Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PPC Energy

Chefi de la Antena 1 s-au intors ...

Camera conferinta Tenveo tevo-vl12u

Recomandare rulouri exterioare us...
 Telefon performant pe parte audio...

Aspecte legale https://registratu...

Filtru de apa curata apa de miner...

Unde gasesc borcane mari 5 - litr...
 sfat achiziție bicicleta pli...

NVIDIA Shield Programe Romania IP

Se opreste motorul in mers Golf 5

Probleme cu instalator Casa verde
 Linie vinetie mana stanga

Opriri și reporniri dese

Protectie soare/vizuala in interior

Tratament pt piele..canapea
 

BIS 2015 nu ma lasa sa accesez anumite siteuri

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
romikatm

romikatm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,392
  • Înscris: 14.02.2008
Asa cum spune si titlul,BIS 2015 nu ma lasa sa ccesez anumite siteuri.
In majoritatea cazurilor imi apare aceasta atentionare:Attached File  Clipboard01.jpg   31.66K   50 downloads

Mai nou apare si o alta atenyionare:Attached File  Clipboard02.jpg   42.89K   50 downloads

Unde trebuie sa''umblu'' in BIS ca sa pot accesa si eu aceste siteuri ca tot omu'?

#2
horatziu

horatziu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,012
  • Înscris: 03.11.2006
Ce a aia "BIS 2015"? Am dat un search pe google atat dupa asta, cat si dupa varianta simpla "BIS" si n-am gasit nimic.

P.S. Nu asa se prescurteaza Bitdefender Internet Security, daca despre aia e vorba.

#3
oauzor

oauzor

    Active Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,409
  • Înscris: 25.10.2008
Daca dezactivezi firewall si url adviser te lasa sa le deschizi?

Daca dai ping la adresele respective, ce raspuns primesti?

#4
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
Ai probleme cu DNS-urile, seteaza pe placa de retea DNS-urile de la Google 8.8.8.8 si 8.8.4.4

Edited by gumball3000, 02 November 2014 - 13:44.


#5
whitewizard

whitewizard

    Softpedist pana la moarte!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,070
  • Înscris: 07.05.2006

View Postromikatm, on 02 noiembrie 2014 - 13:33, said:

Asa cum spune si titlul,BIS 2015 nu ma lasa sa ccesez anumite siteuri.
In majoritatea cazurilor imi apare aceasta atentionare:Attachment Clipboard01.jpg

Mai nou apare si o alta atenyionare:Attachment Clipboard02.jpg

Unde trebuie sa''umblu'' in BIS ca sa pot accesa si eu aceste siteuri ca tot omu'?
Cu alte brownser-e ai incercat?Vezi si ce a scris @ gumball3000

View Postromikatm, on 02 noiembrie 2014 - 13:33, said:

Ce firewall/av folosesti.Unii virusi au legatura cu Chrome.

Edited by whitewizard, 02 November 2014 - 13:54.


#6
romikatm

romikatm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,392
  • Înscris: 14.02.2008
Multumesc pt.raspunsuri!
O parte a problemei s-a rezolvat(multumesc gumball3000)am schimbat DNS-urile pe placa si acum pot accesa siteul.
Ramane cealalta problema:am dezactivat firewall si search adviser(n-am gasit URL adviser!)si tot asa face.Am dat si ping,si asta e raspunsul:Attached File  Clipboard03.jpg   16.74K   13 downloads

Inclin sa-i dau dreptate lui Tehnicianulpasionat,cred ca Bitdefender e o porcarie!O sa renunt la el,am oricum Malwarebytes Premium instalat.
LE Patesc acelasi lucru si cu alte browsere(IE 11,Mozilla,Opera).
Inca o data multumiri!
LLE  BIS inseamna(pt. mine!) BitDefender Internet Security(poate mai cotrect este BDIS!).

Edited by romikatm, 02 November 2014 - 14:10.


#7
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,876
  • Înscris: 07.08.2008

View PostTehnicianulpasionat, on 02 noiembrie 2014 - 13:54, said:

[...]
Recomand initiatorului sa treaca la Microsoft Security Essentials. Mie mi-a scos virusul (malware-ul) Politia Romana! Ce dovada mai vreti?

Nici un antivirus NU protejeaza 100% calculatorul. Iar daca mai iti bagi si nasul in setari fara sa stii ce faci, atunci e si mai bine.
Iar Microsoft Security Essentials e o gluma.


View Postromikatm, on 02 noiembrie 2014 - 14:06, said:

O sa renunt la el,am oricum Malwarebytes Premium instalat.
Tu nu stiai ca nu e recomandat sa ai doi antivirusi instalati? Si de la asta e posibil sa ai probleme cu accesul la internet.

#8
romikatm

romikatm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,392
  • Înscris: 14.02.2008
Malwarebytes este o aplicatie AntiMalware nu AV,e compatibila cu un AV instalat.

#9
nelu_242000

nelu_242000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,001
  • Înscris: 08.04.2008
Cred ca de la Windows e problema, nicidecum de la BitDefender

#10
Tehnicianulpasionat

Tehnicianulpasionat

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 139
  • Înscris: 29.08.2014
Mai poate fi problema de la DNS-uri... se mai intampla la Telekom!
Si eu m-am confruntat cu problema DNS-urilor la conexiunea Romtelecom de la tara.O perioada am mers pe cele de la Google 8.8.8.8 - 8.8.4.4,apoi am schimbat un router si cu un telefon dat la ei,o interventie software tot le ei,s-a remediat si problema DNS-urilor Telekom.
Pt initiator,daca problema a fost si de la DNS-uri,OK bine ca s-a rezolvat! Iar BIS.... ma-sa,raman la opiniile si faptele exprimate mai devreme.

#11
romikatm

romikatm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,392
  • Înscris: 14.02.2008
Internetul e de la RCS-RDS,iar problema s-a rezolvat numai pe jumatate cu ajutorul DNS-urilor schimbate.

#12
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,876
  • Înscris: 07.08.2008

View Postromikatm, on 02 noiembrie 2014 - 14:15, said:

Malwarebytes este o aplicatie AntiMalware nu AV,e compatibila cu un AV instalat.

Nimeni nu iti garanteaza ca nu intra in conflict.
In fine, e treaba ta :)

Eu merg pe varianta Eset Smart Security de vreo 6 ani si niciodata nu mi-a facut probleme la partea de acces net. Plus ca nici nu suprasolicita sistemul.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate