Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Focul bacterian,basicarea,mucegai...

infectie zona inghinala

Dua Lipa - Training Season

Informatii complete despre servic...
 tema circuite

Voua va merge sa va logati pe git...

Fara curent casetofon Dacia Dokker

Schimbare difuzor Golf 7
 Recomandare aparat de ras electric

Lant clinici dentare vs cabinete ...

Site-uri bune pentru cumparat Sma...

Aurora Store
 Debit centrala pe circuitul de in...

Sticle de bere

Identificare accidentare

Termopane vechi si rulouri noi sa...
 

Samsung Galaxy A5

- - - - -
  • Please log in to reply
584 replies to this topic

#37
NaturalBornGamer

NaturalBornGamer

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,285
  • Înscris: 25.02.2009
Am si eu un A500FU,cumparat second si acu seara am dat intamplator chek update si vad ca vro 900 mb se descarca ,presupun ca vine Lp.Sa vad cateva zile cum e,revin cu pareri...dar am avut un S4 inainte si am facut downgrade la 4.4.2 de la LP...sa vad pe asta cum se misca.

#38
dj_yonut

dj_yonut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 416
  • Înscris: 29.11.2009
Eu nu am actualizare la LP. Am modelul A500FU.
Inca o chestie: daca isi face update la LP, pierd mesaje, numere de telefon din agenda?

#39
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
In mod normal nu, mai ales daca ai adaugat un cont de google si ai activat sincronizarea cu agenda.
Mesajele le poti salva cu o aplicatie din Google play, apoi transferi in pc salvarea.

IN caz de forta majora o sa fie nevoie sa dai un factory reste dupa ce pui LP.

#40
NaturalBornGamer

NaturalBornGamer

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,285
  • Înscris: 25.02.2009
Eu ,dupa experientele cu alte telefoane,dupa fiecare schimbare de os,i-am dat factory reset.Zic initiatii ca asa se aseaza noul sistem de operare mai bine.
Asa am facut si aseara,dupa instalare l-am resetat.Inca nu am nici o parere,e devreme sa zic ca LP e mai bun sau mai rau...singuru lucru,ram-ul e ceva mai degajat ca si pe 4.4.4

@Ionut,al meu din cate vad este adus din Ungaria, nu stiu daca asta a influentat sau nu primirea LP.

Edited by NaturalBornGamer, 06 July 2015 - 19:41.


#41
dana&ovi

dana&ovi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 308
  • Înscris: 07.01.2007
L-am primit ieri, l-am butonat putin, i-am bagat contul de google, i-am facut cont de samsung (fara nu mergea? si la ce-mi foloseste?) si am dat o verificare update. Am gasit android 5.0.2 si l-am instalat. Daca inainte aveam 13,ceva  Gb liber, dupa mai aveam 9,ceva. Nu stiu diferenta intre cela doua variante ca nu l-am folosit cu prima. Bateria inca nu stiu cat ma tine, l-am incarcat aseara o ora pana la 100% si apoi l-am butonat vreo ora, azi dimineata l-am mai studiat, abia pe la pranz i-am bagat sim-ul ca trebuia taiat si m-am dus la un service, m-am jucat putin, cateva minute, m-am uitat pe facebook, fara nici un nivel de economisire baterie (am vazut ca am doua)  acum am 41%. Nu-mi place ca nu se vede cand se incarca, m-am obisnuit la HTC ca aveam un led rosu aprins care se transforma in verde cand incarcarea era terminata sau disparea cand nu facea contact incarcatorul. Aici trebuie sa ma chiorasc la bateriuta aia si la procentul de langa.
Revin dupa o ora de convorbire sa va spun ca mai am 32% din baterie. Am activat si power saving mode si parca nu mai e atat de exagerat de luminos ecranul.
Revin cu impresii si intrebari, precis o sa am o multime de intrebari pe masura ce il folosesc.

#42
torrice

torrice

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 609
  • Înscris: 03.04.2009
inca asteptam lollipop si pe A5 de la orange.

#43
dana&ovi

dana&ovi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 308
  • Înscris: 07.01.2007
Il am deja de vreo 10 zile, si imi place si nu-mi place..... Imi place cum arata, cum se misca, cum face poze, cum tine bateria. Nu-mi place meniul, nu-mi place tastatura. Eu folosesc mult chatul si ma deranjeaza ca nu scap de autocorect, ca am virgula pe pagina de simboluri si nu revine automat de pe pagina de simboluri la pagina cu litere doar din space bar cum facea HTC. Stiu ca obisnuinta e a doua natura dar aici e clar mai complicata tastarea decat la HTC. O sa ma obisnuiesc sau se pot face asemenea setari?
Cu autocorectul stiu cum e ca asa am patit si la HTC, dupa un timp il invat romana si o sa-mi accepte cuvintele asa cum le scriu, dar revenirea de la pag 2 de taste e o problema.
Bateria ma tine mai mult de o zi si asta ma pune mereu in incurcatura seara cand nu e destul de descarcat sa-l pun la incarcat. De multe ori il pun ziua si asta imi limiteaza folosirea telefonului  (cablul e foarte scurt, s-au zgarcit la cativa centimetri de cablu).
Spunea la emag ca nu are radio, are radio.
Culorile sunt foarte vii, uneori chiar stridente, soneriile sunt cam putine si nu prea sonore.... cam astea sunt impresiile dupa 10 zile.

#44
spe_ripper

spe_ripper

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,519
  • Înscris: 04.03.2009
Salut

A5 sau S4? Pentru sotie....ei ii place A5 ca e patratos...mie mi se pare mai bun S4 pe hardware. CUms e misca A5 pentru facebook, whatsapp, chat-uri, si toate saga-urile de candy crush?

#45
Simi1

Simi1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 11.12.2011
Daca vrei S4 la care sa ii tot schimbi rama aia ieftina din plastic vopsita ce se duce mereu si sa dai vreo 600lei (cu tot cu ecran) inlocuirea + un telefon deja uzat moral (este aparut deja s6), atunci mergi pe S4.

Ceva pareri despre LP de pe A5 ? Cum se misca fata de 4.4.4 ?

#46
dana&ovi

dana&ovi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 308
  • Înscris: 07.01.2007
Eu regret ca n-am luat HTC-ul. Ma enerveaza tastatura, ma deranjeaza ca nu se vede cand se incarca si cand e gata incarcarea (de la distanta). Luminozitatea oscileaza, ba e intunecos, ba se lumineaza brusc, dar mai mult e intunecos si nu se vede bine. LP merge perfect, nu stiu cum mergea cu 4.4.4.

View Postspe_ripper, on 19 iulie 2015 - 12:20, said:

Salut

A5 sau S4? Pentru sotie....ei ii place A5 ca e patratos...mie mi se pare mai bun S4 pe hardware. CUms e misca A5 pentru facebook, whatsapp, chat-uri, si toate saga-urile de candy crush?

Merge perfect pe facebook, whatsapp, chat-uri daca e obisnuita cu tastatura, jocuri.. Mi-am instalat farmville 2, mahjong, candy crash, hey day, si alte jocuri cu ferme, toate merg fara blocaje dar bateria nu mai tine 12 ore daca te joci 1ora/zi. Toate astea mergeau si pe HTC desire 500 daca nu era memoria full. Probabil ca si S4 merge impecabil iar carcasa nu conteaza daca il porti in husa. Nici A5 nu se poate purta fara husa e din aluminiu vopsit si se zgarie foarte usor.


Stie cineva daca si cum pot scapa de autocorector? Pur si simplu vreau sa ma lase sa scriu ce scriu fara nici o sugestie.

#47
ab06deg

ab06deg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,671
  • Înscris: 13.04.2009
Intra în setările tastaturii și debifezi "predictive text"

#48
dana&ovi

dana&ovi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 308
  • Înscris: 07.01.2007

View Postab06deg, on 20 iulie 2015 - 22:35, said:

Intra în setările tastaturii și debifezi "predictive text"

Cum intru in setarile tastaturii?

#49
ab06deg

ab06deg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,671
  • Înscris: 13.04.2009
Settings, controls, language and input, samsung keyboard și mai jos ai predictive text

Sau deschizi o aplicație unde îți apare tastatura și ții apăsat pe tasta de lângă "sym" pana Îți apar variantele. Apeși pe rotita și ești direct în setările tastaturii. Dar cred ca e mai simpla prima varianta

#50
Mur

Mur

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 10,144
  • Înscris: 16.01.2012

View Postdana&ovi, on 20 iulie 2015 - 20:43, said:

Ma enerveaza tastatura...
Se pare ca nu te enerveaza indeajuns, din moment ce nu iei masuri. Instaleaza Swiftkey si personalizeaza-ti tastatura cum vrei: o poti mari sau micsora, ii poti schimba culoarea ( da, ii poti pune si roz ;) ) etc.

https://play.google....chtype.swiftkey

#51
dana&ovi

dana&ovi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 308
  • Înscris: 07.01.2007

View Postab06deg, on 21 iulie 2015 - 14:36, said:

Settings, controls, language and input, samsung keyboard și mai jos ai predictive text

Sau deschizi o aplicație unde îți apare tastatura și ții apăsat pe tasta de lângă "sym" pana Îți apar variantele. Apeși pe rotita și ești direct în setările tastaturii. Dar cred ca e mai simpla prima varianta

Multumesc, am rezolvat. Alta viata....

View PostMur, on 21 iulie 2015 - 15:01, said:

Se pare ca nu te enerveaza indeajuns, din moment ce nu iei masuri. Instaleaza Swiftkey si personalizeaza-ti tastatura cum vrei: o poti mari sau micsora, ii poti schimba culoarea ( da, ii poti pune si roz Posted Image ) etc.

https://play.google....chtype.swiftkey

Multumesc dar nu ma intereseaza culoarea sau marimea (marimea e ok), vreau virgula pe pagina cu litere, vreau sa revina automat la pagina cu litere de la pagina cu simboluri cand apas space bar, sa-mi dea si spatiu si revenire la litere. Asa ceva poate face aplicatia aia?

Edited by dana&ovi, 21 July 2015 - 16:27.


#52
ab06deg

ab06deg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,671
  • Înscris: 13.04.2009
Cu plăcere.
Dar dacă o sa ai cândva mai multa răbdare sa învețe tastatura cuvintele, ori cea nativa ori SwiftKey de care a zis colegul, să știi că îs ok și ele.

Prin ele mă refer la folosirea tastaturilor cu autocorrect. Nu mai pot sa gândesc pe căldură :)

#53
dana&ovi

dana&ovi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 308
  • Înscris: 07.01.2007

View Postab06deg, on 21 iulie 2015 - 16:24, said:

Cu plăcere.
Dar dacă o sa ai cândva mai multa răbdare sa învețe tastatura cuvintele, ori cea nativa ori SwiftKey de care a zis colegul, să știi că îs ok și ele.

Stiu ca invata, pe HTC l-am invatat :), baiat destept. Am telefonul in engleza si am setat tastatura in romana. Cred ca mi s-a schimbat automat una pt ca m-am trezit cu telefonul in romana.
Oricum am scapat de predictie si asta eminunat. Folosesc mult chatul, conteaza.

#54
soarevlad10

soarevlad10

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 25.01.2011
Spunea cineva ca nu ii merge Asphalt 8. Same here. Poate cineva sa mai incerce?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate