de la RCS-RDS,iar problema s-a rezolvat numai pe jumatate cu ajutorul DNS-urilor schimbate.
|
|
Posted 02 November 2014 - 14:30

Malwarebytes este o aplicatie AntiMalware nu AV,e compatibila cu un AV instalat. Nimeni nu iti garanteaza ca nu intra in conflict. In fine, e treaba ta ![]() Eu merg pe varianta Eset Smart Security de vreo 6 ani si niciodata nu mi-a facut probleme la partea de acces net. Plus ca nici nu suprasolicita sistemul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users