![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
casco autoturism cu vechime mai mare de 10 ani
Last Updated: Oct 31 2014 19:38, Started by
tornad0
, Oct 31 2014 01:01
·
0

Posted 31 October 2014 - 13:00

crstn, on 31 octombrie 2014 - 11:02, said:
Cat te-au costat primele de asigurare in cei 10 ani ( sau de cand ai masina)? Stiu ca linistea de a fi asigurat e nepretuita insa eram curios un pic si la partea financiara a problemei. Polita era fara fransiza, reparatiile au fost la reprezentanta, cu decontare directa, cand a fost gata masina eu doar am semnat de primire. Fara legatura cu asigurarea, dar cat a fost masina la ei, service-ul mi-a dat si masina la schimb. As fi preferat sa nu fi avut respectivele experiente, dar trebuie sa recunosc faptul ca totul a fost extrem de civilizat si cu inconveniente minime. Iar financiar e evident ca a meritat sa am CASCO. Eu am avut candva o masina fara CASCO, pe care mi-au furat-o, n-as mai tine masina fara. Edited by Barboso, 31 October 2014 - 13:04. |
Posted 31 October 2014 - 17:23

am primit oferta de la Gothaer, prima pe an este de 185 de euro cu fransiza de 300 de euro. mi se pare foarte convenabil
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users